2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359278 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Eto eşyalarını topladı haberleri dönüyor

Eşya felan toplamasın atlasın Pegasus'a geldin Nevzat Demir'e ... Alırız biz burda eşyaları..

Çevrimdışı AmaralGürses

+1903

Gültekin Gencer şeffaf olmayan işlerle idare etti kulübü, bu beyefendi (!) de Fenerliliğini kulüp yöneticiliğinin önüne koymuş durumda. Eto ile Beşiktaş yerine misal Valencia filan görüşmüş olsa umrunda bile olmayacaktı. Beşiktaş'ın Türk futbolunu domine etmesini önlemeye çalışanlara Antalyaspor'u kullandırıyor, ayrıca bu hareketlerinin Antalyaspor'a bir faydası da yok. Ben olsam Beşiktaş ile iyi geçinir, daha düşük yıllık ücretli, Beşiktaş'ta kadroya giremeyecek, pişmeye ihtiyacı olan genç oyuncuları filan kadroya katmaya çalışırdım.

hocam o antalya feneri 4-2 dağıttı, kadıköyde 90+7 de şaibeli frikikten gol yemeseler 2 puan da orada bıraktıracaklardı, bir de zaten aylar oluyor bırakalı ne alaka anlayamadım  :alala:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

kardeşim sende nasıl birisin ben çözemedim seni.

Bi öylesin bi böylesin sende şizofrenik durumlar seziyorum :)

Valla abi bende onu hiç çözemedim, sürekli isyan , sürekli kötümserlik, sürekli ağlama.

Çevrimdışı autopsy

benim futboldan anladığım kadarıyla, fiziği yumuşak, tekniği ve yaratıcılığı yüksek, pres özelliği olmayan futbolcuları hem orta sahaya hem kanada serpiştirerek yapılan onbirlere bakıp gelene gidene 5 atarız hayalleri kurmak hep hüsranla sonuçlanmıştır. nasri, quaresma, oğuzhan, eto dörtlüsünün aynı anda sahada olacağı bir onbir çağdaş futbola uygun savunma yapamaz. kanatlara nasri-quaresma yerine kerim-aras da yazsak sonuç aynı. hem hücum hem de savunma yönü güçlü kanat ve orta sahaların da çok iyi para olduğu belli. o yüzden bu takımda olcay bir kanatta şart oğlu şart olacaktır yine.

Yüzde yüz katılıyorum . Mesela Sosa'nın en önemli özelliklerinden birisi de klasik 10 numaralar gibi olmayışı , verdiği müthiş hücum katkısının yanında pres de yapabilmesi , top kazanabilmesi vs idi . Atiba'nın önüne sadece gölge savunma yapan adamları yığarsak, topu kaptırdıktan sonra hızlıca kazanamayız, bu da savunmamızı geri iter ve takım boyunu uzatır. İnsanlar istediği kadar beğenmesin Olcay takımı inanılmaz ileri iten bir oyuncu . Olcay'ın yaptığı herşeyi yapabilip aynı zamanda daha teknik olanını bulmadığımız sürece oynamaya devam edecektir . Atiba , Oğuzhan , Olcay sağlam olduğu sürece her türlü oynarlar . Diğer 2 oyuncu duruma göre değişir diye düşünüyorum ben de. Ancak zayıf Anadolu takımlarına karşı kaldırabiliriz diğer türlüsünü .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Valla abi bende onu hiç çözemedim, sürekli isyan , sürekli kötümserlik, sürekli ağlama.

Çevrimdışı b.damatoglu

benim futboldan anladığım kadarıyla, fiziği yumuşak, tekniği ve yaratıcılığı yüksek, pres özelliği olmayan futbolcuları hem orta sahaya hem kanada serpiştirerek yapılan onbirlere bakıp gelene gidene 5 atarız hayalleri kurmak hep hüsranla sonuçlanmıştır. nasri, quaresma, oğuzhan, eto dörtlüsünün aynı anda sahada olacağı bir onbir çağdaş futbola uygun savunma yapamaz. kanatlara nasri-quaresma yerine kerim-aras da yazsak sonuç aynı. hem hücum hem de savunma yönü güçlü kanat ve orta sahaların da çok iyi para olduğu belli. o yüzden bu takımda olcay bir kanatta şart oğlu şart olacaktır yine.
Tespit güzel

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Hiç yeni haber yokmu ya :D stoperde durum ne acaba :bandit:

Gece 05.00'de Nasri kap bekliyoruz arkadaşlar.Opsiyon yok Nasri isterse sene sonu bonservisini bize aldıracak

Çevrimdışı MUSTAFA_

En az haber gelen mevki stoper..

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı linux

büyük ihtimalle Josiah  gelecek

Çevrimdışı onurturan

hepsini aynı anda açıklayacak diyolar ya..
ne gerek var.
yani 4 transferi aynı anda açıklamakla 2 şer gün arayla açıklamak arasında nasıl bir şovsal fark olabilir ki..
Hatta diğeri daha yıkıcı olur renkliler için..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Orhan manoelle ilgili girişimler olduğunu yazmış murat özen

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı anılnr

Nasri oyun içinin dışında Gomez-Sosa'dan sonra ölü toprağınıda atar gelirse.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne gerek var.
yani 4 transferi aynı anda açıklamakla 2 şer gün arayla açıklamak arasında nasıl bir şovsal fark olabilir ki..
Bizi beklettikçe sabrımız taşıyor demi biten transferi açıkla neden bekletiyorsun :bandit:

Çevrimdışı 38life

Yarın maç olduğunun kaç kişi farkında acaba :)

Çevrimdışı OrhanAker

ne gerek var.
Bende anlamıyorum bunu anlaştıysan açıkla işte..1 er gün arayla açıkla her gün seni konuşsunlar her gün manşet olsun :D

Çevrimdışı b.damatoglu

Kiralık futbocuyu havalimanında karşılamak gibi bir salaklık yapılmaz umarım

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Orhan manoelle ilgili girişimler olduğunu yazmış murat özen

:ok manoel gil mangala olsun artık biri :D

Çevrimdışı onurturan

Bizi beklettikçe sabrımız taşıyor demi biten transferi açıkla neden bekletiyorsun :bandit:

Bende anlamıyorum bunu anlaştıysan açıkla işte..1 er gün arayla açıkla her gün seni konuşsunlar her gün manşet olsun :D
yani Allah korusun bir olay olur diye de korkuyorum sonra uğraş dur..

Çevrimdışı Zafer55

ne gerek var.
Hepsine ayrı ayrı uçak tutmayıp tek uçakta getirerek uçak mastafını azaltmayı düşünüyor olabilir başkan :icool:

Çevrimdışı DenizAnt

hocam o antalya feneri 4-2 dağıttı, kadıköyde 90+7 de şaibeli frikikten gol yemeseler 2 puan da orada bıraktıracaklardı, bir de zaten aylar oluyor bırakalı ne alaka anlayamadım  :alala:

Asıl ben senin neyi anlayamadığını anlayamadım. :) Antalya-Fenerbahçe maçlarındaki skorlar ne alaka? Forumdan bir arkadaşın "Antalya'ya Antalyasporlu başkan istiyoruz hashtaglı" esprisine cevaben, Antalyalı bir Beşiktaşlı olarak Antalyaspor başkanının tercih ettiği yolla ilgili rahatsızlığımı yazdım. Gültekin Gencer sıkıntılı bir kulüp bıraktı. Şimdiki Antalya Başkanının yolu yol değil diyorum.

Yahu bu arada Mangala için hiçbir görüşme yapılmadı, birileri Nasri görüşmesi ile paket yapıp üfürdü sanki. O konuda hiçbir ses seda yok çünkü. Şu transferi Mangala-Talisca-Eto-Remy olarak kapatsak, MAF döneminden ve o uğursuz 101. yılın ilk yarısından sonra ilk defa arkama yaslanıp maç izleyecem.

Çevrimdışı onurturan

Nasri sanki bizim sistemimiz için özel tasarlanmış bi adam gibi..(inşallah hazır hale gelmesi uzun sürmez)
aboubacar için aynı şeyi nedense söyleyemiyorum.. (inşallah yanılırım etoo ile olursa hiç kuşkum yok)
talisca süper. (inşallah süper olur    :lol: )

Çevrimdışı 38life

Yarın Alanya maçına çıkacak kadroyu görünce ve Konya deplasmanına da aynı kadroyla çıkacağımız anlayınca ve sahadaki yansımasını görünce bazı arkadaşlar Yönetime neden "geç kaldıkları için" bukadar kızdığımızı anlayacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İbrahim seten: beşiktaş transferde her an karar değiştiriyor:
* talisca tamam..
* golcüde 3;
* stoperde 2 aday var..
pazartesiye kadar 3'ü de belli olur..

Etiketler: