2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369067 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Stoper hamlesi olarak omeru. Muhteşem bir hamle 2 ay bekle ve kasımpaşa nın kiraladığı oyuncuyu tekrar kirala. Başka adam gelmeyecekse stopere altyapıdan çıkar koy. Gelecek vaad etmeyen bir adama bu paralar inanılmaz anlamsız
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Omeruo sayısal eksiklik içindi, şimdi sıra kalite eksikliği için stoper almakta o da çok gecikmez umarım

Çevrimdışı SEBA

Stoper hamlesi olarak omeru. Muhteşem bir hamle 2 ay bekle ve kasımpaşa nın kiraladığı oyuncuyu tekrar kirala. Başka adam gelmeyecekse stopere altyapıdan çıkar koy. Gelecek vaad etmeyen bir adama bu paralar inanılmaz anlamsız

Düz topçular gelmeye başladı. Sakın yönetimden biri çıkıpta biz Omeruo için devre arasından bu yana takipteyiz demesin. Yine kiralık oyuncular geliyor 'Ya tutarsa' mantığı ile. Yönetimdekilerin Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımızdan haberi yok galiba. En azından fark yememek için bir hamle yapmaları gerekiyor.

Çevrimdışı Savaş

Omeruo son derece gereksiz bir hamle. Ya arkadaş çok şey istemiyoruz ya. Bir tane ''bir tane'' kaliteli stoper.

Yine kalıcı çözüm getirecek hamleler yapılmıyor stoper mevkisine. Yine saçma transferler yine boş beleş adamlar..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

A Spor alt yazı da geçti.

1 yıllığına kiralanmış. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı SEBA

Yani şu ana kadar alınan stoperleri toplasan bir Ersan Adem Gülüm etmez. O derece yani. Ersan'da eksikti ama en azından forma için savaşıyordu. Tekmeye kafa atıyordu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Oooooo Stoper almisiz Omerou :evillol: :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Fikret Orman döneminde stopere harcadığımız paraları toplasak en az 3 tane kaliteli stoper alırdık başka bir şey demiyorum ve hala aynı gereksiz hamleler.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 13:32:51 Samet Ç ]

Çevrimdışı SEBA

Fikret orman döneminde stopere harcadığımız paraları toplasak en az 3 tane kaliteli stoper alırdık başka bir şey demiyorum ve hala aynı gereksiz hamleler.

Bence stopere harcanan paralarla 2. Lig'de yeni bir takım daha kurulurdu o derece rezalet yani.

Çevrimdışı Tolga

Eğer alternatif bir oyuncu olarak alındıysa bence sıkıntı yok.

Benim için bu transferde eleştirebileceğim tek şey madem alacaktık ne diye bu kadar bekledik.

Daha erken alsaydık dünkü maçta forma giyebilirdi ve Necip'in yerine oynayabilirdi.

Çevrimdışı atalay

Lig için yüksek endişelere kapılmayın. Ligin yine tek 'etken' takımı oluruz. Fakat bu Beşiktaş için ölçü müdür? Değildir.

Çevrimdışı Yasin02

Necip bile stoperde bu adamdan iyidir. Geçen sezon envai çeşit çalım yemiş bi adam için inşAllah opsiyon kullanılmaz.. :(
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı SEBA

Eğer alternatif bir oyuncu olarak alındıysa bence sıkıntı yok.

Benim için bu transferde eleştirebileceğim tek şey madem alacaktık ne diye bu kadar bekledik.

Daha erken alsaydık dünkü maçta forma giyebilirdi ve Necip'in yerine oynayabilirdi.

Hani Şenol Güneş geçen sezonunun oyuncularını ödüllendirmek için böyle bir kadro ile sahaya çıkmıştı. Şimdi de Omereu oynardı Necip'in yerine diyoruz. Çok çelişkili bu konular. İş Omereu'ya gelene kadar.

Çevrimdışı Savaş

Omeruo dün akşamki durumun panik hali ile yapılmış bir transfer.

2015 senesinden beri bir stoper bulama. Ligin başlamasına 5 gün kalmış git yine panik transferi yap.

Gördüler tabi dün akşamki durumu baktılar artık zaman kalmadı al Omeruo'yu. Alın bakalım.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Nasıl biri bu Omerou .geçen yıl Kasımpatıda takip eden oldu mu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Chelsea'de bize hep çöplerini kakalıyor. Yemişim böyle iyi ilişkiyi.

Çevrimdışı Tolga

Hani Şenol Güneş geçen sezonunun oyuncularını ödüllendirmek için böyle bir kadro ile sahaya çıkmıştı. Şimdi de Omereu oynardı Necip'in yerine diyoruz. Çok çelişkili bu konular. İş Omereu'ya gelene kadar.
Bence hoca oynatacak oyuncu bulamadığı için Necip'i oynattı. Rhodolfo da hazır değil demek ki.

Çevrimdışı kartal43

Yok sayısal eksiklikmişte yok alternatif alınmışta. Sen önce kaliteli bir stoper al sonra alternatif yarat. Baştan sona rezalet bir transfer dönemi

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
25 Nisan 2016, 15:47:08 »

TR dışında savunmasına 4 yılda 19 transfer yapan bir ekip gösterin. Yetmez. 19 transfer sonunda stoperinde 8 stoper transferi öncesinde olan Necip oynasın.
Savunmaya bir 'düşük profil' daha geliyor. [21👎🏾]

Çevrimiçi Samet Ç

Bence hoca oynatacak oyuncu bulamadığı için Necip'i oynattı. Rhodolfo da hazır değil demek ki.
Yönetime mesaj vermek için Necip'i oynattı. Mesajı verdi de yanlış verdi biraz.  :)

Çevrimdışı Yasin02

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı onurturan

Nasıl biri bu Omerou .geçen yıl Kasımpatıda takip eden oldu mu
pek iyi konuşanı görmedim daha abi .. ama bir kişi sanırım iyi demişti gelecek vaadediyor ve şenol hoca parlatır demişti sanırım bizim forumdan..

Çevrimdışı brkntcnr

Omeruo kiralık. Büyük ihtimal bir de Gil gelecek. Gil Rhodolfo performansı göstersin ben razıyım fazlasınaihtiyacımız yok. Bana göre Rhodolfo bu ligin en iyi stoperiydi. Kjaer falan o kadar savunmacı takımda ona Rhodolfo kadar iş düşmedi. Ama geçen sene hatırlarsınız savunmanın sağ tarafında Rhodolfo ve Beck geçit vermiyordu Rhodolfo sakatlanana kadar. Hatta hepimiz savunmanın solu kötü, Atiba sol bek gibi oynuyor artık falan demiştik. Ayrıca rakibimiz Gs bu sezon geçen sezondan çok daha kötü durumda. Çok saçmasapan para harcadılar aldıkları oyuncuların hiçbiri kaliteli değil. Eren de Umuttan fazlasını oynayamayacak gibi hatta burak abisi gibi başladı atlayıp zıplamalara. Kondisyonları 60 dakikalık, sneijder ve selçuk el freni olmaya devam. Sadece iki kanat oyuncusuyla oynayacaklar Sinanı da Tosic kilitledi Anadolu takımları da kilitleyebilir. Bruma dışında etkili hücum opsiyonları yok. Bakın abartmadan söylüyorum, Gil + iyi bir santraforla bir de Sosa dönerse Vodafone Arena' da Galatasaray' a fark atabiliriz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Oooooo Stoper almisiz Omerou :evillol: :lol: :lol:
Sen bugün iyi değilsin Yunus Emre. İnterneti kapat , dış dünyadan kop, dinlen bugün  :)
Moderasyon almayacağını bilsen içini güzel bir dökerdin gerçi. Belki ileride belli üyelerin göreceği bir bölüm yapılır . Orada isteyen istediği gibi içini döker .

Çevrimiçi Samet Ç

Etiketler: