2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368046 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Oldu olacak kulübü üzerine yapalım Başkan'ın. Stat yaptı sonuçta ama 1.5 trilyon borçta onun olacak :)

Bence yapmayalım işte, ilk teklif senden geldi.   :D

Kötü kontratların parasını istersen, adam da iyi kontratlarını parasını ister.  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu @Tolga Hiç sanmıyorum ben üst düzey bir forvet alacağımızı.
Üstelik bu kadar eksik oyuncu varken. Benteke bari olsun.

Sen kapıyı "bari Benteke"'den açıyorsan, alınacak forvet zaten kesmez seni.  :tabe:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hocanın düzenleyeceği toplantıda yanında bir yöneticinin bulunması şart çünkü belli ki bu toplantıda rövanşist duygularla hocaya saldırmak isteyen gazeteciler de var olacak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence yapmayalım işte, ilk teklif senden geldi.   :D

Kötü kontratların parasını istersen, adam da iyi kontratlarını parasını ister.  :tabe: :tabe:
Çok zararlı çıkar başkan saymaya başlattırma bana şimdi :) O yüzden konuyu burada kapatalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vizyon meselesi bu  @Mehmet Ali C.
sen anlamazsın
@Necmi abi bana mı larf çarpıyorsun gomeze mi  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez bizdeki kadar oynayamaz. Sosa da bizdeki kadar oynayamaz. Yazın bunu bi kenara seneye köpek gibi pişman olacaklar, gözden düşecekler.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut edelim ki iyi oynasınlar. İlerki satışlarımız için olumlu referans olur.

"Bu adam Beşiktaş'ta iyiydi, ama başka takımda oynayamaz" yargısı hoş bir şey olmayacaktır.

Çevrimdışı hic2222

Metin Kalkavan'ın açıklamaları var konuyla ilgili. O da çarpıtma hedef değiştirme diyebilirsiniz tabi doğal olarak.

Metin Albayrak, açıklamalarında yuvarlak konuştu.
Malum kendisi basın sözcüsü ve basını oyalayacak şekilde konuşmak durumunda.
Tabiki bir taraftan, kırıcı, aşırı iddialı söylemlerden de kaçındılar.
Başkan bile gelirse kapımız açık dedi. Bunlara itirazım yok ki zaten. Ama "şu anda konuşacak bir şey yok" ifadelerini nazikçe dile getirdiler hep..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Çok zararlı çıkar başkan saymaya başlattırma bana şimdi :) O yüzden konuyu burada kapatalım..

Say say, senin liste hazırda duruyordur zaten: Berat, Sezer, Gökhan.  :kop: :kop: :kop: :kop:

Arya Stark gibisin yeminlen.  :kop: :kop:

Çevrimdışı OrhanAker

Gomez bizdeki kadar oynayamaz. Sosa da bizdeki kadar oynayamaz. Yazın bunu bi kenara seneye köpek gibi pişman olacaklar, gözden düşecekler.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gomez doğru bir takımda yine atar kötü bir dönem geçirdi sadece.
Sosanın aklında futbol oynamaktan daha çok milano da yaşamak var zaten futbol ikinci çocuklarıda katarsak üçüncü planda :D

İkisede mutlu olsunlar kötülüklerini istemem ben.

Çevrimiçi Necmi

Sosanın bu fiyatlara satılması büyük bir başarıdır. Bunun hakkını vermeden geçemeyeceğim.
eğer rakam doğruysa bir sene bedava oynatmış olacağız
gerçekten iyi bir iş olmuş ben ummuyordum para geleceğini fio sıkışır sonunda bırakır
demiştim sanırım onların bırakmasını engelleyen bizim verdiğimiz 3.5 M luk teklif oldu
diren paran bizde dedik. altınada düşmesini engelledik. zaten onun yüzündende eldeki parayı oraya
bağladık diğer transferleri dondurduk o nedenlede askıda kaldık. şimdi gittiyse elimiz rahatladı
gomez bonservisini bedava istiyordu bizim sabrımızı deniyorlardı sıkışıp geri adım atarız diye
sosa satışı olunca elimiz parada rahatladı. bizim sonuna kadar bekleyeceğimizi anladılar
gibime geliyor orda büyük ihtimal satranç oyunu oynandı sosa satılınca gomez olayının çözüme ulaşması rastlantı olamaz

Çevrimdışı Koa_lAA

upsss rüzgar sağnak twitırda şenol hocayı övmüş...

sıkıntı var demektir bu... yönetime çakmak için yol yapmakta büyük ihtimal... yoksa övmez şenol hocayı...

iyice tırstım.. umarım yarın bi sorun çıkmaz..

Çevrimdışı hic2222

Say say, senin liste hazırda duruyordur zaten: Berat, Sezer, Gökhan.  :kop: :kop: :kop: :kop:

Arya Stark  :pray:
Bu iiydi işte...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bana mı larf çarpıyorsun gomeze mi  :alala:
sana neden çarpayım yoksa sendemi vizyon demiştin :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Gomez'den de 3.5 m euro gelirse 13.5 m euro olacak bütçemiz.

Bakalım bu bütçeyle kalan zaman da kimler gelecek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Metin Albayrak, açıklamalarında yuvarlak konuştu.
Malum kendisi basın sözcüsü ve basını oyalayacak şekilde konuşmak durumunda.
Tabiki bir taraftan, kırıcı, aşırı iddialı söylemlerden de kaçındılar.
Başkan bile gelirse kapımız açık dedi. Bunlara itirazım yok ki zaten. Ama "şu anda konuşacak bir şey yok" ifadelerini nazikçe dile getirdiler hep..
Yok biz halen Gomez'i bekliyoruz Gomez'den başka kimseyle görüşmüyoruz dediler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

eğer rakam doğruysa bir sene bedava oynatmış olacağız
gerçekten iyi bir iş olmuş ben ummuyordum para geleceğini fio sıkışır sonunda bırakır
demiştim sanırım onların bırakmasını engelleyen bizim verdiğimiz 3.5 M luk teklif oldu
diren paran bizde dedik. altınada düşmesini engelledik. zaten onun yüzündende eldeki parayı oraya
bağladık diğer transferleri dondurduk o nedenlede askıda kaldık. şimdi gittiyse elimiz rahatladı
gomez bonservisini bedava istiyordu bizim sabrımızı deniyorlardı sıkışıp geri adım atarız diye
sosa satışı olunca elimiz parada rahatladı. bizim sonuna kadar bekleyeceğimizi anladılar
gibime geliyor orda büyük ihtimal satranç oyunu oynandı sosa satılınca gomez olayının çözüme ulaşması rastlantı olamaz

Sosa satışında paradan daha önemlisi, kulübün duruşunu göstermesiydi.

Bundan sonra hiç bir oyuncu "ben oynamak istemiyorum" diyip de laga luga yapamaz.

Takımın yıldızı da olsan, senin isteyen dünyanın sayılı kulüplerinden biri de olsa, istenen tutarı getireceksin.

Bu çok net bir mesajdır.

Çevrimdışı hic2222

Yok biz halen Gomez'i bekliyoruz Gomez'den başka kimseyle görüşmüyoruz dediler.

Sen yazbaşını söylüyorsun üstad..
O zamanlara birşey diyemem.
Gomezin açıklamalarından/vedasından sonraki kısmı ifade ediyorum ben..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş'ın parasını eşe dosta kim yedirirse onu defalarca dile getiririm Arya Stark gibi :) Onun gibi olsam başka şeylerde yaparım da dua etsinler değilim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sen kapıyı "bari Benteke"'den açıyorsan, alınacak forvet zaten kesmez seni.  :tabe:

@tuncaboylu Abi çıta acayip yükseldi beklenti büyük ne yapayım  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı atalay

Taraftar-Medya ilişkisi çok daha sıkıntılı. Hoca ne şekilde konuşursa konuşsun, bu medya tarafından çarpıtılıp gündem haline getirilecektir. Kağıt üzerine yazılmış iki satır cümlenin önüne arkasına bakmaksızın içine biraz da kendi nefret ve cehaletimizi katıp, taraf olmaya ve şuursuzca bağırmaya başlıyoruz. Komisyoncuların soru sorabilme mertebesine ulaşmasının süreci nedir bilinmez ama kulübün bu duruma karşı çabası beni de düşündürüyor.

Birbirimizi kandırmayalım. Süreç gayet açık. Kulübün verdiği taviz aynı zamanda taraftar-medya ilişkisini de daha sıkıntılı hale sokuyor. Kulübün menfaatine kararlar almazsanız karşınızdakini güçlendirirsiniz. Bir teknik adam basın için bundan daha büyük bir suçlama yapabilir mi?

Çevrimiçi Necmi

@tuncaboylu @Tolga Hiç sanmıyorum ben üst düzey bir forvet alacağımızı.
Üstelik bu kadar eksik oyuncu varken. Benteke bari olsun. Yüzümüz gülsün artık valla.
:nerd:  bari olsunmu dostum onun üstü messi falan oluyor
Bentekeyi bir iki sene önce 45 M almışlar :bandit:  @gokhan_kurt

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız gomez bizim oyunucumuz olmadığı için elde edilecek tutarın ffp ye + katacağı kesinmi emin değilim ben.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 transfer olur tahminen yarısı iyi çıksa bile iyi şuan hiç inancım yok

Onur Küçük

• Ziyaretçi

upsss rüzgar sağnak twitırda şenol hocayı övmüş...

sıkıntı var demektir bu... yönetime çakmak için yol yapmakta büyük ihtimal... yoksa övmez şenol hocayı...

iyice tırstım.. umarım yarın bi sorun çıkmaz..
Hocanın yanında yönetici olacak (Metin Albayrak değil ANÇ gibi ağzı iyi laf yapabilen bir yönetici) .Birlik beraberlik mesajı verilecek . Söylenilenlerin çarpıtıldığı ve neyin söylenmek istendiği daha net biçimde ifade edilecek. Yöneticiye rağmen rövanşist duygularla hocaya değişik yöntemlerle saldırmak isteyen olursa cevabını alacak. Ve kapanış.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Birbirimizi kandırmayalım. Süreç gayet açık. Kulübün verdiği taviz aynı zamanda taraftar-medya ilişkisini de daha sıkıntılı hale sokuyor. Kulübün menfaatine kararlar almazsanız karşınızdakini güçlendirirsiniz. Bir teknik adam basın için bundan daha büyük bir suçlama yapabilir mi?
  :claps:

Etiketler: