2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374286 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Tolga'nın sözleşmesi seneye bitiyor. seneye ffp bitiyor. Neden bu seneden tolgayla uzatılıyor acelesi ne?
@canU  seneyede ondan sonraki senede yerine alınabilecek yerli kaleci olmadığından olabilirmi.
Tolga nın Beşiktaş kalesinde 1 dakika bile durmasına tahammülüm yok buna ramen uzatılmasını
normal karşılıyorum. Bir tane genç kaleci alındı bu 3 yıllık sürede onu yerli ikinci kaleci olarak pişirebilirsek
güzel olur. 3 günde kaleci çıkmaz Beşiktaşa alınabilecek yerli statüsünde Volkan Babacan, Onur ve Harun
var dördüncü bir isim sayamazsın Bursayı zaten geçeceksin onlardan oyuncu falan alınmaz diğer ikisini
7-8 M€ altında alamazsın ikiside ikinci kaleci olmak istemezler Beşiktaşın kalesindede birinci kaleci olamazlar.
seneye ffpnin bitmesi burda işimize yaramıyor. Birde atladığınız bir şey var FFP bitmiyor kim diyor size bitiyor diye
sadece bonservis yasağı kalkıyor ama mali kriterler bu senekinden daha zor olacak bu sene borç gösterme
hakkımız var ama seneye buda olmayacak kar zarar eşit olmak zorunda. Yani seneyede bol keseden oyuncu alamayız
sadece bonservise mahkum olmayacağız.

Çevrimiçi Necmi

Savunalacak hicbir yani yok ta iste yonetime en ufak elestiri gelmesin yeter
Savunmak içinde eleştirmek içinde önce konuyu doğru bilmek gerekiyor.
@EagleForce  bilmediğin konularda kalkıp eleştiri yaparsan eleştirin haklıda olsa doğru temele oturtmaz
yanlış bilgi verirsen bir anda çöpe atmış olursun.
mesela o eleştiriye iki kelimeyle cevap vereyim. FFP Kalkmıyor.
ne seneye kalkıyor ne ondan sonraki sene biz 2019 a kadar olması lazım FFP kıskaçındayız
planlar hep bu dikkate alınarak yapılır. Hemde bu seneden sonrası daha kötü artık zarar etme lüksümüzde
yok pata pat olmak zorundayız.

Çevrimdışı Ergin1903

Görünen o ki sosa satilacaktir. Bir ara haberi çıkan hernanes'e yönelecegimizi düşünüyorum. Sosa kalsa da gecen seneki gibi bir verim alamayacagimiz ortada. Ben bu fiyata satilmasinin yararimiza olacagini düşünüyorum.

Çevrimiçi Necmi

Seneye kadar sozlesmesi var zaten. Yangindan mal kacirir gibi hem de bu kadar sevilmeyen bir kaleciyle ustelik 3 yillik sozlesme yenilemek skandaldir. Evirip cevirmeye gerek yok. Ilk11 kalecisi Turk olacak diye bir kural yok. Alirsin adam gibi yabanci bir kaleci ilk 11'e. Yedek bir Turk kaleci de Besiktas gibi bir kulup bulup alamayacaksa kapatalim zaten kulubu.
yedek bir türk kaleci demekle olmuyor bir zahmet isminide söylede bilelim.
Bakalım kaça mâl olacak kulübede oturtmak için kaç para vereceksin tolgadan
dahamı iyi olacak dahamı ucuza gelecek. Boş boş eleştirmek olmaz altınıda doldurda
bak haklı diyelim.
Bir senaryo da ben yazayım o zaman şimdi imzalatmadın seneye boşa çıkınca bir teklif geldi
onun için tatmin edici burdaki baskıyla uğraşmak yerine ben gidiyorum dedi.
Ne yapacaksın kapat kulübü çünkü bulamazsın yok Türkiyede milli takım yeterliliğinde yerli
7-8 M€ altında kaleci yok maaşda 2 nin altında veremezsin bonservisi göze alsan bile
@EagleForce
şurda beni bile Tolga yı savunmak zorunda bıraktınız ya size helal olsun.
sorun tolgayla imzalamak değil esas sorun onun önüne üst seviye bir kaleci getirememek

Çevrimdışı worns

Yönetim duy sesimi. :D Oyun zekası yerlerde Gyan'la Mbokani'yle falan uğraşmayalım. Gomez için elinizden geleni yapın ama olmuyorsa para da yokken yönelmemiz gereken adam Matri.

http://www.transfermarkt.co.uk/alessandro-matri/profil/spieler/40660

Kariyeri çok parlak görünmeyebilir ama Serie A'da nerdeyse her takıma ayak sürmüş, Cagliari'de bile golcülüğünü göstermiş adam burda iş yapar. Kendisinden 2011/2012 döneminde daha büyük patlama bekliyordum ama Juve ve Milan'da kalabalık rotasyonlarda kendini yeterince gösteremedi. Yoksa tam bir İtalyan santrafordur. İyi bitiricidir. Bunla yetinmez, topla ilişkisi iyidir, pas trafiğine katılır, asist yapar. Biraz uyum sağlasa profilinden beklediğimizin çok üstünü verebilir. 30'dan sonra parlayan İtalyan santraforlar kervanına katılır.

Elbette Gomez seviyesinde bir golcü değil ama ismi anılan diğer oyuncuların hepsinden iyidir Matri. Milan'da kolay bırakır. Oyuncuyu ikna edersek takımı çok bir şey istemez. Kiralık olur düşük bonservisle olur bitirilir bu iş.

Çevrimiçi Necmi

Neden yerli kaleci oynatıyoruz ki ? Hangi yerli kaleci Muslera, Kordoba, Taffarel seviyesinde performans vermiş ki şimdiye kadar ? Onun yerine Türkiye kupasında vs oynatacağımız genç bi kalecimiz olurdu yanına da şu 2 yabancı kaleciyi de elden çıkarıp sağlam para verip düzgün bir kaleci alırdık.  Bu kadar basit yani yabancı kaleci konusunda da tonlarca kaleci var piyasada parasını verdiğin sürece kaliteyi kolayca satın alabildiğin bir mevkidir bence kaleci.
doğru parasını verirsen kaliteyi satın alabilirsin ama atladığın bir şey var
kaliteli olana avrupada bir çok senden yukarda takım o paraları kolayca veriyor.
ve gerçekten iyi kaleci sayısı çok az.
Birde işin başka yönü var birinci kalecin sakatlandı kart gördü vs nasıl kaleyi genç bir
kaleciye emanet edeceksin o zaman tolga neden satıldı diye ilk yaygarayı siz koparırsınız.
geçen seneyi unutmayın Günayı aldık kaleye daha ilk maç yaptığı hata affedilirmiydi.
ben hatayada takılmadım olabilir ama çıkıp gene olsa gene yaparım dediği an Beşiktaştaki geleceği
bitti. Büyük takımın ikinci kalecisi genç tecrübesiz bir kaleci olmaz. O nedenlede futbolunun
son baharındaki kalecileri nisbeten uygun fiyata tutarlar kadroda. @mayguntr

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dahamı iyi olacak dahamı ucuza gelecek. Boş boş eleştirmek olmaz altınıda doldurda
bak haklı diyelim.
Bir senaryo da ben yazayım o zaman şimdi imzalatmadın seneye boşa çıkınca bir teklif geldi
Ne yapacaksın kapat kulübü çünkü bulamazsın yok Türkiyede milli takım yeterliliğinde yerli
7-8 M€ altında kaleci yok maaşda 2 nin altında veremezsin bonservisi göze alsan bile
@EagleForce
sorun tolgayla imzalamak değil esas sorun onun önüne üst seviye bir kaleci getirememek
Sen hep savunuyorsun zaten abi şimdi savunmak zorunda bıraktınız deme. Yedek olacak kalecinin öyle ahım şahım birisi olması gerekmiyor. Geçen sene şampiyon olurken yedek kalecimiz kimdi? Üst düzey bir kaleci alırsın yedek olarak da idare edecek birisini. Nedir bu Tolga sevginiz ve nedir bu her yapılana bir kılıf uydurma anlayışınız şaşıyorum. Real madrid in yedek kalecisi kim diye sorsam gidip transfermarkt a bakarsın gelmiş burada yedek kaleci güzellemesi yapıyorsun abi.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

Allah allah ben niye ortaya bir şey koyacağım yq? Yönetim koyacak. İyice saçmalamaya başladınız. Oldu olacak kulüp yönetimini bize versinler aramızda çeviririz
Koskoca Beşiktaş tolga dan başka adam bulamıyorsa bırakalım o işi. Ayrıca yedek duracak bu adam öyle matah birisi olmasına gerek yok. Sanki buffon arıyoruz yedek oturtmak için
işte zaten bufon aramadığımız için Tolga ile imzalandı. Elinde zaten ikinci
kaleci olacak yeterlilikte adam varken sırf sizin gönlünüz hoş olsun diyemi kaleci arasınlar.
ikinci kaleci belli işte bize adam gibi birinci kaleci bulsunlar yeter.
zaten bu işin prosedürüde böyledir elinde iyi bir as kaleci olacak yaşını almış olgun bir
ikinci kaleci birde yetenekli genç bir üçüncü kaleci şu anda ikinci ve üçüncü var elimizde
bize lazım olan as kaleci. @Serhat Akkaya

Çevrimdışı panic13

Günaydın Arkadaşlar,

Takımın net 1 eksiği var: Net golcü forvet. Geri kalan tüm pozisyonları absorve edebiliriz ama net golcü olmazsa olmaz. Cenk iyi bir oyuncu, mutlaka katkı alacağız ama net golcü değil. Eto'o mutlaka gelmeli idi. Cmts günkü maçta olsaydı kupayı almıştık.

Ha, Türkiye kupası ile süper kupanın benim için hiç bir anlamı yok. Boşuna masraf ve efor. Takımın zaten ölüsü ilk 3'te bitiriyor, türkiye kupasının AL dışında hiçbir katkısı yok. Keza süper kupa'da öyle, ciddi bir hazırlık maçı diyelim. Ne olursa olsun lige konsantre olmamız lazım. Bunun için net bir golcü şart oğlu şart.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

şu 5 gün içinde stoper ve forvetin bitmesi gerek artık yeter
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Forza.55

kulübün en büyük sorunu tolga zengindir.

ne stoper ne forvet nede başka bir mevki.

bu şahıs milyonlarca beşiktaşlının moralini bozuyor.

taraftar olarak kesinlikle olaya müdahele edilmeli.

bu kaleci kılıklı sıradan vatandaşı bu kulüpten göndertmemiz lazım.

stada maça gidenlere çok iş düşüyor.

takımın üzerine bu şahıs yüzünden negatif enerji yağıyor.

kazanamadığımız her maçın sorumlusu tolgadır.

yedek kaleci olarak düşünülen tolga kaç para alıyor? 1 milyon euronun üzerinde olduğuna kalıbımı basarım. hatta 1.5m€'den bile fazladır.
ffp belası varken 33 yaşındaki yedek kaleciye 3 yıl boyunca yılda 1milyon eurodan fazla para vereceğini taahhüt etmek?
lüxe bak,zenginliğe bak ne güzel.

tamam yerli kaleci, yedek kaleci olarak dursun. alsın 500bin€ 3+1 kalsın takımda abilik yapsın. neden bunu teklif etmedik?

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen hep savunuyorsun zaten abi şimdi savunmak zorunda bıraktınız deme. Yedek olacak kalecinin öyle ahım şahım birisi olması gerekmiyor. Geçen sene şampiyon olurken yedek kalecimiz kimdi? Üst düzey bir kaleci alırsın yedek olarak da idare edecek birisini. Nedir bu Tolga sevginiz ve nedir bu her yapılana bir kılıf uydurma anlayışınız şaşıyorum. Real madrid in yedek kalecisi kim diye sorsam gidip transfermarkt a bakarsın gelmiş burada yedek kaleci güzellemesi yapıyorsun abi.

Rael Madrid'in yedek kalecisi Casilla (Casillas değil) 6 milyon euro, as kalecisi (Keylor Navas) 10 milyon euro bonservisle alındılar.

Transefrmarkt'a bakmaya da gerek yok, Süper Kupa maçını izlemek yeterliydi.

United'ın yedek kalecisi Arjantin Milli Takımı'nın ilk 11'inde oynuyor.

Allahım bize gelsin, yalvarıyorum diye dualar ettiğimiz Ospina Arsenal'in yedek kalecisi.

Juventus'ta Buffon'un yedeği Neto.

Yedek kaleci çok da göz ardı edilebilecek bir mevkii değil yani. 2 maçta işin düşer, ama o 2 kritik maç şampiyonluğun kaderini değiştirebilir.

Hele ki as kalecin Fabri olacaksa ve sakatlık geçmişi belliyse, yedeğini Utku yapamazsın.

Çevrimdışı EagleForce

bak haklı diyelim.
@EagleForce

Gecede ayni muhabbet dondu bir arkadas cok guzel cevap yazmisti. Ben niye bulayim? Koskoca Besiktas'i yonetenler takima yedek olacak bir Turk kaleci bulamiyolarsa kulubu kapatalim. O yer goge sigdirilamayan scout ekibi bulsun. Para alip sagda solda gezenler onlar. Ayrica yedek kalecimizin ust duzey olmasi gerekmiyor. Ne ligimiz ne bu ligdeki takimlarin maddi durumu buna musait. 2 yabanci kaleciye verdigin paraya adam gibi tek yabanci kaleci alirsin gozu kapali oynatacagin. Yedek kalecinde ust duzey kurtarislar yapmasa bile en azindan kale nerde bilecek, ceza sahasi disinda topu elle tutmayacak, topa vurdumu yari sahayi gecirecek biri olsun yeter.
Tolga'nin bu takimda olmasi takima sadece zarar. Burada cikan tartismalardan bile ne denli zarar verdigi ortada. Agziyla kus tutsa farketmez su saatten sonra.   

Çevrimdışı EagleForce

Savunmak içinde eleştirmek içinde önce konuyu doğru bilmek gerekiyor.
@EagleForce  bilmediğin konularda kalkıp eleştiri yaparsan eleştirin haklıda olsa doğru temele oturtmaz
yanlış bilgi verirsen bir anda çöpe atmış olursun.
mesela o eleştiriye iki kelimeyle cevap vereyim. FFP Kalkmıyor.
ne seneye kalkıyor ne ondan sonraki sene biz 2019 a kadar olması lazım FFP kıskaçındayız
planlar hep bu dikkate alınarak yapılır. Hemde bu seneden sonrası daha kötü artık zarar etme lüksümüzde
yok pata pat olmak zorundayız.

FFP kalkiyor dedigimi hatirlamiyorum. Dediysem de yanlis demisim. Tek bildigim Tolga yasina gelip hala kalenin yerini bilmeyen birine 3 yillik para baglamak yanlis. Bir yedek Turk kaleci bulamamak kabuledilebilir ya da savunulabilir bisey olmamasi lazim bu kulupde.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2016, 11:25:26 EagleForce ]

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın bugün kimi alıyoruz  :D

Çevrimdışı Mahmut

Gecede ayni muhabbet dondu bir arkadas cok guzel cevap yazmisti. Ben niye bul
ayim? Koskoca Besiktas'i yonetenler takima yedek olacak bir Turk kaleci bulamiyolarsa kulubu kapatalim. O yer goge sigdirilamayan scout ekibi bulsun. Para alip sagda solda gezenler onlar. Ayrica yedek kalecimizin ust duzey olmasi gerekmiyor. Ne ligimiz ne bu ligdeki takimlarin maddi durumu buna musait. 2 yabanci kaleciye verdigin paraya adam gibi tek yabanci kaleci alirsin gozu kapali oynatacagin. Yedek kalecinde ust duzey kurtarislar yapmasa bile en azindan kale nerde bilecek, ceza sahasi disinda topu elle tutmayacak, topa vurdumu yari sahayi gecirecek biri olsun yeter.
Tolga'nin bu takimda olmasi takima sadece zarar. Burada cikan tartismalardan bile ne denli zarar verdigi ortada. Agziyla kus tutsa farketmez su saatten sonra.

Genel transfer farklı bunu konu farkli, tr de alabilecegimiz kaleci olmadigini bilmek icin normal bir lig izleyicisi olmak yeter, tolga disinda tek secenek var babacana 7 8 m verip as kaleci yapmak obur turlu tolgadan baska secenek yok, kendisi de bunu biliyordur 1m den asagi imzalamamistir tahminim 1.2 civari.

Çevrimiçi Necmi

Bende sizin böyle mantığa sığmayan boş boş konuşmalarınızdan sıkılıyorum.
kendi mesajında kendi kendinle çelişkiye düşüyorsun madem yedek kalecinin ahım şahım olmasına gerek
yok tolganın ikinci kaleciliğiyle derdiniz ne o zaman sizin yaptığınız sadece kelle kopartmaya çalışmak
al al mantığı ergenleri anlayabilirim sırf okulda arkadaşlarına hava atmak için transfer isterde sizi anlayamıyorum
biz demiyoruzki birinci kaleci olsun ikinci kaleci olmak için yeterli diyoruz. Elinde Tolga varken neden daha düşük profilli
bir kaleciye yönelesin bana realin ikinci kalecisi kim diye soracağına kulübede oturması için real ona kaç para veriyor diye sor.
Kaldıki realin ikinci kalecisi beni ilgilendirmiyor. Ben Beşiktaşa bakıyorum as kalecim sakatlandığı zaman kaleye Tolgamı geçsin utkumu geçsin
mantığı yürütüyorum. Ben sizin gibi ön yargılı bakmıyorumki olaylara
Benim düşüncem Tolga Beşiktaşın as kalecisi olacak seviyede bir kaleci değil
ama rahatlıkla ideal şekilde ikinci kaleci olacak şartları karşılıyor.
Ben burda sevsemde sevmesemde hiç bir Beşiktaşlı oyuncuya nefret söylemine eylemine
izin vermem @Serhat Akkaya  siyahı beyazı birbirine karıştırmayın. Eleştiriniz mantık çerçevesine
otursun kin nefret söylemiyle eleştiri olmaz. Eleştiriyoruz diyorsunuz dön geriye mesajları oku
eleştirimi yapılmış kinmi kusulmuş.
Her zaman söylediğimi tekrarlayayım bu tarz üslup hedefe ulaşmayacağı gibi söyleyende ciddiye alınmaz
bir örnek vereyim çocuğun hakkında komşun bu ne biçim çocuk bağrıyor çağırıyor gibi ileri geri konuşursa
kin kusarsa ne yaparsın ya kavga eder yada siktiri çekersin. Ama komşu senin çocukta böyle bir sıkıntı görüyorum
bunda bunda yanlış giden şeyler var dese ilk anda bozulur ama soluğuda doktorda alırsın
eleştiri var yıkar yok eder eleştiri var onarır yüceltir.

Çevrimdışı EagleForce

Genel transfer farklı bunu konu farkli, tr de alabilecegimiz kaleci olmadigini bilmek icin normal bir lig izleyicisi olmak yeter, tolga disinda tek secenek var babacana 7 8 m verip as kaleci yapmak obur turlu tolgadan baska secenek yok, kendisi de bunu biliyordur 1m den asagi imzalamamistir tahminim 1.2 civari.

As kaleci Turk olacak diye bir zorunluluk yok ama.

Çevrimdışı mylife1903

Sosa gomez ve törenin istatistiklerini kim yapacak bu sene? En büyük sorun o.
Tolga yapacak ama tersten gibi duruyor necip ve omeru da destekler

Çevrimdışı Mahmut

As kaleci Turk olacak diye bir zorunluluk yok ama.
7 8 m verip yedekte mi oturtucaz ??

Çevrimiçi Necmi

zaten babacanı ikinci kaleci olarak alamazsın o parayı verip as kaleci olarak alacaksın
sonra gene ikinci kalecin kim olacak sorusu başlayacak babacanın birinci kaleci olduğu yerde bile ikinci kalecinin tolga
olması doğru olan şey. peki babacanı istermisin birinci kaleci şahsen ben istemem milli takım kaleci sorununu
çözsün diye kendimi ona mahkum edemem

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Lizbon maçından sonra sakatım ayağına ortadan kaybolan, brugge maçı sonrası sezonu kapatan adamı hangi sebeple olursa olsun savunan kişilerle artık polemiğe girmeyeceğim milyonlarca insan sevmiyor bu adamı halen neyi tartışıyoruz. Üstelik bu adam kaptan. Bir takımın kaptanın böylesine istenmediği bir takım söylesenşze
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mahmut

zaten babacanı ikinci kaleci olarak alamazsın o parayı verip as kaleci olarak alacaksın
sonra gene ikinci kalecin kim olacak sorusu başlayacak babacanın birinci kaleci olduğu yerde bile ikinci kalecinin tolga
olması doğru olan şey. peki babacanı istermisin birinci kaleci şahsen ben istemem milli takım kaleci sorununu
çözsün diye kendimi ona mahkum edemem

Benim icin zaten mantikli degil ama secenek, benim ilk tercihim saglam bir yabanci yedek tolga. İlla tolga gitsin diyenler icin soyluyorum verirsin 7 8 i babacana yedege de istedigini koy. Tolgali secenek her turlu daha guzel ama babacan as kaleci olsa da yadirgamam, onu da yuksek bonservisi nedeniyle istemem.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sosa nın durumu belirsizken, defans ve forvette sıkıntı varken kaleciyi düşünmek ve tartışmak Tolga nın savunulacak yanı yok, Fabri oynar net. Hernanes i yazıyorlar bize. Ne diyorsunuz bir Sosa performansı verir mi?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: