Sen hep savunuyorsun zaten abi şimdi savunmak zorunda bıraktınız deme. Yedek olacak kalecinin öyle ahım şahım birisi olması gerekmiyor. Geçen sene şampiyon olurken yedek kalecimiz kimdi? Üst düzey bir kaleci alırsın yedek olarak da idare edecek birisini. Nedir bu Tolga sevginiz ve nedir bu her yapılana bir kılıf uydurma anlayışınız şaşıyorum. Real madrid in yedek kalecisi kim diye sorsam gidip transfermarkt a bakarsın gelmiş burada yedek kaleci güzellemesi yapıyorsun abi.
Bende sizin böyle mantığa sığmayan boş boş konuşmalarınızdan sıkılıyorum.
kendi mesajında kendi kendinle çelişkiye düşüyorsun madem yedek kalecinin ahım şahım olmasına gerek
yok tolganın ikinci kaleciliğiyle derdiniz ne o zaman sizin yaptığınız sadece kelle kopartmaya çalışmak
al al mantığı ergenleri anlayabilirim sırf okulda arkadaşlarına hava atmak için transfer isterde sizi anlayamıyorum
biz demiyoruzki birinci kaleci olsun ikinci kaleci olmak için yeterli diyoruz. Elinde Tolga varken neden daha düşük profilli
bir kaleciye yönelesin bana realin ikinci kalecisi kim diye soracağına kulübede oturması için real ona kaç para veriyor diye sor.
Kaldıki realin ikinci kalecisi beni ilgilendirmiyor. Ben Beşiktaşa bakıyorum as kalecim sakatlandığı zaman kaleye Tolgamı geçsin utkumu geçsin
mantığı yürütüyorum. Ben sizin gibi ön yargılı bakmıyorumki olaylara
Benim düşüncem Tolga Beşiktaşın as kalecisi olacak seviyede bir kaleci değil
ama rahatlıkla ideal şekilde ikinci kaleci olacak şartları karşılıyor.
Ben burda sevsemde sevmesemde hiç bir Beşiktaşlı oyuncuya nefret söylemine eylemine
izin vermem
@Serhat Akkaya siyahı beyazı birbirine karıştırmayın. Eleştiriniz mantık çerçevesine
otursun kin nefret söylemiyle eleştiri olmaz. Eleştiriyoruz diyorsunuz dön geriye mesajları oku
eleştirimi yapılmış kinmi kusulmuş.
Her zaman söylediğimi tekrarlayayım bu tarz üslup hedefe ulaşmayacağı gibi söyleyende ciddiye alınmaz
bir örnek vereyim çocuğun hakkında komşun bu ne biçim çocuk bağrıyor çağırıyor gibi ileri geri konuşursa
kin kusarsa ne yaparsın ya kavga eder yada siktiri çekersin. Ama komşu senin çocukta böyle bir sıkıntı görüyorum
bunda bunda yanlış giden şeyler var dese ilk anda bozulur ama soluğuda doktorda alırsın
eleştiri var yıkar yok eder eleştiri var onarır yüceltir.