2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369347 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

sizce stoper olarak sakho mu daha iyi mangala mı ?

mangala gidelim mangala :D  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi o 4 lü pakette kimler var ondan bahset biraz :D
@Tolga  arkadaş öğlen yazdı ya kimse inanmadı :D

Çevrimdışı onurturan

Ooooo neler olmus öyle özledigimiz hava geri gelmis..
@tangaz reis nerde yahu özledik..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Tolga

@Tolga  arkadaş öğlen yazdı ya
kimse inanmadı :D
Onu diyorsun anladım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Anderson Talisca o :)

Manuel dediği başka biri.
Manoel Mesias

Çevrimdışı mylife1903

Beşiktaşin Reusu !!! Ricardo Quaresma !

Herkes gider o kalir ! :busted_cop:
Ucu soyunmus bir tek karijma giyinik.
O degil de bu karijma ilginc adam, sampiyonluk kutlamalarina takim esofmanlariyla gelmisti, sanki mac olur, stada gidiyoruz tedbiri elden birakmiyim hemen cikar oynarim havasindaydi.
Herife teklif de gelmistir, gitmiyor. Su ortamda su koyverip kacanlar biraz karijmadan ders alsin. Verdikleri tartisilir ama herif hem gomezden hem de sosadan daha unku goz onunde bir futbolcu gene gitmedi. Bu konuda ustune yok adam ilk sefer nasil gonderildigini hatirlarsak, kalmasi bizim icin degerli.

Çevrimdışı mylife1903

Lan biz bu Talisca'yı nasıl aldık hala anlamadım.

Bu ciddi ciddi transfer başarısıdır. Başka bir açıklaması yok hala şoktayım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okuya okuya geliyorum aldik mi bilmiyorum ama cok tipsiz bu taliska. Con karev fiziginde bir memet orolyo goruyorum kendisinde tipi de benziyor.
Futbolculuguna gelirsek yeteneklimbir cocuk ama futbol bilgisi zayif, daha az yetenekli orta avrupali bir takim oyuncusunu her zaman herhangi bir berazilyaliya tercih ederim.
Sosanin yerini dolduramaz bence, bu cocugun baska bir oyun kitabi var.

Çevrimdışı mylife1903

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Beşiktaş transfer komitesinin bu oyuncunun özel hayatıyla alakalı edindiği bilgi bu transferin önündeki en büyük engel. Nasri'nin gece hayatı, alkol ve kumar alışkanlığı transfer komitesini ciddi şekilde düşündürüyor. Ancak Başkan Orman'ın bu transferi çok istediği gelen bilgiler arasında.

İki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiği, ve bu transferin bitme olasılığının yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.

Haber Kaynağı: Yasaklı Link ÖZEL HABER

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Baskan fazla istemesin aman sonra sezer isine benzer

Çevrimdışı mylife1903

Bu konu kafami hep kurcalamistir. Soyle bir gozlemim var yillara dayali tecrubelerimden edindigim. Entelektuelligin 3 seviyesi var. Birinci seviye avam seviyesidir (bunu pejoratif anlamda kullanmiyorum, sadece bir tespit). Bu seviyede dusunce derinligi ile sahip olunan dil yetisi arasinda bir esitlik mevcut. Yani kisinin sahip oldugu dusunce derinligini karsilayan bir dil yetisi var. Dusunce yetisi cok derin olmadigi icin soyut kavramlara ihtiyac yoktur ve var olan dusunce dile cok net ve basarili bir sekilde aktarilir.

Ikinci seviyede ise kisi biraz okumakla dil yetisini gelistirir ve parlatir; fakat, dusunce ayni oranda derinlesmez. Yani sahip olunan dilin siniri, ulasilan dusunce derinligine bol gelir. Bu seviyede olanlarin yazilarina baktiginizda cok suslu ve alimli oldugunu gorursunuz; fakat, bu dili sikip icindeki dusunceyi cikarsaniz goreceksiniz ki islenen fikir cok sig ve yavandir. Dil parlak dusunce sigdir bu asamada. Ve malesef bir cok kisi bu seviyede debelenip durur. Ve az once bahsettigimiz kavramlara zulum bu asamada oldukca yaygindir.

Ucuncu asamada ise dusunce oyle derinlesir ki dildeki mevcut kavram seti bu dusunceleri ifade etmeye yetmez. Yani dusuncenin derinligi ve soyutlugu, dili asar. Iste bu durumda kisi mevcut kavramlara kendine has anlamlar yukleyerek soyut ve derin dusuncelerini ifade etmeye calisir. Sonuc olarak oldukca soyut ve nufuz edilmesi zor metinler ortaya cikar. Foucault, Derrida Bourdieu gibi tiplerin metinleri bunlara ornektir.

Konu disi olmasin diye konuya baglayalim: Yonetim uyumasin transfer yapsin kardesim.  :lol:

Konu disi oyle baglanmaz, senol gunesin girdigi katagoriyi yazarsin az aciklama yaparsin sonra mustafa beye iki fiske vurursun konu disini, konuya baglarsin.
Isin uzmani konusuyor.

Neden bu mesaji yaziyorum arkada kalmis bu guzel yazi sabah kalkanlar okusun bu yukaridakileri, diye. Sabahlari sakin oluyor forum biraz, okusun su yukaridaki

Çevrimdışı mylife1903

BASTIR BAŞKANIM BELİNE KUVVET

not: ya arkadaş üniversite okuduk işe girdik belli bir entellektüel seviyeye eriştik çok şükür kendi çapımızda ama nedense fb ve gs ye olan nefetim antipatım hiç bitmiyor acaba düşünüyorım 50 yaşına gelince çoluk çocuk sahibi olunca da böyle mi hissedeceğim? Yaşı büyük abilerimiz bu konuda aydınlatabilirse sevinirim.

saygılar
Daha da artiyor, besiktasi daha cok elestiriyorsun yasla beraber ama bu sarisin nefreti cok pis artiyor cunku ben geriye donup son 20 seneye baktigimda offfff

Çevrimdışı mylife1903

Vida için 6 Milyon değer mi sizce?

Degmez, kendi bacagina vida takmanin alemi yok, kazma futbolcu cok pahali. 6milyon arti boykoya raketci alinir, vida kim.

Çevrimdışı mylife1903

yüksek kalibrede adamları alıyoruz ama bit ospinayı almıyoruz :evillol:

Ahahaha yahu @Mehmet Ali C. Uzun zamandir bu ospina kelimesini kullanmiyordun. Bak ospina kelimesine yeni bir anlam yukleyelim mesela soyle: asli ile kerem gibi leyle ile mecnun gibi romeo ile julyet gibi sevenler olsun elimizde ama bunlar kavusamasin hep ufak tefek engeller ciksin arabesk filmindeki mujde ar ile sener sen gibi. Hic gelmeyen sevgili olsun bu ospina, orneklendirelim

Ah ah aramizda buyuk engeller var ayse bizim sevgimiz ospinalasmasin.
Kerem olamaz, trafik kazasinda felc mi oldun, ahhh ospinalandim ben.

Çevrimdışı mylife1903

Pektemek Yalçın Ayhan takası havalara hoplatır bazı arkadaşları

Ben hopladim ve kot ustu oturdum allahtan tuvaletteydim @sozkul abi.
Ben ustune 350-400bin yuro verilmesine bile karsi cikmam, yalcin ayhanin gunahina girdik gonlunu almamiz lazim. Aslinda ben kendisini hic sevmem, ali samiyende 3-2 yenildigimiz bir gs maci hatirliyorum toraman iki tane gol atmisti bu yalcin ayhan 5 kere kirmizi kartlik hareket yapip beni deli etmisti, unutmam ben

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız okadar plan yok, scout ekibi ne iş yapıyor dedim ettim. Yüzüme patlattılar, sosa gider gitmez yedekteki oyuncunun gelmesi  :super: :super: :ok: :ok: :sevinc

Demek ki olay cidden ffp para kısıtlamasındaymış, tabi hocanın atarı da azıcık etkili olmuş olabilir  :steamed: :steamed: :halay:

Gomezden de acaba 3.5 milyon euro gibi bir hak gelecek mi o %50 konusu ne olacak bilen var mı? o da gelirse sağlam bütçe olcak. Ulan milan 2 ay önce versene 7.5 direk alsana ne uğraştırdın bizi. :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Taliskayi benfikadan almak icin scut ekibine gerek yok, iki tane fm oynayan ergen al kulube otursunlar sonra mac izle tvden.
Scout ekibi taliskayi 12 yasinda bulmali

Çevrimdışı mylife1903

aslında anlatmak istediğim gs yi rakip olarak görmediğim tiksiindiğim
bir kulüp ama hayatımın hiç bir döneminde büyük kulüp olarak görmedim  çünkü büyük değiller
size söylüyorum daha düne kadar kasımpaşadan farkı olmayan bir kulüpdü nasıl başarı kazandığını biliyoruz
uefa kupasına kadar taraftarı yoktu. Onlar hep bizimle başadebilmek için tarihleri boyunca fenerin gölgesinde dolaşmışlardır.  Hep birlikte haraket ettiler fenerin yancısıdır aslında istiklal savaşı dönemlerine hiç gitmeyeyim
boş verin bu kadar konuşmayı bile haketmiyorlar. @matias_27
Gs buyuk kulup degildir bir zumrenin takimidir, basarili ve populer bir kuluptur bu onlari buyuk yapmaz, senelerce algi kastilar. Biz ufakken taraftari yoktu bunlarin be. Bunlarin inlerine bile girmisligim vardir, bizden sampiyonluklari caldikca ufak ufak sokaga cikip kutlama yapmaya basladilar.
Benim icin united gibilerdir, populer

Çevrimdışı mylife1903

Talisca'nin hala bize gelcegini dusunmuyorum. Umarim kotu trollenmiyoruz. Talisca su durumda Avrupanin elit takimlarinda oynar. 2 yillik kiralik bana biraz yalan haber gibi geliyor, Benfica 20 ye satacagi futbolcuyu neden kiralasin? He anca bize kiralarlar, biz cok cok iyi parlatiriz, sonra fifty-fifty yaparsak Benfica'ya kazik atmis oluruz ama Benfica'nin okadar enayi oldugunu dusunmuyorum.

Talisca hayal transferidir, gerceklesirse hayallerin gercek olmasi demektir ama sanki bir sekilde trolleniyoruz. Aklim almiyor.
Her sene 10 tane oyuncu satip 25 tane oraa buraya kiralayan takimlardir portekiz takimlari biz daha iki senedir oyuncu satisi ile ilgileniyoruz adamlar kimse alinmasin ama bu transfer konularinda bizi donunda sallar.
Bu iste bir poh var ama hadi hayirlisi. Bu heriflerin boyle cazip ve potansiyelleri oyunculari ucuza elden cikarmisliklari var ama sonra o oyuncuda ya karakter problemi cikiyor yahut devamli sakatlanmaya basliyor.
Bu heriflerde zaman makinesi falan var herhalde gidip bakiyorlar, sonra baskanim gapitan kork dediki satsin o taliskayi 2 seneye icip icip sapitiyor sonra sakatlaniyor....

Çevrimdışı mylife1903

bunu shaktar'a versek bize rakitsky i verir mi acaba  ?
Kim bu rakitsky yahu bulamadim bir turlu rakitic mi o barselonada oynuyor :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

SERDAR SARIDAĞ @serdarsaridag 1m1 minute ago View translation
bjk Talisca için satınalma opsiyonu koydurdu.

Buda olduysa forumda çıplak koşarım yok artık   :sevinc
Bence forum henüz buna hazır değil :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bence forum henüz buna hazır değil :)
Dur daha yeni başladık. Bir transferle yıkılmayın ya da havaya girmeyin

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ taraftarı ...

Bakalım bugün KAP gelicek mi =))

Çevrimdışı linux

Şafak Malatya   
SafakSina1903
Beşiktaş ilk defa kulüpleri ikna etti, futbolcuyu edemedi..Sebep yıllık ücret..Nasri ve Benteke, parayı beğenmedi.

Just now

Boşverin lens ve babacar işimizi görür . Sayın başkan babacar i 2.5 kiralar umarım

Etiketler: