2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12367725 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Nartallo

Kapalı eski açıktan daha fazla küfürlü beste girmesine rağmen, eski açık üstte küfür edenlere durun susun dememize rağmen bize ceza verenlere hakkım helal değil.

Çevrimdışı atalay

Yalnız 'devir yok' demek hak gasbıdır. Sıcak para ile açıklanamaz. Taraftara müşteri gözüyle de baksan, müşteriye bunu yapamazsın.

Çevrimdışı abdusta

Alıntı

Besiktas "Vogliamo Mario Gomez"
(ANSA) - ROMA, 15 AGO - Mario Gomez è in trattative con il Barçellona e il Borussia Dortmund, almeno stando a quanto fa sapere Metin Albayrak, portavoce del Besiktas, la squadra turca in cui 'attaccante tedesco, di proprietà della Fiorentina, ha giocato nell'ultima stagione. Gomez sarebbe rimasto volentieri sul Bosforo ma le ultime vicende politiche nel Paese lo hanno spinto a 'cambiare' aria: "I nostri tifosi vorrebbero vedere ancora Mario Gomez con noi - ha detto il dirigente turco - Stiamo seguendo la situazione da vicino, ma sappiamo che il giocatore sta negoziando con il Barcellona e il Borussia Dortmund, quindi è una situazione difficile per noi", aggiunge Abayrak, secondo quanto riferisce l'agenzia Dogan.

Kısaca Metin Albayrak Dogan haber ajansına konusmıs
Gomezi istiyoruz ama ,taraftarlar çok istiyor ama
biliyoruzki kendisi Barcelona ve Borusia dortmundla konusuyor bizim için zor transfer demiş

saygılar

Çevrimdışı brkntcnr

Ceza kulübün işine geliyor tamam kulüp daha fazla kazansın ama kombine alan insanlar da taraftar ve arma sevdalarından dolayı sömürülüyorlar. Bu passonun çıkarılma sebebi tribün kapanmasın ceza alanlar tek tek bulunsun diye değil miydi? Şimdi bu yapılan ne kadar doğru. Ayrıca  kombinesi olan insanların bunu devredememesi daha büyük saçmalık. Sen kombineyle koltuğu bir yıllık kiralıyosun, sonra tribün ceza alıyor diye o kiraladığın koltuğu kulüp tekrar satıyor sana bi faydası yok. Karaborsa yla sat demiyorum ama sen gidemezsen eşine dostuna aktarırsın bir maç onlar gider. Yönetim taraftara böyle yolunacak kaz gözüyle bakmaya devam ettikçe o stad daha ilk sezonundan boş kalacak.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Hızlı hamleli ama hata yapmaya müsait bir oyuncudan en iyi verimi derin savunmada alırsın . Senin düştüğün yanılgıya maalesef teknik ekipte düştü ve bu yanılgı sebebiyle sürekli hızlı hamleli stoper arıyor , zarar ediyoruz . 22'lik Omeruo değil de 35'lik Terry'nin Chelsea'nin savunmasında olması  Terry'nin daha hızlı ve hamleli olmasıyla alakalı değil. Terry özellikleri itibariyle hataların önüne geçebilen , oyunu geriden açabilen  bir stoper . Terry'nin yerinde Omeruo oynasaydı Chelsea defansı daha fazla hata yapar ve gol yerdi.  Bunu Beşiktaş için de söyleyebiliriz. Sorun bizim stoperde kriterlerimizi hızlı ve hamleli olmaya indirgememiz.
Beşiktaş defansını daha geride kursa Boyko'nun kusurları daha az görünür olacaktı. Göz göre göre yanlış yaptık Boyko transferinde.

Tamam da abi, Chelsea bizim gibi arkada boşluk vererek oynamıyor ki Terry'i örnek veriyorsun. Bize benzer top oynayan takımlar Barcelona ve Real Madrid, onlarda da Ramos ve Mascherano tarzı adamlar var tandemde.

Ayrıca Boyko yan toplarda boşa çıkıyor, kapattığı köşeden gol yiyor. 10 kişi savunma yapsak da bunları yedirecekti bize.

Çevrimdışı Savaş

Kombineli arkadaşlar haklılar ama stad boş kalmaz.  Geçen sene maça gidemeyen çok kişi oldu. 80 - 90 TL bence fazla bi fiyat değil ki o tribünlerin biletleri satılacak zaten.

Stad yine full çeker.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Bunca insan kulüp zor zamandayken destek olsun diye olmayan stadın kombinesini aldı. 3 sene bedava maç izledin diyemezsin çünkü o kombineleri satarken bir sene içinde stad bitecek diyerek sattın. Şimdi senin zor gününde yanında olan taraftarına bu yaptığın vefasızlık olmuyor mu? Yönetimi çoğu konuda destekledim ama nereden para kazanırız diyip bu takımı gönülden seven taraftarın  sömürülmesi çok büyük ayıp ve de yanlış.

Çevrimdışı tuncaboylu

biliyoruzki kendisi Barcelona ve Borusia dortmundla konusuyor bizim için zor transfer demiş

saygılar

Bu eski haber değil mi, Metin Albayrak 10 gün önce söylemişti bunu.

Onun üstüne Dortmund 2 kere ilgilenmiyoruz dedi ve Barcelona da Paco Alcacer'i aldı.

Çevrimiçi Necmi

saygılar
barça bildiğim kadarıyla aldı yedek forvet dordmund da ilgilenmediğini resmi olarak açıkladı

Çevrimdışı onurturan

Alanya maçından sonraki iç saha maçımız Karabük ile. Şimdi bu maçta küfür edilirse eğer sonraki maç olan Gs maçında yine ceza mı alacağız?

Ona göre Karabük maçına gitmemeyi düşünüyorum, Gs maçını riske atamam.
ben de deplasman yasağı kalkarsa yeni açıkta ne yapacağım onu düşünüyorum..
muhteşem bir stad 100 işi birlik olsak komple tribünü kapattırabiliriz..
bi dolu bi boş yaparız yasak kalkarsa..
10 saniye sürse yapıştırıyolar zaten..
gs süper kupa maçında 90 dakika sövdü bize..
atv sesi bile kısmadı bi tek kulağımızın arkası kaldı dinledik durduk bakalım ne ceza verecekler..

Çevrimdışı anılnr

Gomez bu saatten sonra gelmez bence.Geleceksede sıktı artık.Adamı Şampiyona başlamadan beklemeye başladık daha gelemedi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

barça bildiğim kadarıyla aldı yedek forvet dordmund da ilgilenmediğini resmi olarak açıkladı
2 takımada gitmez yedek kalacağından gün geçtikçe gomez bize yaklaşıyor necmi abi :evillol:

Çevrimdışı Doğukan E.

atv sesi bile kısmadı bi tek kulağımızın arkası kaldı dinledik durduk bakalım ne ceza verecekler..
Verdikleri ceza sadece kupayı etkiliycek değil mi ?
Eğer öyleyse kupadaki ilk maçlar malum...
 :uyucam: @onurturan

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız 'devir yok' demek hak gasbıdır. Sıcak para ile açıklanamaz. Taraftara müşteri gözüyle de baksan, müşteriye bunu yapamazsın.

"Devir yok"tan ziyade, asıl kızılması gereken konu tribün kapatması olmalı. Ben küfür etmediğim halde neden açılış maçına gidemiyorum?

Her sene "artık bireysel ceza verilecek" diye açıklama yapıp, sene ortasında tribün kapatmalarına başlayan bir federasyona sahibiz.

Bunun başındaki adamın da kocaman bir kafası var, ama o kocaman şeyden çıkan fikirler hiç akıllıca olmuyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Osmanlı maçında kapalıdaydım küfürde vardı ben içimden ettim

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Mehmet ekicinin seneye sözleşmesi bitiyor ölücü yönetime duyrulur  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Asıl konuşulması gereken neden bireysel cezalar verilmiyor.

Passo Lig'in çıkartılması sözde bunun içindi. Madem çıkartıldı o zaman bunu bu şekilde uygula. Uygulayamıyorsan da kaldır gitsin.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı anılnr

Cenk'in geçen sene sonradan girdikten sonraki Hırsı yoktu kupa maçında.Normal günüde bir Cenk o maçta 3 tane gol çıkarırdı en az.İnşallah Şenol Güneşle birlikte biraz fiziksel mücadeleye girmeyi öğrenir.Burak Yılmaz bile omuz omuza oyunu çok iyi beceriyor.Cenk'te yapabilir.

Çevrimiçi Necmi

Bunca insan kulüp zor zamandayken destek olsun diye olmayan stadın kombinesini aldı. 3 sene bedava maç izledin diyemezsin çünkü o kombineleri satarken bir sene içinde stad bitecek diyerek sattın. Şimdi senin zor gününde yanında olan taraftarına bu yaptığın vefasızlık olmuyor mu? Yönetimi çoğu konuda destekledim ama nereden para kazanırız diyip bu takımı gönülden seven taraftarın  sömürülmesi çok büyük ayıp ve de yanlış.

bu aslında sömürme falan olmuyor yapılan doğru iş kombine devir hakkı verse bir tane bilet satamaz
yaklaşık 20 bine yakın cezalı kombine var bunların en fazla 1000 tenesi devir yapılır takım boş stadda oynar.
para işin başka boyutu takım saha avantajınıda yitirmiş oluyorsun o daha büyük bir zarar. cebinden para vermeden
takıma destek olmuş oluyorsun sıkıntılı bir durum değil

Çevrimdışı Samet Karabıyık

Merak ettiğim bir soru var.

Osmanlı maçına bilet aldık diyelim, bir başkasına transfer edildi bilet. O bileti alan mı, Maça giden mi cezalı olacak ?

Çevrimdışı onurturan

Kombineli arkadaşlar haklılar ama stad boş kalmaz.  Geçen sene maça gidemeyen çok kişi oldu. 80 - 90 TL bence fazla bi fiyat değil ki o tribünlerin biletleri satılacak zaten.

Stad yine full çeker.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya sava abi tribün full çeksin tabii ki ama sorunumuz bu değil ki..
ben kaç aydır takımı bekliyorum stadı bekliyorum kombine almışım
osmanlı maçında küfür oldu kapalı da etti bizim trübünden de edenler oldu..
başkan tek tek sigara içenlerin cebine mesaj atacaz diye reklamını yapmadı mı kamera sistemlerimizin..
toplu ceza neymiş yaa adamı zorla yoldan çıkartacaklar yemin ederim yaa..
bizim trübün içinde olayları kendimizin çözmesi bekleniliyor.
biz küfür edenleri dövecez onlar susacak ki biz de bi sonraki maça gelebilelim bu bekleniyor..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Passo Lig'in çıkartılması sözde bunun içindi. Madem çıkartıldı o zaman bunu bu şekilde uygula. Uygulayamıyorsan da kaldır gitsin.
Yanlış hatırlamıyorsam bu sene bireysel ceza vereceğiz diye açıklama yapılmıştı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

bireyselimi kaldı bütün stad toplu küfür etti aslında tff vicdanlı davrandı
kale arkalarını cezalandırdı gerçi kapalı numaralı ceza alsa kulüp daha fazla para kazanacak diye
kesmemişlerdir onlara aslında Başkan bu konudaki memnuniyetini açıklasa bir daha bize menfaati var diye
disiplin kurulu tribün kapatma cezası kesmez  :D

Çevrimdışı onurturan

Verdikleri ceza sadece kupayı etkiliycek değil mi ?
Eğer öyleyse kupadaki ilk maçlar malum...
 :uyucam: @onurturan
vallahi hiç bilmiyorum kardeşim :dontknow:

Çevrimdışı Tolga

Yanlış hatırlamıyorsam bu sene bireysel ceza vereceğiz diye açıklama yapılmıştı.
İlk günden beri öyle deniyor da bakalım. :)
bireyselimi kaldı bütün stad toplu küfür etti aslında tff vicdanlı davrandı
kale arkalarını cezalandırdı gerçi kapalı numaralı ceza alsa kulüp daha fazla para kazanacak diye
kesmemişlerdir onlara aslında Başkan bu konudaki memnuniyetini açıklasa bir daha bize menfaati var diye
disiplin kurulu tribün kapatma cezası kesmez  :D
Necmi abi genel konuşuyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Etiketler: