2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358054 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bize geriden oyun kurabilecek Mathieu tarzı bir oyuncu lazım ama bulabilir miyiz orası önemli. Sonunda Omerou'ya kalmaktansa Manoel'i tercih ederim orası da ayrı bir konu tabi.
Haklısın ama nasıl alacağız o adamı marcelo hiç fena oynamadı ama uzun vadede rholdofo ve yeni gelen stoper oynar diye düşünüyorum

Çevrimdışı 38life

12 gün sonra Konyaspor deplasmanında stoperde kim oynayacak? Forvette kim oynayacak? Ve gönül rahatlığıyla "her türlü yeneriz" diyebiliecek miyiz?

Çevrimdışı wbishop82

duran toplarda çook kötüyüz.hoca buna çözüm bulmalı.avrupa da bu her korner,her serbest vuruş tehlike yaratır

Çevrimdışı MUSTAFA_

duran toplarda çook kötüyüz.hoca buna çözüm bulmalı.avrupa da bu her korner,her serbest vuruş tehlike yaratır
Çözüm klübede idi. Aras Özbiliz ve Sosa

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ozankarakoc

Bugünkü mağlubiyetin en büyük sorumlularından biri de Sosa'dır. Onun da hakkını teslim edelim.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tuncaboylu

"En uygununu almak için bekliyoruz" transfer politikası an itibariyle toz duman içinde yıkılmıştır.

Şenol Hoca bir transferin takıma adapte olması için kendince gerekli olduğu sureyi de söylemiş oldu böylece. Yani yönetim "daha ligin başlamasına çok var" diyor ya. Lig başlarken transfer yaparsa yönetim. Bu transferler Şenol Güneşin kriterlerine göre 6.ci hafta falan oynamaya hazır hale gelecek.

Yönetim görsün artık gerçeği. Kendini kandırma dönemi bitsin. Koskoca Beşiktaş ligin 6.ci haftasından itibaren mi lige başlayacak bunu Anadolu kulüpleri yapar. Burası acaba Anadolu kulübü gibi mi yönetiliyor yoksa başkanın tabiriyle "Dünyanın en büyük kulübü " gibi mi?

Aksilik oldu transfer gecikti dersin eyvallah derim anlarım. Ama ligin başlamasına 2 haftadan az var süper kupa falan oynanıyor sen hala "daha çok zaman var. En uygununu almak için bilerek bekliyoruz" dersen orada işte bu taraftarı artık dellendirmeye başlarsin.

Yönetim acilen hatasından döndün ve bu hatasını telafi etsin.
Katılmıyorum, panik transferini gerektirecek bir oyun yoktu sahada. Bu takım şu kadroyla ve oyunla bile ilk 6 maçta 14 puan alır.

En iyisini alsınlar,  gerekirse beklesinler biraz daha.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rakibin kullandığından bahsetiyor

Çevrimdışı b.damatoglu

Bugünkü mağlubiyetin en büyük sorumlularından biri de Sosa'dır. Onun da hakkını teslim edelim.
Sosa değişik, huysuz problem çıkaran bir adam.

Sosanın sorununun yaz dönemi boyunca çözülmemesi de yönetimsel sorundur. Yönetimin Sosanın bu probleminden sorun patlak vermeden önce haberdar olmaması da sorundur.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2016, 23:05:31 atalay ]

Çevrimdışı wbishop82

[/qu

o açıdan haklısın.ama ben asıl defans için söyledim.baya kötüydük.ingiliz takımalrını düşündüm.sonra kötü hissettim

Çevrimdışı tuncaboylu

Yenilen golde hata Cen Tosun'un. Rakip stoperi tutması gereken oydu.

Cen için çok kötü bir gündü.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Katılmıyorum, panik transferini gerektirecek bir oyun yoktu sahada. Bu takım şu kadroyla ve oyunla bile ilk 6 maçta 14 puan alır.

cenk çok kötüydü sinir oldum bugün bayağıda giydirdim forvet çok elzem abi gomez kararını versin artık

Çevrimdışı Culpable

CL ile  ilgili sn Necmi nin guzel bir yazisi var

birakin pembe bulutlarin uzerinden inin artik
bu butceler ile cl de  basarili olmamiz imkansiz  bosune heveslenmiyorum ben artik
3 kulvar olayinida bosverin direk lige hedeflenmesi lazim  takimin  3 4 sene ust uste sampiyon olabilirsek o zaman  duzgun transfer ve butceler ile belki CL de sansimiz olabilir

Bizim takimda oynayan yerlilerin hicbiri CL kapasitesinde oyuncular degil

Tore   westham a gitti ama sezon sonunda  geri gonderir  onuda  ben dogru duzgun ilk 11 de oynayabilecegini bile dusunmuyorum

Ozi  iyisin hossun   sn baskan sende iyisin hossun ama   inin artik  pembe bulutlarin uzerinden ozide avrupada buyuk kluplerde oynayabilecek bir futbolcu degil
hicbir takim oziye 20m veripde almaz

Bu arada bu takimda avrupa duzeyinde  futbol oynayabilecek bir kisi vardi onuda erken yolladilar
kim bu sahis tabiki Atinc   ilerleyen yillarda  Avrupada basarisini  hepbirlikte goruruz 

Besiktask in yapmasi gerek tek bir sey var   elindeki butceyi duzgun kullanip acilen tarnsfer yapip 2 3 yil ligi kapatmasi  gerekiyor
belki daha sonra CL de umudumuz olur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

"En uygununu almak için bekliyoruz" transfer politikası an itibariyle toz duman içinde yıkılmıştır.

Şenol Hoca bir transferin takıma adapte olması için kendince gerekli olduğu sureyi de söylemiş oldu böylece. Yani yönetim "daha ligin başlamasına çok var" diyor ya. Lig başlarken transfer yaparsa yönetim. Bu transferler Şenol Güneşin kriterlerine göre 6.ci hafta falan oynamaya hazır hale gelecek.

Yönetim görsün artık gerçeği. Kendini kandırma dönemi bitsin. Koskoca Beşiktaş ligin 6.ci haftasından itibaren mi lige başlayacak bunu Anadolu kulüpleri yapar. Burası acaba Anadolu kulübü gibi mi yönetiliyor yoksa başkanın tabiriyle "Dünyanın en büyük kulübü " gibi mi?

Aksilik oldu transfer gecikti dersin eyvallah derim anlarım. Ama ligin başlamasına 2 haftadan az var süper kupa falan oynanıyor sen hala "daha çok zaman var. En uygununu almak için bilerek bekliyoruz" dersen orada işte bu taraftarı artık dellendirmeye başlarsin.

Yönetim acilen hatasından döndün ve bu hatasını telafi etsin.

:claps: :claps:

Bazı şeyler lafta kalmamalı artık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı wbishop82

Yenilen golde hata Cen Tosun'un. Rakip stoperi tutması gereken oydu.

Cen için çok kötü bir gündü.

evet golü atamadı.adamı kaçırdı.necip te o topa vurmalı.çıkıyorsan vuracaksın.ama necip işte.belki bugün cenk hata yaptı,yarın marcelo,tosiç ya da necip.farketmez.duran toplarda ilginç şekilde kötü pozisyon alıyoruz.gs liler çoğıunu aldı.buna önlem şart

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rakibin kullandığından bahsetiyor

Onun çözümü doğru transfer

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kupayı neden kaybettik? Kazansak mutlu olacak mıydık şimdi kazanamadık diye ya zaten önemsiz kupa boşverin muhabbeti çok çocukça
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tosic iyi miydi? Ayağına 10 top geldi 15 top kaybı yaptı ya... Ayakta duramıyor, aptal aptal yerlerde düşüp yere kapaklanıyor... Orta zaten yapamıyor... Ayağına top geldiğinde korkudan titriyorum... Korkunç kötüydü bence. Hayatımda gördüğüm en kötü futbolculardan biri. Geçen gün bir iki eski maç izledim. Baki Mercimek, Halilagiç falan vardı... Onlar bile bu kadar kötü değildi. Nefret ediyorum tam anlamıyla adamın futbolundan... Umarım mucize bir teklif gelir Avustralya'dan falan da, tez zamanda en uzaklara gider...
Evet iyiydi, Beck'ten çok daha iyiydi hatta. Defalarca bindirdi, kritik bir faul kazandırdı,  bir penaltı kazandırdı (hakrm vermedi) ve savunmada açık vermedi. Adriano'ya güvenilir bir yedek olur bu haliyle.

Ayrıca Halilagiç de iyi bir oyuncuydu.

Çevrimdışı Forza.55

Tolganın varlığı negatif enerji veriyor takıma. Bu şahıs Alanya maçında oynattırılmamalı.gerekirse küfür edilmeli.ben gittiğim her maçta edicem.açıkça belirtiyorum.almeida bile senin kadar nefret ettirmedi kendinden.sen bu kulüpten defolup gidene kadar peşindeyim.

Çevrimdışı tuncaboylu

evet golü atamadı.adamı kaçırdı.necip te o topa vurmalı.çıkıyorsan vuracaksın.ama necip işte.belki bugün cenk hata yaptı,yarın marcelo,tosiç ya da necip.farketmez.duran toplarda ilginç şekilde kötü pozisyon alıyoruz.gs liler çoğıunu aldı.buna önlem şart
Necip'in bir daha stoper oynamayacağını umuyorum.

Hoca hazırlık maçı gibi davrandı bugün.

Çevrimdışı wbishop82

Necip'in bir daha stoper oynamayacağını umuyorum.

Hoca hazırlık maçı gibi davrandı bugün.

bence de hoca nın bakış açısı buydu.ben karamsar değilim

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Tolganın varlığı negatif enerji veriyor takıma. Bu şahıs Alanya maçında oynattırılmamalı.gerekirse küfür edilmeli.ben gittiğim her maçta edicem.açıkça belirtiyorum.almeida bile senin kadar nefret ettirmedi kendinden.sen bu kulüpten defolup gidene kadar peşindeyim.
Yuhlamak kesinlikle  şart... Şampiyonluğa gidilirde tepki verilmez..
İlk maçtan herkesin bu adamı istemediğini kesin bir şekilde belirtmesi gerek..

Çevrimdışı atalay

Yineleyeyim: Olağan şüpheliler benzer sonuçları veremeye devam edecek. Bir an önce rol dağılımın doğru yapılması gerekiyor. Hatta oyun içi dinamikleri göz ardı edilerek. +Bazı oyuncuların rollerinin ister istemez arttırılacak olmasından ciddi endişe duyuyorum. Velhasıl kelam işin düsturunu bilmemek bize bir kupa kaybettirdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kupayı neden kaybettik? Kazansak mutlu olacak mıydık şimdi kazanamadık diye ya zaten önemsiz kupa boşverin muhabbeti çok çocukça
Kupa önemsiz, Başakşehir'le oynasaydık daha net ortaya çıkardı. 

Şu anda mutsuzum, çünkü Beşiktaş hazırlık maçı kaybetse de mutsuz olurum ben

Ama kötü oynayarak kazansaydık daha mutsuz olurdum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Öleceksek 1 kere ölelim ben razıyım. Yazı turayı her zaman kazanamayız. Ve bu kez kaybedeceğimize inanıyorum.

Bu saatten sonra ne bizi tatmin edecek transfer olur, ne de doğru düzgün katkı alabiliriz.

Karamsarlığımı da alıp çekiliyorum herkese iyi geceler..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: