2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368280 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı linux

Nasri umarım gelmez.  Onun yerine lens daha çok katkı verir .

Biri keske yönetime rakitsky söylese . Çok kaliteli stoper

Çevrimdışı brkntcnr

Talisca 8,5 gibi bisey ya. 10 la 8 arası. Ozzyle yan yana çok iş yapacaktır. Arkalarında Atiba' yla orta sahamızın ortası çok güçlenmiş olur. Nasri sorunlu adam alemci İstanbul onu bozabilir. Lens daha garanti iş olur gibi. Ama Nasri' nin bonservisini alırsak ve iş yaparsa 2 sene sonra Çin' e Katar' a satabiliriz o da ekonomik olarak çok para getirisi demek. Stoperde konuşulan isimlerden hangisi gelirse gelsin ben tamamım (Sakho-Indi-Rakitsky-Vida-Mangala). Yeter ki şu isimdekilerden biri gelsin. Santrafor konusu ise daha karışık o yüzden bisey yazmıyorum onunla ilgili. Hersey güzel olacak gibi inşallah.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı linux

Defans için martins indi ile anlaşmışız . Heralde başkan abubakarla beraber düşündü

Çevrimdışı anilsevim

Forum ahalisi, Talisca net 8 numara.
Daha 10 numara transferi yapılmadı.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı linux

DeadlineDayLive
Chelsea are considering a £35m move for Benfica midfielder Anderson Talisca. (Source: Daily Express)

1 years, 8 months ago

Süper gerçekten :)

Çevrimdışı Jukebox

burda malum sitenin propagandasına katkıdamı bulunuyorsun her yere bakıyorum öyle bir bilgiye ulaşamadım
oranın burda neden yasaklı olduğunu biliyormusun sürekli Beşiktaşı baltalayan haberler yaptıkları için
nasri gibi bir ismi karalasınlarki transferin önemini söndürsünler. Belki aldık şu anda yaptığın aldığın oyuncuya çamur atmak değilmi
Abi ben reşit bile değilim kimin,neyin propagandasını neden yapayım?
O siteden kimseyle bir bağlantım yok.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-city-winger-samir-nasri-8586278http://www.101greatgoals.com/top-stories/man-citys-samir-nasri-stars-instagram-video-shows-drugs-women-las-vegas/
https://www.thesun.co.uk/2016/08/07/manchester-city-ace-samir-nasri-in-hot-water-again-after-hes-seen-in-video-that-appears-to-glamorise-drugs/
Göz atabileceğin bir iki kaynak abi.
Biraz araştırma yaparsan fransa td'sinin söylediklerini hakkında ki yorumları,fotoğrafları bulabilirsin.

Çevrimiçi Necmi

Nasri umarım gelmez.  Onun yerine lens daha çok katkı verir .

Biri keske yönetime rakitsky söylese . Çok kaliteli stoper
lens kanatta katkı verir on numara performansı ne
nasri on numara olarak düşünülüyor büyük ihtimal bir çok mevkide
üst seviye oynayabiliyor.
benim duyduğum artık birinin tavsiye edilemeyeceği :D
yanlış bilgi gelmiyorsa iş bitmiş tahminim yoksa sızmazdı
zaten böyle isimler eğer bitmediyse kesinlikle sızdırılmamalı
herkesin alay konusu olursun.

Çevrimdışı 38life

[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2016, 02:03:33 38life ]

Çevrimdışı klubnika01

talisca bence sosanın yerine alınmadı 8 numara gibi düşünmek lazım
bir dedikodu dolaşıyor hollandada birine bir baskı varmış Başkan erdal bey umut bey saldırıyorlarmış
10 numara için olursa birilerinin canı çok yanar :D  tabiki doğruysa :bandit:
ahaa Ziyech  :bandit:  :fkr:

Çevrimdışı murat baltacı

Benimde elimdeki bilgiler yukarıdaki yeni transferleri destekliyor ama GIL sanki biraz ertelenmiş gibi
oysaki iş sadece teminat mektubuna kalmıstı

saygılar
Sosadan para gelince yönetim daha üst düzey stoperlerden kiralamak istiyo belliki aslında omeuro dan vazgeçilip son aşamaya gelmiş gil kiralansa sonra sakho,mangala gibi isimlerle uğraşılsa süper olurdu marcelo,rodolfo yedek stoperler gil sakho veya gil mangala stoper tandemi çok sağlam olurdu.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı tuncaboylu

Haberler heyecan verici. Ama hem Talisca, hem 10 numara fazla lüks.

Talisca, Nasri, Oğuzhan, Tolgay ve Atiba beşlisinden ikisini yedek bırakamayız.

Talisca yeter, stoper ve santraforla transferi bitirelim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Fener Lens için devreye girdi diyorlar da bu adamların parası var mı ?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Talisca harika transfer  :D

Çevrimiçi Necmi

Abi ben reşit bile değilim kimin,neyin propagandasını neden yapayım?
O siteden kimseyle bir bağlantım yok.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/manchester-city-winger-samir-nasri-8586278http://www.101greatgoals.com/top-stories/man-citys-samir-nasri-stars-instagram-video-shows-drugs-women-las-vegas/
https://www.thesun.co.uk/2016/08/07/manchester-city-ace-samir-nasri-in-hot-water-again-after-hes-seen-in-video-that-appears-to-glamorise-drugs/
Göz atabileceğin bir iki kaynak abi.
Biraz araştırma yaparsan fransa td'sinin söylediklerini hakkında ki yorumları,fotoğrafları bulabilirsin.
Bak sana bir şey söyleyeyim uyuşturucu dediğin şey tahlillerde çıkar ortaya yani dopingden
geçemezsin uyuşturucu kullanılan bir yerde bulunmak uyuşturucu kullanmak değildir. city arsenal gibi takımlarda
bu şekilde uzun süre kalamazsın birine alkol kullanıyor demekle uyuşturucu kullanıyor demek farklı şeyler
sakın kimseyi bilmediğin halde sağdan soldan duyduğunla itham etme bu arada alkol kullanmakda
suç değil yasal olarak satılıyorsa kullanılır sen değil tabiki sporcular kullanmamalı diyede bir kural yok
eminim çoğunluğuda kullanıyordur. Gomez kupa töreninde ayakta duramıyordu mesela dut gibiydi.
adam üst seviye ligde üst seviye bir takımda ingilizlerde böyle bir şeyi affetmez kimsenin gözünün yaşına bakmaz
şüphede bile tahlil yapar uyuşturucu bir kere kullanırsan izini yıllarca taşıdığın bir şey yani alkol gibi ayılıp kurtaramıyorsun
kendini o nedenle böyle kelimeler dikkatli kullanılmalı yakalanmışmı tahlilde çıkmışmı zırt pırt
tahlil veren insan bunlar @Jukebox
1903 ün yaptığı çamur atıp kötülemek transferin değerini düşürmek sizde alet olmayın
her yerde baktım yakalanmışmı tahlil hüküm hiç bir şey yok

Çevrimdışı murat baltacı

Başkan biyerden sağlam paket yapacak ama bekliyoruz bakalım :)

city: mangala-nasri-bony
liverpol: sakho-benteke
porto: martins indi-Aboubacar
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu kadar adam arasından tercih yapabiliyor muyuz ?  :D

O zaman ben Mangala-Talisca-Ziyech-Huntelaar (Benteke imkansız Weah veya İlhan mansız almıyorsan bize forvet değil golcü lazım en alınabilir adam bence)  diyorum ama kalede Tolga olmalı yoksa çok dengesiz olur lig...

Şaka bir yana da resmiyet kazanmadan bu isim fırtınasına fazla kapılmayın gelsinler o zaman hepsinin formasından alırız bol bol...Bu kadar isimler pazarlık için veya başkana karşı (beceriksiz algısı) kullanmak için ya da asıl oyuncuyu gizlemek için ortaya atılmış olabilir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi Necmi

Haberler heyecan verici. Ama hem Talisca, hem 10 numara fazla lüks.

Talisca, Nasri, Oğuzhan, Tolgay ve Atiba beşlisinden ikisini yedek bırakamayız.

Talisca yeter, stoper ve santraforla transferi bitirelim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

katılamayacağım lig bu sene daha zor geçecek kulübe kaliteli olmalı
nasri mesela hem on numara hemde iki kanadı yedekliyor talisca 6-8 yedekliyor
ikiside önemli bir on numara daha alırlarsa fazla denebilir unutmayalım cl maçlarımızdan
önce yada sonra hep derbi var bu sene ts devrede başak konya osmanlı renkliler
ligin üçte biriyle çetin bir yarış olacak kadro kalitenle psikolojik olarak rakiplerini pes ettirmen gerekiyor
bu kadroda kimse yedek olmaz herkese eşit şans verilir. yoksa ne ozi nede atiba bu yükü kaldıramaz
bu güne kadar cl yi silmiştik ama bu kadro kurulursa cl silinmez gidebildiğin yere gidersin
her oyuncuya ihtiyacın olur.

Çevrimdışı atalay

Schalke, Kaan Ayhan'ı satış listesine koymuş. Yerli statüsünde Back-up oyuncusu. Maliyeti de pek yüksek olmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaş foruma 3-4 saat girmedik neler olmuş öyle talisca'yı almışız galiba hayırlı olsun :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:busted_cop: Transferler yarın açıklanırsa basın toplantısı spoiler'ı :busted_cop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı genki1914

Guti14

Çevrimdışı atalay

Aboubakar'ın oyuncu haklarının 3'de 2'si fon'da. Bence oyuncunun tiplemesi, kalitesi dışında ana problem bu.
[ Son Düzenleme: 18 Ağustos 2016, 02:55:12 atalay ]

Çevrimdışı murat baltacı

Talisca müthiş bi hamle oldu iki yıllık kiralanmasıda çok iyi emeği geçen herkezi tebrik ederim sosa kadar asist özelliği olmasada uzaktan şutları,fiziki özelliği,atibanın yükünü hafifletecek olması iyi şeyler atiba arkada talisca ozi önde güzel işler yapar sosayı aratmazlar olmadı talisca arkada tolgay ozi öndede oynanır ama orta sahaya bi oyuncu daha alınırsa sistem bozulur geçen sene fenerin yaptığı hataya düşeriz ancak alınması düşünülen oyuncu Nasri gibi hem isim hemde on numara kanat özellikli olursa tadından yenmez.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

sizce stoper olarak sakho mu daha iyi mangala mı ?
BeŞiKtAşK

Etiketler: