bak bu konuda bir gerçekten daha bahsedeyim Seba çok büyük bir başkandı
bunu devlet ilişkilerinden saygın kişiliğinden vs sağlıyordu. ama başkanın son yılları çok başarısız
yıllardı endüstriel futbol zıplamışdı ve Beşiktaş bundan geri kalıyordu. sanırım beş yıl şampiyon olamadık
aslında Sebanın çekilme zamanı gelmişti. Çokta iyi genç kadrolar vardı hepsi Seba terbiyesiyle
yetişmiş biride Fikret Ormandı serdar bilgili hasan arat gibi isimler vardı görev değişikliği şarttı
serdar bilgili kazandı başkanlığı iyi bir yönetimle yüzüncü yıl şampiyonluğumuz geldi sonrası
malesef Sinan ve YD oyunlarıyla kara yıllar başladı. gerisini biliyorsunuz. yani Seba gönderildiğinde
aslında başarılar gerilerde kalmıştı. bazı gerçekleri bilin önemli olan insanları kusurlarıyla sevmektir
Sebada kusursuz değildi. Bizler o kusurları biliyoruz ve o haliyle seviyoruz Büyük Başkan toprağı bol olsun.
ilerde bizim yaşımıza geldiğinizde bu dönemleri konuşurken bu sözlerimi hatırlayacaksınız
Fikret ormanında kusurları var. mükemmel insan yoktur. Her insanın verebileceklerinin sınırı vardır o sınıra geldiğinde
çekilebilmeli. hep dolu durmaz verdikçe tükenir.
Haklısın tamamen katılıyorum ama Sonuç olarak elimizde örnek olarak mükemmel'e en yakın kişi SüleymanSeba hataları le kusurları ile Bu yüzden ona kıyasladım.
Fikret Orman büyük hatalar yapmış olsa da yaptığı katkılar Beşiktaş'ın geleceğine büyük katkısı olduğunu görmezden gelenlere biraz sinirliyim.
Serdar Bilgili zamanında 1 yıllık başarı gelmiş olsa bile bunu sürdürememiştir.
Yıldırım Demirören'le Kabus gibi bir dönem geçirdik. Sadece Transefer'e kanan Taraftar sayesinde bu adam 8 yıl kadar rahat rahat başkanlık yaptı hak etmediği takdir.de
Fikret Orman hata yaptığı her an Yönetim gitsin﹗ denmesi gıcık ediyor. Olaylar oldu Sosa'nın eşi takımdan ayrılmak istedi Vizyonsuz fikret Orman nasıl transfer sezonuna hazırlanmadı Yok Gomez gitmek istedi vay Orman nasıl tutamadı. bu 2 adamın ayrılması zaten planlarda olmayan işlerdi ve son dakikalara kadar takımda kalması için savaşıldığına inancım tam 2 adamın yerine transfer yapmak önceliğe koyulduğu için takımda önemli olan yerlere transfer gerçekleşemedi bu 2 adamın bölgesi dışında hala defans göbeğinde bir sorunumuz var öncelik bir türlü gelmediği düşüncesindeyim...
Uzattım Kusura bakmayın...