2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12363506 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sallapati

Bilic hakkinda guzel bir yorum vardi.. Tottenham taraftari bir ingiliz yazmisti twitterda.. Bilic 4 yasinda zengin simarik cocuk gibi.. Her gordugu oyuncuyu almak istiyor...    Yalniz bu west ham petrol mu buldu ne oldu.. Bu kadar paralari nasil harcayabiliyorlar anlamiyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı T.Yapici

Umarım WHU Aboubakar'ı alır valla bitiriciliği zayıf bir oyuncu Emenike'den farkı yok gözümde  :director:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimiçi Necmi

Valla kime nasil yaptiriyorlar bilmiyorum ama gecenlerde hibrit makinesi hibrit cakiyordu rize stadina... Maliyeti caykur karsiliyor olabilir.. Ismi zaten caykur didi stadyumu oldu...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sorun hibrit çakmaksa bunu 1M€ ya getirip makineyi çaktırırsın
ama Türkiye ikliminde şöyle bir sıkıntı var hibrit lifler yüzey ısısını alıp köklere taşıyor
ve çimin köklerinin yanmasına sebep oluyor. Buna engel olabilmek için toprak altında iklimleme
gerekiyor. bunu yapamazsan çimler iki ayda ölüyormuş. sisin başına brezilyada dünya kupasında gelmiş
bu olay

Çevrimdışı caner.eryigit

Biraz konu dışı olacak belki ama özür diliyorum.15 temmuz dan snr herkesin fb yi aklama çabası hepimizin gözünden kaçmıyordur eminim.kanal kanal gezip bu olaydan da kendilerine pay çıkardılar ya artık hiçbirşey demiyorum.Ama Allah'a şükür bizi saha da yenemeyeceklerini hepsi biliyor zaten...Özellikle spor kanallarında planlı bir şekilde üzerimize oynamalarını da görmüyor değiliz.Bu sene herşeyi deneyecekler heryerden saldıracaklar bizim şampiyon olmamamız için herşeyi yapacaklar çok şükür ki camia artık herşeyin bilincinde birlik içinde olduğumuzda herkese neler yapabileceğimizi gösterdik geçen sene itibariyle.Safları sıklaştıralım abilerim kardeşlerim bu sene camiamız için çok önemli inş yine Mutlu sonla bitecek.bu arada o GOMEZ buraya gelecek!!!

Çevrimdışı atalay

Süleyman Seba'yı özlemle ve saygıyla anıyorum. Bugün senin çocuklar şeyi şey edecekler umarım.

Çevrimdışı acan07

biri yer biri aboubakar
Gomez gelir alayına *oyar.  :D :D

Çevrimdışı Fatih_

Süleyman Seba'yı özlemle ve saygıyla anıyorum. Bugün senin çocuklar şeyi şey edecekler umarım.
Supersin ins.

Çevrimdışı T.Yapici

Bu arada TV den izleyen insanlar karşı tribünde hangi takımın taraftarını görecekler? Stadyumu görünce aklıma şey etti  :alala:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı cursedofdragon

Onursal Başkanımız Süleyman SEBA'yı vefatının ikinci yılında saygıyla ve minnetle anıyorum...

Çevrimdışı Berat

Bugünün bizim için olan önemini bütün takım oyuncularımızın sahiplenip bize yakışan şekilde kupayı kazanmamızı istiyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada TV den izleyen insanlar karşı tribünde hangi takımın taraftarını görecekler? Stadyumu görünce aklıma şey etti  :alala:

Bizim tribünü görecekler BEŞİKTAŞ tribünü :)

Çevrimdışı T.Yapici

O zaman harika haber bu  :ishock: Gerçi öğrenci evimizdeki ufacık TV ile ne kadar göreceksem  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kutay

o çok iyi o zaman, eğer gs tribünü görünseydi deplasmanda oynuyormuşuz gibi bir his olurdu içimde  :)
[ Son Düzenleme: 13 Ağustos 2016, 00:29:28 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Berat

o çok iyi o zaman eğer gs tribünü görünseydi deplasmanda oynuyormuşuz gibi bir his olurdu içimde  :)

Konya bizim alternatif stad  :icool:

Çevrimdışı onurturan

:claps: insallah :claps:
Nur icinde yatsın büyük başkan..

Çevrimdışı onurturan

:busted_cop: Okuyun  :busted_cop:

http://eksisozluk.com/entry/62295917
her sayfada birisi alintilasin bu yaziyi hizli hizli da okumayin anlaya anlaya yavas yavas okuyun yaslilari tennzih ediyorum onlar zaten yasadilar..

Çevrimdışı onurturan

sagolasın :ok:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bugün çıkması muhtemel kadro üzerinde eleştiriler olsa da U21 takımıyla çıksaydık bile o çocukların Seba'nın anısına şeyi şey edebileceklerine inanıyorum . Çünkü futbol sadece yetenekten ibaret değildir. Ruh olmadan salt yetenek bir şey  ifade etmez . O ruhu bugün maça çıkacak oyuncular da gösterecektir. 

Çevrimdışı onurturan

Milosevicin gitmesiyle ilgili yapilan haberi kimse iplememis kompany sayfalarca konusuldu bony ler bilmemkimler neler neler..
milo 1.7 niye inandirici gelmemis ahaliye  :alala: yalan malan konusalim ne var yani..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Milosevicin gitmesiyle ilgili yapilan haberi kimse iplememis kompany sayfalarca konusuldu bony ler bilmemkimler neler neler..
milo 1.7 niye inandirici gelmemis ahaliye  :alala: yalan malan konusalim ne var yani..
Sen inandın mı onur :)

En sonunda transfer yapmayacağıza da bağladılar bravo.Korktugumuz başımıza geldi

Çevrimdışı onurturan

Sen inandın mı onur :)

ben de inanmadim ama hic konusulmamasi beni biraz gerdi sanki adam yapismis kalmis bize herkes kabullenmis gibi oldu.
sonucta dedigim gibi burada okudugumuz en inanilmaz haber degil mylife abinin yazdigi ozel haberlerde bile bikac sayfa beyin firtinasi yapardik ..

Çevrimdışı onurturan

En sonunda transfer yapmayacağıza da bağladılar bravo.Korktugumuz başımıza geldi
yarın insallah kupayi alacagiz.. ama defansif ve ileri uctaki eksikligimizin de gozle gorulur sekilde ortaya cikmasini istiyorum acikcasi..

yarın insallah kupayi alacagiz.. ama defansif ve ileri uctaki eksikligimizin de gozle gorulur sekilde ortaya cikmasini istiyorum acikcasi..
Önemli olan kupa değil bence.Sezon başında sıkıntılar çekme ihtimalimiz transferler geciktikçe artıyor.Yapmazsak sene boyu çekeriz o sıkıntıları ve en fazla 3.oluruz.

Yarın ki maç için pek umudum yok zira şu muhtemel 11 geçen senenin yarısı kalitede değil.

İsmail>Tosic
Alexis>Necip

Sosa-Gomez yok...

Gs kadrosunu hem defansif hem de ofansif olarak ciddi şekilde güçlendirdi.

Başkanın şu açıklaması çok canımı sıktı.Alıştıra alıştıra transfer yapmayacaklarını açıklıyorlar,başka bir şey değil.Seriye bağlayacağımız zamanda reset çektik takıma,takviye de yapmadık.Tüm misyon hocaya yükleniyor ki çok çok büyük hatadır bu.Şenol Hoca'nın da bunun farkında olduğunu düşünüyorum umarım iflas bayrağını çekmez

Etiketler: