Ben defans transferini o kadar dert etmiyorum. Biz doğru düzgün defansif organizasyonu olmayan bir takımız ve bana kalırsa öyle kalacağız.

Rhodolfo-Ersan/Marcelo-Alexis/Marcelo-Necip/Marcelo-Tosic, zaten hep ortalama stoperlerimiz oldu ama isimler değişse de defansif sorunlar değişmedi. Geçen sene defansa yüksek kontratlı, yönetici karakterli bir yıldız alıp en azından taktiksel sorunların bireysel performansla aşılacağını umuyordum ama ekonomik durum ona da elvermedi.
Şu an alacağımız stoperde durumu çok değiştirmeyecek. Belki Necip kadar kötü olmayacak ama saha yayılımındaki sorunlar stoperleri olduğundan da kötü göstermeye devam edecek. Bilic döneminde saha geometrisi dönem dönem epey iyiydi ve adam Franco'dan bile performans alabiliyordu. Bu oyuncular özellikle de Rhodo, Marcelo onun elinde epey iyi görünürlerdi eminim ama yine şampiyon olamazdık.
Şenol Güneş'i çok severim. Birlikte kazanacağımız daha çok şampiyonluk olduğunu düşünüyorum. Ama onun takımları yerel seviyenin ötesinde büyük iş yapamayacak. Belki bir kaç yıldız stoperle önümüzdeki senelerde ŞL'de bir kaç aşama atlanılabilir ama yine de sınırları var.
Buna karşın o sınırlar bizim takım büyüklüğümüz ve hedeflerimizle şu an için uyuşuyor. Yarın başka hedefleri isteyecek koşulları yakalarsak durum yeniden değerlendirilir zaten.