Tolganın güven vermediği konusuna katılıyorum zaten tolganın kaleciliğini savunmuyorum asla Beşiktaşın birinci
kalecisi olamaz benim tepkim volkanı üstün görmende ben eski volkandan bahsetmiyorum iki senedir kurtardığı bir maç
söylede bilelim tolga Beşiktaş kalesin geçtikten sonraki sürede iki kaleciyi mukayese edersen tolga açık ara fark atar
bunu tarafsız süzmen gerekiyor ön yargıyla değil bir şeyi unutma ben burda Tolgayı savunmuyorum Beşiktaşın oyuncusunu
savunuyorum. Yoksa ben Tolga alınırkende tepkiliydim herkes istiyordu kıyamet kopuyordu ts 5 M istemişti sanırım
herkes verin alın modundaydı yabancı tercihimizde ospinaydı ben bir yabancı kotamızı yakalım diyordum ospina
maç kazandırır. Geldiğinden beride tek bir gün bile kalede görmek istemedim ama burda kimseyede volkan gibi biriyle
mukayese ettirmem hakaret hiç ettirmem burası Beşiktaş forumu burda hiç kimsenin renkli oyuncuları övme özgürlüğü yok
burası o kadar demokratik bir yer değil beşiktaş oyuncularıyla mukayese tartışmaya açık değil
birde senin kullandığın kelime Beşiktaş oyuncusuna Ezik yakıştırması burda hakarettir ve karşılığı forumdan atılmaktir.
volkanla mukayesen bile aslında hakaret oluyor. Biz burda her tür eleştiriyi şahsına yaparız bunu renklileri örnek
göstererek yapmayız kişisel olarak beğenmeyebilirsin ama bir oyuncu bizim formamızı giyiyorsa renklilerden değerlidir
aslında herhangi bir şekilde renklileri tartışmak konuya dahil etmek bile bu forumda müsade edilmeyen bir şey
onların konuşulduğu tek bir başlık var diğer başlıklarda renkliler bizi ilgilendirmiyor aslında yeni üyesin diye
konuyu es geçtim yoksa bahsettiğin anda mesajını siler senide moderasyona alırdım bunu yapmak yerine
aslında yanıldığını anlatmaya çalıştım her mesajımdada uyardım seni ilk önce yeni üye olduğunu farketmedim
farkedince bilmediğini düşündüm @bjk4ever
Volkan'in gecen sene kazandirdigi maclar Kasimpasa, Osmanli, Kayserispor maclari var mesela.
Forum kurallarinda BJK'li oyuncular FB veya GS'li oyuncularla kiyaslanmaz diye birsey yazmiyor. Kaldi ki bunlar bizim rakibimiz, elbette onlarla kiyaslanacak. Gidip Alanyaspor veya Barcelona kalecisi ile kiyaslayacak halim yok. Kaldi ki Tolga Volkan ve Muslera'dan geride fikri eminim cogu arkadasin katilacagi bir fikirdir. Gomez ne bicim oyuncu Fernandao ve Umut'tan kotu gibi provokatif ve sacma yorum da degil.
Eger Bjk'li oyunculari vs elestiremeyeceksek o zaman acslim bir topic ismail turkish alba, tolga ligin en iyisi yerli buffon oldun hep birlikte ovelim, nasil? Insanlar burada bir oyuncuyu elestiriyorsa BJK'nin iyiligi icin elestiriyor, oyuncuyla kisisel husumeti oldugu icin degil.
Dikkatli okursan Tolga'ya ezik demedim, kalede ezik bir durusu var dedim. Aradaki farki anlamak zor olmasa gerek. Adamin omuzlari dusuk, suratinda surekli eksi ve memnuniyetsiz bir ifade var. Bizimkilerin sacma sapan penalti kullanip rakibin dalga gecer gibi rahat penaltilar atmasi tesaduf degil. Adamin kalede guven vermeyen bir goruntu sergiledigi ortadayken bu yorumdan hakaret cikartmak, bilemedim yani.
Burada her gun M.Pektemek'e denmeyen kalmiyor, dalga gecme seviyesinde mesajlar oluyor zaman zaman. Bence once onlara konsantre olursaniz daha iyi olur.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk