2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369460 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Cezalı olanlar biletlerini devredebiliyor abi, kulüp nasıl satacak?  :alala:

Açıklamayı gördüm, devredemiyormuşuz. Ne güzel.

Neyse kulüp kazansın bari.
devredemiyor :bandit:

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nun 20 Mayıs 2016 tarihli toplantısında; 15 Mayıs 2016 tarihinde Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında oynanan Osmanlıspor FK karşılaşmasında taraftarların neden olduğu çirkin-kötü tezahürat nedeniyle bir maçlık tribün kapatma cezası verilmiştir. Karşılaşmayı Kuzey ve Güney Kale Arkası tribünlerinde seyreden kombine ve maçlık bilet satın alan taraftarların Passolig kartları engellenmiş olup, bu taraftarlarımız Alanyaspor karşılaşmasını tribünden seyredemeyecektir. Bu nedenle kombine sahiplerinin koltuk transfer hakkı olmayıp, koltuklar BJK tarafından satışa sunulacaktır.

Çevrimdışı tuncaboylu

@Yusuf Elhuseyni , mesajıma ekleme yapacaktım ama senin cevap yazman da güzel oldu .Bu mesajda belirtirim.
Omeruo'nun özellikleri itibariyle defansını daha geride kuran defansı derin olan takımlarda daha etkili olabilecek bir futbolcu olduğunu belirtecektim . Sorunun cevabı bu.
Boyko Dnipro'nun 1. kalecisi ise Beşiktaş'ın 3. kalecisi olması mantıklıdır diyebilir miyiz? Boyko'nun başarısız olmasının sebebi sadece adaptasyon değil Dnipro'nun oyun kurgusunda Boyko'nun defolarının görünür olmaması da . O defolar Beşiktaş'ın oyun kurgusunda daha fazla görünür oldu.

Şimdi adam çabuk bir defans oyuncusu, orasını biliyoruz. Bu tarz adam nasıl defansını geride kuran takımlarda daha başarılı oluyor da, ileride kuran takımlarda başarısız oluyor? Bildiğim bütün futbol mantığının aksi bir yorum oldu, anlayamıyorum açıkçası. Çünkü bu yorum uzun ve ağır stoperler için yapılır :alala:

Boyko'nun bizde 3. kaleci olmasının sebebi de oyun kurgumuzdan ziyade kalede güven vermemesi diye düşünüyorum. Oyun kurgusuna göre tek noksanı geri paslarda çok iyi olmaması ki, o da Tolga'nın oynadığı bir takımda gözardı edilmeyecek bir sorun değildi.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

ben bir şey yazmadım abi :D
Kusura bakma Yusuf. Düzelttik :)

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

forumdaki kötu havayı dagıtır belki hem tahmin hem de az buçuk duyum alarak yapacagımız transferler: etoo,gyan,omerue ya da omereu(ne zıkkımsa),gil.. ayrıca sosa kesin olarak gidecek ve bir orta saha, o da muhtemelen gokhan inler.

Çevrimdışı mylife1903

devredemiyor :bandit:

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nun 20 Mayıs 2016 tarihli toplantısında; 15 Mayıs 2016 tarihinde Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında oynanan Osmanlıspor FK karşılaşmasında taraftarların neden olduğu çirkin-kötü tezahürat nedeniyle bir maçlık tribün kapatma cezası verilmiştir. Karşılaşmayı Kuzey ve Güney Kale Arkası tribünlerinde seyreden kombine ve maçlık bilet satın alan taraftarların Passolig kartları engellenmiş olup, bu taraftarlarımız Alanyaspor karşılaşmasını tribünden seyredemeyecektir. Bu nedenle kombine sahiplerinin koltuk transfer hakkı olmayıp, koltuklar BJK tarafından satışa sunulacaktır.
Ahahaha baskan koltuklara cokmus, bu konularda hastayim baskanin.
Gecen gun birine baskanin lafini caktim cok da faydasini gordum. Reklamciymis yok reklam soyledir boyledir geveliyor dedim gec, benim firmam senin firmandan buyuk ben senin reklamini yapacam ustune benim rakipler beni takip ettikleri icin sana kosacaklar reklam vermeye, dedim sonra adam 5 lira istedi dedim 5 lira veremem anca 2 lira veririm onu da simdi veremem 4 taksitte veririm dedim.
Imzaladi adam.

Çevrimiçi Necmi

karaborsa önlenir millet alıyor bedava kombine sahiplerinden
sonra kulüp fiyatı yada daha azına satıyor. hem kulüp satamamış oluyor
eldeki biletleri hemde karaborsaya yol vermiş oluyor. Geçen sene @Anıl dı sanırım
gidemediği maçı birine devretti devralanda gitmiş internette satmış bileti

Çevrimdışı mylife1903

Keşke Gignac gelse.
Hic sevmedigim tip futbolcu ama cok gol atar @tangaz cok istiyordu bunu.

Çevrimdışı Tolga

Bu lig de Gomez kadar etkili olur ama onu getirebilmemiz zor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

+1

at gözlükleriyle oynuyor sanki. tek düşündügü şey kale. çok atar belki ama oyunumuzu da bozar. burak yılmaz-necati karışımı bir adam.

Çevrimdışı federo

Osmanlıspor Karşılaşmasını Kuzey ve Güney Tribünlerinde İzleyen Taraftarlara Bir Maçlık Tribün Cezası

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK)’nun 20 Mayıs 2016 tarihli toplantısında; 15 Mayıs 2016 tarihinde Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında oynanan Osmanlıspor FK karşılaşmasında taraftarların neden olduğu çirkin-kötü tezahürat nedeniyle bir maçlık tribün kapatma cezası verilmiştir. Karşılaşmayı Kuzey ve Güney Kale Arkası tribünlerinde seyreden kombine ve maçlık bilet satın alan taraftarların Passolig kartları engellenmiş olup, bu taraftarlar Alanyaspor karşılaşmasını tribünden seyredemeyecektir. Bu nedenle kombine sahiplerinin koltuk transfer hakkı olmayıp, koltuklar BJK tarafından satışa sunulacaktır

Kombine Sahiplerine Para Puan Avantajı

Vodafone Arena’dan kombinesi olup maça gidemeyecek taraftarlar, gidemeyecekleri her bir karşılaşma için kombine koltuklarını kulübe devredebilecektir. Devri yapılan koltuğun ilgili karşılaşma için satılmasının ardından, kombine sahibi taraftarlara www.passo.com.tr hesaplarında masrafların düşülmesinin ardından bilet ücretinin %60’ı para puan olarak aktarılacaktır. Biriken para puanlar bir sonraki sezonun kombine yenilemesinde indirim avantajı sağlayacaktır.

Kombine koltuğun maçlık olarak devrinin gerçekleşmesi için BJK tarafından satışa sunulan koltukların tükenmesi gerekmektedir.

Yani cezalıysak otomatik olarak kulüp satıyor devir yok. Cezalı değilde maça gidemiyorsak, ya kulübe devredebiliyoruz ya da kulübün bilet satışı bitince istediğimiz kişiye devredebiliyoruz.

Yavaş yavaş devir işlemleri komple kalkar.

Çevrimdışı mylife1903

+1

at gözlükleriyle oynuyor sanki. tek düşündügü şey kale. çok atar belki ama oyunumuzu da bozar. burak yılmaz-necati karışımı bir adam.
Bu jinyak bunun yandan yemisi jiru, oburusu ceku, tsdeki cardozo bunlarin agababasi gomez diyebiliriz ki gomezde sevdigim tip degil ama adamlarin golculuklerini tartismam. Leblebici bunlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı onurturan

biz küfür etmedik fenerabahçe köpeğine dediler sadece o..
iki biletim yandı..
ne güzel dünya ..
ne güzel e bilet
ne güzel yüksek çözünürlüklü kamera sistemi
ne güzel istanbul bee.

Çevrimdışı brkntcnr

32 bin kombine var ve bunların sanırım 20 bini cezalı olduğu için koltuğu kulüp satacak
bu fiyatlarla boşluklar kalabilir. Çok bilet olduğu için bu fiyatlar düşük tutulmuştur emin olun daha sonra bu fiyatlar yükselecektir
bu fiyat fenerin uefa biletlerinden pahalı. Gözümüz aydın en pahalı bileti satan stad olduk :bandit:
Cezalı olanları saymamıştım abi haklısın. O zaman boş tribüne oynayacağız belli. Ayrıca kombine devir yapmayı yasaklamaları da çok yanlış. Madem gidemiyor adam bari başkasına devretsin başkası gitsin tribün boş kalmasın. Ayrıca Alanya' ya karşı buysa derbide 150 den falan açar başkan allah razı olsun. Biz de Vodafone Arena' ya ayak bile basamayız bu gidişle.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Ya stat dolmazsa abi, yonetimin bir b plani var midir mesela giselerden damping gibi
bilet satan gişemi var hep kapalı gişe oynadığımız için bilet satıldığını görmedim
gişelerde damping yaparsa bir daha önce bilet satamaz :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şimdi adam çabuk bir defans oyuncusu, orasını biliyoruz. Bu tarz adam nasıl defansını geride kuran takımlarda daha başarılı oluyor da, ileride kuran takımlarda başarısız oluyor? Bildiğim bütün futbol mantığının aksi bir yorum oldu, anlayamıyorum açıkçası. Çünkü bu yorum uzun ve ağır stoperler için yapılır :alala:

Boyko'nun bizde 3. kaleci olmasının sebebi de oyun kurgumuzdan ziyade kalede güven vermemesi diye düşünüyorum. Oyun kurgusuna göre tek noksanı geri paslarda çok iyi olmaması ki, o da Tolga'nın oynadığı bir takımda gözardı edilmeyecek bir sorun değildi.
Hızlı hamleli ama hata yapmaya müsait bir oyuncudan en iyi verimi derin savunmada alırsın . Senin düştüğün yanılgıya maalesef teknik ekipte düştü ve bu yanılgı sebebiyle sürekli hızlı hamleli stoper arıyor , zarar ediyoruz . 22'lik Omeruo değil de 35'lik Terry'nin Chelsea'nin savunmasında olması  Terry'nin daha hızlı ve hamleli olmasıyla alakalı değil. Terry özellikleri itibariyle hataların önüne geçebilen , oyunu geriden açabilen  bir stoper . Terry'nin yerinde Omeruo oynasaydı Chelsea defansı daha fazla hata yapar ve gol yerdi.  Bunu Beşiktaş için de söyleyebiliriz. Sorun bizim stoperde kriterlerimizi hızlı ve hamleli olmaya indirgememiz.
Beşiktaş defansını daha geride kursa Boyko'nun kusurları daha az görünür olacaktı. Göz göre göre yanlış yaptık Boyko transferinde.

Çevrimdışı doctore

gs maçı gösterdi ki sıfır transferle hatta Gomez ve Sosa sız bile takım vasatın üstüne çıktı. bu sene üzerimize oyun oynanmazsa güle oynaya 3. yıldızı takarız. yenilgiye rağmen Şenol Güneş in morali bozuk değildi, oda gördü durumu. bu lige fazlayız... bunu ilk yarının sonlarına doğru çok net göreceğiz. :ok: :ok: 
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı brkntcnr

Junuzovic Werder in çok üstünde bi oyuncu. ŞL yüzünden de bizde oynamak isteyecektir. Ama werder kaça bırakacak o ayrı. Yaşı da 28. İstatistikleri de iyi.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

yanlız 90 x 17 = 1530  ediyor sadece lig maçları bile kombineden daha pahalıya geliyor.
bunun içinde Türkiye kupası Başkanın başka planları yoksa cl maçlarıda var.

Çevrimdışı onurturan

karaborsa önlenir millet alıyor bedava kombine sahiplerinden
sonra kulüp fiyatı yada daha azına satıyor. hem kulüp satamamış oluyor
eldeki biletleri hemde karaborsaya yol vermiş oluyor. Geçen sene @Anıl dı sanırım
gidemediği maçı birine devretti devralanda gitmiş internette satmış bileti
öyle bi saçmalığı vardı o olayın tamam kabul ediyorum ama cezalar bireyselleşmedikçe kökten yanlış uygulama olmaya devam edecek..kökü kanser olan bir şeye göre senin anlattığın yaprak hastalığı gibi bir şey @Necmi abi..

Çevrimiçi Necmi

öyle bi saçmalığı vardı o olayın tamam kabul ediyorum ama cezalar bireyselleşmedikçe kökten yanlış uygulama olmaya devam edecek..kökü kanser olan bir şeye göre senin anlattığın yaprak hastalığı gibi bir şey @Necmi abi..
görüldüğü gibi toplu ceza kulübünde işine geliyor. tüm biletleri satarlarsa 1.700 000 TL
havadan para girmiş olacak kasaya 3 kere saha kapatması alsa kale arkaları bu olimpiyatın bir senelik hasılatına denk oluyor.

Çevrimdışı onurturan

yanlız 90 x 17 = 1530  ediyor sadece lig maçları bile kombineden daha pahalıya geliyor.
bunun içinde Türkiye kupası Başkanın başka planları yoksa cl maçlarıda var.
Bu olay ne zaman belli olacak işin bi kuralı bi sözleşmesi olmadığı için yine bizi yönetenlerin iki dudağı arasına kaldık..
Biz millet olarak buna alıştık artık başkan ne derse boynumuz kıldan ince..
500 de diyebilir kale arkalarına da 750 de..
O zaman işte birleşip loca alsak daha ucuza gelirdi diye makara yapanların dediği şey doğru çıkacak nerdeyse..

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Alanya maçından sonraki iç saha maçımız Karabük ile. Şimdi bu maçta küfür edilirse eğer sonraki maç olan Gs maçında yine ceza mı alacağız?

Ona göre Karabük maçına gitmemeyi düşünüyorum, Gs maçını riske atamam.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı onurturan

görüldüğü gibi toplu ceza kulübünde işine geliyor. tüm biletleri satarlarsa 1.700 000 TL
havadan para girmiş olacak kasaya 3 kere saha kapatması alsa kale arkaları bu olimpiyatın bir senelik hasılatına denk oluyor.
kulübün işine geliyorsa tamam ozaman  :akuma:
Yahu küfür etmedim diyorum ben ssuçsuzum bunu niye ispat edemiyorum
sen de eski açıkta küfür etmedin eminiim..
niye ben maçımı izleyemiyorum kulübe destek olacak başka yer mi yok biz sanki bedavacıyız arkadaş her türlü katkıyı desteği veriyoruz takıma zaten.. bu konular açılınca başıma ağrılar giriyor..

Etiketler: