2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364862 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Kulüpler, taraftarları müşteri olarak görür çünkü müşterisiniz. Fakat kulüplerin aynı zamanda müşterileri taraftar olarak hissettirmeleri gerekir. Eldeki ürünün fiyatını, ürünün kalitesine göre belirleyebilirsiniz. Lakin ürünü satarken şark kurnazlığı yapmak kurumsallığa da müşteri memnuniyetine de aykırı. Müşterinin haklarını hukuksal yollar ile aramasında bi' beis görmüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Metin Albayrak Gomez haberi eski ama
Italyada birkaç saat once servis edildi herkes gardını alıyor

malum yarın sabah Gomez-Fiorentina gorusmesi var
Biz buna bir nevi Gomez-Beşiktaş gorusmeside diyebiliriz zira fionun elinde sadece Besiktas anlaşması var

Peki Gomez donermi?
şu soruya cevap bulabilisek anlayacagız
Gomezin sadece 2 secenegi kalsa ya Fiorentina ya Beşiktaş.Beşiktaşı seçermiydi sizce?
İşte bu sorunun cevabı çok önemli

saygılar

bu işden eli kuvvetli olan tek kişi gomez bence. Gomez gider bir sene fioda oynar
Beşiktaşa gelmek istemiyorsa ha Beşiktaş ha fio onun için değişen bir şey yok. Fiodanda
iyi bir ücret alacak biz onların verdiğini veremeyiz. Fioda son ana kadar pazarlık yaparda son çare önünde
ya serbest bırakmak yada bir sene elde tutup o parayı vermek olunca mecbur serbest bırakması daha cazip olur
isteyen herhangi bir takıma bedelsiz bile kiralayabilir. Eli en zayıf olanda biziz. Tek seçeneğimiz Gomezin ağzından
çıkacak laf.

Çevrimiçi Necmi

peki Cl için ne düşünüyorsun @Necmi abi başkan biletleri kombinelilere yine satabilir mi? kombine sözleşmesinde bu madde nasıl ele alınıyor?
yine bize satıp loca vip lere beleş diyebilir mi? bilgin var mı bu konuda?
valla öyle bir söylenti var. Doğrulanmış bir şey değil ama
kombine sözleşmemiz avrupa maçlarını kapsıyor anlaşmada var.

Çevrimdışı mylife1903

Ben gs'ye küfür ediyorum her fırsatta necmi abi rahatlama sağlıyor

Kufur yataga yansimadikca sikinti yok

Çevrimdışı mylife1903

Metin Albayrak Gomez haberi eski ama
Italyada birkaç saat once servis edildi herkes gardını alıyor

malum yarın sabah Gomez-Fiorentina gorusmesi var
Biz buna bir nevi Gomez-Beşiktaş gorusmeside diyebiliriz zira fionun elinde sadece Besiktas anlaşması var

Peki Gomez donermi?
şu soruya cevap bulabilisek anlayacagız
Gomezin sadece 2 secenegi kalsa ya Fiorentina ya Beşiktaş.Beşiktaşı seçermiydi sizce?
İşte bu sorunun cevabı çok önemli

saygılar
Gomezi bilmem ben gomez olsam secmezdim fioda kalir mangirlari hop hop cebe indirirdim bonservisimle birlikte sonra iki sene monako yapardim sonra 3 sene amerigan driiim ohhhh sonra almanyada orta sinif takimda iki sene oynar hop bor takimda yonetime girer vizyon kasardim.

Çevrimdışı mylife1903

sadece cezalı maçlarda diğer maçlarda açıklama yapmışlar zaten ister birine devret istersen kulübe bırak bileti satıştan %60
senin hesabına para puan olarak geçiyor gelecek sene kombine alanlardan bu düşüyor.
buda akıllı uygulama puan değilde para yatsa hesabına bunu kullanamazsan bile banka bu paraya faiz uygulamak zorunda puan yatırınca bunu
dondurmuş oluyorlar. bu işden banka sağlam para kazanıyor bileti devrettğin süreden kombine alıncaya kadar geçen sürede sana bir şey vermeden paranı işletiyor. başta anlaşmayı puan olarak yaptıkları içinde senin itiraz hakkın kalmıyor.
Kapitalizmin harika bir uygulamasi olmus. Ulan ne insanlar ne islerden ne paralar kazaniyor. Bunlari dusunenleri yakalayacaksin kaziga oturtup, odunla doveceksin dunya daha guzel bir yer olur. Olaya bak

Çevrimdışı onurturan

Herkes bir pınarın başını tutmuş..
biz susuzluktan geberiyoruz bi bardak su veren yok..
Al sana para..
Ver parayı tamam ..
yine sana su yok defol..

Çevrimdışı melyet

Hepimiz yine yeniden tecrube etik: teneke kupa bile olsa ezeli rakiplerinle oynadigin her finalini ciddiyetle ve profesyonellikle ele almak zorundasin.

Kriz icinde olan ve hakikaten berbat durumda olan GS kupayi alarak oldukca morallendi.

GS'den cok daha iyi kadrosu olan Besiktas psikolojik olarak cokme durumuna geldi.

Peki neden?

Cunku kupanin gerektirdigi ciddiyet ve profesyonellikten uzak ciktik maca. Senol hocamizin kerameti kendinden menkul vefa anlayisi en buyuk nedendir. Boyle bir maca elindeki en iyi kadroyla cikacaksin, yemisim vefasini cartunu curtunu. Besiktas ile oyunculari arasindaki iliski profesyonel bir iliskidir. Gecen yil sampiyon olan isimler paralarini ve primlerini almistir. Bundan ote bir vefa anlayisi lakaytliktir, showdur. Artik buyuk bir batakliga donusmekte olan Tolga olayina girmek bile istemiyorum.

Transferlere gelince, eminim sevgili yonetimimiz birakin bu seneyi onumuzde ki senenin calismasina da baslamistir. Gecen sene transfer penceresinin kapanmasinin hemen ardindan bu sezon icin calismalara basladigini soylemisti sevgili baskanimiz. Allah'tan gecen sezon basladik calismalara yoksa halimiz ne olurdu?
Kardeşim şu yazdıklarının altına imzami atarim

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı mülkübey

Güzel organizasyon yapmış iyi düşünmüş başkan bravo . Keşke transferde de böyle düşünse . Keza hep bana aksın ben müşteriyi bir şekil çekerimle olmuyor bu işler . 300 binlik topçuyla 2-3 seneye sinek avlarsın Başkan
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı onurturan

anlaşmada varsa söylenti ve doğrulanmış bir şey değil kelimeleri boşa çıkar..
benim anlamadığım her konuda konusuna göre yönetimi eleştiren insanlar çıkınca doğru bildiklerini başka bakış açısıyla anlatıp yönetimi savunan insanlar bu konularda da konuşssalar.. sonuçta bizim her konuda onların bilgisine ihtiyacımız var..

Çevrimdışı abdusta

Abi orta saha hakkında bilgi var m

Alıntı
NON SOLO BENTCANCUR, SOSA E... - In entrata si lavora quasi esclusivamente sul fronte Rodrigo Bentancur del Boca Juniors per il centrocampo. Al momento sono poche le alternative in campo: una di queste è José Sosa del Besiktas, pure lui extra-comunitario (quindi non arriverà con Bentancur, ma soltanto alternativamente all'uruguaiano) per cui il Milan offrirebbe circa 7,5 milioni di euro (offerta al momento rifiutata dai turchi, nonostante l'argentino abbia espresso la volontà di andar via). Altri nomi potrebbero essere Mateo Kovacic in prestito dal Real Madrid, Leandro Paredes (Roma) e Milan Badelj (Fiorentina), ma si tratta solo di ipotesi.

enteresan bir haber yorum bugun oglen servis edilmiş

bizi ilgilendiren kısmı Uruguaylı Rodrigo ile ilgileniyorlarmış,Kovacaviç,Leandro ve Badelj diger alternatifler
ilginç olan şu:Milan 7,5 milyon euro teklif edecekmiş ama Beşiktaş reddetmiş

kelimeleri secerek söyluyorum bu yazıdan anladıgım resmi teklif degil bir yoklama gibi ileti olabilir,teklif edebilecegini iletmiş ama besiktas reddetmiş

not:yukarıda neden reddettiği yazmıyor,ama bazı yerlerde okudugumuz taksitli odemeyi reddetmişlerdi,yoksa rakamsal teklife kolubun itirazı yoktu sanırım

saygılar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi bizim milletin hayalgücünden korkulur yatağa gerek bırakmayacak şekilde bi küfür bulurlar :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

sen hangi olaya ithafen bunu söylemiştin abi unuttum söyler misin..
bi olay olmuştu sen de ozaman küfür de yatağa yansımıyor demiştin neydi o ?

Çevrimdışı mylife1903

sen hangi olaya ithafen bunu söylemiştin abi unuttum söyler misin..
bi olay olmuştu sen de ozaman küfür de yatağa yansımıyor demiştin neydi o ?
Sike sahaya yansimadi ya ona mahsuben yani

Çevrimdışı linux

enteresan bir haber yorum bugun oglen servis edilmiş

bizi ilgilendiren kısmı Uruguaylı Rodrigo ile ilgileniyorlarmış,Kovacaviç,Leandro ve Badelj diger alternatifler
ilginç olan şu:Milan 7,5 milyon euro teklif edecekmiş ama Beşiktaş reddetmiş

kelimeleri secerek söyluyorum bu yazıdan anladıgım resmi teklif degil bir yoklama gibi ileti olabilir,teklif edebilecegini iletmiş ama besiktas reddetmiş

not:yukarıda neden reddettiği yazmıyor,ama bazı yerlerde okudugumuz taksitli odemeyi reddetmişlerdi,yoksa rakamsal teklife kolubun itirazı yoktu sanırım

saygılar

HaberKartali
Beşiktaş, Milan'ın Sosa için yaptığı 7,5 milyon Euro'luk teklifi kabul etti. Ödeme planında anlaşılırsa transfer resmiyete dökülecek. (DHA)

18 minutes ago

Şöyle bir haber gördüm . Yeni .

Ödemede anlaşırlarsa bu iş biter

Çevrimdışı onurturan

Sike sahaya yansimadi ya ona mahsuben yani
:kop: tamam şimdi oldu..

Çevrimdışı emre_1978

sadece cezalı maçlarda diğer maçlarda açıklama yapmışlar zaten ister birine devret istersen kulübe bırak bileti satıştan %60
senin hesabına para puan olarak geçiyor gelecek sene kombine alanlardan bu düşüyor.
buda akıllı uygulama puan değilde para yatsa hesabına bunu kullanamazsan bile banka bu paraya faiz uygulamak zorunda puan yatırınca bunu
dondurmuş oluyorlar. bu işden banka sağlam para kazanıyor bileti devrettğin süreden kombine alıncaya kadar geçen sürede sana bir şey vermeden paranı işletiyor. başta anlaşmayı puan olarak yaptıkları içinde senin itiraz hakkın kalmıyor.

@Necmi abi emin misin ? Kulübün açıklamasında ceza alınmayan maçlarda kulübe devredilebileceği yazıyor ama eşine dostuna kendin devredebileceğine dair bir şey yok. İnşallah öyle bir saçmalık olmaz. Ortak kombine alan öğrenciler var, şehir dışından kombine almış olup birçok maça gelemeyecek insanlar var, burada yaşayan tanıdıklarına bedelsiz devretmeyi planlayan.

Cezalı tribüne giriş yapmış olanlar için gayet net yazılmış kulüp koltuğunuza çökecek diye ama ceza olmayan maçlar için bu açıklamadan net bir sonuç çıkmıyor bence.
Geçen sene bizim maçta cezalı olan FB'liler istediklerine devretmişti biletleri bu arada.

Kombine Sahiplerine Para Puan Avantajı

Vodafone Arena’dan kombinesi olup maça gidemeyecek taraftarlarımız, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombine koltuklarını kulübümüze devredebilecektir. Devri yapılan koltuğun ilgili karşılaşma için satılmasının ardından, kombine sahibi taraftarlarımıza www.passo.com.tr hesaplarında masrafların düşülmesinin ardından bilet ücretinin %60’ı para puan olarak aktarılacaktır. Biriken para puanlar bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlayacaktır.

Kombine koltuğun maçlık olarak devrinin gerçekleşmesi için BJK tarafından satışa sunulan koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Çevrimiçi Necmi

anlaşmada varsa söylenti ve doğrulanmış bir şey değil kelimeleri boşa çıkar..
benim anlamadığım her konuda konusuna göre yönetimi eleştiren insanlar çıkınca doğru bildiklerini başka bakış açısıyla anlatıp yönetimi savunan insanlar bu konularda da konuşssalar.. sonuçta bizim her konuda onların bilgisine ihtiyacımız var..

üçlü kombineyi benden daha sert eleştiren varmıydı zaten bu kadar sert eleştiriler geldikten sonra
tekli bilete döndüler. işine gelmeyen kombinesini devretsin demek taraftara yapılmış çok büyük
terbiyesizlikti. Tamam durumu anlatırsın bu paraya kulübün ihtiyacı var size böyle dedik ama feda edin dersin
mali kriterlere uymak için bu para gerekiyor dediğinde bir tek taraftar bile buna itiraz etmez stadın açılış
maçları alabilen alır alamayan gözyaşını içine akıtır. Ben orda itiraz ederken bunu kendim için yapmadımki
direk üçlü kombineyi aldım ama burda zar zor para biriktirip kombine alan bunuda sırf ilk maçı kaçırmamak
için yapan bir çok taraftar vardı onların hakları gaspedildi buda çirkin bir şekilde yapıldı. Bunun hiç bir özrü
yok. @onurturan

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi emin misin ? Kulübün açıklamasında ceza alınmayan maçlarda kulübe devredilebileceği yazıyor ama eşine dostuna kendin devredebileceğine dair bir şey yok. İnşallah öyle bir saçmalık olmaz. Ortak kombine alan öğrenciler var, şehir dışından kombine almış olup birçok maça gelemeyecek insanlar var, burada yaşayan tanıdıklarına bedelsiz devretmeyi planlayan.

Cezalı tribüne giriş yapmış olanlar için gayet net yazılmış kulüp koltuğunuza çökecek diye ama ceza olmayan maçlar için bu açıklamadan net bir sonuç çıkmıyor bence.
Geçen sene bizim maçta cezalı olan FB'liler istediklerine devretmişti biletleri bu arada.

Kombine Sahiplerine Para Puan Avantajı

Vodafone Arena’dan kombinesi olup maça gidemeyecek taraftarlarımız, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombine koltuklarını kulübümüze devredebilecektir. Devri yapılan koltuğun ilgili karşılaşma için satılmasının ardından, kombine sahibi taraftarlarımıza www.passo.com.tr hesaplarında masrafların düşülmesinin ardından bilet ücretinin %60’ı para puan olarak aktarılacaktır. Biriken para puanlar bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlayacaktır.

Kombine koltuğun maçlık olarak devrinin gerçekleşmesi için BJK tarafından satışa sunulan koltukların tükenmesi gerekmektedir.
emin değilim ama devir hakkı olacağını düşünüyorum
fenere gelince kombinesi olan akrabalarım var devredemiyorlarmış öyle söylediler
benim takip ettiğim bir şey değil bu. mesela aziz yıldırımın keyfi sokmadığı kombineliler var ya
onlarda başkasına devredemiyor :D adam koca tribünü kapattı hepsi kombineli paraların üstüne çöktü.

Çevrimdışı Kalyoncu

Murat özen boykoya malaga teklifi olduğunu doğrulamış.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Murat özen boykoya malaga teklifi olduğunu doğrulamış.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 milyon € versinler.Sosa'yı satmaktan kurtuluruz stoper parası çıkar :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Müsadenizle araya gireyim. Bu üçlü bilet tartışmaları esnasında seneye başkan cl. Maçlarını ayrıca satabilir demiştim biraz da kızgınlıkla.Hatta bir arkadaşda iyi olur tarzı konuşmuştu. Umarım doğru değildir.  Ayıp ötesi olur.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı cursedofdragon

Boyko'ya 5 milyon € versinler milosevic'i 1.7 milyon € satalım.

Free Omuerou kiralarız.

Kompany'i satın alma opsiyonlu kiralarız.

Rhodolfo,marcelo,omerou,kompany,tosic olur.

Sosa takımda kalmış olur.

Gomez'de gelmek isterse alabiliriz :)

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu kart ceza kazığı bize girdi çıkmaz arkadaşlar. Klübün borcu biter kazık çıkmaz.

Bunu normal karşılayanları ise anlayamıyorum.

Ya kodamandır ya yapılan işin farkında değildir.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl

Kombine aldığımız için daha ne çeşit eziyetler çekicez bakalım, aldığımızdan beri bir maça ağız tadıyla bir şey almadan gidemedik. Kombine mi indirim veya öncelik kartı mı belli değil :D

Etiketler: