2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12356906 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı linux

Benteke ve kulübüyle anlaştığımız yönünde haberler var

Çevrimdışı mylife1903

Abi yapma allasen utkuyla digerleri arasinda fark yok nasil diyebiliosun vakit geliyo sampiyonlugu bir kurtaris belirliyor, e madem sampiyon olacaz sen ben gec kaleye parada vermeyelim hatta defansa da gerek yok stoper necmi abi oynasin.

O fabrinin ayagini iyi kullanmasi bile buyuk fark edecek goreceksiniz eger hoca yeterli gorurse.
Sampiyonlugu belirleyen kurtarisi direk yapiyor yahu

Boyko fabri hepsi hatali transfer. Kalecilikleri orta karar zaten super uber kaleci olsalar turkiyeye bu fiyatlara gelmezler.

50 sefer yazdik sscbden cikma adam almayin, diye
Ustelik bu boyko oyle maganda falan bir cocuk da degil gene hyum saglayamadi herifin yuzu eridi burda
Fabri desen kariyer firsati yakaladi o da ispanyol. Ispanyol futbolcular da buyuk olasilikla tutmuyor.

Benim dedigim su fark yaratacak bir kaleci alamiyorsan hic alma ciksin genc cocuk oynasin sknuc degismeyecek gene sampiyonuz.
Bu yazdiklarim diger futbolcular icin de gecerli mal mal adam almaya grrek yok. Iyisini alamiyorsAn birak cenk oynasin.

Çevrimdışı Ergin1903

Bruma ilk geldigi zamanlarda bile beni korkutmuştur. O zmnlar karar vermede büyük sıkıntısı vardi, hazirlik maclarinda bunu biraz geliştirmişe benziyordu.bize en büyük sıkıntıyı bruma yaratabilir.

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın Murat Özen en güçlü aday Aboubakar yazdı. Gelirse net 25 golü var diye düşünüyorum. Yaşı da daha 24.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi) BJK TV’de yayınlanan Gündem Özel programında açıklamalarda bulundu.

''Kartal Yuvası dönemsel olarak baktığınızda Sayın Fikret Orman Başkanımızın göreve geldiği süre içerisinde 2012’de 28 iken şu anda 76 tane satış noktasına ulaşmıştır. Bunun 35’i İstanbul’da 39’u Anadolu’da 2 tanesi de e-ticaret olarak faaliyet gösteriyor.

Bu sezon 90-100 arası Kartal Yuvası sayısına ulaşmayı planlıyoruz. Daha verimli olabilecek noktalarda mağazalar açmaya çalışıyoruz. Çarşı’da ve Üsküdar’da bir mağaza açtık. İki tane mağazamız ciro hedefleriyle mesela bizim hemen birçok mağazamızın önüne geçti.

En kısa sürede mağaza açmayı hedeflediğimiz yerler; Çorlu, Ordu, Aydın ve Afyon. Hatta ikisinin şu anda dekorasyonları yapılıyor. En kısa zamanda onları da devreye sokacağız.

Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olduktan sonra e-ticaret’in yapılanmasını Mart ayında değiştirdik. Taraftarlarımızın daha kolay alışveriş yapabileceği daha çabuk ulaşabileceği bir değişikliğe gittik. Vodafone Arena’daki mağazamızdan sonra en fazla ciro yaptığımız yer. e-ticaret en kar ettiğimiz yer. Dünyanın her yerine ürün gönderebiliyoruz.

Fikret Orman Başkanımızın dönemi itibariyle baktığımız zaman son 5 sezonda forma satışlarımız 100’de 500 artmış. 2011-2012 senelerinde forma satışları 66 bin iken 2015-2016 sezonunu 400 bin formayla kapattık. 2016-2017’deki beklentimiz de 500.000 adet. Daha üzerine çıkarsak daha mutlu oluruz.

Vodafone Arena Nisan ayında açıldığı halde 65 milyon lira ciro yaptık. Hedeflerimizin de yüzde 20 üzerinde kapattık. Yaptığımız pazarlama teknikleri ve gelen şampiyonluk da çok etkendir.

2017-2018 sezonu formalarımız belli. Kulüp tarafında Başkanımız ve benimle birlikte bir iki kişi daha biliyor. Formaları o kadar kişi gördü. Çok kısa zamanda duyurusunu yapacağız. 2018-2019 sezonuyla ilgili de taraftarımızdan forma dizaynı isteyeceğim. Pazarlama açısından uygun görülen çizimleri adidas ile paylaşacağız.

Forma satışlarımızda yüzde 75 oranında büyüme var. Geçen sene Haziran-Temmuz ayında 1.000 adet sattıysak bu sene 1.750 adet satmışız. Bu da taraftarımızın kulübe gösterdiği ilgi alakayı belli ediyor.

Taraftar organizasyonlarıyla ilgili bir gelişme olduğunda biz heyecanlanıyoruz. Taraftarlarımız sahip çıkıyorlar ve bizim satışlarımıza da çok ivme kazandırıyor. Daha da motive oluyoruz. Taraftarımız kulübüne sahip çıkan bir yapıya sahip.

Olabildiğince fazla ürün çeşitliliği sunmaya çalışıyoruz. Şu anda 16 bin adet ürün çeşidimiz var.

Brooks Brothers, kulüp anlamında çok destekleri olan Sayın Rahmi Koç’un Koç Holding’in bünyesinde olan bir marka. Bizim futbol a takımımıza sponsor oldu. Futbolcularımız bu ürünleri giymeye başladıktan sonra aynıları sadece Vodafone Arena mağazamızda olacak. Oradan satın alabilecekler.

Tasarım yarışmasını ilk biz başlattık. Şubat ayında yapmıştık. 5 özel tasarımı beğendik. İlk 2 çizim şu an Kartal Yuvası mağazalarımızda satılıyor. Çizimi yapan arkadaşlarımıza da kar payı verdik. Artık bunu her sene yapacağız.

Korsan bizim için başlı başına bir problem. Marka açısından korsan iyi bir şey demek ki biz iyi bir markayız ki korsanımızı yapıyorlar. Korsan ile mücadelede bizzat kendim çalışmalar yaptım. 2015-2016 sezonunda 580 tane uygulama yaptık, bunun 253'ü olumlu olarak bize yansıdı.

Biz bir markayız ve markamızın da değerlerini korumak zorundayız. Korumak açısından da Türkiye’de ilk defa bir spor kulübünde güvenlikli hologramı uygulayacağız. 2016-2017 sezonuna yetiştirmeye çalışıyoruz. Çok ciddi anlamda yatırım yapacağız. Hologramda yaklaşık 12 tane değişik özellik var ve üzerindeki seri numarası da 4 milyarda bir tutma ihtimali var.

Çağrı merkezini kendi bünyemize aldık. Profesyonel bir ekibimiz var. Ürün anlamında dergi satışıyla başladık. Kulübümüzün internet sitesinde bulunan numara bizim tek call center numaramızdır. Başka numaralardan arandıklarında taraftarlarımız itibar etmesinler.

Ricardo Quaresma’nın Kartal Yuvası satışlarımıza çok olumlu etkisi var. Ricardo Quaresma’nın sosyal medya hesabından paylaştığı ürün tamamen Kartal Yuvası ürünüdür. Cumartesi gününden itibaren Kartal Yuvası mağazalarımızda ve internet sitemizde satışta olacak.”
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

:s20: :s20: :s20:

Vay beee 66.000 forma satisindan 400.000 forma satisina....

Tarftardan forma dizayni istemelerini cok olumlu karsiliyorum Cok guzel dizaynlar çıkıyor ortaya..

Çevrimdışı TURKahvesi

ben o laneti atlamışım @tuncaboylu haklısın ertesi sene psv.ye penaltılarla kaybetmişlerdi doğru o psv.de iyi takımdı kalecilerine gıcık kapardım ama iyi kaleciydi van burukalenmiydi neydi
Hans van Breukelen benim çocukluk hayranlığım olan bir kaleciydi
burada dile getirmiştim kaleci dilinden anladığımı
işte bu dilin ta kendisiydi Hans van Breukelen yaşlıydı ama iyi kaleciydi etkilemişti beni :) @tangaz

Eski FETÖ'cü Said Alpsoy: "Galatasaraylılar 1996-2000 yılları arasında nasıl şampiyon olduklarını bilseler çok mutsuz olurlar!"

Çevrimdışı mylife1903

seni ihbar etsinlerde görsünler sonra salarsın bunların üzerine kgb.yi ardından kırbaç şov
Heheh cok denediler abi ihbar olayini buralardA, kalkismaya kalkistilar sonra telefonlarimi falan dinlediler ardindan kgbyi goreve davet ettim, bir daha da arayip sormadilar.
Kirbaclan degil abi yeni yoneltemler var elektrikli dugmeye basiyon veriyon elektriiii veryon elektriii super bisi
Dusunuyorum bu bizim futbolculara da monte edeceksin telefondan dugmeye basincA elektiklendiriyon, mucizee

Simdi vahsi bir kedi var bende habire zipliyor masaya falan dus giriyor, 1 yasi daha dolmadi okuz gibi, buna bu elektinkli tasmadan takiyorsun abi, programliyon bunu 1m yukselince cartt biznzhzt
Simdi dusun omer sismanogluna bagliyon elenktrinki dugmeyi de @Necmi abiye veriyon abooiowww

Çevrimdışı tuncaboylu

Nerelerde yazıyor?

Herkes şöyle haberler var böyle haberler var yazıp duruyor, kimse kaynak göstermiyor. (@Mehmet Ali C. gösteriyor, hakkını yemeyelim) :bandit:

Yazsanıza nerede gördüğünüzü. Bulmak için X Beşiktaş diye arıyorum google'e, 50 bin tane saçma haber çıkıyor.  :akuma:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eski FETÖ'cü Said Alpsoy: "Galatasaraylılar 1996-2000 yılları arasında nasıl şampiyon olduklarını bilseler çok mutsuz olurlar!"
  :tabe: Bundan sonra maçlarda malum tezahüratımız; "Kumpasla şampiyonluk ne kadar kolay Fetöcüsün Galatasaray" olmalı

Son Dakika :busted_cop:

Saat 18.30'da Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile takım kaptanının katılımıyla Basın Toplantısı düzenlenecek.

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Murat Özen en güçlü aday Aboubakar yazdı. Gelirse net 25 golü var diye düşünüyorum. Yaşı da daha 24.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

porto bu çocuğu 1-3 sene zarfında 25+ bir bedelle satar bana hiç gerçekçi gelmiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

j
Utanmazki onlar biz biliyoruz nasil olduklarini
Zeki alasya soyluyordu bir filminde
Her mac bir penalti her mac bir kirmizi kart.
Allah coluk cocuklarindan cikartsin cok buyuk hakkimizi yediler mumkun degil helal etmem ben hakkimi. Her kim ki besiktasin bir gram hakkini yiyip benim gibi besiktaslilarin goz yasi dokmesine sebep olduysA buyuk allahim gani gani belasini versin.
Emre belozoglu da bunlardandir diye tabmin ediyordum oyle bir dokunulmazligi vardi ki ama hakkini yemisim galiba

Çevrimdışı linux

Nerelerde yazıyor?

Herkes şöyle haberler var böyle haberler var yazıp duruyor, kimse kaynak göstermiyor. (@Mehmet Ali C. gösteriyor, hakkını yemeyelim) :bandit:

Yazsanıza nerede gördüğünüzü. Bulmak için X Beşiktaş diye arıyorum google'e, 50 bin tane saçma haber çıkıyor.  :akuma:

http://kralspor.ensonhaber.com/m/haber.php?s=klopptan-besiktasa-benteke-mujdesi-2016-08-12

http://m.sporx.com/vodafone-arena-christian-benteke-ile-ucacak-SXHBQ561599SXQ

Çevrimdışı D-MAN

Saat 18.30'da Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile takım kaptanının katılımıyla Basın Toplantısı düzenlenecek.
tolga  :s20:

Çevrimdışı TURKahvesi

biz bilmiyoruz sanki bunları
ama şunu net ifade edeyim bu ş.refsizlerin yatacak yerleri yok diyor kapatıyorum konuyu.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Takım kaptanı? Tolga deme çocuğumu keserim...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı tangaz

Hans van Breukelen benim çocukluk hayranlığım olan bir kaleciydi
burada dile getirmiştim kaleci dilinden anladığımı
işte bu dilin ta kendisiydi Hans van Breukelen yaşlıydı ama iyi kaleciydi etkilemişti beni :) @tangaz

@Özgür iyi kaleciydi ama çok antipatikti sinir bozucuydu rakibe psikolojik üstünlükle 8 puan fark atıyordu  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

porto bu çocuğu 1-3 sene zarfında 25+ bir bedelle satar bana hiç gerçekçi gelmiyor...

Kiralık alırız zaten 10 milyon üstü satın alma bedelli.

Çevrimdışı tangaz

ben bunu yıllardır söylüyorum eski himmetçilerin₁ söylemesine gerek yok bu ülkeye başbakan olacam var ya ülke başbakan görür sonra gelsin seri şampiyonluklar  :super: :super: :super:

Çevrimdışı T.Yapici

Takım kaptanı? Tolga deme çocuğumu keserim...

Tolgaya karşı ne durumda olduğumuzun en net ifadesi  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Etiketler: