2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350523 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vallaha sen istediğin kadar gül, onu oynatmaya devam edecek . O yüzden toparlanması için dua et bence  :D
Onun oynayacagi zaten kesin ben toparlanmasi lazim demene güldüm sadece..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı autopsy

Onun oynayacagi zaten kesin ben toparlanir demene güldüm sadece..

Toparlanır demedim ki toparlanması lehimize olur dedim  :D Tolga'nın o mutsuz ve sürekli moralsiz vücut dilinden falan da acaip rahatsızım bu ayrı mevzu ama eldeki yerli tek alternatif de o . Yapacak birşey yok .

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı ozankarakoc

Beck,Linnes dışında katılıyorum

Bence Linnes'in kumaşı Beck'ten daha iyi. Geçen sezon oynadığı maçlarda formsuz göründü, etkisizdi. Beck, en iyi maçında bile aynı derecede etkisiz zaten... 'Duran' bir futbolcu... Ayağına top gelince yanındakine pas verebiliyor, tek yapabildiği bu. İyi niyeti ve çalışkanlığı malum, ama yaratıcı veya özel hiçbir tarafı yok. Hiçbir sağ bek için Beck > X diyebileceğimi sanmıyorum. Sabri de dahil buna :)
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Anladığım kadarıyla Şenol Hoca şampiyon kadrodaki oyuncularla maça başlamak istiyor.

Yani siz şampiyon oldunuz bu maçı oynamayı da siz hakediyorsunuz diye düşünüyor olabilir. Aslında bu bakış açısını yadırgamıyorum ama yine de bence eldeki en iyi kadroyla çıkmamız gerek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onun oynayacagi zaten kesin ben toparlanmasi lazim demene güldüm sadece..
Sezona Tolga başlasa bile fabri sezon içinde alacaktır kaleyi sıkıntı yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Anladığım kadarıyla Şenol Hoca şampiyon kadrodaki oyuncularla maça başlamak istiyor.

Yani siz şampiyon oldunuz bu maçı oynamayı da siz hakediyorsunuz diye düşünüyor olabilir. Aslında bu bakış açısını yadırgamıyorum ama yine de bence eldeki en iyi kadroyla çıkmamız gerek.
Rakip Gs ise gazozuna olsa bile yenmeliyiz sonra üzülüyorum ben

Çevrimdışı Tolga

Rakip Gs ise gazozuna olsa bile yenmeliyiz sonra üzülüyorum ben

Maç başlığında da yazdım rakibin kim olduğunun önemi yok aslında.

Önemli olan ülkedeki her kupayı müzemize götürebilmek olmalı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Her seferinde yazılanlardan bağımsız işine gelecek şekilde durumu egzajere edip, salt demagoji yapıyorsun. Yazdıklarım ile cevapların arasında en ufak bir bağlantı yok. Haklı çıkmak için işi başka yerlere çekerek saygısızlık yapan da sensin. Sana karşı son cevabım. Beni alıntılamaz ve mümkünse diyalog kurmazsan sevinirim. @Necmi
demogaji yapmak nasıl oluyor verdiğim cevapların hepsi birebir senin yazdıklarınla
ilgili işine gelmeyincemi demogaji yapmış oluyorum. Ben bu forumda yazan herkese cevap veririm
@atalay  herkesi alıntılar herkeslede diyalog kurarım. Bu foruma yazan herkes başta yazdığına
cevap gelmesini kabul eder. fikrin varsa karşı fikirde vardır. fikrini söyleme hakkı görüyorsan
karşı fikri duyma mecburiyetinde vardır. Kişisel olarak bana saygısızlık yaparsın ben sana yaparım
bunlar sorun değil bir özür herşeyi çözer ama senin yaptığın gibi topluma yapılırsa heleki cevap veremeyecek insanlara
bunu hiç bir özür çözemez. Ben senin topluma karşı olan suçlamalarını eleştiriyorum sen kişiselleştiriyorsun.

Çevrimdışı KAP

Hocanin transferleri oynatmamasinin verecegi mesaj acik,kupayi alirsak tabi. Transfersiz de bu ligin favorisiyiz, transferleri CL icin istiyorum.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Aykan19o3

Muhtemel kadro;
Tolga Beck Marcelo Necip Tosic Olcay Atiba Tolgay Ozzie Frei Cenk Tosun

Feda sezonundan hallice...

Çevrimdışı cursedofdragon

Muhtemel kadro;
Tolga Beck Marcelo Necip Tosic Olcay Atiba Tolgay Ozzie Frei Cenk Tosun

Feda sezonundan hallice...

Bi ihtimal adriano oynar tosic stoper'e geçer.

Beck-Marcelo-Tosic-Adriano

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Böyle daha güzel olur

Çevrimdışı Savaş

Lig boyunca takımdaki adamların skora katkılarını tahmin etmeye çalışayım bakalım. İşsizlik böyle bişey :D

Defans hattındaki 4 adamdan toplam : 10 gol
Tolgay : 6 gol
Atiba : 2 gol
Quaresma : 9 gol
Oğuzhan : 11 gol
Sosa :  9 gol
Olcay : 4 gol
Aras : 5 gol
Kerim : 5 gol
Cenk : 13 gol
Ömer :  5 gol
Aboubakar : 21 gol

Hesaplamadan yazdım tam 100 çıktı :D :D bu bi işaret bence. 100 atıyoruz bu sezon :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Lig boyunca takımdaki adamların skora katkılarını tahmin etmeye çalışayım bakalım. İşsizlik böyle bişey :D

Hesaplamadan yazdım tam 100 çıktı :D :D bu bi işaret bence. 100 atıyoruz bu sezon :D

Quaresma 9 atmaz :D Atamaz demiyorum bak atmaz :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı worns

Bu çok optimist olmuş :D Sosa, Ozi o kadar atarsa Tolgay o kadar atacak kadar oynayamaz. 1. forvet+Cenk 34 gol atıyorsa Ömer hangi ara oynayıp 5 gol atacak. :)

Ama skora yakın oyuncu anlamında kötü durumda değiliz. Diğer takımlardan en önemli farkımız bu ve Aboubakar ya da herhangi bir 1. forvetimiz 20+ atarsa bu şampiyonluğa çok yakın olduğumuz anlamına gelir. 100 olmaz ama şampiyonluk getirecek kadar gol olur.

Bu arada değerlendirmeyi lig golü olarak yazdığını düşünerek yaptım. Tüm kulvarlar dersen dediğin olabilir. :)

Çevrimdışı EagleForce

Geçmiş olsun .

:ebebe:

Sakatlansin diye dua etmek istemiyorum ama su adam gitsin bir sekilde. Gorunce bile uyuz oluyorum.  :akuma:

Çevrimdışı worns

Kaleci rotasyonumuz fena halde Kjaer, Fevzi, Myhre, Asper'li efsane sezonu andırıyor. Sonumuz benzemesin. :)

Çevrimdışı RevivaL

Kaleci rotasyonumuz fena halde Kjaer, Fevzi, Myhre, Asper'li efsane sezonu andırıyor. Sonumuz benzemesin. :)
Gün içerisinde benim de aklıma geldi de neyse hayırlısı diyerek geçiştirdim  :evillol:

Çevrimdışı asi_kartal

Her seferinde yazılanlardan bağımsız işine gelecek şekilde durumu egzajere edip, salt demagoji yapıyorsun. Yazdıklarım ile cevapların arasında en ufak bir bağlantı yok. Haklı çıkmak için işi başka yerlere çekerek saygısızlık yapan da sensin. Sana karşı son cevabım. Beni alıntılamaz ve mümkünse diyalog kurmazsan sevinirim. @Necmi

Futbol bilgine diyecek bir şey yok ama bazen çok abartıyorsun güzel kardeşim bilgi birikimin yaşıtlarına göre üst seviyede olabilir ama karşında ki insanlara da lütfen saygın olsun. Eyvallah deyip geç demiyorum yanlış anlama beni sadece üslupunu daha düzgün kullanabilirsin. Forumun ilk kurulduğu zamanlardan beri buralardayım az ve öz girerim son yorumun çok itici geldi eminim daha alttan alıp daha açıklayıcı cevap verme kabiliyetine sahipsin ama bunu yapmayarak sert bir şekilde yorum atıp diyaloğunu kesiyorsun. Yaşının gençliği ile ilgili demek geçiyor içimden ama yaşının ilersin de bilgin bir arkadaşa benziyorsun bunu sen yapınca kafam karışıyor anlam veremiyorum  :alala: @atalay
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Bence Linnes'in kumaşı Beck'ten daha iyi. Geçen sezon oynadığı maçlarda formsuz göründü, etkisizdi. Beck, en iyi maçında bile aynı derecede etkisiz zaten... 'Duran' bir futbolcu... Ayağına top gelince yanındakine pas verebiliyor, tek yapabildiği bu. İyi niyeti ve çalışkanlığı malum, ama yaratıcı veya özel hiçbir tarafı yok. Hiçbir sağ bek için Beck > X diyebileceğimi sanmıyorum. Sabri de dahil buna :)
Bekten ne beklediğinle alakalı geçen sene onun kanadından sadece bir gol yedik
rakip sağdan pozisyon bile yaratamadı. Buda sağ bekimizin görevini doğru şekilde yaptığını gösterir
ters kademeye girmesini hiç saymıyorum. artısı hücuma katlısı olurdu ama bir bekten beklenen öncelik
hücum değildir ancak savunma görevini doğru yaptıktan sonra verdiği hücum katkısına bakılır
ama asla hücum özelliğiyle puanlanmaz. Her zaman söyledim tekrar edeceğim Beckin hücum katkısının
olmamasının ana nedeni önde quaresma gibi biriyle oynuyor olması GG de oynasa farklı olmayacak
kariyeri ve lider kişiliği adrionayı belki ayırır bu fotoğraftan. Mesela becki hazırlık maçlarında izle
bütün sene katkı sağlamadığı kadar hücuma katkı verdi. orta açtı pas verdi hem Beckin verdiği ortalar isabetli oluyor
allah ne verdiyse deyip yollamıyor hedefe gönderiyor. Beck iyi bir bek tamam çok üst düzey değil ama şu anda
bence yerli en iyi bek. GG den de iyi linnes şu anda vasat bir bek ama üstünde durulursa iyi bir bek olmaya aday.

Çevrimiçi Necmi

bence Şenol hoca bütün diri oyuncuları ilk yarı oyuna sokar çarpıştırır
renkliyi iyice hırpalatır sonra quaresma adriona aras gibi oyuncuları cepheye sürer
sonrasında infaz başlasın :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şampiyonluk geliyor  :ishock:  :ishock:

Çevrimdışı cursedofdragon

Şampiyonluk geliyor  :ishock:  :ishock:

inşallah ikizdir eğer öyleyse kesin şampiyonuz :D  %100  :iblush:

Çevrimdışı linux

yarın ki maçta defans beni korkutmuyor değil , sol kanatta tosic değil adriano oynamalı her türlü . Yoksa iş düdük

Etiketler: