Ben yönetimimizin kendi açıklamalarına ve gomezin açıklamalarına rağmen gomezi beklediğini düşünmüyorum açıkçası.
Sayın Başkanımızın, biz gomezi niye arayalım o gelmek isterse onla ilgileniriz, o quaresmanın ilk gidişi gibi gitti şeklindeki açıklamalarından da onu beklemediğimizi anlamamız gerekiyor.
Bizim beklediğimiz gelecek paralar idi.
Mesela sosayı 4 e çoktaaaaan satardık ama bekledik. Ya kalır oynar ya 7-8 getirir dedik.
Mesela Gomezi beklediğimiz kısım, satılsın da biz %50 sini alalım kısmıydı. En iyimser bekleme satılır satışından payımızı alırız şeklindeydi yada en düşük ihtimal kimseyi bulamaz gelir bizim koşullarımızda bizde oynar idi.
Yönetim gomezi filan beklemedi, yönetim etini ucuza satmadı sadece.
Bakın sosa, gomez vesair hepsi bıçak kemiğe dayanınca talipleri nasılda ortaya çıktı.
Ha bu risktir. Gomez son gece 10 milyona satılsa ne olurdu, 5 milyonu alır kimseyi satın alamazdık ama bu riske değerdi.
Yönetim filan gomezi beklemedi.
Biz taraftarlar bekledik, birde medyamız ısıtıp ısıtıp ortaya sundu.
Sunarken de, yönetimimizin defaten valla bizim bir girişimimiz yok siz yazıyorsunuz demesine karşılık;
Medya ne dedi; Dediki gomez kimseyle anlaşmadı, Beşiktaş kimseyi almadı demekki bunlar anlaştı medyayı kandırıyor falan filan..