Omeruo kiralık. Büyük ihtimal bir de Gil gelecek. Gil Rhodolfo performansı göstersin ben razıyım fazlasınaihtiyacımız yok. Bana göre Rhodolfo bu ligin en iyi stoperiydi. Kjaer falan o kadar savunmacı takımda ona Rhodolfo kadar iş düşmedi. Ama geçen sene hatırlarsınız savunmanın sağ tarafında Rhodolfo ve Beck geçit vermiyordu Rhodolfo sakatlanana kadar. Hatta hepimiz savunmanın solu kötü, Atiba sol bek gibi oynuyor artık falan demiştik. Ayrıca rakibimiz Gs bu sezon geçen sezondan çok daha kötü durumda. Çok saçmasapan para harcadılar aldıkları oyuncuların hiçbiri kaliteli değil. Eren de Umuttan fazlasını oynayamayacak gibi hatta burak abisi gibi başladı atlayıp zıplamalara. Kondisyonları 60 dakikalık, sneijder ve selçuk el freni olmaya devam. Sadece iki kanat oyuncusuyla oynayacaklar Sinanı da Tosic kilitledi Anadolu takımları da kilitleyebilir. Bruma dışında etkili hücum opsiyonları yok. Bakın abartmadan söylüyorum, Gil + iyi bir santraforla bir de Sosa dönerse Vodafone Arena' da Galatasaray' a fark atabiliriz.