2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358164 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

cenk çok kötüydü sinir oldum bugün bayağıda giydirdim forvet çok elzem abi gomez kararını versin artık

Katılıyorum. Santrafor transferi şart.  Cenk'e olan güvenim sarsıldı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

“Eksikler sadece transfer değil. Oyuncu performansıyla da ilgili. Milli takımlar nedeniyle çok ara verildi liglere. Dönen oyuncular ne zaman formunu yakalayacak soru işareti. Takımın oturması, performansının üst seviyeye çıkması zaman alabiliyor. Sadece transfer değil, oyuncu performanslarında da eksiklerimiz var. Geç gelen oyuncular var ama olumlu taraflarımız da fazla. Ben bu takımın şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğunu söyleyebilirim.”

Şenol Güneş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Öleceksek 1 kere ölelim ben razıyım. Yazı turayı her zaman kazanamayız. Ve bu kez kaybedeceğimize inanıyorum.

Bu saatten sonra ne bizi tatmin edecek transfer olur, ne de doğru düzgün katkı alabiliriz.

Karamsarlığımı da alıp çekiliyorum herkese iyi geceler..
Çok pesimist gördüm seni iyi geceler merak etme şampiyon olacağız

Çevrimdışı wbishop82

geçen seneler de ön elemeler falan derken sezona erken form tutarak başlardık.Bu sezon daha geç açmamıza rağmen,eksik kadromuza rağmen gayet yeterli oyun oynadık.paslaşmalar ve çıkışlarımız geçen sene ki kadar hızlı olmasa da bu alışkanlığımızı kaybetmediğimizi gördük.bu zamanla oturacaktır.ilk 2 3 hafta zorlu olacak bizim açımızdan.asıl pick yapacağımız oyunumuzu 4-5.haftadan sonra görürüz.yani derbiyle şampiyonlar ligi ilk maçlarıyla.sağlam bir ivme bekliyorum kendi adıma

Çevrimdışı 38life

Katılmıyorum, panik transferini gerektirecek bir oyun yoktu sahada. Bu takım şu kadroyla ve oyunla bile ilk 6 maçta 14 puan alır.

En iyisini alsınlar,  gerekirse beklesinler biraz daha.

Panik transferi? 6 gün sonra lig başlıyor ve bu takımın as forveti yok. takımda 1 tane stoper var sadece. O da kötü. Panik transferi ha? Transfer dönemi ne zaman başlamış, ne kadar süre olmuş birdaha bi kontrol et istersen...

Bizim ligde şu kadar puan alacak olmamız ligimizin dandikliğinden. Buna göre mi hareket edeceğiz?

Çevrimdışı Zafer55

Tosic iyi miydi? Ayağına 10 top geldi 15 top kaybı yaptı ya... Ayakta duramıyor, aptal aptal yerlerde düşüp yere kapaklanıyor... Orta zaten yapamıyor... Ayağına top geldiğinde korkudan titriyorum... Korkunç kötüydü bence. Hayatımda gördüğüm en kötü futbolculardan biri. Geçen gün bir iki eski maç izledim. Baki Mercimek, Halilagiç falan vardı... Onlar bile bu kadar kötü değildi. Nefret ediyorum tam anlamıyla adamın futbolundan... Umarım mucize bir teklif gelir Avustralya'dan falan da, tez zamanda en uzaklara gider...
   Baki stoperdi bir iki maç solbek oynamışlığı da vardı gerçi.Tosic solbek oynadı.Tosicin stoperliği de bekliği de Bakiden çok çok çok daha iyidir.
   Halilagice katılıyorum iyi stoperdi zaten oynadığı dönemde.

Çevrimdışı Forza.55

Yediğimiz gol tamamen tolganın hatası.kaleci altıpasa top düşürmez.bunu çocuklar bile bilir. Eee kalede kaleci yokki....penaltılarda tolganın halleri komedi filmi gibiydi zaten.tekrar ediyorum.tribüne çağıran destek veren baklava veren herkes  benin gözümde iyi beşiktaşlı değildir. Bazı şeyleri görmemek için kör olmak lazım.bariz torpilli bu adam anlamamak için mal olmak lazım.en son dayak yicek rüştü gibi öyle gidecek ama gidecekkkkk.

Çevrimdışı ozankarakoc

Evet iyiydi, Beck'ten çok daha iyiydi hatta. Defalarca bindirdi, kritik bir faul kazandırdı,  bir penaltı kazandırdı (hakrm vermedi) ve savunmada açık vermedi. Adriano'ya güvenilir bir yedek olur bu haliyle.

Ayrıca Halilagiç de iyi bir oyuncuydu.

Bence bugün Gökhan Gönül de Beck'ten daha iyiydi...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Savaş

Şaka maka 6 gün sonra ilk lig maçımızı oynayacağız fakat forvet ve stoperimiz yok. Bu adamlar ne ara gelecek ne ara takıma uyum sağlayacak hepsi soru işareti.

Kampa yetişsin dedik lig başlıyor neredeyse.. Yönetim sınıfta kaldı bu sefer kim ne derse desin..

Ben bugün ilk lig maçına çıkacak kadroyu sahaya sürmesini beklerdim hocadan. Bak bakalım nasıl olacak, takım ne yapacak, yeniler çok sırıtacak mı bi gör dimi? Hepimizi şaşırttı ve yanılttı.

Ve farkındaysanız bu takım daha ideal 11'yle hazırlık maçı dahi olsa bile maç yapmadı. Bu büyük handikap..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Panik transferi? 6 gün sonra lig başlıyor ve bu takımın as forveti yok. takımda 1 tane stoper var sadece. O da kötü. Panik transferi ha? Transfer dönemi ne zaman başlamış, ne kadar süre olmuş birdaha bi kontrol et istersen...

Bizim ligde şu kadar puan alacak olmamız ligimizin dandikliğinden. Buna göre mi hareket edeceğiz?
Evet, ligimizin kalitesini baz alacağız. Hedefimiz bu ligde şampiyonluk değil mi?

Ve evet, Gomez'in gelme ihtimali varsa 1 hafta daha bekleyelim, paniğe gerek yok.

Çevrimdışı brkntcnr

Her ne kadar zoruma gitse de mesele şu leş galatasaraya yenilmek, veya kupayı alamamak değil. Mesele 2 senedir bu adamlardan birşey olmadığını göre göre, bir taraflarımızı yırtmamıza rağmen ısrarla hala bu adamların oynatılması. Kampta harika fabri kalede tolga. Seni geçen sezon sen 5 maçta kurtaran Tosic stoper değil sol bek. Barcadan Adriano almışsın Adriano kim yahu bizim çocuk necip var çekeriz onu stopere tosici de sol beke atarız tamam. Mesele bizim çocuklar oynasın. Bütün mesele bile bile ladese girilmesi, bir kısım kollanacak diye öteki tarafın hakkının yenmesi.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Transferlerin erken yapılması gerektiğini boşuna söylemiyoruz.

Şenol Hoca'nın gözünde bir oyuncunun gelip takıma uyum sağlaması ve oynayabilecek düzeye gelmesi için belli bir zamanın geçmesi gerekiyor. Yani hemen alayım oynatayım demiyor hoca.

Yeni transferler bu hafta gelseler bile en erken 3. hafta falan oynatır Şenol Hoca.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Evet, ligimizin kalitesini baz alacağız. Hedefimiz bu ligde şampiyonluk değil mi?

Ve evet, Gomez'in gelme ihtimali varsa 1 hafta daha bekleyelim, paniğe gerek yok.

Bravo. Süper planlama. Devam.

Çevrimdışı worns

Ciddi sayıda eksiğe (tahmini ideal 11'den 4-5 oyuncu) rağmen şu halimizle bile şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğumuzu gördük. Kolay kolay hiç bir takıma oyunu vermiyoruz, bu akşam da aksamamıza rağmen oyun olarak ağır basan taraf olduk. Penaltı, ofsayttan gol falan derken bir maçı kaybedebiliriz ama ligde durumlar böyle olmayacak.

Yönetim eleştirilmeli. İki tane önemli boşluğun bu güne kadar kapatılması gerekirdi. (Stoper, santrafor) Adriano, Sosa kampa katılmalılardı vs. Ama bu kritik eksiklere rağmen Gs'den çok daha iyi olduğumuzunda ayrı bir artı olarak yazılması gerektiğini unutuyoruz.

Bunun dışında bana göre maçtan çıkartmamız gereken

.Cenk'ten birinci forvet olmayacak. İlk 11 sorumluluğunu aldığı her virajda o seviyede olmadığını gösterdi. İdeal yedek santrafor. Gomez'e ya da bir golcüye ihtiyaç büyük.

.Ömer kadroda tutulmalı. Top taşıyabiliyor. Pas ilişkisi fena değil. Pektemek'in önüne geçmesine sevindim rotasyonda. Ondan da iyi 3. forvet olur.

.En büyük sorun beklentimiz olan Tolgay'ın çok kötü olmasıydı. Ne pozisyonu oturmuş, ne fizik olarak istenen seviyeye çıkabilmiş. Böyle giderse Alanya, Konya maçlarında Sosa 30-45 dk oyuna girer. Milli maç arasından sonra Ati-Ozi-Sosa'ya döneriz ki dönelim zaten. Tolgay'ın iyi yedek olmak için bile çalışması gerekiyor. Yetenekleri var ama takımdan kopuk. Yeri geliyor dakikalarca sahadan kayboluyor.

.Olcay geçen seneden daha iyi olacak. Maçın en iyisiydi. Benim gözümde yeri garanti. Kerim yine 15 dklık oyuncu olur. Quaresma kendine gelememiş. Aras'ın hazırlanması lazım lige bence.

.Marcelo ve Tosic'i beğendim. Tosic'ten en azından yedek sol bek/yedek stoper olur.

Alanya ve Konya'yı biraz sıkıntılı maçlar sonunda yeneriz. Milli maç arasından sonra en kötü ihtimalle geçen sene seviyesinde bir takımı sahada görürüz fikrindeyim. Stoper de önemli ama en kritik şey bir golcüyle bir an evvel anlaşılması. Mümkünse Gomez'le.

Çevrimdışı 38life

Transferlerin erken yapılması gerektiğini boşuna söylemiyoruz.

Şenol Hoca'nın gözünde bir oyuncunun gelip takıma uyum sağlaması ve oynayabilecek düzeye gelmesi için belli bir zamanın geçmesi gerekiyor. Yani hemen alayım oynatayım demiyor hoca.

Yeni transferler bu hafta gelseler bile en erken 3. hafta falan oynatır Şenol Hoca.

Ben de bunu söylüyorum ama. Gözünü, kulağını tıkayanlar var. Ben yönetimi çok beğeniyorum genel olarak ve destekliyorum. hep de destekledim. Ama Siyah'a siyah, Beyaz'a da beyaz diyelim artık.

Çevrimdışı brkntcnr

Yine söylüyorum, bu sezon geçen sezondan daha kolay şampiyon olacağız. Gs yi gördük. 60 dakika kondisyonları var. Saçma bir savunma hattı, ölü sneijder, selçuk ve sadece şut atabilen podolski ile yine 3. lük 4. lük kovalayacaklar. Fener desen hocaları kaçıp gitti, yerine ümit özat falan gibi yetersiz₁ bi herif getirecekler, sadece kendi evlerinde maç kazanabilecek duruma düşecekler. Taraftar yönetim kanlı bıçaklı zaten. Biz bugün bile adam gibi bi santraforla maçı 2 ye 3 e kadar götürürdük. Götüremedik çok önemli değil. Yönetim yine iyi bir santrafor alacaktır. Bir tane de harbi sol stoper Gil veya bir başkası alınıp savunma işi de hallolacaktır. Sosa da birkaç haftaya formayı kapıp asistlere başlayıp taraftafla barışacaktır. Kale allaha emanetti bu sene de allaha emanet gibi. Hiç farketmez olsun. Yine şampiyon olacağız. Daha kolay şampiyon olacağız.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

Gomez beklenir bence de ama B planının imza aşamasında hazır tutulması lazım.

Cenk ilk 11 sorumluluğunu kaldıramıyor. Pozisyon alma, bitiricilik, ceza alanı soğukkanlığı filan bizim seviyemizde yetersiz. (Ah Gomez Ah :D)Etoo vb doğrudan formayı sırtına giymeyecek oyuncular bizi kesmez.

Buna karşın Alanya ve Konya maçlarına Cenk'le çıkacağımız kesin ve en az 2-3 atacağından da nerdeyse eminim. :) Ama Cenk'le olmaz.

Çevrimdışı 38life

Koskoca Beşiktaşın lige 2 stoper ile başlamasını hazmedemiyorum. Ve bu 2 stoper'den birinin hazır olmaması, diğerinin de yetersiz olmasını hazmedemiyorum. 6 gün sonra lig başlıyor. Bu nasıl bir iştir Allah için biri açıklasın. Bir de stoper mevkiisi en uzun adaptasyon süresi isteyen mevkiidir. Stopere ne zaman adam alınacak ve alınacak adam ne zaman takıma monte edilecek? Ligin 6.cı haftasından sonra mı oynamaya başlayacaz biz. İlk 6 hafta yapılan puan kayıplarında indirim mi var? yarısı iade mi ediliyor? Ne bu rahatlık bizdeki?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca Tolgay hiç iyi filan değil. Ona güvenip yola çıkacaksak işimiz var. Şu Gs a karşı bile inanılmaz sırıttı
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı worns

Ben defans transferini o kadar dert etmiyorum. Biz doğru düzgün defansif organizasyonu olmayan bir takımız ve bana kalırsa öyle kalacağız.  :D

Rhodolfo-Ersan/Marcelo-Alexis/Marcelo-Necip/Marcelo-Tosic, zaten hep ortalama stoperlerimiz oldu ama isimler değişse de defansif sorunlar değişmedi. Geçen sene defansa yüksek kontratlı, yönetici karakterli bir yıldız alıp en azından taktiksel sorunların bireysel performansla aşılacağını umuyordum ama ekonomik durum ona da elvermedi.

Şu an alacağımız stoperde durumu çok değiştirmeyecek. Belki Necip kadar kötü olmayacak ama saha yayılımındaki sorunlar stoperleri olduğundan da kötü göstermeye devam edecek. Bilic döneminde saha geometrisi dönem dönem epey iyiydi ve adam Franco'dan bile performans alabiliyordu. Bu oyuncular özellikle de Rhodo, Marcelo onun elinde epey iyi görünürlerdi eminim ama yine şampiyon olamazdık.

Şenol Güneş'i çok severim. Birlikte kazanacağımız daha çok şampiyonluk olduğunu düşünüyorum. Ama onun takımları yerel seviyenin ötesinde büyük iş yapamayacak. Belki bir kaç yıldız stoperle önümüzdeki senelerde ŞL'de bir kaç aşama atlanılabilir ama yine de sınırları var.

Buna karşın o sınırlar bizim takım büyüklüğümüz ve hedeflerimizle şu an için uyuşuyor. Yarın başka hedefleri isteyecek koşulları yakalarsak durum yeniden değerlendirilir zaten.

Çevrimdışı BlackEagle26

Takım bu halde bile iyi buda demek oluyor ki sistem takımıyız. Bir yandan da forveeeet diye bağırıyor.Kupa kaybettik uzulmedim ama  bazılarını konuşturduk ona uzuldum. Şunu net olarak soyleyebilirim gs berbat ligde rakip olamaz.

Çevrimdışı mülkübey

Pazar alışverişine akşam 7 de gelen ucuzcu gibi bizim yönetim . Haftaya lig başlıyor hala en kritik mevkilere net isimler lazım

Şapkadan ne çıkaracaklar bakalım
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı atalay

Duran toplardaki alan savunmasında hazırlık maçları ve bugünkü maçta sıkıntılar gördüm. Mesela yenilen gol her ne kadar ofsayt olsa da, Necip'in hatası kadar Tosic'in çizgi savunmayı bozması da problem. Ayrıca Marcelo cepheden gelen yüksek toplarda ne kadar iyiyse kenardan gelen ortalarda o kadar kötü. 

Çevrimdışı tuncaboylu

Ayrıca Tolgay hiç iyi filan değil. Ona güvenip yola çıkacaksak işimiz var. Şu Gs a karşı bile inanılmaz sırıttı
Katılıyorum,  ben de beğenmedim Tolgay'ı. Ama "şu" GS şampiyonluğun 3. adayı, şu halleriyle bile ligdeki 12-13 takımdan iyiler. Yani Tolgay ligdeki çoğu maçta sırıtmaz.

Çevrimdışı atalay

Bizim futbol izleyicimiz oyuncuyu birincil görevi veya öne çıkan temel becerileri üzerinden değerlendiriliyor. Halbuki oyun içi defoları, sistem içinde yarattığı arızaları görmezden geliniyor veyahut idrak edilemiyor. Mesela Olcay ve Tolgay yanılsaması da biraz böyle.

Etiketler: