2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399016 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yasin A.

Merhaba forum ahalisi.
Uzun zamandır sadece okurum forumu ve sürekli yazsam-yazmasam ikilemindeydim. Mevzuu bilanço olunca iki kelam edeyim dedim.
Yukarıda da yazıldığı gibi genel gidişat açısından olumlu değerlendirilebilecek bir bilanço açıkladı BJK A.Ş.
Perspektif 31.05.2018 itibari ile borçlarını sıfırlamış ve artık kara geçen bir kulüp.

:hosgeldin

Detaylı açıklamaların için teşekkür ederiz. İyimser bir tablo yakın gelecekte gözüküyor, daha iyi yerlere gelecek takımımız.

Çevrimdışı yigitcan1903

Pektemek dururken ömeri her sezon yollamak ağırıma gidiyor
Umarım şenol hoca müsaade etmez

Çevrimdışı tuncaboylu

50 milyonu bulabilmesi için bi yerlerini tıklıyormuymuşuz cinconun ?

O tutar anca 3 kere şampiyon olup 3 kere Türkiye Kupası'nı kazanırlarsa çıkar dedikleri rakama.

Muhtemelen seneye uzatmaz opsiyonu o firma: Bir sene adlarını duyurmak için basıyorlar parayı, çaktırmamak için de 3 senelikmiş gibi gösterip 1+1+1 lik sözleşme imzalıyorlar.

GS'ye gidip 1 senelik anlaşacağım dese 12 isteyeceklerdi, 1+1+1 diye teklif sununca 9.5'a halletmişler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pektemek dururken ömeri her sezon yollamak ağırıma gidiyor
Umarım şenol hoca müsaade etmez
Aynen öyle , Pektemek A2 ye , Omer A takimda devam

Kupa maçlarında Pektemek zulmünden kurtuluruz böylece

Adam birak katki vermeyi Ziraat kupasında bile Gol atamıyor Alt lig takimlarina karsi bunu kim forvet yapti merak ediyorum Gol atamayan forvet mi olur :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Ömer'in bu sene kazanacağı rakam sadece 1M Euro...Pektemek ise 1.5M Euro...

Ömer'in bu sene kazanacağı rakam sadece 1M Euro...Pektemek ise 1.5M Euro...
Omer Gecen sezon oynamak icin ve takima tekrar geri dönebilmek icin Antalyaspora gitti ve üstelik bizden aldigi paranin daha azini aldi

Adamlik baska bir sey tabii..

Çevrimdışı brkntcnr

Merhaba forum ahalisi.
Uzun zamandır sadece okurum forumu ve sürekli yazsam-yazmasam ikilemindeydim. Mevzuu bilanço olunca iki kelam edeyim dedim.
Yukarıda da yazıldığı gibi genel gidişat açısından olumlu değerlendirilebilecek bir bilanço açıkladı BJK A.Ş.
Perspektif 31.05.2018 itibari ile borçlarını sıfırlamış ve artık kara geçen bir kulüp.

http://www.haberhurriyeti.com/besiktasin-zarari-31-mayis-2018de-sifirlanacak-178551.html

Olur mu? Türkiye de zor... Borsaya kote spor şirketleri arasında gidiş yönü en iyi takım olmamıza karşın zor. Haaa olursa bu bir mucize olur bence.

Öte yandan son bilançoda en dikkat çeken başlıklar şunlar bana göre:

-Son çeyrekte(122 milyon) geride kalan(288 milyon) dönemin nerede ise yarısı kadar hasılat elde etmişiz.(O çok şikayet ettiğimiz 3.lü biletler vb. sayesinde). Buradan maliyetleri çıkarına 27 milyon kalmış kasaya.
-Son çeyrekte 54 milyon daha artmış borcumuz(ciddi bir rakam), buna karşılık duran/dönen varlıklarda 60 milyonluk bir artış var(çok ciddi bir artış).
-Esas faaliyet karımız 2.5 kata yakın artmış yine son çeyrekte.(stad sağ olsun)

Buraya kadar gidişat güzel. Şimdi üzerinde düşünülmesi gerekenlere bakalım:

-Faiz, kur farkı gibi nedenlerden giderimiz de ciddi oranda artmış. Geride kalan dönemin neredeyse yarısı kadar.(32 Milyon)
-Yönetim giderleri başlığındaki genel harcamalar son çeyrekte, diğer 3 çeyreğin %75 i kadar yaklaşık(6 milyon)
-Pazarlama giderleri de geride kalan dönemin %40 ı kadar tutmuş yaklaşık (5 milyon)

Asıl sorun ise:

Geçen yıla göre kısa vadeli borçlarda çok ciddi bir artış var :244 milyon
Uzan vadeli borç artışı:174 milyon.

Özetle: Bu bilançoda şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirleri yok. Onlar da eklendiğinde gidişat yönü genel olarak iyi diyebiliriz.
Ancak yönetim, pazarlama ve finansman giderlerinde ciddi düşüş sağlamak gerekiyor.

Ki kulübün bunu başaracağına ve bu yıl ki FFP gereklerini yerine getireceğine inanıyorum.

Ancak o zamandan sonra, en azından transfer sezonunda arkamıza yaslanıp 30 ağustosu beklemeden şovu izleriz diye düşünüyorum.

Sürç-i lisan etti isek affola.
Bu borç konusunda bir konuya çok kafam takılıyor. Şuan borcumuzun ne kadarı bankalara, kredilere acaba? Bu banka kredilerinden dolayı çok faiz ödüyoruz. Bir de ayrı ayrı krediler olduğundan faizde büyüyor. Tüm banka borçlarını kapatabileceğimiz bi kredi çeksek ve faizden kurtulsak onun yerine tek bi kredinin borcunu ödemiş oluruz daha az faiz öderiz yanlış mıyım? Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?  Veya başka nasıl bir çözün bulabiliriz?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 12:49:42 brkntcnr ]

Çevrimdışı alimm

eksik liste verilebilir. 23 kişi değil de 20-21 gibi

pektemek'in ismini yazacağımıza boş bırakalım daha iyi... 3 sayfa yazılı kağıdı verip 07 almak gibi bişe olur ömer yerine cl listesi için pektemek tercihi...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı yigitcan1903

Millet yırttı kendini de imzalanmasın diye o zaman pektemek şöyle iyi böyle iyi diye savundular
İsmail gidene kadar onu da savundular,gidince fenere kakaladık oldu
Yönetim kalsın derse o oyuncu muhakkak iyidir,biz görmüyoruzdur,vardır bişey illa savunulacak bi yanı vardır
Ertesi gün yollanırsa aynı adam o zaman yine yönetim haklıdır,zaten göndereceklerdir,onlardan daha mı iyi bileceğizdir

Bazısının kural kitabı 2 maddelik
1.Yönetim daima haklıdır
2.Yönetimin haklı olmadığı durumlarda madde 1 geçerlidir

Bugünlerde gündem olan bir yapının biat kültürüyle kapışır ölümüne

Çevrimdışı ayayhan

benmi yanlış biliyorum, belkide anlatamıyorum

CL listesine

4 altyapı
4 türkiye altyapısı almış oyuncu yazmamız gerekiyor

yanlışsam düzeltin
necip  tolga  gg  pektemek

dışında bu katagoriye giren oyuncu aklıma gelmiyor
giden köybaşı serdar vardı  yolcu oldular

bilen aklına gelen varmı ?

alt yapıdan 4 oyunca yazınca yabancıların kaçı kadro dışı kalıcak ve kımler ?

Q7 nin yeni kankasi :D

Çevrimiçi Koa_lAA

Bu borç konusunda bir konuya çok kafam takılıyor. Şuan borcumuzun ne kadarı bankalara, kredilere acaba? Bu banka kredilerinden dolayı çok faiz ödüyoruz. Bir de ayrı ayrı krediler olduğundan faizde büyüyor. Tüm banka borçlarını kapatabileceğimiz bi kredi çeksek ve faizden kurtulsak onun yerine tek bi kredinin borcunu ödemiş oluruz daha az faiz öderiz yanlış mıyım? Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?  Veya başka nasıl bir çözün bulabiliriz?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu teoriyi hükümet sundu bildiğim kadarıyla... yeni spor yasasıyla birlikte tek bir bankadan uzun vadeli kredi sağlanması takımlara diyerekten... başka türlü olmayacak çünkü... devlet bankalarından birtanesini bu işte kullanacaklar sanırım..

bu arada kulüp bi termik santral kursun yav.. çok karlı iş... dün bitanesinin karını öğrendim çalışan arkadaştan.. ayda 50 m dolar.. günde 6-7 trilyon arası net karı varmış santralin.. ihya oluruz 1 senede valla :D

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
11 Aralık 2015, 21:43:29 »

Gum, vasat bir stoper. Gökhan Keskin izliyor ise bunları: "Gil ve Marlon'u" izlesin. Rodrigo Caio, Samir, Manoel'in olduğu ligde Gum kovalıyorlar.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2016, 18:02:54 atalay ]

Ve Gil gelir. Bu arada Marlon'u Barça, Samir'i Udinese aldı. Caio da Sevilla yolcusu gibi.
Gil isi tamamdir mi diyorsun @atalay

Çevrimdışı yigitcan1903

benmi yanlış biliyorum, belkide anlatamıyorum

CL listesine

4 altyapı
4 türkiye altyapısı almış oyuncu yazmamız gerekiyor

yanlışsam düzeltin
necip  tolga  gg  pektemek

dışında bu katagoriye giren oyuncu aklıma gelmiyor
giden köybaşı serdar vardı  yolcu oldular

bilen aklına gelen varmı ?

alt yapıdan 4 oyunca yazınca yabancıların kaçı kadro dışı kalıcak ve kımler ?
Necip ve Eslem'i birinciden
Tolga,Gökhan ve Mustafayı ikinciden bildiririz
20 kişilik olur kadro 23 şart değil
Türk transferi olursa 21 olabilir

Çevrimdışı ayayhan

mario gomez ve gil de işlme tamam

şuan remy için uğraşılıyor  benim anladığım.

Çevrimdışı kartal190321

fabri (tolga)

gökhan    rdolfo   gil   adriano
 (beck)       (marcelo)    (tosic)

atiba    oguzhan
        (necip)    (veli)

aras      tolgay      sosa
(q7)      (kerim)     (olcay)   

gomez
            (cenk)
şu kadro sakatlık ve benzeri sorunlar yaşanmazsa  en kötü 30 hafta şampiyonlugu ilan eder özelikle iç saha maçlarında 51 puan 50 gol olursa tadından yenmez.   uefa kupasında kura şansıda olursa rahatlıkla finale kadar gider.
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Bayanin BASKANA Bakisi :kop: :kop:

Ve Akillara Fikret Ormanin Allah vergisi bir Yakışıklılığımiz Var sozu gelir :D :evillol:

Çevrimdışı ayayhan

Necip ve Eslem'i birinciden
Tolga,Gökhan ve Mustafayı ikinciden bildiririz
20 kişilik olur kadro 23 şart değil
Türk transferi olursa 21 olabilir

bende öyle çözüyorumda kimler liste dışı kalıcak ?
 15 kişi kalıyor geriye

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ibrahim seten gomezde son dk gelişmesi demiş bakalım ne çıkacak derken gomez Beşiktaş'a gelmeyeceğini iletmiş  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 13:09:10 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bayanin BASKANA Bakisi :kop: :kop:

Ve Akillara Fikret Ormanin Allah vergisi bir Yakışıklılığımiz Var sozu gelir :D :evillol:
adam harbiden karizma adriana limayı teknesinde misafir etmiş diyola :naughty:

Çevrimdışı atalay

Başka bir evrende Fiorentina sportif direktörü olabilirim. 3 sezondur istediğim bütün isimleri kadroya kattılar. Şimdi de Carlos Sánchez'i almışlar. O bölgeye ideal profil. Badelj'i elden çıkaracaklar gibi onu da takımda görmek isterdim.

Çevrimdışı abdusta

Gomez gelmiyor son dakika

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı atalay

Etiketler: