2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382590 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

Ahaha abi benim gibi okuzde beyin, beyin kivrimi falan ne gezer ya hep kemik. Dohtorlar tomografi cekmiyor kafam agridiginda git rontgen cektir paran cebinde kalsin diyorlar.
Ahaha yarıldım beyin kıvrımı muhabbeti süper olmuş  :kop:  :kop:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

30'u reddeden adam 15 opsiyon koyar mı? belliki adamı kaptırmak istemiyorlar geleck planlarında yer tutuyor, opsiyonsuz kiralarlar CL tecrübesi alsın diye ama bu durumda 3.5 çok
yok gözden çıkardılarda bir yada iki sene önce 45 M vermişler ingiltereden iki takım
30 verdi vermediler ama ingilizler değişik insanlar içeriye ucuz vermez ama dışarıya verirler
hem isteyen kulüplerin başında Fikret orman yoktur :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Her şeye muhalefetiniz . O defans oyuncusu gelsin . Her turlu bizim defanstan iyidir . Marcelo ve bu adam defans hattımız . Kale olur ama  arka kaleyi bilemem .

Çok kaliteli bir oyuncu keske yönetime iletebilme imkanımız olsa :money:
Mylife'in Raketçi'si tam da bizim ihtiyacımızı karşılayacak profilde bir stoper . Bu stoper orta saha ve hücumcuların da verimini artırır, genel anlamda oyunumuza katkı sağlar . Yalnız hocanın kafası da Serdar Aziz tipinde vasat oyuncularda  :)

Çevrimdışı brkntcnr

Guardiola'nın istemediği J.Hart, Everton ya da Sevilla kulüplerinden birine gidebilir.Oyuncu kulüpten kiralık olarak ayrılmak istiyor.
(BBC)

ÇÖK ALLAHIMA KİTABIMA ÇÖK BAŞKAN LONDRADAYDI EN SON  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimiçi Samet Ç

Twitter'da Beşiktaş Kulis diye bir sayfa Sosa'nın yerine düşünülen bir adam var ki transferi gerçekleşirse buralar yıkıır yazmış. ( Klasik cümleler ) Yorumlarda da James Rodriguez'ler, Kagawa'lar , Mata'lar , David Silva'lar , Nasri'ler havada uçuşuyor. Allah'ım bitsin şu transfer dönemi artık  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Guardiola'nın istemediği J.Hart, Everton ya da Sevilla kulüplerinden birine gidebilir.Oyuncu kulüpten kiralık olarak ayrılmak istiyor.
(BBC)

Tabi hemen çökelim adam koşa koşa gelir :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

o değilde federasyonu zengin etmeye niyetli 3. yabancı kaleciye
altımızdan donumuzu bile alırlar :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

(BBC)

Yok artık o kadarda değil :D
panter tolga var zaten.

Çevrimiçi Necmi

Twitter'da Beşiktaş Kulis diye bir sayfa Sosa'nın yerine düşünülen bir adam var ki transferi gerçekleşirse buralar yıkıır yazmış. ( Klasik cümleler ) Yorumlarda da James Rodriguez'ler, Kagawa'lar , Mata'lar , David Silva'lar , Nasri'ler havada uçuşuyor. Allah'ım bitsin şu transfer dönemi artık  :D
neden bitsin bizim için daha yeni başladı :D

Çevrimdışı panic13

neden bitsin bizim için daha yeni başladı :D

Bizde transfer bitmez :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı SEBA

(BBC)

Adam İngiltere'yi bırakıp Türkiye'ye gelir mi ya. Aklın kesiyor mu senin :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:evillol: Boyko ve fabriden birisini kesin kiralık veya satılık gönderecekler transfer sezonu bitmeden..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Şakasına yazdım ya ölücü tayfa taklidi yaptım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

He abi Joe Hart geldi de  bizim tek sorunumuz 3 yabancı kaleci olması zaten  :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı bjk4ever

Tolganın güven vermediği konusuna katılıyorum zaten tolganın kaleciliğini savunmuyorum asla Beşiktaşın birinci
kalecisi olamaz benim tepkim volkanı üstün görmende ben eski volkandan bahsetmiyorum iki senedir kurtardığı bir maç
söylede bilelim tolga Beşiktaş kalesin geçtikten sonraki sürede iki kaleciyi mukayese edersen tolga açık ara fark atar
bunu tarafsız süzmen gerekiyor ön yargıyla değil bir şeyi unutma ben burda Tolgayı savunmuyorum Beşiktaşın oyuncusunu
savunuyorum. Yoksa ben Tolga alınırkende tepkiliydim herkes istiyordu kıyamet kopuyordu ts 5 M istemişti sanırım
herkes verin alın modundaydı yabancı tercihimizde ospinaydı ben bir yabancı kotamızı yakalım diyordum ospina
maç kazandırır. Geldiğinden beride tek bir gün bile kalede görmek istemedim ama burda kimseyede volkan gibi biriyle
mukayese ettirmem hakaret hiç ettirmem burası Beşiktaş forumu burda hiç kimsenin renkli oyuncuları övme özgürlüğü yok
burası o kadar demokratik bir yer değil beşiktaş oyuncularıyla mukayese tartışmaya açık değil
birde senin kullandığın kelime Beşiktaş oyuncusuna Ezik yakıştırması burda hakarettir ve karşılığı forumdan atılmaktir.
volkanla mukayesen bile aslında hakaret oluyor. Biz burda her tür eleştiriyi şahsına yaparız bunu renklileri örnek
göstererek yapmayız kişisel olarak beğenmeyebilirsin ama bir oyuncu bizim formamızı giyiyorsa renklilerden değerlidir
aslında herhangi bir şekilde renklileri tartışmak konuya dahil etmek bile bu forumda müsade edilmeyen bir şey
onların konuşulduğu tek bir başlık var diğer başlıklarda renkliler bizi ilgilendirmiyor aslında yeni üyesin diye
konuyu es geçtim yoksa bahsettiğin anda mesajını siler senide moderasyona alırdım bunu yapmak yerine
aslında yanıldığını anlatmaya çalıştım her mesajımdada uyardım seni ilk önce yeni üye olduğunu farketmedim
farkedince bilmediğini düşündüm  @bjk4ever

Volkan'in gecen sene kazandirdigi maclar Kasimpasa, Osmanli, Kayserispor maclari var mesela.
Forum kurallarinda BJK'li oyuncular FB veya GS'li oyuncularla kiyaslanmaz diye birsey yazmiyor. Kaldi ki bunlar bizim rakibimiz, elbette onlarla kiyaslanacak. Gidip Alanyaspor veya Barcelona kalecisi ile kiyaslayacak halim yok. Kaldi ki Tolga Volkan ve Muslera'dan geride fikri eminim cogu arkadasin katilacagi bir fikirdir. Gomez ne bicim oyuncu Fernandao ve Umut'tan kotu gibi provokatif ve sacma yorum da degil.
Eger Bjk'li oyunculari vs elestiremeyeceksek o zaman acslim bir topic ismail turkish alba, tolga ligin en iyisi yerli buffon oldun hep birlikte ovelim, nasil? Insanlar burada bir oyuncuyu elestiriyorsa BJK'nin iyiligi icin elestiriyor, oyuncuyla kisisel husumeti oldugu icin degil.
Dikkatli okursan Tolga'ya ezik demedim, kalede ezik bir durusu var dedim. Aradaki farki anlamak zor olmasa gerek. Adamin omuzlari dusuk, suratinda surekli eksi ve memnuniyetsiz bir ifade var. Bizimkilerin sacma sapan penalti kullanip rakibin dalga gecer gibi rahat penaltilar atmasi tesaduf degil. Adamin kalede guven vermeyen bir goruntu sergiledigi ortadayken bu yorumdan hakaret cikartmak, bilemedim yani.
Burada her gun M.Pektemek'e denmeyen kalmiyor, dalga gecme seviyesinde mesajlar oluyor zaman zaman. Bence once onlara konsantre olursaniz daha iyi olur.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı brkntcnr

Serdar Sarıdağ  Sosa yerine Talisca yazdı

Çevrimdışı Bishamon

Serdar Sarıdağ  Sosa yerine Talisca yazdı
20m pounda İngiltereye gidiyor
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2016, 13:34:34 Bishamon ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya şu Serdar yellowmountain e birgün Twitter dan basacam kalayı ama ne Zaman!yok abi bizim Bjk muhabirleri harbiden (Hakaret Yasak)₁ kimse kusura bakmasın alayı aynı.hocaya yürümeye başladılar şimdi de satılmış kalemler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

20m pounda ungiltereye gidiyor
Ortaya atılan isimlerin çoğu yönetim tarafından atılan isimler. Bu arada Omeru deniyordu hala açıklanmadı yine Fabri gibi taraftar tepkisinden çekinip açıklamadıkları başka bir transfer daha olabilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı federo

Geç kaldık zaten kalacağımız kadar, bu saatten sonra 3 5 gün daha geç kalınmış çokta önemli değil. Yeter ki adam akıllı transferler gelsin..

As Stoper-Sosanın yerine As Orta Saha - As Forvet şart. Stopere 2. ve kanata As transfer yapılabilir. En az 3 en fazla 5 transfer yapılacaktır. Hayırlısı olsun Beşiktaşımız için..

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya şu Serdar yellowmountain e birgün Twitter dan basacam kalayı ama ne Zaman!yok abi bizim Bjk muhabirleri harbiden (Küfür Yasak) kimse kusura bakmasın alayı aynı.hocaya yürümeye başladılar şimdi de satılmış kalemler.

Millet yanlış anlamasın öyle argo bir laf değildi?günlük hayatımızda kullandığımız bir sözdü kavşak yani

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ya şu Serdar yellowmountain e birgün Twitter dan basacam kalayı ama ne Zaman!yok abi bizim Bjk muhabirleri harbiden (Küfür Yasak) kimse kusura bakmasın alayı aynı.hocaya yürümeye başladılar şimdi de satılmış kalemler.

O kalemlerin hepsi her davette en başta davet edilen kalemler. Hepsi danışıklı dövüş kimse kusura bakmasın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Kaleye gabor reis, donunu kendi getirecek
Ortaya totti reis
Stopere karvalo
Transferlerini yapsinlar atibayi yedeklemek icin de aymani getirsinler ziya dogan araci olur ayman olmadi da hurriyet oldu o da olumlu
Sonra kalan parayi da forvete bassinlar olmadi etoyu alsinlar para cebimizde kalsin seneye huzur evi masraflarini karsilariz.

Gabor
Beck tosic karvalo adriano
Atiba ozzy
Quaresm totti olcay
Eto
Super kadro hepi topu 34 mac. Kanirta kanirta sampiyon olur bu kadro

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaleye gabor reis, donunu kendi getirecek
Ortaya totti reis
Stopere karvalo
Transferlerini yapsinlar atibayi yedeklemek icin de aymani getirsinler ziya dogan araci olur ayman olmadi da hurriyet oldu o da olumlu
Sonra kalan parayi da forvete bassinlar olmadi etoyu alsinlar para cebimizde kalsin seneye huzur evi masraflarini karsilariz.

Gabor
Beck tosic karvalo adriano
Atiba ozzy
Quaresm totti olcay
Eto
Super kadro hepi topu 34 mac. Kanirta kanirta sampiyon olur bu kadro
Gaborun eşofmanını koysak Tolga'dan daha başarılı olabilir kalede  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Zafer55

Transfer sezonun başında hatta daha lig yeni bitmişken forumda ki genel hava 7m ersandan 1m atınçtan enaz 12-13 de töreden gelir toplamda 20m civarı bir bütçeyle transfere gireriz gibiydi.İki gurup vardı ersanın parasını kullanıyoruz diyenler ve kullanamıyoruz diyenler.Maalesef ikincisi haklıymış öğrendik.Yine iki gurup vardı töre yi 10 12 neyse satalım diyenler ve 20 eder ucuza vermeyelim diyenler.Sonuç 3m töre 0.4m alexis...Böyle bir transfer sezonu işte..Hayal kırıklığı yaşadık.Ama ben şahsen hiç ama hiç umutsuz değilim rahat rahat Şampiyon olacağımızı biliyorum .İyi transfer hamlelerinin geleceğini  düşünüyorum.

Etiketler: