2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372829 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Savaş

Boşu boşuna bekledik Gomez'i. Boşu boşuna geç kaldık.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Sırf bu sene hiç kullanamadığımız Alexis'i ve Miloseviç'i gönderebildik abi.

Pektemek değil de Pektemis olsaydı, onu da yollardık bence.

Şimdi aklıma geldi, bu Pektemek'i Yunanistan'a enden iteelemedik biz. Atilla Taş bile itelendi ya.

Çevrimdışı atalay

Güneş röportajda "Beşiktaşlı muhabirler ile menajerler ortak çalışıyor" demiş. Bu bilinmeyen bir şey değil de, yöneticiler bu konuda ne gibi yaptırımlar uyguluyor? Bu durumdan rahatsız olmasa dile getirmez.

Şimdi bu komisyoncular yarın Hoca'ya soru mu soracaklar?

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen konuştun Lig TV'ye, konujacak bize de.

Çevrimiçi Necmi

Abi Sosa takımda kalıyor diye kulüp resmi siteden açıklama yaptı iki gün sonra Milan'a gitti. Durum böyleyken neye inanacağımızı şaşırdım.
anlaştılar sosa milan almayacak diye dünde milan alıyoruz istediğinizi
vereceğiz deyince bunun geri dönüşü olmaz bir kere dedik getir bu parayı git
zaten kalması hayır getirmezdi kârlı bir iş oldu bizim açımızdan biraz zamanı daralttı ama
sağlık olsun ilk istendiğinde zamandan kazanalım desek 3 M a gidiyordu o parada bir işimize
yaramazdı şimdi 7,5 sanırım en azından yeri doldurulur bu parayla şimdi 14 M kadar transfer bütçemiz oldu
ve önümüzde açıldı gomezde gitmiş bizi bağlayan bir konu kalmadı şimdi yönetimin b planını
görelim bakalım @Serhat Akkaya  varmıymış yokmuymuş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sırf bu sene hiç kullanamadığımız Alexis'i ve Miloseviç'i gönderebildik abi.

Pektemek değil de Pektemis olsaydı, onu da yollardık bence.
Alexis in sağlam bi kariyeri vardı, Milosevic ise alt düzey takımlara kiralık gidip gidip dönüyor, Pektemek,s in ne ne geleceği ne de tecrübesi var değil Pektemis Pekterinho olsa yine satamazsın :) Adama türkiyeden talip çıkmıyor neden avrupadan çıksıın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kotu beddua  sahibine geri donermis

o zaman gomez icin bedduamis su sekilde : cektigin her sut direkte patlasin   direkte patlamayan  her golunde ofsayt olsun  :halay: :halay:
@Culpable yok abi ben bundan daha kötü beddua ediyorum. =)

Boşu boşuna bekledik Gomez'i. Boşu boşuna geç kaldık.

@Savaş Eldeki Etoo'dan da olduk onu beklerken.=(

Çevrimdışı atalay

Sen konuştun Lig TV'ye, konujacak bize de.

Peki, kulüp ne iş yapar?
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2016, 15:46:58 atalay ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

anlaştılar sosa milan almayacak diye dünde milan alıyoruz istediğinizi
vereceğiz deyince bunun geri dönüşü olmaz bir kere dedik getir bu parayı git
zaten kalması hayır getirmezdi kârlı bir iş oldu bizim açımızdan biraz zamanı daralttı ama
sağlık olsun ilk istendiğinde zamandan kazanalım desek 3 M a gidiyordu o parada bir işimize
yaramazdı şimdi 7,5 sanırım en azından yeri doldurulur bu parayla şimdi 14 M kadar transfer bütçemiz oldu
ve önümüzde açıldı gomezde gitmiş bizi bağlayan bir konu kalmadı şimdi yönetimin b planını
görelim bakalım @Serhat Akkaya  varmıymış yokmuymuş
Sosanın bu fiyatlara satılması büyük bir başarıdır. Bunun hakkını vermeden geçemeyeceğim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Sezon bittikten sonra şunu söylemiştim. "Bu işi Euro 2016'dan önce halletmeliyiz yoksa Gomez bizi oyalar ve bu yüzden eldeki seçeneklerimiz azalır."

Yönetim bu konuda büyük hata yaptı ve hep Gomez'in kararını bekledi o da nasılsa BJK kartı cebimde biraz daha oyalayıp daha iyi teklifler bekleyeyim dedi.

Sonunda buraya da dönmedi. Neyse yolu açık olsun en azından 3.5 m euro gibi bir para girerse cebimize güzel olur.

Gomez'i de eleştiriyorum çünkü Ş.Ligi diye kriter koyup Avrupa da olmayan bir takıma gitmek üzere.

Yönetimi eleştiriyorum çünkü şu zamana kadar Gomez'in bizi oyalamasına fırsat verdikleri ve yerine hala kimseyi alamadıkları için.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

Alexis in sağlam bi kariyeri vardı, Milosevic ise alt düzey takımlara kiralık gidip gidip dönüyor, Pektemek,s in ne ne geleceği ne de tecrübesi var değil Pektemis Pekterinho olsa yine satamazsın :) Adama türkiyeden talip çıkmıyor neden avrupadan çıksıın :)

Hiç bir yerden çıkmaz, goygoyundayız işin.

Aslında kulüp Sosa-Atiba-Quaresma ve Mario Gomez gibi Pektemek t-shirt'i çıkarsa ve 1 milyon satışa ulaşınca Pektemek'in sözleşmesini feshediyoruz diye bir açıklama yapsa, 15 gün içinde hedefe ulaşılır. 30 lira x 1 milyon = 30 milyon ciro, kar 20 milyon desen.

15'i Pektemek'e verip yolla, kulübe kar bile kalır.

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen öyle.

Peki, kulüp ne iş yapar?

Oturup izler. Çünkü belli ki Şenol Hoca kendi inisiyatifiyle konuştu Lig TV'ye.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hiç bir yerden çıkmaz, goygoyundayız işin.

Aslında kulüp Sosa-Atiba-Quaresma ve Mario Gomez gibi Pektemek t-shirt'i çıkarsa ve 1 milyon satışa ulaşınca Pektemek'in sözleşmesini feshediyoruz diye bir açıklama yapsa, 15 gün içinde hedefe ulaşılır. 30 lira x 1 milyon = 30 milyon ciro, kar 20 milyon desen.

15'i Pektemek'e verip yolla, kulübe kar bile kalır.
Fikret Orman ile Çebi kendi ceplerinden versinler 10 nu biz taraftar olarak 5 toplarız :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brci

Şenol hoca biraz düşünmeden konuştu dün özellikle ''sosa olaylarını ben de gazeteden okuyorum sizin gibi'' lafı beni ayar etti. Herkes ben ci oldu ben istemedim , ben gönderdim , ben aldım , ben de gazeteden okuyorum , benim sistemim , benim bütçem .. ben , ben , ben şu sitede Barcelona nın kadrosuna sahip olupta kupa kazandıramayacak insan yoktur sanırım . Marifet elindekilerle ... neyse Herkes Beşiktaşın büyüklüğünü bilecek öyle 3-5 oyuncunun kalıp ya da gitmesi olamaz Beşiktaş .

Ayrıyetten Şenol hoca Beşiktaş için bir nimet ise Beşiktaş ta Şenol hoca için bi nimettir Beşiktaşı çalıştırmak herkese nasip olmaz .

Beşiktaşa Başkan olmak da .
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2016, 15:54:03 brci ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Sezon bittikten sonra şunu söylemiştim. "Bu işi Euro 2016'dan önce halletmeliyiz yoksa Gomez bizi oyalar ve bu yüzden eldeki seçeneklerimiz azalır."

Yönetim bu konuda büyük hata yaptı ve hep Gomez'in kararını bekledi o da nasılsa BJK kartı cebimde biraz daha oyalayıp daha iyi teklifler bekleyeyim dedi.

Sonunda buraya da dönmedi. Neyse yolu açık olsun en azından 3.5 m euro gibi bir para girerse cebimize güzel olur.

Gomez'i de eleştiriyorum çünkü Ş.Ligi diye kriter koyup Avrupa da olmayan bir takıma gitmek üzere.

Yönetimi eleştiriyorum çünkü şu zamana kadar Gomez'in bizi oyalamasına fırsat verdikleri ve yerine hala kimseyi alamadıkları için.

Şimdi bir noktayı gözden kaçıyoruz yalnız: Gomez'in yerine birini alsaydık, masada bizim 3.5 milyonluk teklifimiz olmayacak ve Fiorentina Gomez'in fiyatını 7 milyon olarak belirlemeyecekti.

Hatta Gomez belki teklif olmaması kozunu kullanarak Fiorentina'yı köşeye sıkıştırıp bonservisini bedava alacak, biz de 3.5 yerine 3'ün birini alacaktık.

Olaya bu açıdan da bakmak lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fikret Orman ile Çebi kendi ceplerinden versinler 10 nu biz taraftar olarak 5 toplarız :)

Demba Ba'yla Ersan'dan kazandırdıklarını isterlerse zararlı çıkarız, o topa girmeyelim bence.  :tabe:

Çevrimdışı brkntcnr

Olay vizyon değil de Beşiktaş' a Şampiyonlar Ligi' ne boşu boşuna gitmek istemiyorum takviye lazım dedi.(Eyvallah burda biz de aynı fikirdeyiz) Sonra Şampiyonlar Ligi' ne bile gidemeyen Wolfsburg a gitti. Genç topçu olsa tamam plan proje görmüş diycem de şurda üst düzey 2 sene daha top oynayabilirsin zaten. Komik sadece.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Şenol Hoca tokatlar yarın hepsini.

Çevrimdışı Tolga

Şimdi bir noktayı gözden kaçıyoruz yalnız: Gomez'in yerine birini alsaydık, masada bizim 3.5 milyonluk teklifimiz olmayacak ve Fiorentina Gomez'in fiyatını 7 milyon olarak belirlemeyecekti.

Hatta Gomez belki teklif olmaması kozunu kullanarak Fiorentina'yı köşeye sıkıştırıp bonservisini bedava alacak, biz de 3.5 yerine 3'ün birini alacaktık.

Olaya bu açıdan da bakmak lazım.
Tamam ama zaman daraldı işte. Umarım sonunda herkesi mutlu edecek bir forvet transferi yapılır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı hic2222

Ben yönetimimizin kendi açıklamalarına ve gomezin açıklamalarına rağmen gomezi beklediğini düşünmüyorum açıkçası.
Sayın Başkanımızın, biz gomezi niye arayalım o gelmek isterse onla ilgileniriz, o quaresmanın ilk gidişi gibi gitti şeklindeki açıklamalarından da onu beklemediğimizi anlamamız gerekiyor.
Bizim beklediğimiz gelecek paralar idi.
Mesela sosayı 4 e çoktaaaaan satardık ama bekledik. Ya kalır oynar ya 7-8 getirir dedik.
Mesela Gomezi beklediğimiz kısım, satılsın da biz %50 sini alalım kısmıydı. En iyimser bekleme satılır satışından payımızı alırız şeklindeydi yada en düşük ihtimal kimseyi bulamaz gelir bizim koşullarımızda bizde oynar idi.
Yönetim gomezi filan beklemedi, yönetim etini ucuza satmadı sadece.
Bakın sosa, gomez vesair hepsi bıçak kemiğe dayanınca talipleri nasılda ortaya çıktı.
Ha bu risktir. Gomez son gece 10 milyona satılsa ne olurdu, 5 milyonu alır kimseyi satın alamazdık ama bu riske değerdi.
Yönetim filan gomezi beklemedi.
Biz taraftarlar bekledik, birde medyamız ısıtıp ısıtıp ortaya sundu.
Sunarken de, yönetimimizin defaten valla bizim bir girişimimiz yok siz yazıyorsunuz demesine karşılık;
Medya ne dedi; Dediki gomez kimseyle anlaşmadı, Beşiktaş kimseyi almadı demekki bunlar anlaştı medyayı kandırıyor falan filan..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Orhan_

=) Taraftar-Medya ilişkisi çok daha sıkıntılı. Hoca ne şekilde konuşursa konuşsun, bu medya tarafından çarpıtılıp gündem haline getirilecektir. Kağıt üzerine yazılmış iki satır cümlenin önüne arkasına bakmaksızın içine biraz da kendi nefret ve cehaletimizi katıp, taraf olmaya ve şuursuzca bağırmaya başlıyoruz. Komisyoncuların soru sorabilme mertebesine ulaşmasının süreci nedir bilinmez ama kulübün bu duruma karşı çabası beni de düşündürüyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Gomez bizdeki kadar oynayamaz. Sosa da bizdeki kadar oynayamaz. Yazın bunu bi kenara seneye köpek gibi pişman olacaklar, gözden düşecekler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Demba Ba'yla Ersan'dan kazandırdıklarını isterlerse zararlı çıkarız, o topa girmeyelim bence.  :tabe:
Oldu olacak kulübü üzerine yapalım Başkan'ın. Stat yaptı sonuçta ama 1.5 trilyon borçta onun olacak :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben yönetimimizin kendi açıklamalarına ve gomezin açıklamalarına rağmen gomezi beklediğini düşünmüyorum açıkçası.
Sayın Başkanımızın, biz gomezi niye arayalım o gelmek isterse onla ilgileniriz, o quaresmanın ilk gidişi gibi gitti şeklindeki açıklamalarından da onu beklemediğimizi anlamamız gerekiyor.
Bizim beklediğimiz gelecek paralar idi.
Mesela sosayı 4 e çoktaaaaan satardık ama bekledik. Ya kalır oynar ya 7-8 getirir dedik.
Mesela Gomezi beklediğimiz kısım, satılsın da biz %50 sini alalım kısmıydı. En iyimser bekleme satılır satışından payımızı alırız şeklindeydi yada en düşük ihtimal kimseyi bulamaz gelir bizim koşullarımızda bizde oynar idi.
Yönetim gomezi filan beklemedi, yönetim etini ucuza satmadı sadece.
Bakın sosa, gomez vesair hepsi bıçak kemiğe dayanınca talipleri nasılda ortaya çıktı.
Ha bu risktir. Gomez son gece 10 milyona satılsa ne olurdu, 5 milyonu alır kimseyi satın alamazdık ama bu riske değerdi.
Yönetim filan gomezi beklemedi.
Biz taraftarlar bekledik, birde medyamız ısıtıp ısıtıp ortaya sundu.
Sunarken de, yönetimimizin defaten valla bizim bir girişimimiz yok siz yazıyorsunuz demesine karşılık;
Medya ne dedi; Dediki gomez kimseyle anlaşmadı, Beşiktaş kimseyi almadı demekki bunlar anlaştı medyayı kandırıyor falan filan..
Metin Kalkavan'ın açıklamaları var konuyla ilgili. O da çarpıtma hedef değiştirme diyebilirsiniz tabi doğal olarak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Tamam ama zaman daraldı işte. Umarım sonunda herkesi mutlu edecek bir forvet transferi yapılır.

@tuncaboylu @Tolga Hiç sanmıyorum ben üst düzey bir forvet alacağımızı.
Üstelik bu kadar eksik oyuncu varken. Benteke bari olsun. Yüzümüz gülsün artık valla.

Etiketler: