burda malum sitenin propagandasına katkıdamı bulunuyorsun her yere bakıyorum öyle bir bilgiye ulaşamadım
oranın burda neden yasaklı olduğunu biliyormusun sürekli Beşiktaşı baltalayan haberler yaptıkları için
nasri gibi bir ismi karalasınlarki transferin önemini söndürsünler. Belki aldık şu anda yaptığın aldığın oyuncuya çamur atmak değilmi
Madem malum site yasakli, neden surekli yasakli site diye kaynak veren haberler buraya yaziliyor? Ha yasakli link demissin ha adini vermissin, cocukca oluyor biraz.
Kaldi ki arkadas makuk bir sekilde fikrini belirtmis. Nasri disiplinsizliklerinden dolayi Fransa milli takimindan atildi ve City'de kadro disi kaldi. Guardiola da fiziksel durumundan dolayi kampa almadi. Biraz Avrupa futbolunu takip eden biri zaten Nasri'nin sikintilarini bilir, Balotelli'yi bildigi gibi. Arkadas o sekilde mantikli bir yorum yapmis. Bunu da kisitlayacaksaniz hepimiz susalim saksaksi robot olalim ne dersin? KAP bildirimicde gelmedigine gore Nasri falan zaten daha bitmedi, ki bitmis olsa bile arkadas transferi begenmeme hakkina sahip. Ki Nasri transferi sasali olmasa bize ne. Transferde olusan kamuoyu ve sukseden ziyade saha performansinin onemli oldugunu biz gecen sene FB'ye gostermedik mi zaten?
Bu siteyi yeni buldum ve takip ediyorum, cunku kaliteli ve kalabalik bjk forumu yok gibi birsey. Ama son gunlerde bu sacma sapan sekilde kisitlayici mesajlar can sikici. Burasi insanlarin fikirlerini argumanlarla destekleyip ozgurce fikrini belirtebilecegi bir platform mu yoksa herkesin tek tip yoruma zorlandigi bir diktatorluk mu? Once bir ona karar verin bence.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk