2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12353838 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

HaberKartali
Alanyaspor maçında muhtemel 11'imiz: Tolga - Beck, Marcelo, Tosic, Adriano - Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Olcay, Kerim - Cenk.

1 hours, 8 minutes ago

tolganın oynadığı maçlar benim umrumda bile olmaz artık . beyimiz yine kalede . Helal olsun işte vizyon .

tolga ile başlayan muhtemel 11 lerin gerisini okumuyorum valla ben

Çevrimdışı 38life

Maçları oynamadan nasıl puan kaybı yaşıyoruz ?

Olasılıktan bahsediyorum. Eksik kadro = daha yüksek puan kaybı olasılığı. İyi kadro = Daha az puan kaybı olasılığı. İlla böyle mi anlatalım?

Çevrimdışı karakartal1313

yarın stad tam dolmayacak gibi gerek fiyatlar gerek cezalı olanlardan dolayı cezalıla biletlerini gidebilecekelere devrederse belki geçen seneki atmosferi yakalarız

Çevrimdışı AmaralGürses

tolga ya giydirenleri anlamıyorum doğrusu..

tolga bu ligin önde gelen kalecilerindendir

ayrıca şenol hoca ile uyumu ve yakaladığı sinerji de düşünüldüğünde....

şaka lan şaka ahaha  :lol: :lol:

Allah tolganın ....

Çevrimdışı linux

twitter'da duyumcular taraftarın gazını alıyor  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı sallapati

Eto'o hayirli olsun beyler

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

yarın stad tam dolmayacak gibi gerek fiyatlar gerek cezalı olanlardan dolayı cezalıla biletlerini gidebilecekelere devrederse belki geçen seneki atmosferi yakalarız
Kac tribun ceza aldi? Ben zor bilet aldim..her taraf doluydu.. Heralde cezali kombineliler de dolu gozukuyor..insanlar biletlerini devretmezse atmosfer kotu olur yarin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı acan07

ben ne eto'o yu tek başına kabul ederim nede mbokani ile aboubakar 'ı .
gelecekse eto'o + bunlardan biri gelsin. yoksa yarı yolda patlarız.

Çevrimdışı anılnr

Eto gelecekse 1 yıllık sözleşmeden fazla olmamalı.Koskoca İbrahimovic bile 1 yıllık imzalamış.

Çevrimdışı DenizAnt

oo yine bu sene kadromuz yetmez gs,fb kesin şampiyon olurcular çıkmış piyasaya :D

Bu sezon sadece sahada iyi olmak yetmeyecek. Birçok Beşiktaşlının farkında olmadığı, alttan alta yürüyen bir mücadele var Beşiktaş'a karşı. Bu sezon da şampiyon olursak Türk futbolunda paradigma tamamen değişir, Beşiktaş düzeni yeni baştan kurar. Yerleşik düzen bunu istemiyor, bu düzenin paydaşları bunu engelleyecek gücü kendinde gördüğü için de cüretkar ve küstah. Maşallah bizim de rakipleri bırakıp kendi içimizde kavga etmekte üstümüze yok. Tabii bir de bir sezon şampiyon olunca ertesi sezon takımın otomatik olarak daha iyi olacağına inanmakta. 2008-2009 sezonununda şampiyon kadronun üstüne, bizi bu günlere getiren 2 temel transfer sezonundan birini geçirip deli para harcayarak takviyeler yapmamıza rağmen 2009-2010 sezonunda berabere kala kala kısa sürede şampiyonluktan koptuk. 2003-2004'te ikinci yarı Fener'in ertelenen Rize maçı ve Papila ile katledilen Samsun maçlarıyla operasyon tam gaz devam ederken İlhan'ı sakat diye elden çıkarıp bitik Ahmet Dursun'a kaldık, sonra da bitik Adrian İlie'yi getirdik. Bu sezon da anlamsız bir rehavet var. Galatasaray her ne kadar bitik de olsa, geçen sezona göre güçleniyor. Fenerbahçe'nin başında o inatçı 3 dmc oynatan Pereria yok artık. MHK başkanı değişti, süper kupada verilmeyen penaltı, sarı kartlar, fauller. Adamlar iki kere maçı durdurdu, sahayı meşaleye boğdu, 1 maç seyirsiz dışında aldıkları para cezası da bizimle 10 bin lira farkla aynı. Utanmasalar Eto olayından transfer yasağını dayayacaklar. Fellik fellik açığı aranıyor Beşiktaş'ın. Bunlar ilk hava saldırıları. Şaka yapmıyorum, bu ülkede en büyük komploculuk, komplo teorilerine inanmamaktır. Hollywood film seti gibi ülke. Lucescu boşuna isyan etmedi zamanında.

MAF dönemindeki gibi bir, dimdik, feraset sahibi bir yönetim, takıma, kulübe zarar vermemek için oyuncusunu ıslıklamaktan, yuhalamaktan, küfürle tribün kapattırmaktan kaçınan bir taraftar, mutlaka ama mutlaka geçen sezon talihin de yardımıyla az puan kaybıyla sonuçlanan takım zaaflarını asgariye indirmek gerekiyor. Bu konjonktürde bu kadroyla derbi kazanmak zor, sağlam Anadolu deplasmanlarında kabız oluruz, sarı kart, kırmızı kart cezalarıyla çok maça aslardan yoksun çıkarız. Şampiyonlar ligi maçları ile öncesi ve dönüşündeki maçlar yıpratıcı olacak. Stoper, golcü, bir adet daha orta saha, bir adet kanat ya da kaliteli kanat forvet şart. Minimum 4 transfer demek bu. Daha azı kurtarmaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

3- Stoper.. Stoperde şu anda en yakın isim "Martins İndi" Porto kadroda düşünmüyor Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmadı. Yine Porto kulübü kiralama bedeli olan 2.5 milyon euroyu kabul etti ancak opsiyonu olmayacak. Martins İndi ise teklifi düşünmek için 1-2 gün süre istedi. -BTD

Umarım yalandır.Stopere sağlam biri kalıcı gelmeli.

Yalan belli ki, Indi gibi bir adamı kiralamak için 2.5 milyon euro vermeyiz. Hele opsiyon koydurmamak ne demek, sanki 60 milyon euro'luk adam.

Çevrimiçi Necmi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2 user dediler ya la  :halay: :halay: :halay:

araştırın bulamazsanız banlayın admin bana  laf atanları . hadi bakalım
hiç öyle bir zorunluluğum yok şu üslubunu değiştirmezsen zaten
başına gelecek olan o burda yaşının gereği olan üslupla yaz  @linux

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Badem gene aynı şekil yazmış durmuş 17 madde okudum hepsi boş...

Çevrimdışı linux

Övünç Özdem   
ovuncozdem
Son durum: Talisca: %100 Aboubakar: %90 Nasri: %60

1 hours, 21 minutes ago

Abubakar daha mantıklı değil mi arkadaşlar

Çevrimiçi sozkul

Var. Kendi forum profiline gir orada arkadaşlar engelli listesi var oraya gir üyenin adını yaz engelle.

Yapay zeka çalışıyor mu bu listenin gerisinde, mesela engelli kişiyi alıntılayıp cevap veren birisinin listede olmamasına rağmen bir tek o mesajı engelleniyor mu?

Çevrimiçi Samet Ç

Yapay zeka çalışıyor mu bu listenin gerisinde, mesela engelli kişiyi alıntılayıp cevap veren birisinin listede olmamasına rağmen bir tek o mesajı engelleniyor mu?

Yanlış hatırlamıyorsam öyle bir şey yok abi.

Çevrimiçi Necmi

Yani bi insana kokeninden dolayi disiplinsiz desem irkcilik oluyor. Sanki ten rengine laf ettim. Tovbe tovbe. Ozaman Lucescu irkciligin alasini yapmis. Adam biz futbolculari once Avrupalilar, sonra Guney Amerika ve Asyalilar son olarak ta Afrikalilar olarak ayiririz demişti. Yani adam irkcinin tekiymis te haberimiz yokmus. @Necmi
bir insanı yeteneklerine göre ayırabilirsin ırklara göre fiziksel özellikler değişir
mesela siyah ırkın iyi yüzücü olamaması gibi yada beyaz ırka göre daha çevik hızlı olmalarından
dolayı ama bunu kötü amaçlı tembel hırsız disiplinsiz gibi bir ırkı töhmet altında bırakacak şekilde
kullanırsan evet bu ırkçılık oluyor. Kişiyi özelinde eleştirebilirsin disiplinsiz dersin ama kuzey afrikalılar disiplinsiz
diyemezsin o dediğin bölgede bir çok ülke ve birçok kültür var. kaldıki futbolcu gibi aslında eğitim seviyesi
düşük profil oluşturan bir sektörden değerlendirme alıp bütün kuzey afrikalılar hakkında hüküm vermiş oluyorsun
biraz düşün ne dediğimi anlarsın  @COB 

Çevrimiçi sozkul

Profil>Forum Profili>Profili Düzenle>Arkadaşlar / Engelli Listesi>Engelliler Listesini Düzenle

Arkadaş Listeme Ekle

Üye: Nick Yaz > Ekle de

Ne kadar saygılı ve kibar bir sistem engellediğin adamı arkadaş listeme ekle diye engelliyorsun

Çevrimdışı AmaralGürses

omerou, mbokani ve gokhan inler bekliyorum

Çevrimiçi Necmi

Ne kadar saygılı ve kibar bir sistem engellediğin adamı arkadaş listeme ekle diye engelliyorsun

:D

Çevrimiçi Necmi

omerou, mbokani ve gokhan inler bekliyorum
sana fazla etanol yaramıyor kardeşim kabus görüyorsun

Çevrimiçi Necmi

engellemek yerine rahatsız olduğunuz kişileri şikayet edin
bizde izlemeye başlayalım engellemek size çözüm ama forumun seviyesini koruyabilmek için
bu kişilerin kökten engellenmesiyle olur. Şikayet sistemi foruma katkı sağlar bu şekilde
gözümüzden kaçan bir çok renkliyi tesbit ettik  @sozkul

Çevrimiçi sozkul

engellemek yerine rahatsız olduğunuz kişileri şikayet edin
bizde izlemeye başlayalım engellemek size çözüm ama forumun seviyesini koruyabilmek için
bu kişilerin kökten engellenmesiyle olur. Şikayet sistemi foruma katkı sağlar bu şekilde
gözümüzden kaçan bir çok renkliyi tesbit ettik  @sozkul

Bizde ispiyonculuk olmaz @Necmi,  Beşiktaşlıyız, şikayet etmek yerine direk yüzüne söyleriz.
Bir tek sosyalkartalı engellemek istiyordum, ama onu forum çok seviyor, her mesajı 15 defa alıntılanıyor, sistemimiz maalesef biraz ilkelmiş, engellemenin bir faydası yok, cevap vermeye gerek duyan 15 kişiyi okuyacaksam

Çevrimdışı talha

Türkiye Futbol basını

Duyumcunun ya da forumun birinin ortaya attığı ismi manşet yap

Sonra ingilizler seni kaynak göstererek haber yapsın

Sonra sen o ismi ingilizler de yaptı haberi diye haber yap

Sonra Duyumcu seni ve ingilizleri göstererek kendinden övünsün

Valla deli işi resmen

Rudy Gestede sürecini araştırın dediğim birebir gerçekleşiyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Etiketler: