2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362508 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı b.damatoglu

Taktik belli sat sosayı al menajer listesinden önerileni
Hatta direk liste verelim Ahmet Bulut:
http://www.transfermarkt.co.uk/gestifute/beraterfirma/berater/413#

Seçip beğenin arkadaşlar

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şimdiden sözleşme yapılması elzem miydi onu zaman gösterir. 16 kişilik kadroda Türk kaleci olma zorunluluğu var. yedek kalecin kim olacak o zaman? elinizde anlaşabileceğimiz bir yerli isim var mı?
Yahu sözleşme uzatılmasın diyoruz sen hala zaman gösterir diyorsun sana ne anlatabiliriz.ki?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı EagleForce

Allah allah ben niye ortaya bir şey koyacağım yq? Yönetim koyacak. İyice saçmalamaya başladınız. Oldu olacak kulüp yönetimini bize versinler aramızda çeviririz
Koskoca Beşiktaş tolga dan başka adam bulamıyorsa bırakalım o işi. Ayrıca yedek duracak bu adam öyle matah birisi olmasına gerek yok. Sanki buffon arıyoruz yedek oturtmak için

Zaten Turk insanindaki bu mantiga hastayim. Bir isi yapani elestrimen icin o isi ondan iyi yapman gerektigi dusunuluyor. Bir isi A ve B kisileri yapiyor ve A B'den iyi is yapiyorsa B'yi elestirmek icin sizing B'den iyi is yapmaniz gerekmez. Baskan yanlis yapar elestrirsin hemen su kadar borc var napsin sen soyleciler gelir. Senol hoca yanlis kadro cikarir elestrirsin hocadan daha iyi mi futbol biliyorsuncular biter hemen. Bu mantikla kimseyi elestiremezsin zaten.

Çevrimdışı LuceGel

Kadroda 1 yerli kaleci bulundurma zorunluluğundan ve yerli kaleci alternatifi olmadığından dolayı muhtemelen Tolganın sözleşmesi uzatıldı. hangi free adamları alabilirdik mesela? @LuceGel yönetim kıran kırana pazarlık yapıyor, harcadığı para kulübün parası, bunu en ihtiyatlı şekilde kullanıyorlar, YD gibi kayyuma gitmek pahasına popülizm yapmıyorlar
N Koulou mesela 5 m imza istedi aylarca pazarlık yaptık 3-3.5 bandına indi sonra vazgeçtik neymiş Şenol hoca istemiyormuş e o zaman 3 ay neden pazarlık yapıldı  :).Tolgada yerli kaleci bulundurma zorunluluğu insanları inandırmak için kullanılan güzel bir söz 1 yıl beklesek ne olurdu 34 yaşında sözleşmesi biterdi sonra etraftaki yerlilere bakardık.Yönetim popülizm yapmıyor ama güç zehirlenmesi yaşıyor başkan herşeyi en iyi kendinin bildiğini zannediyor tek adamlığa gidiyor,futboldan pek anlamamdan herşeyi en iyi ben bilirime geldi  bu tür tanıdık başkanlar kişiler var .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Zaten Turk insanindaki bu mantiga hastayim. Bir isi yapani elestrimen icin o isi ondan iyi yapman gerektigi dusunuluyor. Bir isi A ve B kisileri yapiyor ve A B'den iyi is yapiyorsa B'yi elestirmek icin sizing B'den iyi is yapmaniz gerekmez. Baskan yanlis yapar elestrirsin hemen su kadar borc var napsin sen soyleciler gelir. Senol hoca yanlis kadro cikarir elestrirsin hocadan daha iyi mi futbol biliyorsuncular biter hemen. Bu mantikla kimseyi elestiremezsin zaten.
Antrenörlük kursuna başlayacam bu yüzden. Soran olursa çıkartıp belgeyi gösterecem :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ayberk

Alabileceğin kaç tane yerli kaleci var @Serhat Akkaya ? Utku daha 18 yaşında , nasıl güvenip teslim edeceksin kaleyi? hadi ettin diyelim sahada psikolojik baskıyı kaldırabilecek mi? tamam tolganın yapacagı hatayı utku yapsın da üzerinde yaratacagı etkileri düşünüyor musunuz? elindeki genç kaleci yetişene kadar tolga yerli yedek kalecin olur. zaten kimse 1. kaleci olsun demiyor. şu anda alınabilecek daha iyi yerli yoksa elindekini tutarsın
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı mülkübey

Hatta direk liste verelim Ahmet Bulut:
http://www.transfermarkt.co.uk/gestifute/beraterfirma/berater/413#

Seçip beğenin arkadaşlar

Carvalho ve postika iyi gider buradan mis
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga hata yapıyor zaten utku yapsın laf edersem adam değilim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Alabileceğin kaç tane yerli kaleci var @Serhat Akkaya ? Utku daha 18 yaşında , nasıl güvenip teslim edeceksin kaleyi? hadi ettin diyelim sahada psikolojik baskıyı kaldırabilecek mi? tamam tolganın yapacagı hatayı utku yapsın da üzerinde yaratacagı etkileri düşünüyor musunuz? elindeki genç kaleci yetişene kadar tolga yerli yedek kalecin olur. zaten kimse 1. kaleci olsun demiyor. şu anda alınabilecek daha iyi yerli yoksa elindekini tutarsın
10 kişi sana anlatamadık ben pes ettim. İyi akşamlar
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eurosport2 de dortmund münih maçı var muazzam izleyin

Çevrimdışı Ayberk

Yahu sözleşme uzatılmasın diyoruz sen hala zaman gösterir diyorsun sana ne anlatabiliriz.ki?
sözleşme uzatılmasın diyorsan karşısına somut bir öneri koyamıyorsun, bu mantıkla ne anlatabilirsin ki

Çevrimdışı Librarius

ffp bitince hangi yerli kaleciyi almayı düşünüyorsunuz ve hangi fiyatlara? tamam anlaşmayalım ama alınacak kaleciyi söyleyin yerine. karşı çıkıyorsunuz ama karşılığında bir şey ortaya koyamıyorsunuz. söyleyince de yönetimi savundular oluyor

Yahu bu ne komik bir savunmadir. Acin Almanya super kupasi macini izleyin. Bayern Munih gibi bir takimin bile iyi bir kaleciye ihtiyaci varken Besiktas'in iyi kaleciye ihtiyaci yok sanirim. Munih kalecisi 3 tane %100 luk golu onledi. Tolga olsa mac 3-0 Dortmund lehineydi.

Kime ne anlatacagiz? Daha dun super kupada fark yaratan bir kalecinin cop bir takima kupa kazandirdigini goremedik mi?

Kimse Tolga'nin yedek kalmasina itiraz etmiyor, bu vasat alti kalecinin her ne hikmetse butun berbatligina ragmen hep ilk 11 oynamasidir bizi cileden cikartan.

Tolga su haliyle vasat altidir ve vasat alti yerli bir ton kaleci var ortalikta. Besiktas Tolga'ya mecbur degil. Nokta.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Caner Çamalan

Kaldırır kaldırır, bu ülkede insanlar daha küçücük yaşlarda ne sınavlara hazırlanıp giriyolar, hiç bişey olmaz Utku'ya.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nabıcaz be Kamil :bandit:

Unutmadan, bizi bu transfer sezonunda yalnız bırakan @Çağrı 'yı kınıyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgayı görünce moralim bozuluyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Nabıcaz be Kamil :bandit:

Unutmadan, bizi bu transfer sezonunda yalnız bırakan @Çağrı 'yı kınıyorum.
Harbi o nerde ya yak bir sigara yanına da buz gibi bir tuborg aç serinle alanya sıcağında

Çevrimdışı b.damatoglu

Carvalho ve postika iyi gider buradan mis
Ooov süper. 4 yıllık sözleşme.
Umut Güner, Ahmet Bulut yanlarında.  Biz de havalimanına karşılamaya gideriz...

Çevrimdışı worns

Sosa'nın şu saatten sonra satılması intihar olur. Müthiş plansız, hazırlıksız bir transfer dönemi geçirdiğimiz 15 Ağustos'a kadar bekleyip Omeruo'yla Gyan'la ilgilenir noktada olduğumuzdan belli. Sosa'nın yerini hayatta dolduramayız. Sosa yerine Cardona, Hernanes filan gelmez. Gökhan İnler gelir tüm orta saha yapısı çöker. Ozi'yi ileriye attığımız zaman tüm organizasyonun ne denli sekteye uğradığını, Tolgay'ın kesinlikle ilk 11 düzeyinde olmadığını gördük.

Vasat stoper bile şu noktadan sonra olur ama Sosa kalmalı.

Sabahta yazmıştım tekrarlıyorum 24 yaşında Arabistan'a kapağı atıp para peşinde gezen Gyan gelene kadar gidip Alessandro Matri için Milan'ın kapısı çalınsın. Hiç bir zaman Milan'da yer bulamadı Matri. Kiralık ya da düşük bonservisle alınabilir. Şu şartlarda en iyi çözümlerden biri. O da olmazsa Khouma Babacar'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak da uygundur.

Gyan, Mbokani gibi isimlerden uzak durulsun. Çok büyük hayal kırıklığı yaşarız.

Çevrimdışı Culpable

Madem ilk 16 da 1 adet yerli kaleci bulunmak zorunda

Cenk  mi yoksa tolga mi diye  taraftara sorsak uzak ara  Cenk  cevabi gelirdi
e o zaman Yonetim yada senol hoca   futboldan anlamiyor cenki GS ye gonderdiler tolgayi ellerinde tuttular

Transfer icin Soyle bir ornek vereyim
Money management olayi cok farkli bir seydir

ornek : finans piyasalarinda islem yapiyorsunuz demo hesap aciyorsunuz   aldiginiz butun pozisyonlari karli kapatirsiniz sonra  heyecan ile  gercek hesaba gecersiniz  sonuc husran olur  actiginiz butun islemlerin cogu zararli kapanir

sonra kendi kendinize su soruyu sorar ve isyan edersiniz demoda kazaniyorum ama gercek hesapta  kazanamiyorum  bu iste kesin bie hile hurda var acaba araci kurum mu yapiyor  gibisinden paranoya baglarsiniz

Ama demo ile gercek hesabinin farki Money Management olayidir

Bu zamana  kadar yonetim bunu cok iyi yapti bu saatten sonrada bozacaklarini dusunmuyorum ben sahsen 

Çevrimdışı DenizAnt

"Benim bildiklerimi bilseydiniz hiç gülmez hep ağlardınız." Hz. Muhammed (SAV).

Transferde düştüğümüz darboğaz bir yana, ülkenin içinde bulunduğu koşullar, yüksek borç stoku ve yüksek finansman (faiz) giderleri, stat, kombine, forma, yayın, sponsor, cl gelirlerine rağmen zarar etmemize neden oluyor. Zarar etmek demek kapatılacak bir delik demektir, o deliği tıkayacak para bulman lazım. Sıkıntı şu ki, para kazanmak için para harcamak gerekiyor, statta olduğu gibi, kaliteli futbolcuda olduğu gibi. Seneye ffp bitince elimiz rahatlayacak diye düşünen arkadaşlar, bu sezon da şampiyon olsak bile yine transfer döneminde hayal kırıklığı ile karşılaşacaklar. Kapanan icra dosyaları da şehir efsanesi oldu, kulübe yakın forum üyeleri bi sorsun bakalım yeni tarihli haciz de geliyor mu kulübe? Yönetimin işi düşündüğümüzden de zor, yıllık 100-120 milyon TL (derneğin borçlarının faiz giderleri dahil) finansman gideri, % 5 net kar marjı bile olduğundan emin olamadığım Kartal yuvası ve takım artı transfer bütçesi bir araya geldiğinde transfer için akıl vermek gafletinde bulunamıyorum.

Haa ben de istiyorum kaliteli bir stoper, sosa'nın ve gomez'in yerine sağlam adamlar alalım, ama tepemizdeki tek Demokles'in kılıcının ffp olduğu kanaatinde değilim, seneye de, öbür seneye de, loca dahil tüm stad kombinesini yeniden sayacağımız bir sonrakine de elimiz rahatlayıp atıyorum a klas bir stoper, kaleci ve santrfora parayı basamayacağız. Tek umudum bu yıl da işlerin yolunda gidip, omurgadaki oyuncularımızın sakatlıksız ve kartsız bir sezon geçirmesi. Peki darbe teşebbüsü sonrası alelacele başına yusuf namoğlu getirilen mhk buna müsaade eder mi? İşte burası zurnanın zırt dediği yer. Zaman kavga ve bölünme, panikleme zamanı değil, omuz omuza ve dik durma zamanı.

Çevrimdışı Ayberk

@Ayberk koşulsuz şartsız Fikret Orman'a ve yönetime biat eden kişilerden biri ona boşuna laf anlatmaya çalışıyorsunuz parmaklarınızı boşa yormayın değmez. Onun için Fikret Orman ve yönetimi ne yaparsa yapsın  doğrudur.
biat eden haddini aşan bir söz olmuş onu da yaşına veriyorum. karşıtlığın somut önerisini sunamadığın sürece yaptığın şey sadece kuru muhalefet olur. piyasada bi ton adam var demekle olmuyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Harbi o nerde ya yak bir sigara yanına da buz gibi bir tuborg aç serinle alanya sıcağında

Evin bereketi kaçıyo denilerek evden atılır, klimadan da olur, daha da yanarım :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Librarius

Abi vallahi akil yurutmelerin beni benden aliyor. Yahu Tolga'ya nasil guvenip kaleyi teslim ediyoruz? Yahu Tolga'dan bahsediyoruz Tolga'dan. Hani 2 sene ust uste bizi UEFA'dan eden, Gecen sene az daha sampiyonlugu kaybetmemize yarayan kaleciden bahsediyoruz.

Allah askina dunyanin en guclu kadrolari israrla mukemmel kalecileri ararken Besiktas neyine guvenerek Tolga gibi vasat alti bir kaleciye kaleyi teslim ediyor? Ne dedigimizin daha acik anlasilmasi icin acin Dortmun- Bayern munih macini izleyin ve iki tarafin kalecilerinin oyunun kaderine nasil etki ettigini gorun. Dun zaten Muslera gozumuzun icine soktu kaliteli bir kalecinin neler yapabilecegini.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı b.damatoglu

"Benim bildiklerimi bilseydiniz hiç gülmez hep ağlardınız." Hz. Muhammed (SAV).

Transferde düştüğümüz darboğaz bir yana, ülkenin içinde bulunduğu koşullar, yüksek borç stoku ve yüksek finansman (faiz) giderleri, stat, kombine, forma, yayın, sponsor, cl gelirlerine rağmen zarar etmemize neden oluyor. Zarar etmek demek kapatılacak bir delik demektir, o deliği tıkayacak para bulman lazım. Sıkıntı şu ki, para kazanmak için para harcamak gerekiyor, statta olduğu gibi, kaliteli futbolcuda olduğu gibi. Seneye ffp bitince elimiz rahatlayacak diye düşünen arkadaşlar, bu sezon da şampiyon olsak bile yine transfer döneminde hayal kırıklığı ile karşılaşacaklar. Kapanan icra dosyaları da şehir efsanesi oldu, kulübe yakın forum üyeleri bi sorsun bakalım yeni tarihli haciz de geliyor mu kulübe? Yönetimin işi düşündüğümüzden de zor, yıllık 100-120 milyon TL (derneğin borçlarının faiz giderleri dahil) finansman gideri, % 5 net kar marjı bile olduğundan emin olamadığım Kartal yuvası ve takım artı transfer bütçesi bir araya geldiğinde transfer için akıl vermek gafletinde bulunamıyorum.

Haa ben de istiyorum kaliteli bir stoper, sosa'nın ve gomez'in yerine sağlam adamlar alalım, ama tepemizdeki tek Demokles'in kılıcının ffp olduğu kanaatinde değilim, seneye de, öbür seneye de, loca dahil tüm stad kombinesini yeniden sayacağımız bir sonrakine de elimiz rahatlayıp atıyorum a klas bir stoper, kaleci ve santrfora parayı basamayacağız. Tek umudum bu yıl da işlerin yolunda gidip, omurgadaki oyuncularımızın sakatlıksız ve kartsız bir sezon geçirmesi. Peki darbe teşebbüsü sonrası alelacele başına yusuf namoğlu getirilen mhk buna müsaade eder mi? İşte burası zurnanın zırt dediği yer. Zaman kavga ve bölünme, panikleme zamanı değil, omuz omuza ve dik durma zamanı.
Ayın 30una kadar eleştirebildiğim kadar eleştireceğim.

Bizim camia böyle çalışıyor ne yazık ki. Ayın 30undan sonra tam destek.

Ortada eleştiri mekanizması olmayınca saçma sapan hamleler geliyor me yazık ki.

Daha bir de ŞL de yerli oyuncu hikayesi var, inşallah bu iş de sıkıntı yaratmaz bize...

Çevrimiçi Samet Ç

biat eden haddini aşan bir söz olmuş onu da yaşına veriyorum. karşıtlığın somut önerisini sunamadığın sürece yaptığın şey sadece kuru muhalefet olur. piyasada bi ton adam var demekle olmuyor
Haddini aşan bir kelime değil yaptığının bire bir karşılığı biat etmek.Somut öneriyi de yönetim ve var olduğunu iddia ettiğimiz başında Metin Albayrak'ın Chief Scout olduğu scout ekibi sunacak. Bu insanlar ne yapsın sonuçta bu kulübü taraftar yönetmiyor sadece maddi ve manevi destekte bulunuyor.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 22:23:54 Samet Ç ]

Etiketler: