İyi sabahlar uyanacak olanlar, uykusu kaçanlar, vampirler.
Gunaydin, benden erkenciler varmis yahu okuya okuya gelirken anca gordum.
Ne tolgaymis arkadas
@Yunus Emre Dökmeci ile
@tuncaboylu birbirine girmisler.
Simdi iki kelam edelim
Tolga cok kotu bir kaleci degil, beni cok rahatsiz etmiyor her turk oyuncuda oldugu gibi konsantrasyon ve disiplin problemi var. bunlar zaten bizim turkiyede yetisen oyuncular icin fabrika ayarlari, degistiremiyorsun.
Mac basina 4 top geliyor kaleye, kalede panku ile oynasak en cok 2 gol yeriz yahu fazla ustune dusmeye gerek yok. Muhim olan 2 yiyio 3 atmak. O ikiyi yeriz de 3u nasil atacaz ona kafa yormak lazim daha cok.
Simdi kaleci konusunda sikinti baska,
Fabri neden alindi, kim aldi, kim izledi, kim imzaladi
Sambade neden gitti, ne rapor verdi, kalmasi istendi mi
Boyko neden alindi, kim aldi, sambade ne rapor verdi, kim izledi
Bu yonetimi elestiremiyoruz cunku cok zor zamanda goreve geldiler ama bu futbol takiminda her isleri sacma sapan iki uc sefer 6x6 geldi diye fikret orman fenomen oldu.
Bu olaylar erikson ile basladi, yonetim hala acemi o ben arfadan para geleeecedi, rotor mi yapti?
Simdimyapilacak olay su;
Genc arkadaslar bilmezler ama hava ayni 2003yili gibi. Ezer geceriz falan derken operasyona kurban gitmistik. Simdi de ayni olaylar olacak, yonetim transferle ugrasacagina federasyon ile ugrassin cok gec olmadan. Butun mhkyi gslilerden kurdular, bir ses cikmadi.
Kaleci konusunda ise yapilmasi gereken su, hem boykoyu hem fabriyi gondereceksin utku oynayacak, tolga yedek olacak, ucuncu kaleci de veysel olacak. 3 tane yerli kaleci ile sampiyonlar ligi kadrosunda da avantajimiz olur.
Sampiyonlar liginde zaten bir beklentimiz olmamali en kotu 4 puan aliriz.
3 deplasmani kaybederiz
Grubun 1. Torba takimi bizi 85. Dakikada kornerden gelen golle ahlar vahlar icinde yener,
Grubun ikinci torba takimini vodafone arenada hacamat ederiz 3-1 aliriz maci
Grubun ucuncu torba takimi ile de vodafone arenada penaltilarimizin verilmedigi, golumuzun ofsayt diye iptal edildigi bir mac sonrasi 1-1 berabere kaliriz.
Hepitopu 6 tane mac oynanacak, nedir bu sampiyonlar ligi sevdasi katilim paramizi alalim oynamasak bile olur, kendimizi dev aynasinda gormeye gerek yok biz uefadan dvam edelim 2 sene daha sonra sampiyonlar ligine bakariz.
Once torba atlamamiz lazim hele ucuncu torbaya bi cikalim sonra ceyrek final falan konusuruz.