2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375792 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Culpable

Baskan basin aciklamasinda  sunlari soylememismiydi
bir transfer haberi  basinda cikarsa bilinki o transfer gerceklesmez  .

Talisca basina dustu   baskanin soylediklerine gore gerceklesmez

Ama gerceklesirse  sosa satisini elestirenler sessizlesir ve  taliscayi ovmeye baslarlar

Hadi  bea Baskan  Ver su transfer haberini  de forum yikilsin .

:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin Talisca   :halay: :halay: :halay: :hosgeldin :hosgeldin

Çevrimdışı Atc1903

Talisca guzel olur da Benfica neden kiralamak istesin?
Benfica 1 sene başka bi avrupa kulubünde oynayıp parlatmak istiyomuş.Anlicağın abi bi sene oynar 40-50 ye avrupa devlerine gider

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hatırladığım kadarıyla son senelerde takımda aynı anda 1'den fazla kiralık oyuncu olmadı, bir tek geçen senenin 2. yarısında Marcelo ve Gomez oldular.

Transfer kısıtlaman varken kiralamak zorundasın, başka şansın yok.
Aynı anda demiyorum zaten devamlı kiralık oyuncular gidip geliyor. Dani, Gomez, Marcelo, Opare, Jermaine Jones, Dentinho, Niang ilk aklıma gelenler bunlar ve bunların büyük çoğunluğu ilk opsiyon oldular..
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2016, 14:16:20 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız şu Miloseviç'in kiralık gönderilme işini anlamadım.

Madem opsiyonu 1.2 koyuyoruz, şimdi 1'e satalım gitsin. Darmstad 200 bin euro kiralık verebiliyorsa, 1 milyon tapusuna veremeyecek mi?

Yoksa her seferinde alıcının bile cimrisi denk mi geliyor bize?

Çevrimdışı oblomov

Çok zor değil arkadaşlar. Fenerbahçe geçen sene Markoviç'i kiraladı, adamın serbest kalma bedeli 60 milyon euro mu neydi.

Kiralanabilir Talisca da, ama 20'den aşağı opsiyon koyduramazsın.

Yine mi Jorge mendes oyuncusu? Şu heriften zerre yarar gelmedi bizim kulübe.
ASAP

Çevrimdışı brkntcnr

Şimdi biz Sosa' yı sattık. Kap gelir gelmez  transferler de başlar gelmeye diye umuyorum. Ama konuşulan transferler hep kiralık. Şimdi şöyle bi olaya kafam takıldı. Biz bonservis ödeyemiyoruz diye transfer yapamıyoruz diyorduk, Sosa' dan sonra gelen topçuların hepsi kiralık olursa ee bonservisle alamıyoduk zaten bunları kiralık aldınız niye erken almadınız diye bir soru işareti oluşmayacak mı? Ayrıca kiralama ücretleri de olmazsa veya yüksek olmazsa Sosa' dan gelen para da bonservisi kullanamayacağımız için yine boşa gitmiş olmayacak mı?

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynı anda demiyorum zaten devamlı kiralık oyuncular gidip geliyor. Dani, Gomez, Marcelo, Opare, Jermaine Jones. ilk aklıma gelenler bunlar ve bunların hepsi ilk opsiyon oldular..

Motta da var.

Yapacak bir şey yok, makul bir satın alma opsiyonu koyup kiralamak bence mantıklı, adamı 1 sene denemiş oluyorsun.

Ama dediğin şeyde haklılık var, Denayer, Markoviç, Gomez (ve muhtemelen Talisca) gibi adamları opsiyonsuz kiralamak sıkıntılı. Çünkü biliyorsun ki, iyi de oynasa alamayacaksın.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Madem opsiyonu 1.2 koyuyoruz, şimdi 1'e satalım gitsin. Darmstad 200 bin euro kiralık verebiliyorsa, 1 milyon tapusuna veremeyecek mi?

Oyuncu yetersiz o yüzden olabilir mi? :) Rahat satarız dediğimiz adamı 200 bine zor kiralıyoruz. Mental problemleri yüksek bir oyuncu, kim geçirdiyse bize eline sağlık, biraz kullanabilseydik gam yemicem ama hiç faydalanamadık. Franco'ya lafım yok en azından uzun süre kullandık adamı mesela.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Volkan'in gecen sene kazandirdigi maclar Kasimpasa, Osmanli, Kayserispor maclari var mesela.
Forum kurallarinda BJK'li oyuncular FB veya GS'li oyuncularla kiyaslanmaz diye birsey yazmiyor. Kaldi ki bunlar bizim rakibimiz, elbette onlarla kiyaslanacak. Gidip Alanyaspor veya Barcelona kalecisi ile kiyaslayacak halim yok. Kaldi ki Tolga Volkan ve Muslera'dan geride fikri eminim cogu arkadasin katilacagi bir fikirdir. Gomez ne bicim oyuncu Fernandao ve Umut'tan kotu gibi provokatif ve sacma yorum da degil.
Eger Bjk'li oyunculari vs elestiremeyeceksek o zaman acslim bir topic ismail turkish alba, tolga ligin en iyisi yerli buffon oldun hep birlikte ovelim, nasil? Insanlar burada bir oyuncuyu elestiriyorsa BJK'nin iyiligi icin elestiriyor, oyuncuyla kisisel husumeti oldugu icin degil.
Dikkatli okursan Tolga'ya ezik demedim, kalede ezik bir durusu var dedim. Aradaki farki anlamak zor olmasa gerek. Adamin omuzlari dusuk, suratinda surekli eksi ve memnuniyetsiz bir ifade var. Bizimkilerin sacma sapan penalti kullanip rakibin dalga gecer gibi rahat penaltilar atmasi tesaduf degil. Adamin kalede guven vermeyen bir goruntu sergiledigi ortadayken bu yorumdan hakaret cikartmak, bilemedim yani.
Burada her gun M.Pektemek'e denmeyen kalmiyor, dalga gecme seviyesinde mesajlar oluyor zaman zaman. Bence once onlara konsantre olursaniz daha iyi olur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
ister topiç açarız ister forum bu senin verebileceğin bir karar değil çok istiyorsan sen açarsın
orda istediğini yazarsın ama burda yazamazsın kardeşim bu forumda hiç bir nedenle renkliler konuşulmaz ufak tefek şeylere göz yumulur ama beşiktaşla ilgili herhangi bir şeyin mukayesesine müsade edilmez burası genel bir forum değil her forumun bir kuralı vardır
buranında bu burda yazacak olan sadece Beşiktaşı konuşacak eleştirdiğindede beşiktaşı özelinde eleştirecek
yoruma açık bir durum değil bu. Pektemeğede deniyor ama dalga geçilen mesajlara müdahale etmediğimizi nerden biliyorsun
onada konsantre olurum sanada benim için bir sıkıntı yok bu konuda fazla uzadı. kapatalım forum kuralını öğrendin
aslında bunu yazmaya bile gerek yok hiç bir Beşiktaş forumunda buna müsade edilmez sadece Beşilktaş başlığı olan
genel forumlarda bu tip konuşmalar olur. Beşiktaşa ait forumlarda sadece Beşiktaş konuşulur. tersi durum direk ihraç yada uzun
süreli no post demektir. @bjk4ever

Çevrimdışı Bishamon

Fakir bir takım

Çevrimdışı tuncaboylu

Yine mi Jorge mendes oyuncusu? Şu heriften zerre yarar gelmedi bizim kulübe.

Talisca'nın menajeri Mendes değil abi.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ahmet Bulut' a niye kızıyorsunuz ki? Adamın işi bu. Sen adama yetki verirsen, oyuncuyu getirirse yasal hakkı zaten o parayı almak. Ayrıca getirdiği oyuncuların hiçbirisi çöp isimler değil. Sanki Julio Regufe Alves' i getirdi, Mendes gibi bizi kazıkladı falan. Siz her menajer bizi ayakta götürecek sanıyosunuz da Ahmet Bulut A Spor' a çıktığında Beşiktaş' tan herhangi bir para almadım demişti. Kulüp-Ahmet Bulut ortaklığından kulüp bakımından bir dezavantajı yoksa ne zararı var? Win-win şeklinde olduğu sürece Menajer kullanmanın kötü bi yanı yok.
Kızan yok ki zaten baturla metinle çalışasıya ahmet bulutla çalışsınlar :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncu yetersiz o yüzden olabilir mi? :) Rahat satarız dediğimiz adamı 200 bine zor kiralıyoruz. Mental problemleri yüksek bir oyuncu, kim geçirdiyse bize eline sağlık, biraz kullanabilseydik gam yemicem ama hiç faydalanamadık. Franco'ya lafım yok en azından uzun süre kullandık adamı mesela.

Onu demiyorum, yetersiz olsa 200 bine kiralamazlar. Yani 200 bine kiraladığın 1 adama, 1 milyon bonservis vermek sorun olmamalı bir takım için.

Fakir bir takım

Öylelermiş, üzüldüm bak şimdi. Adamlar tarihlerinde 1 milyon euro'luk transfer yapmamışlar. Bundesliga falan deyince şey etmiştim ben.

Kardeş takım mı yapsak adamları acaba, gurbetçi falan çıkarırlarsa önce bize yollarlar hem.

Çevrimdışı Bishamon

Opsiyonu kullanmazlar zaten gelecek sene geri döner  :D

Çevrimdışı oblomov

ASAP

Çevrimdışı OrhanAker

Serdar sarıdağ sosanın yerine iki alternatif var ikiside gelebilir yazmış biri talisca diğeri kim olaki :D

Çevrimdışı İhsan

Şimdi biz Sosa' yı sattık. Kap gelir gelmez  transferler de başlar gelmeye diye umuyorum. Ama konuşulan transferler hep kiralık. Şimdi şöyle bi olaya kafam takıldı. Biz bonservis ödeyemiyoruz diye transfer yapamıyoruz diyorduk, Sosa' dan sonra gelen topçuların hepsi kiralık olursa ee bonservisle alamıyoduk zaten bunları kiralık aldınız niye erken almadınız diye bir soru işareti oluşmayacak mı? Ayrıca kiralama ücretleri de olmazsa veya yüksek olmazsa Sosa' dan gelen para da bonservisi kullanamayacağımız için yine boşa gitmiş olmayacak mı?

Böyle bir soru oluşmaz. Bizim taktiğimiz en sona bırakıp ucuza almak. Gomez ve Demba da olduğu gibi. Önceden alıp halletmek gibi gücümüz ve lüksümüz yok bizim.
Transfer yapamayınca  para niye boşa gitmiş olacak anlamadım?
Her gelen parayı harcamak zorundamıyız ?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Böyle ulu orta dick mick yazmazsan sevinirim. Karımız kızımız okuyor bu forumu  :evillol:

adamın adı dick :D
ne diyem mahmut mu diyem  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Serdar sarıdağ sosanın yerine iki alternatif var ikiside gelebilir yazmış biri talisca diğeri kim olaki :D

Gökhan İnler'dir.

Çevrimdışı tuncaboylu

adamın adı dick :D
ne diyem mahmut mu diyem  :kop:

sick diyelim, hasta anlamında.  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Transfermarkt ta LIROMA AGENCIAMENTO ESPORTIVO LTD diyor lakin bi de böyle bir haber var.
http://www.express.co.uk/sport/football/688349/Liverpool-Transfer-News-Rumours-Gossip-Anderson-Talisca-Benfica-Midfielder-Jorge-Mendes

Bilemedim abi, belki İngiltere temsilciliğini Mendes yürütüyordur.

Çevrimdışı Egos

Normalde olması gereken şudur. Senin belli bi kadron vardır, transfer dönemi boyunca eksiklerini tamamlarsın bir sezonu geçirirsin, gelecek sezon da güçlendirmen gereken yerleri güçlendirirsin, atıyorum kalene daha iyisi lazımdır onu alırsın. Kiralık topçuda bu olmuyor işte opsiyonu yoksa adam geliyor bi sezon oynuyor, bi sezon sonra evine dönüyor, sende tekrardan onun yerine oyuncu arıyorsun. Sonra takımından gitmek isteyen oluyor böyle beklenmedik anda bir de onunla uğraşıyorsun. Kadronun üstüne koyamıyorsun böylece.

evet, şenol güneş de bunu söyledi. hatta ismail örneğini de bu konuda verdi. geçen sene sakat oyuncuları bir kenara bırakırsak, ayrılıkların yedek kalan oyunculardan başlamasını istiyordu. sürekli oynayan ya da rotasyona giren oyuncuların ise satılması için en azından bir sezon yedekte kalması gerektiğini belirtti. tabii ki yıldızı parlayan oyuncu satılacak, şenol güneş'in takımlarının en belirgin özelliği de bu zaten, o 2 birimlik oyuncuyu on birimlik gösterecek sistem kuruyor. peki biz ayrılanlardan ne kazandık, şu ana kadar hiçbir şey, hem de ilk on bir oyuncusu olmalarına rağmen. diyelim ki bu sene değil, bir dahaki sene kadroya giremediği için ismail'i satsaydık, zararımız 1,5 milyon avro olacaktı; ama o zararı bonservisten kapatamaz mıydık? gökhan çok istedi gitti, ne kazandırdı, bu sene için sıfır, anlamsız bir miktar. sosa gitti, iyi para getirdi, ama çok geç gerçekleşti transfer. güneş, serdar'ın gidişine kulp takmaya çalışmadı, çünkü zaten onun felsefesine göre de gidebilecekler listesindeydi, şimdi elimizde bu tipte ve pazarı olan tek oyuncu boyko gibi duruyor. erken bir forvet transferi olsa pektemek'i de az da olsa para alarak gönderebilirdik; yine gönderebiliriz, ama sadece masrafından kurtulmak için. zaten herkesin aklında onu kiralık verip iyi bir sezon geçirmesini beklemek var.

uzun lafın kısası adam genel olarak diyor ki: "bir sene boyunca oynamış oyuncu, devamlılık için mücadele eder, formasını kaptırmamak için çabalar. forma savaşı kızışır." bu ortamı kullanmak için ismail'in kalmasını istiyordu. daha önce de tekrar etmiştim: ben çok beğendim bu konuşmayı; yerinde, zamanında oldu, en çok beşiktaş'ın yararına oldu.

ki ben hâlâ gomez'i bekleyen romantiklerdenim, futbolcularımız öyle anlaşsınlar ki birbirlerine kız alıp kız versinler istiyorum. hepimiz beşiktaş aleyhine dile getirdiğimiz tespitlerin ileride yüzümüze vurulmasına, ne büyük ahmaklık yaptığımızın bize hatırlatılmasına razıyız. transferde geç kaldık, peki çok mu geç kaldık? hayır.

Çevrimiçi Samet Ç

Talisca, Hernanes , Lens, Aboubakar , Benteke , Bony hep olmayacak isimler ile uğraşılıyor transferin son günü Opare tarzı oyuncular gelirse şaşırmayın.

Çevrimdışı sosyalkartal

fabri adriano gil marcelo gönül atiba oğuzhan olcay quaresma hernanes benteke  :) hayırlı olsun
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Etiketler: