2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371326 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Martins Indi okadar da iyi bir stopper degil, ama kariyerinin basinda Feyenoord'da sikca solbek oynamis olmasi da bir arti sayilabilir. Yoksa benim begendigim bir stopper degil.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Talisca için chealse devreye girmiş diyorlar kafayı yiyecem ya

Kaynak ne kardeşim? Kim dedi? Kap gelmeden emin olmayalım bu kadar .

Çevrimdışı Hamahakki

Daily star'a baktım chelsea falan devrede değil.2 yıllığına Beşiktaş'ta diye haber geçmişler

Çevrimdışı Necmi

Gil olmazsa Para + Boyko karşılığı Vida'yı alabilir miyiz acaba :bandit:
gil yokki zaten :D

Çevrimdışı Doğukan E.

http://serbenfiquista.com/forum/index.php?topic=55540.29340

yorumlar efsane  :evillol:
Besiktas até não é um mau clube, campeão turco, vai a Champions...
Hocam şurda ne diyor çeviri çok manasız bişey çevirdi diğerleri inceden görülüyodu burda hiç bişey anlaşılmadı  :alala:

Çevrimdışı klubnika01

EPL de maçlar oynanmaya başladı.sanmıyorum Conte'nin bu saatten sonra adam alacağını.kaldı ki west ham maçında çok iyi futbol oynadılar.yine kaldı ki isteselerdi şimdiye çoktan almışlardı zaten  :evillol: :evillol: renkli basının uydurma haberidir kesin yusuf yusuf style  :busted_cop:
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2016, 23:42:04 klubnika01 ]

Çevrimdışı Tolga

gil yokki zaten :D
Yani Gil olmuyor diyorsun Necmi abi peki kim gelecek :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Savaş

Talisca sanırım Atiba'nın yanına alındı. Oğuzhan muhtemelen Sosa'nın yerine kayacak gibi.

Talisca tam bir 10 numara değil çünkü.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

merak edenlere talisca nın fm profili

oyundan şunu söyleyebilirim bir kaç sene içinde bayern e filan gidiyordu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ekrembaser

Kaynak ne kardeşim? Kim dedi? Kap gelmeden emin olmayalım bu kadar .

Vallaha twitterda birkaç yerde gördüm kap gelmeden sevinmeyelim manyağa döndüm telefon elime yapıştı uyku uyuyamıyorum şu transfer dönemi bitseydi bi

Çevrimdışı linux

arkadaşlar abubakar + martins indi ne dersiniz ? başkan paket yapıp alır mı yoksa mangala mı ?

Çevrimdışı TURKahvesi

necmi abi her zaman söylerim gerçek beşiktaşlının asıl sevmediği takım gs dir. asla fener değildir.çünkü bü gs bize travmatik şeyler yaşatmıştır.8-0 ankaragücünü yendiklerinde hüngür hüngür ağladım çocuktum. her zaman arkadaşlarım der beşiktaş-gs ile kardeştir sen neden gs den bu kadar nefret ediyorsun bu duyguyu sadece gerçek beşiktaşlılar bilir emin olun süper kupada fenere kaybetsek burda forumda bulunan tüm arkadaşlara bu kadar koymazdı. imzam da bile 4 yıl üstüste şampiyonluk gelecek yazılı neden çünkü hep bu gs nin üstünlük algısı yerleştirmesi ben böyle düşünüyorum
:ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yüksek kalibrede adamları alıyoruz ama bit ospinayı almıyoruz :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

İlk defa haksız çıktığım için seviniyorum lan Murat abi Talisca için sözleşmeler hazırlanıyor demiş  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Doğukan E.

yüksek kalibrede adamları alıyoruz ama bit ospinayı almıyoruz :evillol:

Abi herkez gelir şu takıma ama artık Ospirik gelmez-gelemez  :D :D

Çevrimiçi Mehmet57

Talisca orta sahanin gobeginden ofansin ucuna kadar heryerde oynayabiliyor.

Ama Atiba-Talisca da guzel olur. Ortalama boyu 1.90 olan ikili.

Çevrimdışı anılnr

Bruno Martins İndi ciddi mi ?

Çevrimdışı matias_27

Bizim yaşımıza geldiğinde bu konuda ne hissedeğini bundan sonra gs-fener-bjk arasında yaşanacak olanlar, bugüne kadar yaşanmış olanlarve birde senin kendi özelinde neler yaşayacağın belirleyecek @AmaralGürses

Mesela yıllarca şampiyonluklara ambargo koyup Avrupada başarı kazanıp, TFF ve hükmedenler üzerindeki lobi gücümüzü artırabilirsek, bugüne dek onların yaptığı gibi gücü kendi lehimize kullanabilirsek, yıllar sonra nefretin azalacak, küçümsemen artacak

bende aynısını anlatmaya çalıştım aslında ama necmi abi katılmadı :)
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı abdusta

İngiltereye transferde milli takım şartı yokmuydu?
Taliscanın U21 i var ama yuzde olarak cok dusuk sadece 3 mac
kriterleri karşılamıyor

saygılar

Çevrimdışı sosyalkartal

Fikret başkan bu gece bordo bereliler gibi telsizini kapatıp ava çıktı diyorlar  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı linux

martins indi mi ? mangala mı ?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

arkadaşlar abubakar + martins indi ne dersiniz ? başkan paket yapıp alır mı yoksa mangala mı ?

Mangala tabi ki abicim. EPL kalitesini tartısmamız bile hata

Çevrimiçi Mehmet57

martins indi mi ? mangala mı ?

Mangala top diye oynar. Arasindaki tek benzerlik siyahi ve solak olmalari. Mangala cok daha kaliteli.

Çevrimdışı anılnr

Fener transfer dönemi başından beri 10 numara arıyor.Sosa'yı sattığımız gün aldık.Başkanın kıymetini bilmek lazım :D

Çevrimdışı o2bucak

bak bu konuda bir gerçekten daha bahsedeyim Seba çok büyük bir başkandı
bunu devlet ilişkilerinden saygın kişiliğinden vs sağlıyordu. ama başkanın son yılları çok başarısız
yıllardı endüstriel futbol zıplamışdı ve Beşiktaş bundan geri kalıyordu. sanırım beş yıl şampiyon olamadık
aslında Sebanın çekilme zamanı gelmişti. Çokta iyi genç kadrolar vardı hepsi Seba terbiyesiyle
yetişmiş biride Fikret Ormandı serdar bilgili hasan arat gibi isimler vardı görev değişikliği şarttı
serdar bilgili kazandı başkanlığı iyi bir yönetimle yüzüncü yıl şampiyonluğumuz geldi sonrası
malesef Sinan ve YD oyunlarıyla kara yıllar başladı. gerisini biliyorsunuz. yani Seba gönderildiğinde
aslında başarılar gerilerde kalmıştı. bazı gerçekleri bilin önemli olan insanları kusurlarıyla sevmektir
Sebada kusursuz değildi. Bizler o kusurları biliyoruz ve o haliyle seviyoruz Büyük Başkan toprağı bol olsun.
ilerde bizim yaşımıza geldiğinizde bu dönemleri konuşurken bu sözlerimi hatırlayacaksınız
Fikret ormanında kusurları var. mükemmel insan yoktur. Her insanın verebileceklerinin sınırı vardır o sınıra geldiğinde
çekilebilmeli. hep dolu durmaz verdikçe tükenir.

Haklısın tamamen katılıyorum ama Sonuç olarak elimizde örnek olarak mükemmel'e en yakın kişi SüleymanSeba hataları le kusurları ile Bu yüzden ona kıyasladım.
Fikret Orman büyük hatalar yapmış olsa da yaptığı katkılar Beşiktaş'ın geleceğine büyük katkısı olduğunu görmezden gelenlere biraz sinirliyim.
Serdar Bilgili zamanında 1 yıllık başarı gelmiş olsa bile  bunu sürdürememiştir.
Yıldırım Demirören'le Kabus gibi bir dönem geçirdik. Sadece Transefer'e kanan Taraftar sayesinde bu adam 8 yıl kadar rahat rahat başkanlık yaptı hak etmediği takdir.de

Fikret Orman hata yaptığı her an Yönetim gitsin﹗ denmesi gıcık ediyor. Olaylar oldu Sosa'nın eşi takımdan ayrılmak istedi Vizyonsuz fikret Orman nasıl transfer sezonuna hazırlanmadı Yok Gomez gitmek istedi vay Orman nasıl tutamadı. bu 2 adamın ayrılması zaten planlarda olmayan işlerdi ve son dakikalara kadar takımda kalması için savaşıldığına inancım tam 2 adamın yerine transfer yapmak önceliğe koyulduğu için takımda önemli olan yerlere transfer gerçekleşemedi bu 2 adamın bölgesi dışında hala defans göbeğinde bir sorunumuz var öncelik bir türlü gelmediği düşüncesindeyim...

Uzattım Kusura bakmayın...

Etiketler: