2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364060 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

yarın insallah kupayi alacagiz.. ama defansif ve ileri uctaki eksikligimizin de gozle gorulur sekilde ortaya cikmasini istiyorum acikcasi..
önümüzdeki lig yarışında en büyük rakibin olma olasılığı yüksek bir rakiple
oynayacaksın kupayı alacaksın birde eksiklerimiz gözle görülür şekilde ortaya çıksın istiyorsun.

çok şey istiyorsun  :D

Çevrimdışı onurturan

önümüzdeki lig yarışında en büyük rakibin olma olasılığı yüksek bir rakiple
oynayacaksın kupayı alacaksın birde eksiklerimiz gözle görülür şekilde ortaya çıksın istiyorsun.

çok şey istiyorsun  :D
bi tane defans hatasindan gol yesek marcelo bombasiyla bi tane iyi bir forvetin atabilecegi bir pozisyonu cen kacirsa sonra aras frikikten bi tane cenk le ozie isbirligi bitane 2-1 alsak :bandit:  yada penaltilara gitse orda caksak da olur..
senol hoca kupa toreninde bile hala sinirli gozukse bi de efsane yonetime odev niteliginde basin toplantisiyla guzel transferler gelebilir

Çevrimiçi Necmi

Önemli olan kupa değil bence.Sezon başında sıkıntılar çekme ihtimalimiz transferler geciktikçe artıyor.Yapmazsak sene boyu çekeriz o sıkıntıları ve en fazla 3.oluruz.

Yarın ki maç için pek umudum yok zira şu muhtemel 11 geçen senenin yarısı kalitede değil.

İsmail>Tosic
Alexis>Necip

Sosa-Gomez yok...

Gs kadrosunu hem defansif hem de ofansif olarak ciddi şekilde güçlendirdi.

Başkanın şu açıklaması çok canımı sıktı.Alıştıra alıştıra transfer yapmayacaklarını açıklıyorlar,başka bir şey değil.Seriye bağlayacağımız zamanda reset çektik takıma,takviye de yapmadık.Tüm misyon hocaya yükleniyor ki çok çok büyük hatadır bu.Şenol Hoca'nın da bunun farkında olduğunu düşünüyorum umarım iflas bayrağını çekmez
bir kerde ağzından iyi bir şey çıksın Baykuş gibisin
evet renkli kadrosunu çok güçlendirdi geçen sene şampiyon takımın forvetini aldı
lig ikincisininde stoperini aldı o da yetmedi koskoca bundesligada 6 yılda 60 maç yapmış büyük bir orta
saha oyuncusu aldı acayip güçlendi.
diğer renklide geçen sene en iyi olan defansı kaptırıp yerini yıldız oyuncularla doldurdu
birde yetmedi Türkiye şampiyonunun sol bekini aldı ilerde naniyi kaybetmiş rvp antrenmana çıkmıyor
hocası yok ama önemli değil güçlendi
biz geçen senenin kadrosunu forvet hariç koruduk defansa 3 oyuncu geldi geçen seneden eksik tek forvetimiz var
artı olarak şampiyon kadroya Barçanın sol bekini Gökhan gönülü fabriyi takviye ettik rudolfho Tolgay sakatlıktan döndü
önde çok şey katacak aras geldi umduğumdan iyi Ömer döndü
rakipler geçen seneye göre kan kaybederken sen kadronu güçlendirmişsin ama gene 3. olduk
yazık gerçekten yazık

Çevrimiçi Necmi

bi tane defans hatasindan gol yesek marcelo bombasiyla bi tane iyi bir forvetin atabilecegi bir pozisyonu cen kacirsa sonra aras frikikten bi tane cenk le ozie isbirligi bitane 2-1 alsak :bandit:  yada penaltilara gitse orda caksak da olur..
senol hoca kupa toreninde bile hala sinirli gozukse bi de efsane yonetime odev niteliginde basin toplantisiyla guzel transferler gelebilir
neden amaç güçlü bir takım görmekmi yoksa transfer yapmakmı
geçen sene bu takım şampiyon oldu bu takımda gomez dışında eksik yok
neden ezip geçmiyoruz bizim takımın geçen seneden tek eksiği gomez ama onun yanında bir sürü fazlalığı var
bu takım şu haliyle ligin en büyük favorisi neden takımda kaos yaratılsın anlayamadım
hiç transfer yapmasak ne olur son ana kadar şampiyonluğa oynar kalite seviyesi en yüksek takım gene biziz
en iyi hocaya en iyi yönetime sahibiz

Çevrimdışı onurturan

neden amaç güçlü bir takım görmekmi yoksa transfer yapmakmı
geçen sene bu takım şampiyon oldu bu takımda gomez dışında eksik yok
neden ezip geçmiyoruz bizim takımın geçen seneden tek eksiği gomez ama onun yanında bir sürü fazlalığı var
bu takım şu haliyle ligin en büyük favorisi neden takımda kaos yaratılsın anlayamadım
hiç transfer yapmasak ne olur son ana kadar şampiyonluğa oynar kalite seviyesi en yüksek takım gene biziz
en iyi hocaya en iyi yönetime sahibiz
amac tabii ki guclu bir takim gormek ama bizim takimin transfere ihtiyaci var..  gecen seneden artilarimiz bekler acayip seviye atladi ve tolgayla aras gibi gozukuyor..  benim korkum ise omurga yani kale, defansin ortasi, atibanin yedegi ve santrafor..
kale olayi acisiyla tatlisiyla bitti kuskularimiz olsa da ben fabriyi begendim tolga da yedek olsun kafi ama  omurganin diger elemanlari ne olacak.. tek eksigimiz dedigin adam kac gol atti gecen sene abi defans turkiye icen hadi yine bizi sampiyon yapar inaniyorum onlara ..orta sahaya da inaniyorum tolgay atiba ozie necip sosa falan yine ligde bizi tasir ama Santrafor sart bence.. elzem yani.. cenki ailemden birisi gibi sever sayarim ama iste amasi var..
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2016, 02:12:49 onurturan ]

Çevrimiçi Necmi

genç arkadaşların düştüğü bir hata var sanıyorlarki iyi bir forvet ve iyi bir stoper alırsak
cl de uçacağız ama işin gerçeği bir milim bile level atlayamayız.
Bizimle adı geçen en iyi isim stoperde kompany buda şl de oynayacak takımın kadrosunda
düşünmediği stoper peki düşündüğümüz en iyi forvet kim liverpoolün kadrosunda düşünmediği forvet
bunlarlamı level atlayacağız cl rakiplerimizin kulübesinde bile oturanlar bunlardan çok daha üst seviye olacak
bilmem bunun farkındamısınız bizim cl de final gruplarına kalacak seviyeye gelmemiz için 18 oyuncumuzun
onların a takımı kalitesine ulaşması gerekiyor yani takım değerimizin 300 M€ nın üstüne çıkması lazım
gerçekci olalım çok büyük bir şans olmazsa bırakın cl yi bizim veya herhangi bir türk takımının avrupa liginde bile ilk
dörde girebilmesi büyük bir şans sonucu olur.
Gerçeklerle yüzleşmek lazım bizim için önemli olan Türkiye şampiyonluğudur. Sürekli gelecek şampiyonluk ancak bizi
o takımların seviyesine çıkaracaktır. Başarı doğru yol haritasıyla olur hayalle başarı gelmez
düşünün kadrolarından yedeğin yedeği oyuncuları kapmak için takla attığımız EPL takımlarının bile
cl de yarı finale kalma ihtimalleri düşük bizim bu sene transfere harcadığımız bütçeyi onlar oyuncularına
harçlık olarak verir :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Önemli olan kupa değil bence.Sezon başında sıkıntılar çekme ihtimalimiz transferler geciktikçe artıyor.Yapmazsak sene boyu çekeriz o sıkıntıları ve en fazla 3.oluruz.

Yarın ki maç için pek umudum yok zira şu muhtemel 11 geçen senenin yarısı kalitede değil.

İsmail>Tosic
Alexis>Necip

Sosa-Gomez yok...

Gs kadrosunu hem defansif hem de ofansif olarak ciddi şekilde güçlendirdi.

Başkanın şu açıklaması çok canımı sıktı.Alıştıra alıştıra transfer yapmayacaklarını açıklıyorlar,başka bir şey değil.Seriye bağlayacağımız zamanda reset çektik takıma,takviye de yapmadık.Tüm misyon hocaya yükleniyor ki çok çok büyük hatadır bu.Şenol Hoca'nın da bunun farkında olduğunu düşünüyorum umarım iflas bayrağını çekmez

Günay gitti yerine fabri geldi.
Serdar gitti yerine gökhan geldi.
İsmail gitti yerine adriano geldi.
Töre gitti yerine aras geldi.

Sosa yı yok yazmışsın takımda duruyor nasıl yok merak ettim.

marcelo nun bonservisi alındı.stoperde rhodolfo geri döndü.orta sahaya ekstra tolgay eklendi.forvete ekstra ömer eklendi.mevcut kadroya baktıgımızda tek gıden ve kötü diyebileceğimiz olay forvet bolgesı var.birde sayısal olarak ve kalıte olarak 1 stoper ıhtıyacımız var.geçen sene şampiyon olan kadro daha da guclenerek bozulmadan duruyor ancak sana gore 3.cu oluruz.burda necmı abı bıze kızıyor kımsenın besıktaslılıgını sorgulamayın renklı damgası vurmayın dıyor ama gelde vurma.bu sene en fazla 3.cu oluruz dıyen adamdan ben herseyı beklerım neden 2.cı deıl 4.cu deıl 5.cı deıl.renklilerin bize takmıs oldugu 3.cu besiktas olur lafını burda inceden veriyorsun.başkanın bir sözü var kimse bizim aklımızla alay etmeye kalkısmasın bende aynı seyı senın ıcın soyluyorum mılletın aklı ile alay etmeye kalkısma.

Çevrimdışı onurturan

genç arkadaşların düştüğü bir hata var sanıyorlarki iyi bir forvet ve iyi bir stoper alırsak
Bizimle adı geçen en iyi isim stoperde kompany buda şl de oynayacak takımın kadrosunda
düşünmediği stoper peki düşündüğümüz en iyi forvet kim liverpoolün kadrosunda düşünmediği forvet
bunlarlamı level atlayacağız cl rakiplerimizin kulübesinde bile oturanlar bunlardan çok daha üst seviye olacak
bilmem bunun farkındamısınız bizim cl de final gruplarına kalacak seviyeye gelmemiz için 18 oyuncumuzun
onların a takımı kalitesine ulaşması gerekiyor yani takım değerimizin 300 M€ nın üstüne çıkması lazım
gerçekci olalım çok büyük bir şans olmazsa bırakın cl yi bizim veya herhangi bir türk takımının avrupa liginde bile ilk
Gerçeklerle yüzleşmek lazım bizim için önemli olan Türkiye şampiyonluğudur. Sürekli gelecek şampiyonluk ancak bizi
o takımların seviyesine çıkaracaktır. Başarı doğru yol haritasıyla olur hayalle başarı gelmez
düşünün kadrolarından yedeğin yedeği oyuncuları kapmak için takla attığımız EPL takımlarının bile
cl de yarı finale kalma ihtimalleri düşük bizim bu sene transfere harcadığımız bütçeyi onlar oyuncularına
Sampiyonlar ligi konusunda zaten cogunluk ve ben de  boyle dusunuyorum  lig icin diyorum cenkle olmaz diye gomez kalitesinde bir leblebici lazim diyorum .. yada cenkin ceza sahasinda oldugundan 10 kat daha sogukkanli olmasi gerekiyor.. bu olabilir mi bence olamaz o yuzden forvet sart ..

Çevrimiçi Samet Ç

Abi Cl'de 30 tane Barca, Real veya Münich yok.

Çevrimiçi Necmi

amac tabii ki guclu bir takim gormek ama bizim takimin transfere ihtiyaci var..  gecen seneden artilarimiz bekler acayip seviye atladi ve tolgayla aras gibi gozukuyor..  benim korkum ise omurga yani kale, defansin ortasi, atibanin yedegi ve santrafor..
kale olayi acisiyla tatlisiyla bitti kuskularimiz olsa da ben fabriyi begendim tolga da yedek olsun kafi ama  omurganin diger elemanlari ne olacak.. tek eksigimiz dedigin adam kac gol atti gecen sene abi defans turkiye icen hadi yine bizi sampiyon yapar inaniyorum onlara ..orta sahaya da inaniyorum tolgay atiba ozie necip sosa falan yine ligde bizi tasir ama Santrafor sart bence.. elzem yani.. cenki ailemden birisi gibi sever sayarim ama iste amasi var..
Gomez olmadıktan sonra gelecek forvetin bence cenkden daha fazla aması var
ben bu sene cenk sürekli oynasa gomez kadar atacağına inanıyorum. Tek sorun atması gereken kritik
zamanlarda atabilirmi geçen sene bunu başardı çok kritik goller attı. ama henüz buna bencede hazır değil
yoksa vuruş kalitesi cenkin gomeze yakın benim derdim bu değil emin ol eldeki forvetlerin kalitesi yüksek
gelecek yeni bir forvette soru işareti olacak soru işareti olmayacak tek gomezdir o nedenlede zaten son ana kadar bekleniyor
gelmezsede yapacak bir şey yok burda eksik olan forvet değil eksik olan malesef gomez
bence stoper tamam eksik ama elzem değil panikletecek bir durum yok
aslında işin kötü yanı kadroyu gene belli seviyede oyuncularla dolduruyoruz seneye ffp bitecek
Başkanın dediği gibi uefa ancak bir daha maç izlemeye gelir ama seneye nasıl takviye yapacağız
kadro doldu ara transfer döneminde bile takviye şansımız yok bu sene al alla olmuyor
imkansızlık içinde aldıklarınla kendini bağlıyorsun iyisini alacak parada yok para olduğunda
kadro olmayacak

Sampiyonlar ligi konusunda zaten cogunluk ve ben de  boyle dusunuyorum  lig icin diyorum cenkle olmaz diye gomez kalitesinde bir leblebici lazim diyorum .. yada cenkin ceza sahasinda oldugundan 10 kat daha sogukkanli olmasi gerekiyor.. bu olabilir mi bence olamaz o yuzden forvet sart ..

Cenk normelde turkıye lıgı ıcın yeter ancak yınede rekabet ıcın forvet alınması gerekıyor.yanı cenk soyle dusunmemelı ben nasıl olsa hep 11 oynucam baska adam yok dedıgın an basarı yakalayamayız ne cenk ne biz.ancak cenkten daha iyi birini aldıgımız zaman geçen sene oldugu gibi cenk onu gecmek ondan formayı almak için hep hazır oldugu için daha çok faydalanıyoruz.diğer bölgeler içinde geçerli bu.

Çevrimiçi Necmi

iyide rakiplerinden birinde fernandao ve emenike diğerinde eren derdiyok var
gomez olunca adil dövüş olmuyor zaten :D

Çevrimdışı alimm

ister çok iyi niyetlisin deyin ister hayalcisin deyin ama bence bu transfer sezonu sonrasında gomez + remy ya da gomez + eto'o kadromuzda göreceğiz... Gidişat onu gösteriyor... Hatta gomez transferi için f.orman şöyle bahsedecektir " mario aradı ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini dile getirdi. "
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Necmi

farkedermi bak sayısını verdin 3 tane var ve o 3 tane orda olduğu sürece sen o kupaya uzanamazsın
gerisi sana ne kazandıracak. CL de ikinci olmak başarı değildir.
Gruptan çıksan ne olur bir tarafına kınamı yakacaklar diyelim çeyrek finale kadar çıktın orda elendin
peki bu sana ne kazandıracak ben söyleyeyim ne kazanacağını TR de giden şampiyonluk olur bu

Çevrimdışı onurturan

Gomez olmadıktan sonra gelecek forvetin bence cenkden daha fazla aması var
ben bu sene cenk sürekli oynasa gomez kadar atacağına inanıyorum. Tek sorun atması gereken kritik
zamanlarda atabilirmi geçen sene bunu başardı çok kritik goller attı. ama henüz buna bencede hazır değil
yoksa vuruş kalitesi cenkin gomeze yakın benim derdim bu değil emin ol eldeki forvetlerin kalitesi yüksek
gelecek yeni bir forvette soru işareti olacak soru işareti olmayacak tek gomezdir o nedenlede zaten son ana kadar bekleniyor
gelmezsede yapacak bir şey yok burda eksik olan forvet değil eksik olan malesef gomez
bence stoper tamam eksik ama elzem değil panikletecek bir durum yok
aslında işin kötü yanı kadroyu gene belli seviyede oyuncularla dolduruyoruz seneye ffp bitecek
Başkanın dediği gibi uefa ancak bir daha maç izlemeye gelir ama seneye nasıl takviye yapacağız
kadro doldu ara transfer döneminde bile takviye şansımız yok bu sene al alla olmuyor
imkansızlık içinde aldıklarınla kendini bağlıyorsun iyisini alacak parada yok para olduğunda
kadro olmayacak
yazinin alt taraflarina tamamen katiliyorum yonetime allah kolaylik versin ama belirttigim kisma bi de Eto'o yu düsunsene abi..
yemin ediyorum suan yarin kap gelse eto bitmis deseler  :D cocuklar gibi sevinirim ya tam ihtiyacimiz olan adan biliyo musun ah ulan keske gelse bee.. ben olsam gomezin ta avk derdim etonun pesinde kosardim adama ayip ettik stepne gibi davrandik koskoca etooya..
.
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2016, 02:40:26 onurturan ]

Çevrimdışı wbishop82

http://www.transfermarkt.com.tr/leo-baptistao/profil/spieler/221899

benim için hayal kırıklığı yaratan oyunculardan biri olmuştur.3.5 M a Espanyol a transfer olmuş.Her şeye rağmen Beşiktaş ta izlemek isterdim :)

ister çok iyi niyetlisin deyin ister hayalcisin deyin ama bence bu transfer sezonu sonrasında gomez + remy ya da gomez + eto'o kadromuzda göreceğiz... Gidişat onu gösteriyor... Hatta gomez transferi için f.orman şöyle bahsedecektir " mario aradı ve Beşiktaş'ta oynamak istediğini dile getirdi. "
Ee gidişat onu gösteriyor zaten barçada forvet alıyor.gomez in önünde birkaç seçenek kaldı en yüksel parayı veren biziz ve şampiyonlar ligi faktörü var.daha az paraya şampiyonlar ligi oynamayan ve
şampiyonluk için oynayamayan mesala villareal gitmek isterse kendi bilir. :)
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2016, 02:42:39 cursedofdragon ]

Çevrimdışı wbishop82

http://www.transfermarkt.com.tr/leo-baptistao/profil/spieler/221899

benim için hayal kırıklığı yaratan oyunculardan biri olmuştur.3.5 M a Espanyol a transfer olmuş.Her şeye rağmen Beşiktaş ta izlemek isterdim :) bi de bunun kankası miku vardı.beğenirdim bu ikiliyi

Çevrimiçi Samet Ç

farkedermi bak sayısını verdin 3 tane var ve o 3 tane orda olduğu sürece sen o kupaya uzanamazsın
gerisi sana ne kazandıracak. CL de ikinci olmak başarı değildir.
Gruptan çıksan ne olur bir tarafına kınamı yakacaklar diyelim çeyrek finale kadar çıktın orda elendin
peki bu sana ne kazandıracak ben söyleyeyim ne kazanacağını TR de giden şampiyonluk olur bu
Cl'de gruptan çıkıp çeyrek final oynarsan sana ekstra hatırı sayılır para gelir demek. Siz her şeyi sadece ligdeki başarıya endeksliyorsunuz. Cl'de çeyrek final oynamanın prestiji düşündüğün kadar küçük değil. Ligde şampiyon olup alınan primle büyüyemezsin.

Evet city var man united var juventus var kendimizi kandırmayalım samet dsha şampiyonlar ligi için savaşacak güçte değiliz.

Çevrimiçi Necmi

Cenk normelde turkıye lıgı ıcın yeter ancak yınede rekabet ıcın forvet alınması gerekıyor.yanı cenk soyle dusunmemelı ben nasıl olsa hep 11 oynucam baska adam yok dedıgın an basarı yakalayamayız ne cenk ne biz.ancak cenkten daha iyi birini aldıgımız zaman geçen sene oldugu gibi cenk onu gecmek ondan formayı almak için hep hazır oldugu için daha çok faydalanıyoruz.diğer bölgeler içinde geçerli bu.
aslında Cenkin bir artısı var maçı tribündeki taraftar gibi kazanmak istiyor
bu artı aynı zamanda handikapda oluyor. Bencede henüz Beşiktaşın birinci forveti olmaya hazır değil
geçen sene başında 3 yılı var demiştim şimdi 2 yılı var diyorum.
Bir şey çok önemli cenki istim üstünde tutabilmek için gomez Etoo gibi birini almak gerekiyor
ismi geçen oyuncular cenki kaybetmemize neden olur büyük ihtimal
burda iş yönetim ve hocaya düşüyor onun ne kadar kaliteli olduğunu ve gelecekte bu takımın birinci forveti olacağına ikna etmeliler
iki sene sonra cenkle yarışacak genç bir forvet almamız gerekir Gomezi iki yıl ikna edebilsek bu süre bize yetecektir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ee gidişat onu gösteriyor zaten barçada forvet alıyor.gomez in önünde birkaç seçenek kaldı en yüksel parayı veren biziz ve şampiyonlar ligi faktörü var.daha az paraya şampiyonlar ligi oynamayan ve
şampiyonluk için oynayamayan mesala villareal gitmek isterse kendi bilir. :)
Fazla iyimser olma gelmez artık gomez :) kaç gün oldu

Çevrimdışı onurturan

etoo gelse hem cenk gecen seneden daha fazla forma sansi bulacak hem de etoo en az gomez kadar gol atacak.. hem de sosa verimsizken eto forvet arkasi cenk onde olacak muthis bi ikili olurlar bence..

Cl'de gruptan çıkıp çeyrek final oynarsan sana ekstra hatırı sayılır para gelir demek. Siz her şeyi sadece ligdeki başarıya endeksliyorsunuz. Cl'de çeyrek final oynamanın prestiji düşündüğün kadar küçük değil. Ligde şampiyon olup alınan primle büyüyemezsin.

Cl çeyrek final oynucam derken ligde ki şampiyonluktan da olursun samet herşeyin bir sırası var.ligde şampiyon olup tekrar 20 milyon € kazanıp direk şampiyonlar ligi e katılmak mı.yoksa cl de çeyrek final oynayp ligdeki şampiyonluguda kaptırıp 2.cı olup 3.cu olup direk gidememek mi ?

Çevrimdışı Anıl

Fazla iyimser olma gelmez artık gomez :) kaç gün oldu

Gelir gelir :icool:

Etiketler: