2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362357 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

Ama Bordo :D

Simdi Bordoya kirmizi mi diyelim sonra renk körü derler adama :alala:

kartal yuvasi site aciklamasidir:

"2016-2017 Beşiktaş 3. Forması için, bir yıllık aradan sonra koyu kırmızı tonlarını kullanıyor. adidas'ın 2016-2017 futbol sezonu tasarımlarına ait en çok öne çıkan unsurlardan biri olan ikonik 3 bant ise yine formanın yanlarında, bu kez beyaz olarak yer alıyor. "

Çevrimdışı tangaz

sen 4 tane beyaz forma aldın mı abi :D

3 beyaz 1 siyah aldım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

At Eti mi abi :D
Isler cok kesat maaslari kestim attim, millet bagirmasin diye hergun mangal. Dun geceden kalanlar yahu aksamdan kalinca yaninda da o gider tabii

At etinden corba sadece yahu cok kuru oluyor, okuz eti ile domuz eti. Gavurlara hanim dahil domuz eti, muslumanlara okuz eti. Bizim firma hosgoru firmasi yahu
Sadece bu domuz etiyle okuz etini ayni mangalda pisirme olayinda sikinti var o konuyu diyanete danisacam pektemek olayindan sonra.

Bu ruslarA doldurdunmu bardagi, yedirdinmi eti baska bisiye gerek yok.

Dunyanin heryerinde kriz var. allahtab bahceden patates, domates, havuc, lahana, pancar cikArtiyorum. Kendi yetistirdigin gibisi yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kartal yuvasi site aciklamasidir:

"2016-2017 Beşiktaş 3. Forması için, bir yıllık aradan sonra koyu kırmızı tonlarını kullanıyor. adidas'ın 2016-2017 futbol sezonu tasarımlarına ait en çok öne çıkan unsurlardan biri olan ikonik 3 bant ise yine formanın yanlarında, bu kez beyaz olarak yer alıyor. "
Koyu kirmizi budur abi ekte paylasiyorum 2 tane

Bu forma bildiğin Bordo yani Visne curugude diyebiliriz goz var izan var
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mahmut

Gunaydin, benden erkenciler varmis yahu okuya okuya gelirken anca gordum.

Ne tolgaymis arkadas @Yunus Emre Dökmeci ile @tuncaboylu birbirine girmisler.

Simdi iki kelam edelim
Tolga cok kotu bir kaleci degil, beni cok rahatsiz etmiyor her turk oyuncuda oldugu gibi konsantrasyon ve disiplin problemi var. bunlar zaten bizim turkiyede yetisen oyuncular icin fabrika ayarlari, degistiremiyorsun.
Mac basina 4 top geliyor kaleye, kalede panku ile oynasak en cok 2 gol yeriz yahu fazla ustune dusmeye gerek yok. Muhim olan 2 yiyio 3 atmak. O ikiyi yeriz de 3u nasil atacaz ona kafa yormak lazim daha cok.

Simdi kaleci konusunda sikinti baska,
Fabri neden alindi, kim aldi, kim izledi, kim imzaladi
Sambade neden gitti, ne rapor verdi, kalmasi istendi mi
Boyko neden alindi, kim aldi, sambade ne rapor verdi, kim izledi

Bu yonetimi elestiremiyoruz cunku cok zor zamanda goreve geldiler ama bu futbol takiminda her isleri sacma sapan iki uc sefer 6x6 geldi diye fikret orman fenomen oldu.
Bu olaylar erikson ile basladi, yonetim hala acemi o ben arfadan para geleeecedi, rotor mi yapti?

Simdimyapilacak olay su;
Genc arkadaslar bilmezler ama hava ayni 2003yili gibi. Ezer geceriz falan derken operasyona kurban gitmistik. Simdi de ayni olaylar olacak, yonetim transferle ugrasacagina federasyon ile ugrassin cok gec olmadan. Butun mhkyi gslilerden kurdular, bir ses cikmadi.

Kaleci konusunda ise yapilmasi gereken su, hem boykoyu hem fabriyi gondereceksin utku oynayacak, tolga yedek olacak, ucuncu kaleci de veysel olacak. 3 tane yerli kaleci ile sampiyonlar ligi kadrosunda da avantajimiz olur.
Sampiyonlar liginde zaten bir beklentimiz olmamali en kotu 4 puan aliriz.
3 deplasmani kaybederiz
Grubun 1. Torba takimi bizi 85. Dakikada kornerden gelen golle ahlar vahlar icinde yener,
Grubun ikinci torba takimini vodafone arenada hacamat ederiz 3-1 aliriz maci
Grubun ucuncu torba takimi ile de vodafone arenada penaltilarimizin verilmedigi, golumuzun ofsayt diye iptal edildigi bir mac sonrasi 1-1 berabere kaliriz.
Hepitopu 6 tane mac oynanacak, nedir bu sampiyonlar ligi sevdasi katilim paramizi alalim oynamasak bile olur, kendimizi dev aynasinda gormeye gerek yok biz uefadan dvam edelim 2 sene daha sonra sampiyonlar ligine bakariz.
Once torba atlamamiz lazim hele ucuncu torbaya bi cikalim sonra ceyrek final falan konusuruz.

Abi ne utkusu yav neyi hangi maçını referans alarak diyorsun bunu harbi merak ediyorum.
Su an hazırlık maçlarından bu takımın kalecisi Fabridir benim açımdan, temel kaleci yetenekleri ortalama gözüküyor ama bizim ihtiyacımız olan bir ekstra özelliği var ayağını kullanabilmesi, hoffenheim maçı olsa gerek bir degajıyla kerim frei karşı karşıya kalmıştır.

2.kaleci ise Tolga benim açımdan, temel kaleci yetenekleri bence yine ortalama ama ayağı yok mesela Tolganın bu maçları izlerken daha da rahatsız ediyor, ayrıca Fabriden eksik taraftardaki kötü anıları. Ve türk oldugu için ilk 2 de olmak zorunda.

Boykonun ise izlediğimiz gördüğümüzle temel kaleci yetenekleri ortalamanın altında, Konya maçlarında neleri yedi gerçekten hayal kırıklığı oldu.
Boyko muhtemelen kapanan takım kalecisi, ayağı sıfır topa vururken bile ne kadar kazma oldugu belli bu konuda ayrıca her topu tokatlaması da bunu gösteriyor benim açımdan.

Zaten boyko taraftarın + yönetimin hatasıdır 3.3m verdik gerçekten bence yönetimin en kötü transferi ama taraftarında büyük bir baskısı oldu sadece yönetim suçlanamaz, Fabri transferi ise riskti ve bence tutmuş gibi gözüküyor. Allahtan boykoya çok bir maaş vermedik ki göndermesi kolay olabilir.

Bence en mantıklısı ilk seçenek olarak kiralamak belki iyi performans gösterir değerini yükseltir, diğer seçenek üçe beşe bakmadan göndermek çünkü şu kadroda durmasının hiçbir anlamı yok.

Yani istediğim üçlü: Fabri - Tolga - Utku. Utku da söylenen potansiyelinden dolayı inşallah bir an önce potansiyelini gösterir, ama şu an yetersiz ki yetersiz şekilde sahaya sürmek adamı bitirir zamanını beklemesi lazım.

Isler cok kesat maaslari kestim attim, millet bagirmasin diye hergun mangal. Dun geceden kalanlar yahu aksamdan kalinca yaninda da o gider tabii

At etinden corba sadece yahu cok kuru oluyor, okuz eti ile domuz eti. Gavurlara hanim dahil domuz eti, muslumanlara okuz eti. Bizim firma hosgoru firmasi yahu
Sadece bu domuz etiyle okuz etini ayni mangalda pisirme olayinda sikinti var o konuyu diyanete danisacam pektemek olayindan sonra.

Bu ruslarA doldurdunmu bardagi, yedirdinmi eti baska bisiye gerek yok.

Dunyanin heryerinde kriz var. allahtab bahceden patates, domates, havuc, lahana, pancar cikArtiyorum. Kendi yetistirdigin gibisi yok.
Ayni izgarada pisirmemeni tavsiye ederim abi yaglar karisir muhakkak :tabe:

Çevrimdışı tangaz

Van Brukelen evet.

Hollanda-Almanya Milli maçlarında Völler'le Klinsman iyi düdüklüyordu onu, biri atmasa biri atıyordu:)

völleri hiç sevmedim futbolcudan çok dönemin kadın kuaförlerine benziyordu  :D
ama klinsman benim adamımdı döneminin en tay en at futbolcusuydu bence...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı doganay

Koyu kirmizi budur abi ekte paylasiyorum 2 tane

Bu forma bildiğin Bordo yani Visne curugude diyebiliriz goz var izan var

Sen bordo demekten keyif aliyorsan oyle soyle , koyu kirmizi denmesinin hic bir sakincasi yok. Bordo zaten koyu kirmizinin bir tonudur.

Bak buda Acik kirmizi mesela...

Çevrimdışı yigitcan1903

Taraftar bordo ne lan demesin diye koyu kırmızı diyorlar  :D
Yapıyolar bi fantezi işte napalım
Var zaten bizde öyle fıstık yeşili,pembe tişörtlerle maça gelenler
Onlar hedef kitle herhalde
Bence Beşiktaş siyah-beyaz,girerse biraz kırmızı yeter

völleri hiç sevmedim futbolcudan çok dönemin kadın kuaförlerine benziyordu  :D
ama klinsman benim adamımdı döneminin en tay en at futbolcusuydu bence...
Sen bize laf mi cakiyon abi çaktırmadan :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bak buda Acik kirmizi mesela...
3 tanesi de çok iyi 3.yıldız formaları da bu ayarda olmalı :ok:

Sen bordo demekten keyif aliyorsan oyle soyle , koyu kirmizi denmesinin hic bir sakincasi yok. Bordo zaten koyu kirmizinin bir tonudur.
Diyorum ya abi Visne curugu diyebilirsin mesela ama Koyu kirmizi dersen gulerler adama bu Net sekikde BORDO

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yasaklı site gil transferiyle ilgili son durumu birazdan yazacakmış murat özen twit atmış

3 tanesi de çok iyi 3.yıldız formaları da bu ayarda olmalı :ok:
2 si var bende kirmizi cok acik ( Cirtlak ) oldugu icin beğenmedim ve almadim :bandit:

2012 - 2013 un kirmizisi var ama bende o formada efsane bence

Hele Siyah tarihimizin en guzel formalarından biri daha once @Necmi abininde söylediği gibi Adidasin ozel tasarımı 1.ci sinif kalite formasi..
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 10:10:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı doganay

Diyorum ya abi Visne curugu diyebilirsin mesela ama Koyu kirmizi dersen gulerler adama bu Net sekikde BORDO

Senin ekledigin oyle gibi ama bu baya baya kirmizi
farkli tonlarda mi uretiyorlar nedir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 si var bende kirmizi cok acik ( Cirtlak ) oldugu icin beğenmedim ve almadim :bandit:

Hele Siyah tarihimizin en guzel formalarından biri daha once @Necmi abininde söylediği gibi Adidasin ozel tasarımı 1.ci sinif kalite formasi..
bende de beyaz var siyahın bedeni kalmamıştı muhteşem gerçekten 3.yıldız formasını da özel yaparlar iyi olur.

Çevrimdışı mylife1903

Batlican pordosunun yandas yemisi yalin cartlak bir janjanli kirmizi ayni 100.yildaki gjbi yahu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Senin ekledigin oyle gibi ama bu baya baya kirmizi
farkli tonlarda mi uretiyorlar nedir

Allah nasip eder 3.* takarsak gelecek yıl kesinlikle Nike ile tasarım anlaşması yapılmalıdır. ( Bilmıyorum Adidas ile bir antlaşma tahaddüdü var mı ) Nike formaları gerçekten cok cok ıyı . Bknz: İnter  :akuma:

bende de beyaz var siyahın bedeni kalmamıştı muhteşem gerçekten 3.yıldız formasını da özel yaparlar iyi olur.
Beyaz basta begenilmemisti hatta Milan formasinin taklidi falan demişlerdi ama ben begendim ve aldim zaten sonradan herkes begendi ve bayagi satildi

Çevrimdışı tangaz

Sen bize laf mi cakiyon abi çaktırmadan :alala:

bi bağ kuramadım bu mesajından Yunus emre  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Abi ne utkusu yav neyi hangi maçını referans alarak diyorsun bunu harbi merak ediyorum.
Su an hazırlık maçlarından bu takımın kalecisi Fabridir benim açımdan, temel kaleci yetenekleri ortalama gözüküyor ama bizim ihtiyacımız olan bir ekstra özelliği var ayağını kullanabilmesi, hoffenheim maçı olsa gerek bir degajıyla kerim frei karşı karşıya kalmıştır.

2.kaleci ise Tolga benim açımdan, temel kaleci yetenekleri bence yine ortalama ama ayağı yok mesela Tolganın bu maçları izlerken daha da rahatsız ediyor, ayrıca Fabriden eksik taraftardaki kötü anıları. Ve türk oldugu için ilk 2 de olmak zorunda.

Boykonun ise izlediğimiz gördüğümüzle temel kaleci yetenekleri ortalamanın altında, Konya maçlarında neleri yedi gerçekten hayal kırıklığı oldu.
Boyko muhtemelen kapanan takım kalecisi, ayağı sıfır topa vururken bile ne kadar kazma oldugu belli bu konuda ayrıca her topu tokatlaması da bunu gösteriyor benim açımdan.

Zaten boyko taraftarın + yönetimin hatasıdır 3.3m verdik gerçekten bence yönetimin en kötü transferi ama taraftarında büyük bir baskısı oldu sadece yönetim suçlanamaz, Fabri transferi ise riskti ve bence tutmuş gibi gözüküyor. Allahtan boykoya çok bir maaş vermedik ki göndermesi kolay olabilir.

Bence en mantıklısı ilk seçenek olarak kiralamak belki iyi performans gösterir değerini yükseltir, diğer seçenek üçe beşe bakmadan göndermek çünkü şu kadroda durmasının hiçbir anlamı yok.

Yani istediğim üçlü: Fabri - Tolga - Utku. Utku da söylenen potansiyelinden dolayı inşallah bir an önce potansiyelini gösterir, ama şu an yetersiz ki yetersiz şekilde sahaya sürmek adamı bitirir zamanını beklemesi lazım.
Ha utku oynamis ha tolga ha boyko ha fabri kura ile birini secip koysalar kaleye gene sampiyonuz.
Buyutuluyor bu kaleci olayi.

Yok ospina gelecekse tamam gelsin hos gelsin ama bu 4 kaleci icinden biri oynayacaksa genc olan utku oynasin. Buyuk fark yok aralarinda hepsi orta karar kaleci

bi bağ kuramadım bu mesajından Yunus emre  :alala:
Meslegimize laf cakmisin abi :D

Çevrimdışı worns

Aboubakar haberleri var. Harika olur ama Porto formda golcüsünü niye kiralık göndersin? Elden çıkarayım dese ciddi bonservisle alıcısı çıkacak genç, potansiyelli bir forvet.

Stoper işinde artık yol alsak da transferin sonuna kadar Gomez beklesek en azından.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Allah nasip eder 3.* takarsak gelecek yıl kesinlikle Nike ile tasarım anlaşması yapılmalıdır. ( Bilmıyorum Adidas ile bir antlaşma tahaddüdü var mı ) Nike formaları gerçekten cok cok ıyı . Bknz: İnter  :akuma:
var tabi değiştiremezsin adidası.

Etiketler: