2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12373143 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı mylife1903

Tolga geçmez kaleye sakit olun arkadaşlar  :ok:
Sakit i sakirt okudum sirazem kaydi bir anda. Tolga oynar kalede bosuna nefes tuketmeyin. Tolgaya neden bu kadar karsiniz yahu sanki dassev vardi da oynatmadik

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx

Ne zaman denlidi? ben kaçırmış olmam lazım.
Sence bu yüzden mi tansfer yapılmadı ?

Gizliden Gomezle görüşmemek amatörce olurdu. Ama bundan dolayı transferin yapılmadığına inanmıyorum !
gomez yazılı açıklama yapana kadar su tarih bu tarih diye geçti sonrada başkan çıktı belli mi olur Gomez yine gelir dedi.Yani hala bir beklenti var ama ortada anlaşılmış bir isim yok.İnşallah Babacar,Benteke ve Gyan söylentileri doğrudur ve bir an önce imzalar atılır.Ş.L ilk maçından 2 hafta önce golcünün burda olması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onder23

gomez yazılı açıklama yapana kadar su tarih bu tarih diye geçti sonrada başkan çıktı belli mi olur Gomez yine gelir dedi.Yani hala bir beklenti var ama ortada anlaşılmış bir isim yok.İnşallah Babacar,Benteke ve Gyan söylentileri doğrudur ve bir an önce imzalar atılır.Ş.L ilk maçından 2 hafta önce golcünün burda olması lazım.
Şampiyonlar Ligi ilk haftası 15 eylül de. Transfer kapanış tarihi 1 eylül. İstese de daha geç gelemez abi

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

Bizden bu şekilde giden hep pişman olmuştur. Adım gibi eminim 1 veya 2 sene sonra gelmek isteyecek tekrar Gomez.

Kendi paşa gönlü bilir. Hiç kimse Beşiktaş'tan büyük değil. İsimler gelip geçicidir, aslolan Beşiktaş'tır.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Şampiyonlar Ligi ilk haftası 15 eylül de. Transfer kapanış tarihi 1 eylül. İstese de daha geç gelemez abi

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D bunu düşünmemiştim ,hiç gelmeme ihtimali de var ama
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

akşam KAPı yok mu  :uyucam:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı cursedofdragon

süper kupada fabri oynuyamıyorsa boyko oynasın tolgadan daha fazla maça çıktı daha hazır.

Tolga çıkınca kale boş kalıcak çünkü.

bide biz bu marceloya 1.2 milyon € vermedik mi ?

bugün a sporda 2 milyon € dediler transfermarktta'da 2 milyon € yazıyor  :alala:

Çevrimdışı cagdas44

bugün a sporda 2 milyon € dediler transfermarktta'da 2 milyon € yazıyor  :alala:

Transfermakt a bedeller konusunda güvenmeyin kaynak olarak açık haberleri kullanıyorlar. KAP bildirimi yapılmadığı için medyada çıkan yazıyor

Çevrimdışı doganay

Akşam Oldu Hüzünlendim Ben Yine ..

Çevrimiçi Necmi

Başkan yalanladı opsiyonunu kullandık dedi art niyetli haberlere bakmayalım

Transfermakt a bedeller konusunda güvenmeyin kaynak olarak açık haberleri kullanıyorlar. KAP bildirimi yapılmadığı için medyada çıkan yazıyor

medyada çıkmadan öncede transfermarkt 2 milyon € yazmıştı.

işin aslı ben hiçbirisine güvenmiyorum.Aatif şeyşu için 3 milyon € yakın para yazmışlardı sonra sildiler.

Ben ne kadar paramızın kaldığını merak ediyorum sadece.

Başkan yalanladı opsiyonunu kullandık dedi art niyetli haberlere bakmayalım

Dediğim gibi ben ne basına ne sitelere inanmıyorum güvenmiyorum zaten.

tek merak ettiğim ne kadar paramız var ne kadar harcıyabiliyoruz ?

Çevrimdışı Çağatay

Başkan bize bahmiyir
Hiç transfer yapmiyir
Forvet adam almiyir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Mehmet57

Çevrimdışı linux

Çevrimdışı abdusta

Abi olma durumu nedir ? . Dembaba zamanında gündemimizdeydi

rahatsız oldum,
zira Başkan ismini saklıyorda biz hatayla zulasınımı patlattık?

Duydugum fio gomezin yerine,eger gomez olmazsa alternatif bunu onermiş ister kiralık ister bonservis
gomez başka yere bonservisle giderse hesaplasılacak sanırım,hissiyatım FIO burada besiktasa durust davranıyor
Belki kiralayıp parlatıp 50/50 yapılacak ,?kimbilir?

saygılar

Çevrimdışı Çağatay

Keske :D

Barcadan messi kiralama sansimiz bile
Liverpool dan benteke yi kiralama sansimizdan daha fazla.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Başkan bize bahmiyir
Hiç transfer yapmiyir
Forvet adam almiyir
:D :D

Çevrimdışı linux

rahatsız oldum,
zira Başkan ismini saklıyorda biz hatayla zulasınımı patlattık?

Duydugum fio gomezin yerine,eger gomez olmazsa alternatif bunu onermiş ister kiralık ister bonservis
gomez başka yere bonservisle giderse hesaplasılacak sanırım,hissiyatım FIO burada besiktasa durust davranıyor
Belki kiralayıp parlatıp 50/50 yapılacak ,?kimbilir?

saygılar

Gomez e bunu tercih ederim . Umarım olur .

Çevrimdışı İhsan

akşam KAPı yok mu  :uyucam:

Hocam, Akşam KAPı saat kaçta okunur  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

demirören dönemi kulüpte para yoktu stad gelirimiz dipteydi demirören olmayan parayı harcadı ve kulübü faiz sarmalının içinde bıraktı. oysa fener gelirleri kötü kullandı arada büyük fark var...

Tabataları saymayayım şimdi...  :steamed:
Come to Beşiktaş

Etiketler: