2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375669 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ayayhan

bu arada şenol hocanın çok sey söyleme çalıştığını ama maalesef söylediklerini ifade edemediğini düşünüyorum

yarın öbürgün tekrar bir tv karşısında görürüz.

şenol hoca yarın 12 de  tekrar basın toplantısı yapıcak  :))

Çevrimdışı Zafer55

Değil bence. Ne bir kap bildirimi ne resmi bir belge var, ortada dolaşan varsayımlar dışında bir bilgi yok. Şu an seninle resmi hiç bir bağı olmayan adamdan %50 pay almak çok enteresan gerçekleşirse büyük başarı.
Kap yok doğru ama Fikret Orman ın ligtv de canlı yayında beyanı var %50 diye.(şampiyonluk sonrası katıldığı programda)

Çevrimdışı abdusta

%50 pay olayı kesin mi?

Fiorentina
Transfer döneminde izledim Beşiktaşa karşı çok dürüst ler
Kezada yaşananlara bakarsanız Beşiktaş da Fiorentinaya karşı çok dürüst davrandı
Anlaşmada pay şartlarını çok yüzeysel biliyoruz
eger transfer şartları anlaşma şartları çercevesindeyse Fiorentina kenarından dolanmayacaktır.

Sabahda yazdıgım gibi eger Gomez wolsburg veya başka takıma giderse-Babacar tekrar gündeme gelecektir
Fiorentina siz alın demiş Başkana,ama Gomezi istediğimiz için teklifi kabul etmemiştik

saygılar

Çevrimdışı linux

şenol hoca yarın 12 de  tekrar basın toplantısı yapıcak  :))

Kaynak kesin mi ?

Çevrimdışı ahmetx

Aras ve Tolgay'ı o bölgede kullanabiliriz diye lige başlarsak hiç şaşırmam :)
Tolgayı kullanıyoruz zaten :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Koa_lAA

şenol hocanın yarın tekrar basın karşısına çıkacak olması kuşkulandırdı beni şimdi... sosa da gittikten sonra.. töbeler töbesi :/

Çevrimdışı Kalyoncu

şenol hocanın yarın tekrar basın karşısına çıkacak olması kuşkulandırdı beni şimdi... sosa da gittikten sonra.. töbeler töbesi :/
Aynı kuşku bendede oluştu çaktırmıyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı genki1914

Şenol hoca ya basına giydirecek '' siz ne istifasından bahsediyorsunuz'' gibisinden ya da ciddi anlamda başka problemler var

1. söylediğim daha büyük olasılık
Guti14

Çevrimdışı tuncaboylu

gs portodan josue yi bedelsiz kiralamış, oyuncuya 700 bin € vereceklermiş.Bakalım bizim şapkadan nasıl tavşanlar çıkacak.

İlk defa akıllı bir transfer yapmışlar.

Çevrimdışı ayayhan

kuşkulanma dediğim gibi lig tv verdiği demeçlerde kendini ifade edemedi

daha olumlu mesajlar vericek.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Şenol Güneş yarın  saat 12.00'de  Nevzar Demir Tesisleri'nde basın toplantısı yapacak
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

taliscayı pek izlemedim murat özen ahmet bulutunda devrede olduğunu söylemiş olma ihtimali olabilir.

Çevrimdışı D-MAN

taliscanın bedeli nedir acaba

Çevrimdışı mertnet

Yarın toplantı varmış.
Sıkıntı var sanırım.  Gerçi istifa olsa bunu basın toplantısı yaparak açıklamaz bence.
...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı tuncaboylu

"Demeçlerim yanlış yerlere çekildi, yönetimle aramızda sorun yok" diyecek, yeni demeçleri de yanlış yerlere çekilecek.

Basının karşısına bir kere çıktın mı böyle olur işte, hoca da ders alsın.

Aynı hatayı başkan da stad açılışında yaptı: Ropörtaj üstüne ropörtaj verdi, bir öncekini düzeltirken yeni söyledikleri çarpıtıldı. (Biz sarayın takımıyız, bedelini ödeyecekler vs.)

Sen bırak medyayı, işine odaklan hoca. Geliyor transferler, rahat ol biraz.

Çevrimdışı D-MAN

taliscayı pek izlemedim murat özen ahmet bulutunda devrede olduğunu söylemiş olma ihtimali olabilir.
abi bence bu iş bitti ama opsiyonu nedir acaba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aras ve Tolgay'ı o bölgede kullanabiliriz diye lige başlarsak hiç şaşırmam :)

Başladık ki zaten. Bu saatten sonra gelecek olan ilk maçta oynamayacak ve biz aynen dediğin şekilde başlamış olacağız :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şenol Güneş yarın  saat 12.00'de  Nevzar Demir Tesisleri'nde basın toplantısı yapacak

Haydaaa.

Hayrola. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

İlk defa akıllı bir transfer yapmışlar.
emin ol oyuncunun kendisi istemiştir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

Danışıklı dövüşte olabilir tam yönetimin eli rahatlamışken bu açıklamalar ilginç geldi bana.
Bakalım yarın neler söylenecek.

Çevrimdışı D-MAN

Şenol hoca sorun olmadığını söyleyecek  yarın problem yok. 4 transfer yolda  :evillol:

Çevrimdışı abdusta

Şenol hoca sorun olmadığını söyleyecek  yarın problem yok. 4 transfer yolda  :evillol:
Hiçbiri kesin degil.
bu isimlerle oyalanıyoruz
çok farklı isimler çıkabilir bence

saygılar

Çevrimdışı Zafer55

Gomez için fio ya 3.5m önerdiğimiz haberleri çıkmıştı.Bizim verdiğimiz 3.5=fionun sattığı 7...
Yani böyle bir teklif yaptıysak fio 7m un altında bir ücrete gomezi satmak istemeyecekti.Yani 7m altı teklifleri red edecekti.Wolfsburg , gomezin 1.tercihi değildi ama gomezin istediği kulüpler 7m a çıkmadılar dolayısıyla da fio da 7 altına bırakmadı ve 7.5 a wolfsburga verdi.Eğer bizim ilgimiz ve teklifimiz olmasaydı muhtemelen fio yıllık 11m vereceğime 2-3 eyse satar 1-1.5 i bjk ye veririm yine kardayım derdi.
Buda bir olasılık diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Culpable

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  4 dk.4 dakika önce
Şenol Güneş'in muhabirlerle kamp boyunca konuşmayıp, Lig Tv'ye açıklamalarda bulunması, Beşiktaş medyasında rahatsızlık yaratmıştı..++

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  4 dk.4 dakika önce
Bu durum kulübe iletildi..Şenol Hoca hem "herkese" konuşmak,hem de eleştirilere cevap vermek için yarın 12'de basın toplantısı düzenleyecek.

Haydaaa.

Hayrola. :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Her ne olursa olsun 2 gündür amatörlük aktı paçadan.
ligin başlamasına 4-5 gün kalmış ve iki günde bir basın toplantısı düzenleniyor. :bandit:

Etiketler: