2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12360954 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cagdas44

Sessizliği bozayım :)

Eğer ki deplasman yasağı kalkarsa Vodafone Arena'da eyyam yapmanın zorluğunun farkında olanların devreye ek güç sokmaya çalıştığı anlaşılabilir kışkırtmaya çalışacaklardır ama sindirmek zor olmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi sabahlar uyanacak olanlar, uykusu kaçanlar, vampirler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Gunaydin, benden erkenciler varmis yahu okuya okuya gelirken anca gordum.

Ne tolgaymis arkadas @Yunus Emre Dökmeci ile @tuncaboylu birbirine girmisler.

Simdi iki kelam edelim
Tolga cok kotu bir kaleci degil, beni cok rahatsiz etmiyor her turk oyuncuda oldugu gibi konsantrasyon ve disiplin problemi var. bunlar zaten bizim turkiyede yetisen oyuncular icin fabrika ayarlari, degistiremiyorsun.
Mac basina 4 top geliyor kaleye, kalede panku ile oynasak en cok 2 gol yeriz yahu fazla ustune dusmeye gerek yok. Muhim olan 2 yiyio 3 atmak. O ikiyi yeriz de 3u nasil atacaz ona kafa yormak lazim daha cok.

Simdi kaleci konusunda sikinti baska,
Fabri neden alindi, kim aldi, kim izledi, kim imzaladi
Sambade neden gitti, ne rapor verdi, kalmasi istendi mi
Boyko neden alindi, kim aldi, sambade ne rapor verdi, kim izledi

Bu yonetimi elestiremiyoruz cunku cok zor zamanda goreve geldiler ama bu futbol takiminda her isleri sacma sapan iki uc sefer 6x6 geldi diye fikret orman fenomen oldu.
Bu olaylar erikson ile basladi, yonetim hala acemi o ben arfadan para geleeecedi, rotor mi yapti?

Simdimyapilacak olay su;
Genc arkadaslar bilmezler ama hava ayni 2003yili gibi. Ezer geceriz falan derken operasyona kurban gitmistik. Simdi de ayni olaylar olacak, yonetim transferle ugrasacagina federasyon ile ugrassin cok gec olmadan. Butun mhkyi gslilerden kurdular, bir ses cikmadi.

Kaleci konusunda ise yapilmasi gereken su, hem boykoyu hem fabriyi gondereceksin utku oynayacak, tolga yedek olacak, ucuncu kaleci de veysel olacak. 3 tane yerli kaleci ile sampiyonlar ligi kadrosunda da avantajimiz olur.
Sampiyonlar liginde zaten bir beklentimiz olmamali en kotu 4 puan aliriz.
3 deplasmani kaybederiz
Grubun 1. Torba takimi bizi 85. Dakikada kornerden gelen golle ahlar vahlar icinde yener,
Grubun ikinci torba takimini vodafone arenada hacamat ederiz 3-1 aliriz maci
Grubun ucuncu torba takimi ile de vodafone arenada penaltilarimizin verilmedigi, golumuzun ofsayt diye iptal edildigi bir mac sonrasi 1-1 berabere kaliriz.
Hepitopu 6 tane mac oynanacak, nedir bu sampiyonlar ligi sevdasi katilim paramizi alalim oynamasak bile olur, kendimizi dev aynasinda gormeye gerek yok biz uefadan dvam edelim 2 sene daha sonra sampiyonlar ligine bakariz.
Once torba atlamamiz lazim hele ucuncu torbaya bi cikalim sonra ceyrek final falan konusuruz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Gunaydin, benden erkenciler varmis yahu okuya okuya gelirken anca gordum.

Ne tolgaymis arkadas @Yunus Emre Dökmeci ile @tuncaboylu birbirine girmisler.

Simdi iki kelam edelim
Tolga cok kotu bir kaleci degil, beni cok rahatsiz etmiyor her turk oyuncuda oldugu gibi konsantrasyon ve disiplin problemi var. bunlar zaten bizim turkiyede yetisen oyuncular icin fabrika ayarlari, degistiremiyorsun.
Mac basina 4 top geliyor kaleye, kalede panku ile oynasak en cok 2 gol yeriz yahu fazla ustune dusmeye gerek yok. Muhim olan 2 yiyio 3 atmak. O ikiyi yeriz de 3u nasil atacaz ona kafa yormak lazim daha cok.

Simdi kaleci konusunda sikinti baska,
Fabri neden alindi, kim aldi, kim izledi, kim imzaladi
Sambade neden gitti, ne rapor verdi, kalmasi istendi mi
Boyko neden alindi, kim aldi, sambade ne rapor verdi, kim izledi

Bu yonetimi elestiremiyoruz cunku cok zor zamanda goreve geldiler ama bu futbol takiminda her isleri sacma sapan iki uc sefer 6x6 geldi diye fikret orman fenomen oldu.
Bu olaylar erikson ile basladi, yonetim hala acemi o ben arfadan para geleeecedi, rotor mi yapti?

Simdimyapilacak olay su;
Genc arkadaslar bilmezler ama hava ayni 2003yili gibi. Ezer geceriz falan derken operasyona kurban gitmistik. Simdi de ayni olaylar olacak, yonetim transferle ugrasacagina federasyon ile ugrassin cok gec olmadan. Butun mhkyi gslilerden kurdular, bir ses cikmadi.

Kaleci konusunda ise yapilmasi gereken su, hem boykoyu hem fabriyi gondereceksin utku oynayacak, tolga yedek olacak, ucuncu kaleci de veysel olacak. 3 tane yerli kaleci ile sampiyonlar ligi kadrosunda da avantajimiz olur.
Sampiyonlar liginde zaten bir beklentimiz olmamali en kotu 4 puan aliriz.
3 deplasmani kaybederiz
Grubun 1. Torba takimi bizi 85. Dakikada kornerden gelen golle ahlar vahlar icinde yener,
Grubun ikinci torba takimini vodafone arenada hacamat ederiz 3-1 aliriz maci
Grubun ucuncu torba takimi ile de vodafone arenada penaltilarimizin verilmedigi, golumuzun ofsayt diye iptal edildigi bir mac sonrasi 1-1 berabere kaliriz.
Hepitopu 6 tane mac oynanacak, nedir bu sampiyonlar ligi sevdasi katilim paramizi alalim oynamasak bile olur, kendimizi dev aynasinda gormeye gerek yok biz uefadan dvam edelim 2 sene daha sonra sampiyonlar ligine bakariz.
Once torba atlamamiz lazim hele ucuncu torbaya bi cikalim sonra ceyrek final falan konusuruz.
Bu tabloda çok karamsar olmuş Kuralar çekilmeden şampiyonlar ligi hakkında yorum yapmak çok zor. Gerçi kurayı kel çekeceği için işimiz zor ama olsun. Çıkmadık candan ümit kesilmez

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bu tabloda çok karamsar olmuş Kuralar çekilmeden şampiyonlar ligi hakkında yorum yapmak çok zor. Gerçi kurayı kel çekeceği için işimiz zor ama olsun. Çıkmadık candan ümit kesilmez
Karamsar degil yahu oldukca gercekci

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Günaydın sevdiceğinin yolunu gözler gibi KAP bekleyenler :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Sarp

Günaydın abilerim, günaydın kardeşlerim  :)
Bu sabah gözüme takılan güzel bir haber.
2015-2016 sezonunda 400 bin forma satmışız.

Çevrimdışı bjk4ever

Besiktas fiorentaya 2017 sezon sonunda 3,5milyon euro odeyecek bu anlaşma yapıldı

saygılar

Anlasmayi bu sekilde kagida dokersen bu senenin giderleri arasina girer ve ffp anlasmasi dolayisiyla butce disina cikmis oluruz. Odemeyi ne zaman yapacagin degil, ne zaman taahutu verdigin onemlidir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı Zafer55

Anlasmayi bu sekilde kagida dokersen bu senenin giderleri arasina girer ve ffp anlasmasi dolayisiyla butce disina cikmis oluruz. Odemeyi ne zaman yapacagin degil, ne zaman taahutu verdigin onemlidir.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Antlaşmaya  2016-2017 sezonunda toplam 20 resmi maçta forma giyerse fio ya 2017 de 3.5m€ ödenecek diye br madde koyarsak ? Yada benzer şeklde bir bonus ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şampiyon hayırdır gece mesaisi mi  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın abi güzel sayı 500 bini de görürüz inşallah :D bu senenin kırmızı forması başarılı bence

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cok guzel rakam 400 bin :ok:

Gunaydin Arena :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mülkübey

Sevgili Kap severler. Hayırlı cumalar , hayırlı mesailer.

en son stoper ve forvet bakıyorduk . Noldu o iş.

Transfer komitesi vardı . Çalışıyor mu?

B ve C planlarımız sonuçlansa artık haftaya maçımız var yav.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı panic13

Cok guzel rakam 400 bin :ok:

Gunaydin Arena :)

Günaydın,

kartal yuvalarının cirosunu bilen var mı? netten baktım ama sağlıklı bir bilgi yok.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın,

kartal yuvalarının cirosunu bilen var mı? netten baktım ama sağlıklı bir bilgi yok.
bunu paylaşmıyorlar diye biliyorum @panic13 abi

Çevrimdışı rico_paşa

Hayırlı Cumalar.

İnş yarın kaldığımız yerden kupayla devam edeceğiz. Sevemez kimse seni...
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Koa_lAA

bunu paylaşmıyorlar diye biliyorum @panic13 abi

söylemiş kartal yuvası sorumlusu eğer gazete yalan yazmadıysa... geçen sene 65 m tl ciro yapmış... 400 bin forma fln..

Çevrimdışı tangaz

Günaydın arkadaşlar :)

güncel forma satışları yüzdelik dağılımı :

beyaz %40
siyah %32
bordo %28
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

söylemiş kartal yuvası sorumlusu eğer gazete yalan yazmadıysa... geçen sene 65 m tl ciro yapmış... 400 bin forma fln..

Bu paranın ne kadarı kar acaba? Forma satışlarındaki kar marjı düşük diye duymuştum.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı onur_U

bu seneki formalar çok daha iyi olabilirdi..daha iyi dizaynlarla 500 bin kesin olurdu..

Çevrimdışı yigitcan1903

bu seneki formalar çok daha iyi olabilirdi..daha iyi dizaynlarla 500 bin kesin olurdu..
Ben de bu sene cl falan varken büyük fırsat teptiğimizi düşünüyorum
Yine iyi satış olur ama çok daha fazlası olurdu iyi tasarımlarla

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın arkadaşlar :)

güncel forma satışları yüzdelik dağılımı :

beyaz %40
siyah %32
bordo %28
Ooooo reis sabah kahvesini koyup hemen foruma girmis.
Calisanlarin rahat ettigi 30 dakika mudur besiktasla mesgul komple.

Abi duyum var mi duyum?
Duyum yoksa hemen konu disina gireyim ben

Çevrimdışı tangaz

gençler bu uefa organizasyonları kuraları hakkında kele fazla yükleniyosunuz. burada kötü kura çeken kel değil Beşiktaş, adam renklilere şeker kaymak kuralar çekiyor. yaşınız tutmaz çoğunuzun 86-87 şampiyon kulüpler kupasında çeyrek finalde d.kievi çekerken kel mel ortalarda yoktu. çekilebilecek en zor kura kievdi tüm dünya valeri lobanovskinin takımı 2000lerin futbolunu oynuyor die saygı gösteriyordu o takıma, skorlar iç saha 5-0 deplasman 2-0...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Sarp

Abi duyum var mi duyum?

Abicim o nedir öyle sabah sabah midem guruldadı  :D

Çevrimdışı tangaz

Abi duyum var mi duyum?

yapmaaa döndürmee  mylife vurdu 3 oldu...

üstad dereotlu peynirli poğaça ile kahvaltı yaparken bu foto beni benden aldı bitirdi... o şişedeki nedir bira mı? aç karnına sabah birası mide bozuyor...

Etiketler: