2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359378 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Merak ettiğim bir soru var.

Osmanlı maçına bilet aldık diyelim, bir başkasına transfer edildi bilet. O bileti alan mı, Maça giden mi cezalı olacak ?
her zaman maça giden ceza alıyor. maça giriş yapan TC kitleniyor.

Çevrimdışı Savaş

ya sava abi tribün full çeksin tabii ki ama sorunumuz bu değil ki..
ben kaç aydır takımı bekliyorum stadı bekliyorum kombine almışım
osmanlı maçında küfür oldu kapalı da etti bizim trübünden de edenler oldu..
başkan tek tek sigara içenlerin cebine mesaj atacaz diye reklamını yapmadı mı kamera sistemlerimizin..
toplu ceza neymiş yaa adamı zorla yoldan çıkartacaklar yemin ederim yaa..
bizim trübün içinde olayları kendimizin çözmesi bekleniliyor.
biz küfür edenleri dövecez onlar susacak ki biz de bi sonraki maça gelebilelim bu bekleniyor..
Evet bu konuda sonuna kadar haklısınız. Sonucta passo çıkmasının sebebi buydu güya.

Ama sanırım gecen gun okumuştum bi yerden bu uygulama başlayacaktı bu sene. Yani komple değil bireysel ceza uygulaması. Biraz daha sabretmemiz lazım :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa idmana çıkmış

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Passoligin amacı belliyken konuşmaya bile gerek yok bence

Çevrimdışı onurturan

bu aslında sömürme falan olmuyor yapılan doğru iş kombine devir hakkı verse bir tane bilet satamaz
yaklaşık 20 bine yakın cezalı kombine var bunların en fazla 1000 tenesi devir yapılır takım boş stadda oynar.
para işin başka boyutu takım saha avantajınıda yitirmiş oluyorsun o daha büyük bir zarar. cebinden para vermeden
takıma destek olmuş oluyorsun sıkıntılı bir durum değil
niye bir hafta öncesinden satışa çıkmıyor mu biletler.. 24 saat verirsin devreden devretsin sonra satıyorum dersin @Necmi abi

Çevrimdışı atalay

Sistem güzel yalnız. Küfür et ceza ye, hem kulüp hem de TFF kazansın. Taş atıp, cam değiştiren çocuklar gibi.

Çevrimdışı Yasin A.

süpermiş bu sistem, ben klübün yerinde olsam federasyonla kılla tüyle anlaşırım hatta tribüne 10-20 kişi adam sokar küfür ettiriririm, her maç 2'şer tribün kitlerim anasını satayım, kombine alan taraftar peşin verdi parayı nasıl olsa, şimdi amaç onlar maç izlemesin, yeniden bilet satalım ve hasılatı aramızda bölüşelim olur.. Allah aşkına ortada stad yokken, buranın temeline para bağlayıp kombine alan ve osmanlı maçına ekstra para verip izleyen ve küfür etmeyen taraftarın günahı ne?

Çevrimiçi Necmi

İlk günden beri öyle deniyor da bakalım. :)Necmi abi genel konuşuyorum :D
tamam işte zaten genel küfür vardı :D
düşün şampiyonluk maçı fenerle yarışıyorsun kimin umrunda olur o an gelecek senenin ilk maçı
mesela cl maçlarına tff karışamıyor uefada küfüre ceza vermiyor
fener geçen sene uefa maçlarında sebaya küfretmişti. :bandit:

Çevrimdışı Librarius

Ben bu Süper Kupa, Cumhurbaşkanlığı Kupası gibi kupaları çok önemsemiyorum abi. UEFA bile önemsemiyor, Super Kupa finalleri Cardiff, Tiflis, Trondheim gibi abidik şehirlerde oynatıyor.

Winner'lık loser'lık konusu ayrı bir mesele, winner karakteri Süper Kupa ile değil şampiyonlukla kazanılır. Leş bir oyunla, penaltılarla rakibin eksik kadrosunu yenince neyin winner'i olursun?

Algı işi de ayrı bir hikaye. Geçen sene de Beşiktaş ve Şenol Güneş sonunu getiremez algısı vardı, olanları gördük.

Kusura bakma ama UEFA neyi takiyor, neyi takmiyor meselesi degil bu. Barcelona, Bayern, Real, Manchester, City, Juventus kendi ulkelerinin super kupalarini takiyor hem de feci sekilde takiyor. Eger sen Besiktas isen ve ucunda kupa varsa onu almak icin varini yogunu vereceksin. 

Kotu oynadilar ve kazandilar diyorsun ya iste buna winnerlik deniyor. Loser takimlar ise ne kadar iyi oynarlarsa oynasin kupayi alamiyor.

winnerlik veya loserlik iyi oyun veya kotu oyunla olculmez, sonuc alip alamamakla olculur.

Neyse sunu cok iyi anladim: camiamiz winner olabilecek profesyonellikten uzak, koturum bir duygusallikla malul...

Sonuc: 10 yilda bir sampiyonluk....
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sistem güzel yalnız. Küfür et ceza ye, hem kulüp hem de TFF kazansın. Taş atıp, cam değiştiren çocuklar gibi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

düşün şampiyonluk maçı fenerle yarışıyorsun kimin umrunda olur o an gelecek senenin ilk maçı
Ben gs'ye küfür ediyorum her fırsatta necmi abi rahatlama sağlıyor

Çevrimdışı Tolga

Hayır demek istediğim her maçta toplu küfür olmuyor ki.

Toplu küfür olmadığı halde komple bir ya da iki tribüne ceza veriliyor yanlış olan bu yani :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı abdusta

Metin Albayrak Gomez haberi eski ama
Italyada birkaç saat once servis edildi herkes gardını alıyor

malum yarın sabah Gomez-Fiorentina gorusmesi var
Biz buna bir nevi Gomez-Beşiktaş gorusmeside diyebiliriz zira fionun elinde sadece Besiktas anlaşması var

Peki Gomez donermi?
şu soruya cevap bulabilisek anlayacagız
Gomezin sadece 2 secenegi kalsa ya Fiorentina ya Beşiktaş.Beşiktaşı seçermiydi sizce?
İşte bu sorunun cevabı çok önemli

saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

bu aslında sömürme falan olmuyor yapılan doğru iş kombine devir hakkı verse bir tane bilet satamaz
yaklaşık 20 bine yakın cezalı kombine var bunların en fazla 1000 tenesi devir yapılır takım boş stadda oynar.
para işin başka boyutu takım saha avantajınıda yitirmiş oluyorsun o daha büyük bir zarar. cebinden para vermeden
takıma destek olmuş oluyorsun sıkıntılı bir durum değil
Abi evette bunu kişinin tercihine bıraksın o zaman. Küfür etmeyen insanın yerinden bakıyorum. Küfür etmemişsin, suçsuz yere hakkın yeniyor o tribündesin diye, üstüne üstlük parasını verip kiraladığın koltuğun kime gidip gitmeyeceğine de sen karar veremiyorsun. Bu yüzden gidemeyenler şu zamana kadar aktarsın, aktarmayanlarınkini satalım veya başka bir çözüm de bulunabilir.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

niye bir hafta öncesinden satışa çıkmıyor mu biletler.. 24 saat verirsin devreden devretsin sonra satıyorum dersin @Necmi abi
neden versin kulüp para kazanıyor :D
sen zaten küfrederek hakkını kaybetmişsin senin hakkını gasbeden
kulüp değilki

Çevrimdışı brkntcnr

Olan da taraftara olsun.

Çevrimdışı brkntcnr

Kombine aktarma sadece cezalı maçlarda mı yasak yoksa genel olarak tüm sezonda mı aktarma yasak?

Çevrimdışı onurturan

yazıklar olsun..

Çevrimiçi Necmi

Abi evette bunu kişinin tercihine bıraksın o zaman. Küfür etmeyen insanın yerinden bakıyorum. Küfür etmemişsin, suçsuz yere hakkın yeniyor o tribündesin diye, üstüne üstlük parasını verip kiraladığın koltuğun kime gidip gitmeyeceğine de sen karar veremiyorsun. Bu yüzden gidemeyenler şu zamana kadar aktarsın, aktarmayanlarınkini satalım veya başka bir çözüm de bulunabilir.

tekrarlayayım kulüp senin hakkını gasbetmiyor bunu yapan federasyon
kulüp sadece bundan fırsat yaratıyor.

Çevrimdışı onurturan

Kombine aktarma sadece cezalı maçlarda mı yasak yoksa genel olarak tüm sezonda mı aktarma yasak?

bir önceki maçta ceza yediysen yasak.. tüm sezon değil tabii ki..

Çevrimdışı murat baltacı

gs maçı gösterdi ki sıfır transferle hatta Gomez ve Sosa sız bile takım vasatın üstüne çıktı. bu sene üzerimize oyun oynanmazsa güle oynaya 3. yıldızı takarız. yenilgiye rağmen Şenol Güneş in morali bozuk değildi, oda gördü durumu. bu lige fazlayız... bunu ilk yarının sonlarına doğru çok net göreceğiz. :ok: :ok:
gs maçı bizi yanıltmasın eksik bölgelerine transfer yapmış olsalarda sistem ve takım oyunu anlamında zayıf bi takım yaptıkları transferlerde üst seviye değil orta seviye oyuncular,bizim bu yarışta en büyük artımız takım oyunu ve sistem takımı olmamız ama aybaba ve biliç zamanındada sistem takmıydık şampiyon olamadık eksik bölgelerimize kaliteli takviyeler yapmazsak sadece oyun planımız yeterli olmayabilir. sosa ve gomez kalite lider özellik winner karakterdiler aynı özelliklerde stoper alıp yolumuza bakabilsek güle oynaya şampiyon olurduk.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı linux

Metin Albayrak Gomez haberi eski ama
Italyada birkaç saat once servis edildi herkes gardını alıyor

malum yarın sabah Gomez-Fiorentina gorusmesi var
Biz buna bir nevi Gomez-Beşiktaş gorusmeside diyebiliriz zira fionun elinde sadece Besiktas anlaşması var

Peki Gomez donermi?
şu soruya cevap bulabilisek anlayacagız
Gomezin sadece 2 secenegi kalsa ya Fiorentina ya Beşiktaş.Beşiktaşı seçermiydi sizce?
İşte bu sorunun cevabı çok önemli

saygılar

Abi orta saha hakkında bilgi var m

Çevrimiçi Necmi

sadece cezalı maçlarda diğer maçlarda açıklama yapmışlar zaten ister birine devret istersen kulübe bırak bileti satıştan %60
senin hesabına para puan olarak geçiyor gelecek sene kombine alanlardan bu düşüyor.
buda akıllı uygulama puan değilde para yatsa hesabına bunu kullanamazsan bile banka bu paraya faiz uygulamak zorunda puan yatırınca bunu
dondurmuş oluyorlar. bu işden banka sağlam para kazanıyor bileti devrettğin süreden kombine alıncaya kadar geçen sürede sana bir şey vermeden paranı işletiyor. başta anlaşmayı puan olarak yaptıkları içinde senin itiraz hakkın kalmıyor.

Çevrimdışı onurturan

peki Cl için ne düşünüyorsun @Necmi abi başkan biletleri kombinelilere yine satabilir mi? kombine sözleşmesinde bu madde nasıl ele alınıyor?
yine bize satıp loca vip lere beleş diyebilir mi? bilgin var mı bu konuda?

Çevrimdışı berkotistis

Başkanım seni seviyorum ama sen bizi sevmiyorsun bunu o kadar çok hissediyorum ki. Kombinelilere Ş.ligi biletlerini de satarsan o zaman bardağı taşıracaksın diye korkuyorum. Bizi müşteri belledin anladık ama müşteri memnuniyeti diye bir şey var lütfen yapma artık.

Etiketler: