2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362030 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Gil + Talisca + Nasri + Mbokani ve tas gibi takim oluruz.

Gokhan Inler gelirse Atiba ile degisimli oynar.
Fabri
Gokhan-Rhodolfo-Gil-Adriano
Atiba-Talisca
Aras-Oguzhan-Nasri
Mbokani

Çevrimdışı Kalyoncu

Yarın Alanya maçına çıkacak kadroyu görünce ve Konya deplasmanına da aynı kadroyla çıkacağımız anlayınca ve sahadaki yansımasını görünce bazı arkadaşlar Yönetime neden "geç kaldıkları için" bukadar kızdığımızı anlayacak.
Şöyle düşün
Gomez-cenk tosun
Sosa-tolgay
İsmail-adriano
Fabri
Beck
Marcelo
Tosic
Adriano
Atiba
Tolgay
Oguzhan
Olcay
q7
Cenk
Kötü bir kadro değil bu ligde her takımı yenebilecek bir kadro ben öyle düşünüyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarın Alanya maçına çıkacak kadroyu görünce ve Konya deplasmanına da aynı kadroyla çıkacağımız anlayınca ve sahadaki yansımasını görünce bazı arkadaşlar Yönetime neden "geç kaldıkları için" bukadar kızdığımızı anlayacak.
Anlamazlaaar.Sanki yaşanmadı daha önce

Yazılacak şeyleri söylüyorum;

-Lig yeni başladı enseyi karartmayın

-Transferler gelsin takım oturur.[Daha transferler gelmemiş olacak,belki de hiç gelmeyecek ayrıca gelse de takım Ocaktan önce oturmayacak]

-Yenildik ama Nasri gelecek başkan bedavaya getirmeye çalışıyor yaşa Fikret başkan bee

-Renkliler de puan kaybedecek bekleyin.

-Tüm eksiklere rağmen hala Gs-Fb'den iyi kadromuz var.(Eğer itiraz edersen renklisin,ajansın,baykuşsun)

-Bu sene zaten FFP var seneye görün takımı.Ancak anlamazlar ki hiçbir transferde ilerlememişiz,para geldi hala ses seda yok.

-Yönetim ne yapsın suç Şenol Hoca'nın

Aklıma şimdilik gelenler bunlar.
Mevcut kadromuzla Alanya olmasa da Konya'da puan kaybı %70 ihtimallidir

Çevrimdışı linux

ben sadece kaleye bakacağım . Eğer halen kalede tolga oynarsa bundan sonra izlemem dahada .

Şenol hoca bile kendi söylüyor tolganın yeterli olmadığını . Eğer yarın halen bu adam kalede oynarsa benim için biter bu iş . Adam kamp döneminde eksiği olduğu halde , ve gerçek formanın hakkı olan fabriye vermezse  , şenol hoca bu adamı kayırdığının anlamıdır . yoksa başka hiç bir açıklaması olamaz. Ben bundan sonra hiç bir maçta kalede tolganın olmasını istemiyorum .

Neuer felan gelse yine kalede tolga olur .

Çevrimdışı OrhanAker

Ben güçlü oyun anlayışımızın bir müddet yeteceğini düşünüyorum bunu zaten şenol hoca söyledi.
Oyun içi bazı prangalardan kurtulabilirsek (tolga,necip,kerim) daha rahat ederiz.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dostum heikenende hojtur ama amsterdamı dene 3 tane içince gayet güzel yapıyor kap pazartesi gelir

Efes Pastörsüzü deneyin gençler hayatımda ictiğim en süper malt içecek

Çevrimdışı yusufş

volkan babacan + mangala + talisca + eto + aboubakar  gelse boyko ve pektemek gitse hayat bayram olsa    :ishock:

Çevrimdışı Bishamon

Kadrolar gittikçe uçuyor yanlız bizim belli bir maaş sınırımız var unutmamak gerek bunu.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı onurturan

Dostum heikenende hojtur ama amsterdamı dene 3 tane içince gayet güzel yapıyor kap pazartesi gelir

Necmi abi stayla..

ben sadece kaleye bakacağım . Eğer halen kalede tolga oynarsa bundan sonra izlemem dahada .

Şenol hoca bile kendi söylüyor tolganın yeterli olmadığını . Eğer yarın halen bu adam kalede oynarsa benim için biter bu iş . Adam kamp döneminde eksiği olduğu halde , ve gerçek formanın hakkı olan fabriye vermezse  , şenol hoca bu adamı kayırdığının anlamıdır . yoksa başka hiç bir açıklaması olamaz. Ben bundan sonra hiç bir maçta kalede tolganın olmasını istemiyorum .

Neuer felan gelse yine kalede tolga olur .
Abartmayın bence evet Tolga yetersiz,hatta yetersizden öte koca bir 0
Ancak Fabri geçen sene maça çıkmamış bir kaleci.Bir de böyle bak Şenol Hoca'nın elinde net seçebileceği bir opsiyon yok ki.Biri tüberküloz diğeri malaria

İşin kötüsü geçen sene elimizde Sosa-Gomez gib antibiyotikler vardı.Bu sene onlar da yok.Golü yersen maçı çevirmek çok zor

Çevrimdışı AmaralGürses

Kadrolar gittikçe uçuyor yanlız bizim belli bir maaş sınırımız var unutmamak gerek bunu.

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

sosa gibi adamı 1.5m euroya oynatmıs takımız biz bisey olmaz  :lol:

Çevrimdışı Bishamon

sosa gibi adamı 1.5m euroya oynatmıs takımız biz bisey olmaz 
Ukranyada savaşın ortasından aldık onu :D

Çevrimdışı Gokhan-

Abartmayı ne kadar çok seviyorsunuz siz ya.

Uzun dönemde ve 3 kulvarda bu kadro elbette yetersiz ama şöyle haftadan haftaya oynanan normal lig maçlarında alayını tokatlarız..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı anılnr

Uzun dönemde ve 3 kulvarda bu kadro elbette yetersiz ama şöyle haftadan haftaya oynanan normal lig maçlarında alayını tokatlarız..
Aynen alt tarafı Türkiye ligi sanki pl de oynuyoruz.Şu kadroyla hiç bi maçta kalite olarak altta kalmayız.

Çevrimdışı 38life

Ben uzun dönemden bahsetmiyorum. Ligin ilk haftalarında kaybedilecek puanlardan bahsediyorum.

Çevrimdışı onurturan

Ukranyada savaşın ortasından aldık onu :D
İbrahim tatlıses in yıldız tilbeye söyledikleri geldi aklıma :D

Çevrimdışı linux

Ben uzun dönemden bahsetmiyorum. Ligin ilk haftalarında kaybedilecek puanlardan bahsediyorum.

dostum bırak . adamlar tokatlar geçeriz diyor nereden geliyorsa bu rahatlık . abi havalar girmeyelim lütfen . lütfen .

Ne zaman havaya girsek bizi yeniyorlar .

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kupa maçında renklilere sahayı dar eden BEŞİKTAŞ, ilk 4 hafta eksiksik götürür sıkıntı yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ahahaaa

Çevrimdışı Doğukan E.

:evillol: :evillol:

Çevrimdışı 38life

Kupa maçında renklilere sahayı dar eden BEŞİKTAŞ, ilk 4 hafta eksiksik götürür sıkıntı yok.

Konya deplasmanı...

Çevrimdışı artena_condari

Ya biz halihazırdaki kadroya bir stoper alalım zaten bu sene şampiyonuz. Mesele ŞL'de ve olası AL'de anlamlı işler yapabilmek.

Çevrimdışı onurturan

Ya biz hali hazırdaki kadroya bir stoper alalım zaten bu sene şampiyonuz. Mesele ŞL'de ve olası AL'de anlamlı işler yapabilmek.
stoper önemsiz değil tabii ki ama bizim ligde şampiyonluk diyosak iyi forvet almamız şart   :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yani gs'yi de yener bu kadro konya çok abartılıyor bu sene geçen seneyi çok ararlar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Konya deplasmanı...

Milosevici aldılar sadece, gücü artmadı büyütmeyin şu Aykut'u ya. Artı kombine sayısı baya artış gösterdi tek artıları bu. Alacagımıza inancım var...

Etiketler: