2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359441 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

Forvet oyuncusu almanin stoper almadan daha elzem olacagi hic aklima gelmezdi. Cenk gecen sene cok is gordu, yurekten oynamaya devam edecek inaniyorum. Amaaa, mevcut sartlar altinda ilk onbir zor.

Çevrimdışı LuceGel

300 e yakın icra davasını, kapatılan 18 uefa dosyasını, ödediğimiz 20 milyon küsür tazminatı, stat yapımını da katıyor musunuz limitimize. ayağımızı yorgana göre uzatmaya başladık, mali disiplini oturtmaya çalışıyoruz. gelirlerimiz artmaya başladı. bütçemiz arttıkça transferlerde elimiz de rahatlayacaktır. her seferinde kılı kırk yarmak zorunda kalmayacağız. ama biraz sabır
Öyle diyorsun ama 33 yaşındaki Tolgayla 3 yıllık anlaşmayı yapmayı iyi biliyoruzTransfer stratejimiz yok demeyelim çok zayıf 2 tane free adama parayı fazla versek elimiz rahatlardı.Çebi diyorki en iyiyi en ucuza almaya çalışıyoruz  adamla 3 ay pazarlık yapıyoruz adam kaçıyor alternatifi 2 seviye aşağı ,bütçe artınca ne olcak göreceğiz bu seferde borç çok diyecekler bence.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Librarius

Valla arkadaş gercekleri ve nedenleri mantıklı bir şekilde herşeyi ile açıklamış.   Keşke her arkdas bu sekilde düşünse. Anlamadıgımız tek nokta şu: Yönetimin eli kolu bağlı. Çıkmazda sonuç olarak en iyisini yapmaya çalışıyorlar.

Kusura bakmayin, elestirinin ortadan kalktigi her ortamda curume olur. Elestiriyi boylesine yikici goren bir zihniyetin hakim oldugu her organizasyon batar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hentbolcumuz kubilay yılmaz trafik kazası geçirmiş durumu kritik çok genç daha allah yardımcısı olsun....

Çevrimdışı sallapati

Gomez i 1 sene kiralayip 1 tane daha stoper alarak kapatmaliyiz artik su transferi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı canU

Sosayı tutun bir forvet atın vallahi ağzımı açmayacağım yok istemiyorum daha fazlasını şu ikisini yapın tamam süper bir kez daha eleştirmeyeceğim. Stoper falan istemiyorum kanat da istemiyorum idare ederiz bir forvet alın sosayı tutun.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kusura bakmayin, elestirinin ortadan kalktigi her ortamda curume olur. Elestiriyi boylesine yikici goren bir zihniyetin hakim oldugu her organizasyon batar.

Abi eleştiri insanların vel-i nimetidir. Eleştiri yapıcaz ki insanlar kendileri görsün hatalarını düzeltsin. Forumdaki arkadaslar ikiye bölündü suanda : Yönetim Yanlısı- Yönetim Karsıtı.

Şartlarımız belli, para belli, fpp belli secenekler az ,yönetim haklı.

Gomez gittti, sosa -töre krizi, stoper yok, 15 gün var - Yönetim suclu.

Allah yardımcımız olsun...

Çevrimdışı mylife1903

Şu iyimserliğin onda biri bende olsa çok farklı olabilirdi. Brugge Lizbon maçlarından sonra gitmediyse hiç gitmez Tolga. Onun torpili Şenol hocadan değil ayrıca daha büyük yerlerden
Pektemekle ayni yerden herhalde

Çevrimdışı canU

He bir de sosa olayı gene klasik taktik çıkmasın da. ilk gazetecilere yüksek söyletip herkes satılsın satılsın diyip daha düşüğe satmak gibi. Demba ba ilk çıktı 16 dediler 13e gitti, töre 6lar uçuştu 3e gitti, 7 deniyorsa o 5.5-6 civarıdır. Sosa kalitesinde biri + forvet alamayız bu paralara son günlerde. Uyumu derken aylar geçer. Tutun sosayı forvet alın kapatın transferi vallahi yeter.

Çevrimdışı linux

fatihdogan_38
SOSA'yla ilgili 7.5 milyonluk euroluk Milan'ın resmi teklifi bugün akşama doğru kulübe ulaştı.

19 minutes ago

Çevrimdışı Yasin02

He bir de sosa olayı gene klasik taktik çıkmasın da. ilk gazetecilere yüksek söyletip herkes satılsın satılsın diyip daha düşüğe satmak gibi. Demba ba ilk çıktı 16 dediler 13e gitti, töre 6lar uçuştu 3e gitti, 7 deniyorsa o 5.5-6 civarıdır. Sosa kalitesinde biri + forvet alamayız bu paralara son günlerde. Uyumu derken aylar geçer. Tutun sosayı forvet alın kapatın transferi vallahi yeter.
+ sonsuz
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Ayberk

Kadroda 1 yerli kaleci bulundurma zorunluluğundan ve yerli kaleci alternatifi olmadığından dolayı muhtemelen Tolganın sözleşmesi uzatıldı. hangi free adamları alabilirdik mesela? @LuceGel yönetim kıran kırana pazarlık yapıyor, harcadığı para kulübün parası, bunu en ihtiyatlı şekilde kullanıyorlar, YD gibi kayyuma gitmek pahasına popülizm yapmıyorlar
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şuan ahmet kayadan siz benim neler çektiğimi nerden bileceksinizi dinliyorum bjk insanın ömrünü kısaltır valla...

Çevrimdışı linux

sat sosayı al edwini

Çevrimdışı canU

Kadroda 1 yerli kaleci bulundurma zorunluluğundan ve yerli kaleci alternatifi olmadığından dolayı muhtemelen Tolganın sözleşmesi uzatıldı. hangi free adamları alabilirdik mesela? @LuceGel yönetim kıran kırana pazarlık yapıyor, harcadığı para kulübün parası, bunu en ihtiyatlı şekilde kullanıyorlar, YD gibi kayyuma gitmek pahasına popülizm yapmıyorlar

Tolga'nın sözleşmesi seneye bitiyor. seneye ffp bitiyor. Neden bu seneden tolgayla uzatılıyor acelesi ne?

Çevrimdışı EagleForce

Tolga'nın sözleşmesi seneye bitiyor. seneye ffp bitiyor. Neden bu seneden tolgayla uzatılıyor acelesi ne?

Savunalacak hicbir yani yok ta iste yonetime en ufak elestiri gelmesin yeter

Çevrimdışı Ayberk

ffp bitince hangi yerli kaleciyi almayı düşünüyorsunuz ve hangi fiyatlara? tamam anlaşmayalım ama alınacak kaleciyi söyleyin yerine. karşı çıkıyorsunuz ama karşılığında bir şey ortaya koyamıyorsunuz. söyleyince de yönetimi savundular oluyor

Çevrimdışı EagleForce

ffp bitince hangi yerli kaleciyi almayı düşünüyorsunuz ve hangi fiyatlara? tamam anlaşmayalım ama alınacak kaleciyi söyleyin yerine. karşı çıkıyorsunuz ama karşılığında bir şey ortaya koyamıyorsunuz. söyleyince de yönetimi savundular oluyor

Seneye kadar sozlesmesi var zaten. Yangindan mal kacirir gibi hem de bu kadar sevilmeyen bir kaleciyle ustelik 3 yillik sozlesme yenilemek skandaldir. Evirip cevirmeye gerek yok. Ilk11 kalecisi Turk olacak diye bir kural yok. Alirsin adam gibi yabanci bir kaleci ilk 11'e. Yedek bir Turk kaleci de Besiktas gibi bir kulup bulup alamayacaksa kapatalim zaten kulubu. 

Çevrimdışı mülkübey

Taktik belli sat sosayı al menajer listesinden önerileni
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi mayguntr

Neden yerli kaleci oynatıyoruz ki ? Hangi yerli kaleci Muslera, Kordoba, Taffarel seviyesinde performans vermiş ki şimdiye kadar ? Onun yerine Türkiye kupasında vs oynatacağımız genç bi kalecimiz olurdu yanına da şu 2 yabancı kaleciyi de elden çıkarıp sağlam para verip düzgün bir kaleci alırdık.  Bu kadar basit yani yabancı kaleci konusunda da tonlarca kaleci var piyasada parasını verdiğin sürece kaliteyi kolayca satın alabildiğin bir mevkidir bence kaleci.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Allah allah ben niye ortaya bir şey koyacağım yq? Yönetim koyacak. İyice saçmalamaya başladınız. Oldu olacak kulüp yönetimini bize versinler aramızda çeviririz
Koskoca Beşiktaş tolga dan başka adam bulamıyorsa bırakalım o işi. Ayrıca yedek duracak bu adam öyle matah birisi olmasına gerek yok. Sanki buffon arıyoruz yedek oturtmak için
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Caner Çamalan

Kadroda yerli kaleci olmak zorunda kurala göre madem, Tolga'yı gönder 18 yaşındaki Utku yedekte oturur ha oynarsada Tolganın vereceği zararı bu çocuk versin en azından küçük emrah izlemek zorunda kalmayız ekran karşısında.

Çevrimdışı Kalyoncu

Banko diyebilir miyiz bu saatten sonra orası muamma.
Ben dün cenk o golü kaçırınca sosadaki o heyecanı gördüm

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Tolganın sözleşmesi bu yaz bitmedi.. Belli maçtan dolayı otamatikman 1 yıl daha uzadı.. Seneye bitecek oyuncuyla sözleşme yapıldı.. Tolga beyfendisi ya sözleşme yapın yada oynamam demiştir o zamanda güle güle denmeliydi.. Utku da onun kadar kurtarırdı en azından

Çevrimdışı Ayberk

Seneye kadar sozlesmesi var zaten. Yangindan mal kacirir gibi hem de bu kadar sevilmeyen bir kaleciyle ustelik 3 yillik sozlesme yenilemek skandaldir. Evirip cevirmeye gerek yok. Ilk11 kalecisi Turk olacak diye bir kural yok. Alirsin adam gibi yabanci bir kaleci ilk 11'e. Yedek bir Turk kaleci de Besiktas gibi bir kulup bulup alamayacaksa kapatalim zaten kulubu.
şimdiden sözleşme yapılması elzem miydi onu zaman gösterir. 16 kişilik kadroda Türk kaleci olma zorunluluğu var. yedek kalecin kim olacak o zaman? elinizde anlaşabileceğimiz bir yerli isim var mı?

Etiketler: