2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374456 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu saatte kim neden uyumuyor

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı onurturan

Duyumcular bende zararlı alışkanlık etkisi yaptı resmen bağımlı oldum.
Şuan kriz geldi mesela bi tanesi gelse yalanları söylese söylese gitse rahatlıycam  :duman:
Bu saatte kim neden uyumuyor

sosyaaaaaaaallll sosyali bulun bana :duman:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tatil, can sıkıntısı  :D
sosyaaaaaaaallll sosyali bulun bana :duman:
Sosyal sınırı çoktan geçmiştir trt sporda 100 m finali olacak birazdan kaçırmayın

Çevrimdışı cagdas44

Uyunur mu bu saatte ya  :icool: saat daha 08.03 pm  :D en azından bana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi sabahlar vampirler :D :uyucam:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin forum, ben uyurken sosayi satmisiniz, hadi hayirlisi.

Yonetim insallah gyan hatasini yapmaz, senol hoca bukambu performansi ister belki ondan ama cok bekler ikinci yula vakasi olur herif.
Sosanin yerine yeni transferlerimiz var tolgay ve veli.
Stoperimiz var necip yanina omeru alindi.

Eh 4 tane kalecimiz var zaten. Daha ne olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu biz fazla top sisirmiyoruz, quaresma disinda orta kesen oyuncu da yok neden pivot santrafor ariyoruz onu anlayamiyorum. Hani komple bir futbolcu olursa tamam ama o tarz komple futbolcular pahali bizim bazi seylerden feragat edip futbolcu transferi yapmamiz lazim.

Mesela pas oyununa uygun, bitirici akilli bir forvet alsak hatta bu forvet orta sahada ve kanatlarda da oynayabilse isimizi gormez mi? Mesela adrian lopez!

Çevrimdışı mylife1903

Forum pazartesi sendromu mu yasiyor? Kimse yazmiyor, bakin konu disina giris yapacam, yazin yahu baslayalim tartismaya, sinerji yapalim, beyin firtinasi yapalim

Çevrimdışı mülkübey

Komple forvet alamayacaksak ki maddi imkan yok alamayacağız gibi çer çöpe hiç para vermeyelim 4-6-0 oynayalım
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağatay

Forum pazartesi sendromu mu yasiyor? Kimse yazmiyor, bakin konu disina giris yapacam, yazin yahu baslayalim tartismaya, sinerji yapalim, beyin firtinasi yapalim

abi beyin mi bıraktılar Allah aşkına şu transfer sezonunda...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Komple forvet alamayacaksak ki maddi imkan yok alamayacağız gibi çer çöpe hiç para vermeyelim 4-6-0 oynayalım
Elimizde o kadar orta saha oyuncusu yok. Daha Atiba ya yedek gelecek mi Sosa gidecek mi diye tartışıyoruz...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Çağatay

walla sosa da giderse...
bir de gündemimizde olan adamlara bakıyorum
sonra mevcut yapılanmaya bakıyorum
şu kalan 15 günde şapkadan birden fazla tavşan çıkarmamız gerek

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kalyoncu

Omeurou,gyan,aboubakar çıkan isimler bunlar abi ne konuşalım bunun üstüne daha he bide sosa gidiyor orayada josue'i konuşurlar.hadi abi beyin fırtınasına başla :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

7,5 Mılyon cidden iyi para...
Sosa giderse , kalan su 2 haftada kımı alcaz....
Geleden adamın adaptasyonu, alışması, sosa kadar verımlı olacak mı ?

Sosayı satmasak gecen yıl ki gibi oynıcak mı , verım alabilecek mıyız ?

Çevrimdışı OrhanAker

Oha milan birde 3 taksitte vermek istiyormuş parayı böyle hayatta gidemez peşin almadıktan sonra işimize yaramaz.
zaten başkanda peşin istiyormuş :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Omeurou,gyan,aboubakar çıkan isimler bunlar abi ne konuşalım bunun üstüne daha he bide sosa gidiyor orayada josue'i konuşurlar.hadi abi beyin fırtınasına başla :)

Sosanin yerine alinacak Adam en az 8-10 macta sapkadan tavsan cikartmali. 10 gol 10 asist gibi bir performans vermeli sadece bireysel istatistik degil puan kazandirmali takima.
Adrian lopezi alalim mesela hem ikinci forvet olur hem de kanatta oynar hattA orta sahada bile oynar.

Çevrimdışı onur_U

yönetim iki senedir transferde gerçekten iyi işer yapıyor..fakat bu sene nedense bir gariplikler söz konusu..erdal torunoğulları ile başlayan süreç, ffp, parasızlık, plansızlık derken gerçekten güzelim şampiyon takım güç kaybediyor..
ben hala takımda yabancı kaleci varken fabri neden alındı anlamıyorum..hadi alındı boyko neden gönderilemiyor..fabri neden oynamıyor..tolga'nın durumu belli taraftar sevmiyor daha ne kadar sevilmeyen bir adam oynayabilir..
omeruo ile adımız 2 aydır yazılıyor..adamın çapı zaten belli..tr'de de bilinen bir adam..madem alacaksın neden süper kupa sonunu bekliyorsun..necip'ten olur abi düşüncesi mi var hala..inşallah bari gil gelir..
gomez...ahh gomez siz değil miydiniz giderse yerini doldururuz diyen..zor dostum zor..etoo'yu bari bitirseydik..onda da galiba tüm kapıları kapattı başkan..
sosa konusunda ise eğer 7.5 veriyorlarsa ve hocamız verim alamayacağını düşünüyorsa hemen satsınlar..onun içinde bari vakit kaybetmeyelim..
enseyi karartmak istemem ama bütün planımızı maalesef gt'nin satışına göre yapmışız ben bu süreçten bunu anlıyorum..başka da plan falan yok..ama umudum da devam ediyor..bakalım..

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Dünden beri Aboubakar izledim, Cenk'ten kat ve kat iyi.
Özellikle sürat, calım acısından. Bence bu kanatlarla bizde iş yapar bu adam.

Ama gel gör ki basımızın belası Bilic'de 10 milyon Euro veriyomus. Allah bildigği gibi yapsın.  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Oha milan birde 3 taksitte vermek istiyormuş parayı böyle hayatta gidemez peşin almadıktan sonra işimize yaramaz.
zaten başkanda peşin istiyormuş :icool:

@OrhanAker O iş yatar o zaman. Elimizde nakit yok. Bide taksit yaparsak bittik.

Gustavo Gomez için 8,5 mılyonu cat dıyer verdiler ama. Vermesin başkan kalsın Sosa o zaman.

Çevrimdışı OrhanAker

@OrhanAker O iş yatar o zaman. Elimizde nakit yok. Bide taksit yaparsak bittik.

Gustavo Gomez için 8,5 mılyonu cat dıyer verdiler ama. Vermesin başkan kalsın Sosa o zaman.
Başkanda peşin istemiş zaten bu transfer bizim istediğimiz gibi olursa olur.

Çevrimdışı Kalyoncu

Sosanin yerine alinacak Adam en az 8-10 macta sapkadan tavsan cikartmali. 10 gol 10 asist gibi bir performans vermeli sadece bireysel istatistik degil puan kazandirmali takima.
Adrian lopezi alalim mesela hem ikinci forvet olur hem de kanatta oynar hattA orta sahada bile oynar.
Abi Adrian lopezi heryere yazdın sende :)sosanın oyun tarzı çok başka abi herşekilde işimizi görecek kilit bir oyuncu

Çevrimdışı yigitcan1903

Sezon başı diye midir bilmem takımın kimyası havası neyse adı biraz sıkıntılı geliyor bana
Şenol Hocaya görev düşüyor
Bitsin şu transfer dönemi de önümüze bakalım artık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa gomez ve törenin istatistiklerini kim yapacak bu sene? En büyük sorun o.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kartal190321

son iki yıl maç sohbet arşivleri orda duruyor sosayı begenmiyenler sosaya giydirenler... bugün sosa gitmesin giderse şampiyonluk gider diyor..bu nasıl bir çelişki..sosa gibi oyuncu bu saaten sonra alınmaz bulamayız şu kadar para diyen arkadaşlar...sosa bizim b planımızdı diego alınamayınca sosa alındı ukrayna liginden 4 m euru civarında bir ücretle transferin son günlerinde geldi...öyle ahım şahım bir transferde degildi a.madrid kiralamıştı sonrasında almadılar biz devreye girip aldık...ersanı adanadan aldık ikinci ligden futbolcumu alınır dediler satıncada ersanı satan şampiyonlugu satar dendi...muhalefet etmekten başka bişey değil bu hep olumsuz bakmak ereştirecek vuracak yer aramak..ismaile bizden başka kimse bu ücretleri vermez ikinci lige ancak dediniz..bir bakın ne kadar aldıgına..ve hep aynı kişiler ısrarla hala olumsuz  bitik psikolojisi yaymaya çalışıyorlar  :alala:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Etiketler: