2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350529 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

Bu Aboubakar biraz sıradan görünüyor ya...

Ben, bizim forvet hattında dünya çapında bir yıldızın oynamasına çok alıştım galiba... Gomez, ceza sahası civarında topla buluştuğunda 'tamam' diyorsun, 'bir şeyler olacak'... Hakkaten de oluyor. Kaçırdığı 'skandal' bir gol pozisyonu hatırlamıyorum mesela... Ama daha önceki ortalama golcülerimiz o konuda fenalardı... Almeida, Nobre, Bobo, Carew... Az saç baş yoldurmadılar.

Sanki Aboubakar da o tarz bir oyuncu gibi... Hafiften dengesiz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ahmetx

Bence hoca zaten Adriano'nun hazır olmadıgını düşünüp Tosic'i oynatacak o yüzden bu konuyu hocaya bırakmak lazım, yoksa normal şartlarda konuşulacak konu değil. Beck'i sola koyarsak sağda gg oynayacak bildiğim kadarıyla gg de hazır değil fiziksel açıdan sakatlandı bir ara.

Zaten Tosic solda olursa stopere Necipten daha iyi seçenek oldugunu düşünmüyorum, Rhodolfonun da hazır olmadıgı belli oldu hazırlık maçlarında.

Stoperde Tosiç mi Necip mi dersen benim için Necip çünkü bana yerden havadan daha agresif bir defansa daha çok benzetiyorum ben Necip i Tosiçe göre ama bu biraz kisişel bu konuda çok kesin bir şey diyemeyeceğim.
Ben Neciple hiç bir Final maçına çıkmam.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Berat

Cuma akşamı sallama şenlikleri başlamış :)

Çevrimdışı abdusta

https://twitter.com/RadyoGol/status/764165954523828225

Haberin içeriği doğru,Beşiktaş -Fiorentayla bonservis konusunda anlaştı
ama eksik olan Mario GOMEZ in karar vermediği,hala bir başka arayış içinde oldugu hususunu yazmamışlar

saygılar

Çevrimdışı autopsy

Tosic stoper pozisyonunda hiç fena değil bence . Necip stoperde son çare olmalı diye düşünüyorum. Tosic de sol bek için son çare olmalı  :D

Çevrimdışı abdusta

Yarinki maçta

Ramirez, Claro, Bernardo hatta Luiz  ilk 11 de başlamalı

Yabancı kısıtlaması kalktıgını birilerinin Güneş hocamıza fısıldaması lazım

saygılar

Çevrimdışı linux

bu adamın amacı nedir ?

Çevrimdışı Yasin02

Yarinki maçta

Ramirez, Claro, Bernardo hatta Luiz  ilk 11 de başlamalı

Yabancı kısıtlaması kalktıgını birilerinin Güneş hocamıza fısıldaması lazım

saygılar
Abi saydığın futbolcular sanki bizim takımda oynamıyormuş gibi :D

saygılar..
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı T.Yapici

Bence ideal 11 ve diziliş. Kupa maçı için.

Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı autopsy

West Ham, Ayew'i almamış mıydı ?

Çevrimiçi Necmi

Bence hoca zaten Adriano'nun hazır olmadıgını düşünüp Tosic'i oynatacak o yüzden bu konuyu hocaya bırakmak lazım, yoksa normal şartlarda konuşulacak konu değil. Beck'i sola koyarsak sağda gg oynayacak bildiğim kadarıyla gg de hazır değil fiziksel açıdan sakatlandı bir ara.

Zaten Tosic solda olursa stopere Necipten daha iyi seçenek oldugunu düşünmüyorum, Rhodolfonun da hazır olmadıgı belli oldu hazırlık maçlarında.

Stoperde Tosiç mi Necip mi dersen benim için Necip çünkü bana yerden havadan daha agresif bir defansa daha çok benzetiyorum ben Necip i Tosiçe göre ama bu biraz kisişel bu konuda çok kesin bir şey diyemeyeceğim.
bence tosiç daha agrasif yerden havadan oda olmazsa ters künde el ense bitiriyor işi
volkana el ense yapan sabriye neler etti görmedinizmi :bandit:  en son gördüğüm sarılmış dans ediyordu :D

Çevrimdışı Yasin02

bu adamın amacı nedir ?

Bu kadar tesadüf, tesadüf olabilir mi acaba ? :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı sallapati

Rizespor da hibrit yapmis zemini.. Bizle birlikte 3 oluyor hibrit... Iyi gelismeler bunlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

Gomez i villareal istiyormus.. Ispanya ligini cok istiyordu.. Gidebilir oraya..umarim doner bize

Çevrimdışı Çağatay

bu adamın amacı nedir ?

daha yeni calleri yi kiraladılar
kadrolarında 4 tane forvet var ve bir 5.sine ihtiyaçları olduğunu düşünmüyorum
bence haber doğru olmayabilir

artı olarak kanat forvete de ayew i aldılar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mahmut

bence tosiç daha agrasif yerden havadan oda olmazsa ters künde el ense bitiriyor işi
volkana el ense yapan sabriye neler etti görmedinizmi :bandit:  en son gördüğüm sarılmış dans ediyordu :D

O işlerden kaçmıyor zaten tosiç tank gibi güçlü ama bence necip daha agresif bazen dengesiz seviyesine de varabiliyor pataküte giriyor Necip :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Büyük Başkan!!!

Çevrimdışı Savaş

bu adamın amacı nedir ?
Soy sop küfür istiyor bence amacı o. Yemeden o küfürü rahatlamayacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yasin02

O işlerden kaçmıyor zaten tosiç tank gibi güçlü ama bence necip daha agresif bazen dengesiz seviyesine de varabiliyor pataküte giriyor Necip :D

Şenol Hoca, belki de Olimpiyakos maçındaki gibi savunma arkasına uzun top atması için Necip'i oynatacak.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 23:46:56 Yasin02 ]
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı linux

HaberKartali
Beşiktaş'ın Süper Kupa'da muhtemel 11'i: Tolga - Beck, Marcelo, Necip, Tosic - Atiba, Tolgay, Oğuzhan, Kerim, Olcay - Cenk. (NTV Spor)

umarım böyle kadro olmaz. Sol taraf tosic o bölgede olmuyor . En azından tosic defans . Adriano solda oynamalı yoksa kaybedeceğimizi düşünüyorum .

Çevrimiçi Necmi

Rizespor da hibrit yapmis zemini.. Bizle birlikte 3 oluyor hibrit... Iyi gelismeler bunlar

yanlız bizimki gibi alt yapı yoksa hibrite bakabilmeleri çok güç rize o parayı veripde
bizdeki alt yapıyı yapabilimi o tartışılır.

Çevrimdışı linux

HaberKartali
Beşiktaş'a transfer iddiaları olan Vincent Aboubakar, Porto'nun Rio Ave ile oynadığı lig maçında 18 kişilik kadroda yer almadı.

gel be . Sende gol kralı olursun arka üçlü fena  :biggrinking:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Soy sop küfür istiyor bence amacı o. Yemeden o küfürü rahatlamayacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:lol: :kop:
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı sallapati

yanlız bizimki gibi alt yapı yoksa hibrite bakabilmeleri çok güç rize o parayı veripde
bizdeki alt yapıyı yapabilimi o tartışılır.
Valla kime nasil yaptiriyorlar bilmiyorum ama gecenlerde hibrit makinesi hibrit cakiyordu rize stadina... Maliyeti caykur karsiliyor olabilir.. Ismi zaten caykur didi stadyumu oldu...

Etiketler: