2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360071 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Ooooo reis sabah kahvesini koyup hemen foruma girmis.
Calisanlarin rahat ettigi 30 dakika mudur besiktasla mesgul komple.

Abi duyum var mi duyum?
Duyum yoksa hemen konu disina gireyim ben
Ama buda yapılmazki sabah sabah :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de bu sene cl falan varken büyük fırsat teptiğimizi düşünüyorum
Yine iyi satış olur ama çok daha fazlası olurdu iyi tasarımlarla
bence asıl rekoru seneye 3.yıldızı taktığımızda kıracağız formalarda 2014 sezonu gibi olursa çok satarız  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

gençler bu uefa organizasyonları kuraları hakkında kele fazla yükleniyosunuz. burada kötü kura çeken kel değil Beşiktaş, adam renklilere şeker kaymak kuralar çekiyor. yaşınız tutmaz çoğunuzun 86-87 şampiyon kulüpler kupasında çeyrek finalde d.kievi çekerken kel mel ortalarda yoktu. çekilebilecek en zor kura kievdi tüm dünya valeri lobanovskinin takımı 2000lerin futbolunu oynuyor die saygı gösteriyordu o takıma, skorlar iç saha 5-0 deplasman 2-0...

O seneyi iyi hatırlıyorum abi, ilk 2 tur ballı kura çekmiştik.

Çeyrek finalde ise Brondby ve Porto dışında çekilebilecek kolay takım yoktu, kolay sandığımız Porto da gidip kupayı aldı.

Çevrimdışı abdusta

Yarınki büyük Kupa macının ilk 11 kadrosunda yeni transferlerden 1 kişi olacagı konusuluyor

Muhtemel kadromuz :

Tolga
                                                                            Andreas  -  Luiz  - Antonio  - Claro
                                                                                       Oguzhan -  Hutchinson
                                                                                       Benardo  - Ali-Olcay
                                                                                               Cenk

Saygılar

Çevrimdışı Koa_lAA

Bu paranın ne kadarı kar acaba? Forma satışlarındaki kar marjı düşük diye duymuştum.

o konuda bi bilgi bulamadım..

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ ailesi,

Arkadaslar bugun forma alıcam ama beyaz mı bordo mu alsam karar veremedim ?

Beyaz biraz daha güzel göze hos gibi geldi bana ? Beyaz alan arkadaşlar cogunlukta sanırım =)

Çevrimdışı tangaz

O seneyi iyi hatırlıyorum abi, ilk 2 tur ballı kura çekmiştik.

Çeyrek finalde ise Brondby ve Porto dışında çekilebilecek kolay takım yoktu, kolay sandığımız Porto da gidip kupayı aldı.

kupayı alan porto değil benfica idi final maçı sanırım 2-1 bitmişti golün birini de cezayirli meşhur forvet rabah madjer topukla atmıştı  :ok:
ne hafıza var bende de arkadaş  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Beyaz biraz daha güzel göze hos gibi geldi bana ? Beyaz alan arkadaşlar cogunlukta sanırım =)

Ben bordoyu çok beğendim ilk çıktığı andan beri.

Çevrimdışı tuncaboylu

kupayı alan porto değil benfica idi final maçı sanırım 2-1 bitmişti golün birini de cezayirli meşhur forvet rabah madjer topukla atmıştı  :ok:
ne hafıza var bende de arkadaş  :bandit:

Madjer'in golünü hatırlıyorum, şampiyon kulüpler kupası finallerinin en efsanevi gollerinden biriydi.

Yalşnız takım Porto'ydu abi : :tabe:

Benfica eski teknik direktörlerinin ahını aldığından beri 50 senedir Avrupa'da kupa kaldıramıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ooooo reis sabah kahvesini koyup hemen foruma girmis.
Calisanlarin rahat ettigi 30 dakika mudur besiktasla mesgul komple.

Abi duyum var mi duyum?
Duyum yoksa hemen konu disina gireyim ben
At Eti mi abi :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bordo aldım ben çok hoşuma gitti  :ok:

Çevrimdışı tangaz

Madjer'in golünü hatırlıyorum, şampiyon kulüpler kupası finallerinin en efsanevi gollerinden biriydi.

Yalşnız takım Porto'ydu abi : :tabe:

Benfica eski teknik direktörlerinin ahını aldığından beri 50 senedir Avrupa'da kupa kaldıramıyor.

o zamanlar porto varmıydı yaa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tuncaboylu

o zamanlar porto varmıydı yaa

İşte biz de adını duymamıştık, çeyrek finalde bize o çıksın istiyorduk.

Sonra öğrendik, varmış.  :icool:

Günaydın arkadaşlar :)

güncel forma satışları yüzdelik dağılımı :

beyaz %40
siyah %32
bordo %28
Ben sokakta beyaz hic görmüyorum 2 kisi gördüm suana kadar

Bordo ve siyah epey gördüm bi yanlislik olmasin :alala:

Çevrimdışı tangaz

ben o laneti atlamışım @tuncaboylu haklısın ertesi sene psv.ye penaltılarla kaybetmişlerdi doğru o psv.de iyi takımdı kalecilerine gıcık kapardım ama iyi kaleciydi van burukalenmiydi neydi

Çevrimdışı doganay

bordo forma mi  :alala: , oldu olacak ts formasi diyelim ...
biz 3.formamiza koyu kirmizi falan diyelim bence , bordo hic hos olmuyor.

Çevrimdışı tangaz

Ben sokakta beyaz hic görmüyorum 2 kisi gördüm suana kadar

Bordo ve siyah epey gördüm bi yanlislik olmasin :alala:

dün bjk tv.de kartal yuvalarından sorumlu yönetici (sanırım hüseyin micandı) açıkladı abicim

Çevrimdışı bjk4ever

Antlaşmaya  2016-2017 sezonunda toplam 20 resmi maçta forma giyerse fio ya 2017 de 3.5m€ ödenecek diye br madde koyarsak ? Yada benzer şeklde bir bonus ?

Financial control komitesinin ozel kurallari var mi bilmem, ama muhasebe acisindan su sekil oluyor;

Olasilik hesabina gore bir kismi 2016-2017de muhasebelestirilir, gerisi gelecek sezonda olur. Mesela 20 mac oynama sansini biz 80% olarak goruyorsak bu sezon 2.8 mio gider yazariz. Sonra sonuca gore 2017-2018'de ya 0.7 mio daha gider yazilip tamamlabir veya tamamlamamissa 2.8 mio gelir yazilir taahhut dustugu icin.
Onun disinda anlasmadan dogabilecek taahhutun tamami bilanco disi hukumluluk olarak dipnotta yer alir.

Ama diyecegim su ki; daha once de taksitle oderiz ilk taksit sadece butceden duser vs denmisti. Ne uefa o kadar salak ne biz o kadar akilliyiz. Oyle olsaydi zaten bu anlasma olmazdi kafadan. Bu tur kurnazliklar sokmez. Haaa; sen sozel olarak anlasirsin fio ile. Gomez'i kagit uzerinde bedelsiz kiralarsin. Seneye onlarin paf takimindan bir oyuncuyu kagit uzerinde 3.5a alirsin. Ama boyle bir anlasmaya bence fio girmek istemez, biz de girmeyi istememeliyiz zaten.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Ama Bordo :D

Simdi Bordoya kirmizi mi diyelim sonra renk körü derler adama :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dün bjk tv.de kartal yuvalarından sorumlu yönetici (sanırım hüseyin micandı) açıkladı abicim
sen 4 tane beyaz forma aldın mı abi :D

Vişne çürüğü diyelim ozaman en doğru tabir o olur

Çevrimdışı tuncaboylu

ben o laneti atlamışım @tuncaboylu haklısın ertesi sene psv.ye penaltılarla kaybetmişlerdi doğru o psv.de iyi takımdı kalecilerine gıcık kapardım ama iyi kaleciydi van burukalenmiydi neydi

Van Brukelen evet.

Hollanda-Almanya Milli maçlarında Völler'le Klinsman iyi düdüklüyordu onu, biri atmasa biri atıyordu:)

Doğrudur abi ozaman ben hic görmüyorum da o yuzden Şeyettiydim :iblush:

Yarınki büyük Kupa macının ilk 11 kadrosunda yeni transferlerden 1 kişi olacagı konusuluyor

Muhtemel kadromuz :

Tolga
                                                                            Andreas  -  Luiz  - Antonio  - Claro
                                                                                       Oguzhan -  Hutchinson
                                                                                       Benardo  - Ali-Olcay
                                                                                               Cenk

Saygılar
Rhodolfoyla baslamak cok buyuk risk olmazmi abi hem onun icin hemde bizim icin :alala:

Ayni hatayi Ersan ve Ismailde de yaptik ve tekrar nuksetti sakatliklari

Rhodolfo icin daha erken oldugunu düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 09:57:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Etiketler: