2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359145 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı artena_condari

stoper önemsiz değil tabii ki ama bizim ligde şampiyonluk diyosak iyi forvet almamız şart   :tabe:

tabii ki kaliteli bir santrafor da lazım ideal olarak ama en kötü ihtimallerin gerçekleştiğini varsayalım; Cenk-Ömer lig için yeter de artar bence. Cenk GS maçında ekstradan kötüydü, o referans alınmamalı bence.

Çevrimdışı onurturan

tabii ki kaliteli bir santrafor da lazım ideal olarak ama en kötü ihtimallerin gerçekleştiğini varsayalım; Cenk-Ömer lig için yeter de artar bence. Cenk GS maçında ekstradan kötüydü, o referans alınmamalı bence.
katılmıyorum ne yazık ki cenk ve ömer bizim lig için yetip artmaz bence :(

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bjk seviyesinin  altında o 2'li yetip artmayı bırak az kalırlar

Çevrimiçi COB

biraz ırkçılık oluyor seninle bu jonuda anlaşamıyoruz bir insanı kökenlerinden
dolayı yargılamak ırkçılıktır. Bizdede oynadı kuzey afrikalı ama hiçde disiplinsiz değildi
bu sözünle Ahmed Hasan ıda disiplinsiz yaptın melek gibi biriydi.

Yani bi insana kokeninden dolayi disiplinsiz desem irkcilik oluyor. Sanki ten rengine laf ettim. Tovbe tovbe. Ozaman Lucescu irkciligin alasini yapmis. Adam biz futbolculari once Avrupalilar, sonra Guney Amerika ve Asyalilar son olarak ta Afrikalilar olarak ayiririz demişti. Yani adam irkcinin tekiymis te haberimiz yokmus. @Necmi

Çevrimdışı 38life

Milosevici aldılar sadece, gücü artmadı büyütmeyin şu Aykut'u ya. Artı kombine sayısı baya artış gösterdi tek artıları bu. Alacagımıza inancım var...

tamam.

Çevrimdışı cursedofdragon

oo yine bu sene kadromuz yetmez gs,fb kesin şampiyon olurcular çıkmış piyasaya :D

ya zaten ben de almayalım demiyorum da en kötü ihtimalde dahi bu ligde şu halimizle gol atmakta zorlanacağımız takımlar Fener, Osmanlı, Başakşehir olur bence; velhasıl şampiyonluğun en büyük adayı oluruz gene.
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2016, 23:41:16 artena_condari ]

Çevrimdışı 38life

İlk haftalarda yapılan puan kayıpları iade edilmiyor malesef. Böyle bir kampanya yok ne yazık ki. Buyüzden transferleri zamanında yapmak önemli...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

oo yine bu sene kadromuz yetmez gs,fb kesin şampiyon olurcular çıkmış piyasaya :D
Renkli kokusu alıyor musun

Çevrimiçi Samet Ç

İlk haftalarda yapılan puan kayıpları iade edilmiyor malesef. Böyle bir kampanya yok ne yazık ki. Buyüzden transferleri zamanında yapmak önemli...
Maçları oynamadan nasıl puan kaybı yaşıyoruz ?

Çevrimdışı onurturan

ya zaten ben de almayalım demiyorum da en kötü ihtimalde dahi bu ligde şu halimizle gol atmakta zorlanacağımız takımlar Fener, Osmanlı, Başakşehir olur bence; velhasıl şampiyonluğun en büyük adayı oluruz gene.
cenkin heyecanını yenmesi lazım her maç atar ozaman..
ama bu diğer becerilerden daha zor kontrol edilen bişey..
ben cenkin ceza alanı içindeki heyecanı yenmesini etoo nun gelmesine bağlıyorum o yüzden bile olsa almalıyız bir bici bici leblebici  :D

Çevrimdışı Zafer55

Bardağın dolu tarafına bakmak başka,boş tarafına bakmak başka.Dudak payına bakıp bardak boş demek bambaşka.

Çevrimdışı Kuntz

Mevcut kadro ilk 4 haftayı bir aksilik olmazsa kayıpsız geçer. Hemen enseyi karartmaya lüzum yok. Endişeleri de yadırgamamak lazım. Herkes takımın iyi olmasını istiyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İş yapar gibi duruyor??? (Alıntıdır-Antipati)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nasılsınız transfer sevdalıları? Sevip de kavuşamayanlar? :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı linux

HaberKartali
Alanyaspor maçında muhtemel 11'imiz: Tolga - Beck, Marcelo, Tosic, Adriano - Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Olcay, Kerim - Cenk.

1 hours, 8 minutes ago

tolganın oynadığı maçlar benim umrumda bile olmaz artık . beyimiz yine kalede . Helal olsun işte vizyon .

Çevrimdışı onurturan

hoca tosiçi sol bek olarak düşünüyo hep bi stopere koysa süper olacak  :bandit: 

ya bu GG niye oynamıyor?

Çevrimdışı AmaralGürses

gs macina cıkan 11 imiz uc asagi bes yukarı sezonun basındaki 11 imiz olacak.
gs yi nasıl ezdiğimizi düşünürsek lig için tabii yeterli kadromuz vardır.

ama şl de hüsrana uğramak gerek taraftar mentalitesi gerekse algımız açısından çok kötü olur.
bu kadro da maalesef şu haliyle bir şl kadrosu değil

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı emrecakmak

X1: Mandzukic

X2: Mangala

Mandzukic gelirse Gomez'e gittiği için teşekkür ederiz çok zor transfer ismi pek geçmiyor ama 2 gün öncesine kadar nasri'nin de geçmiyordu :D hayırlısı

Mangala olmaz tahminimce daha ucuz birini alırlar

cenkin heyecanını yenmesi lazım her maç atar ozaman..
ama bu diğer becerilerden daha zor kontrol edilen bişey..
ben cenkin ceza alanı içindeki heyecanı yenmesini etoo nun gelmesine bağlıyorum o yüzden bile olsa almalıyız bir bici bici leblebici  :D

eto'o gelsin hele :) ya ama gelmese bile ben cenk'in ilk 11 oyuncusu olmayı öğreneceğine inanıyorum; yersiz bir iyimserlik olabilir tabii ki benimki :)

Çevrimdışı Bishamon

3- Stoper.. Stoperde şu anda en yakın isim "Martins İndi" Porto kadroda düşünmüyor Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmadı. Yine Porto kulübü kiralama bedeli olan 2.5 milyon euroyu kabul etti ancak opsiyonu olmayacak. Martins İndi ise teklifi düşünmek için 1-2 gün süre istedi. -BTD

Umarım yalandır.Stopere sağlam biri kalıcı gelmeli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nasılsınız transfer sevdalıları? Sevip de kavuşamayanlar? :evillol:
Şuan kafamın içinde filler ... Anladın sen :evillol:

Çevrimdışı linux

savunun tolgayı savunun . sonrada abi forumda yine mihiiii tolgha .

arkadaş bu adam nasıl kalede oluyor

Etiketler: