2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12375697 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Gençlerbirliği adana macinda irfancan harika bir gol atti az önce
Cavcav i nasil ikna edebiliriz şu adam için
O açgözlü herif 5 milyon falan ister

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muhtemel 11 girilmiş herkes Tolga oynayacak diye sinirlenmiş. Ben, Tolga'nın oynayacağına ihtimal vermiyorum. Hazırlık maçlarında bile Boyko daha fazla süre aldı yada almış olmalı, öyle hatırlıyorum. Yani Tolganın oynayacağını sanmıyorum.
1 Aylik sakatliktan bile dönse farketmez !

Senol hocanın kalecisi Tolgadir ! Bunu kendi agziyla söyledi zaten alisin artik buna..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

İrfancandan ziyade Oğulcan daha iyi bence
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brkntcnr

Aslında Süper Kupa' dan sonraki hafta tam takımlarında istenmeyen topçuların kiralanma haftaları. Takımlar satamayınca mecbur kiralayacaklar. Benteke, Sakho, Adnan, Bastian gibi topçular bu haftadan sonra kiralanacaktır takımları tarafından. Umarım yönetim iyi oyuncularla ilgileniyorlardır.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Beyler bayanlar, Osmanlı maçında kale arkaları olarak ceza almıştık, bu cezanın ilk maçta geçerli olduğuna dair resmi bir yazı vs. var mı hiç ortalıkta?

Boş yere yanmasın biletimiz gidebiliyorsak eğer.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Gençlerbirliği adana macinda irfancan harika bir gol atti az önce
Cavcav i nasil ikna edebiliriz şu adam için
Bol sifirli $$$ veya €€ ile

Kirli çıkıdir Cavcav kolay kolay adam alamazsin o adamdan bende cok istiyorum Irfancani..

Çevrimdışı İhsan

Senol Hoca yok yere kendini de hedefe koyuyor. Tolga'nin bariz hatasiyla kupa giderse hepsi nasibini alir ilk lig macinda.

Sıkıntı olmaz.
Şenol hocaya güvenin derim. Doğru olanı yapacaktır
Come to Beşiktaş

Senol Hoca yok yere kendini de hedefe koyuyor. Tolga'nin bariz hatasiyla kupa giderse hepsi nasibini alir ilk lig macinda.
Kupa Tolga yuzunden giderse Lig boyunca oynatmasa bile Hoca kendini kurtaramaz !

Hoca bile bile LADES demeye devam ediyor

Taraftarin Tolgaya tahammulu olmadigini bile bile 11 e koymaya devam ediyor

Hos Kupayi Tolga yüzünden kaybetsek bile gider ligdeki ilk maçta yine 11 e koyar Tolgayi , Senol hocada boyle bir adam

İrfancandan ziyade Oğulcan daha iyi bence
Orkan Çınar..

Çevrimdışı ahmetx

Taraftarın istemediği oyuncu da ısrar etmek her kesime zarar verir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Ismaelden kurtulduk

Tolga ve Pektemekin gittigi gun milattir Bizim icin

Taraftarın istemediği oyuncu da ısrar etmek her kesime zarar verir.
Klasik karadeniz inadi ve Hemsehricilik + Milliyetcilik..

Yavas yavas herkes benim dedigime geliyor Az linc edilmedim Hoca Tolgayı kayırıyor hemsehricilik yapiyor dedim diye :tabe: :tabe:

Neden bu kadar şasirdiginizi da anlamıyorum

Hoca her aciklamsinda Benim kalecim Tolgadir diyor zaten

Bizi yaktığı Lizbon maci sonrasinda bile hata yapmayan kalecimi var dedi :lol: :lol:

Yaptigi her aciklamada Tolganin performasını artiracak rejabete girecek kaleci arıyoruz dedi

Anlamaniz icin Daha Ne desin ??

Yarin birgun Bir roportajda Tolga Ospinadan daha iyi kaleci bile diyebilir..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yarin birgun Bir roportajda Tolga Ospinadan daha iyi kaleci bile diyebilir..
Bildiğimiz tek şey Hoca'nın 'Boyko , Tolga'dan daha iyi kaleci' demediği @Yunus Emre Dökmeci
Hoca kararını vermiş . Fabricio-Boyko arasından Boyko gidici. Hoca kadroda 2 yabancı kaleci tutmayacak gibi .En azından şimdilik buna kararlı görünüyor.

Çevrimdışı linux

Bildiğimiz tek şey Hoca'nın 'Boyko , Tolga'dan daha iyi kaleci' demediği @Yunus Emre Dökmeci
Hoca kararını vermiş . Fabricio-Boyko arasından Boyko gidici. Hoca kadroda 2 yabancı kaleci tutmayacak gibi .En azından şimdilik buna kararlı görünüyor.
boyko gideceğine tolga gitsin . Adamın bir şey yaptığı yok :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden bu kadar şasirdiginizi da anlamıyorum

Hoca her aciklamsinda Benim kalecim Tolgadir diyor zaten

Bizi yaktığı Lizbon maci sonrasinda bile hata yapmayan kalecimi var dedi

Yaptigi her aciklamada Tolganin performasını artiracak rejabete girecek kaleci arıyoruz dedi

Anlamaniz icin Daha Ne desin ??
Hiç bir açıklamasında öyle bir şey demedi.

Ayrıca Fabri'nin lisansı çıkmadığı zaman, kalede olması gereken isim Tolga'dır. Sonra sırasıyla Utku ve Veysel Sapan geliyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DenizAnt

Konu dışı olacak ama stat başlığına da yazacağım😁 Gördüğüm kadarıyla tartışılmamış iki başlıkta da. Derbilerde deplasman yasağı kalkıyormuş. Yıllarca Kadıköy'de ve TT Arena'da cehennemi yaşadık, yeni stadımızda 1 tane bile sarışın olmadan üstlerine çökebileceğimiz bir iç saha derbisi bile yaşayamayacağız öyle mi? Ben bu yasağın kalkmasına şiddetle karşıyım, en azından 1 sezon daha. Olaya bakın yaa, sen stadını yenile, 50-55 bin kişinin önünde bizi hakemlerle döve döve yen, biz 42.000 kişilik cehennem çukuruna kavuşunca bebelerini hemen bizim stada sok. Yönetimimize de bu konuda acayip bozuğum, nedir yani bu saflık?
[ Son Düzenleme: 11 Ağustos 2016, 22:29:11 DenizAnt ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

boyko gideceğine tolga gitsin . Adamın bir şey yaptığı yok :)
Boyko'yu Türk vatandaşı yapabilsek mesele olmazdı ama maalesef öyle bir durum yok . Kalede ve/veya yedek kulübesinde Tolga'yı görmek istemeyen herkes dua etsin de Utku kısa sürede parlasın

Çevrimdışı Çağatay

Normal sartlarda olmasi gereken şuydu
Transfer sezonu basinda istedigimiz kalecilerden biri. Ospina olur Adler olur mandanda olur filan. Ikinci kaleci tolga olurdu 3. Kaleci utku olurdu.

Geldigimiz nokta: tolga 11 de
Utku kiralık
Birde iki arkadas daha var işte
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Berat

Normal sartlarda olmasi gereken şuydu
Transfer sezonu basinda istedigimiz kalecilerden biri. Ospina olur Adler olur mandanda olur filan. Ikinci kaleci tolga olurdu 3. Kaleci utku olurdu.

Geldigimiz nokta: tolga 11 de
Utku kiralık
Birde iki arkadas daha var işte

Töre'nin satılacağını düşünüp iyi bir kaleci alırız diyorduk, bu konu kaleci transferini de etkiledi. Boyko devre arasında gidecek gibi.

Hiç bir açıklamasında öyle bir şey demedi.

Ayrıca Fabri'nin lisansı çıkmadığı zaman, kalede olması gereken isim Tolga'dır. Sonra sırasıyla Utku ve Veysel Sapan geliyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlarin hepsini soyledi ya sen takip etmiyorsun yada bana sen bi yerlerinden salliyorsun demeye getiriyorsun.

Çevrimdışı OrhanAker

aynen
Ne kadardıki peki? Kesin o parayı vermemek için lisans çıkartmadık.

Çevrimdışı EagleForce

Töre'nin satılacağını düşünüp iyi bir kaleci alırız diyorduk, bu konu kaleci transferini de etkiledi. Boyko devre arasında gidecek gibi.

Tore'yi iyi fiyata satsak bile kaleci transferi degismezdi sanirim. Yanlis bilmiyorsam Fabri ile onceden anlasilmis zaten. Kaleci transferi planlamasinda yonetim cuvalladi gibi.

Etiketler: