2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12398827 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı doganay

Demba penaltilarda tam olarak durmuyor, ayaklari hep hareket halinde cok kucuk adimlar atiyor. Yani onun atisi etkilemez.

Çevrimdışı tangaz

Gil+Vida / Gil + Raketçi  in
boyko, miloseviç, pektemek, veli out
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sozkul

adam efsane atıyordu... sıfır risk... kaleciyi bi köşeye yatrdıktan sonra topu diger köşeye yuvarlıyordu...
ben fernandesin penaltıları da çok beğenirdim... göstere göstere sol üst köşeye bombalıyordu....

Keşke ayağı kırılmasaydı da isyan edebilseydi. Çok yazık oldu.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gomez ve stoperi bu hafta halledebilirsek iyi olur ondan sonra fırsatlar kovalanır son güne kadar  :bandit:

31 Agustos'ta transfer dönemi bitiyo hacı. Gomez ve Stoper bitsin artık rahatalayalım.

Transfer olacak mı / olmıcak mı ? Kimi alcaz- kim gelcek ? diye düşünmekten cidden sıkıntı yasar oldum .

İnş. boş kapamayız  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

bu zarar 13 m euro bonservis karına rağmen çıkmış ozaman...

bide bu zararın içinde satılan kombineler ve tff den alınan şampiyonluk parası+ şampiyonlar ligi ayak bastı parası falan varmıki...

kombineler eksi hanede borçda duruyor diodu başkan ama işte tablolardan iyi anlayan bi dost baksa fena olmazdı..

Bilanço 31 Mayıs itibariyle bitiyor. Yani stad açılırken satılan kombineler, Arena'daki 3 maçın hasılatı dahil. Şampiyonlar Ligi gelirleri dahil değil. Şampiyonluk ödülü de muhtemelen dahil değil, çünkü yeni sezondan önce veriliyor olması lazım.

Genel olarak 58 milyon lira zarar makul. Geçen sene +13 milyon euro bonservis gelirimiz vardı ama son 3 maça kadar stad gelirimiz yoktu, Avrupa gelirimiz de çok azdı.

Bu sene sırf 28 milyon euro CL'den gelecek.  Belli oldu ki bonservise de para harcanmayacak. 2016-17'yi 10 milyon euro'nun altında zararla kapatma sözümüz var ve tutturacağız gibi duruyor.

Bir karşılaştırma yapmak için Galatasaray'ın zararını inceleyebiliriz.

Şampiyonlar ligi gelirlerine ve şampiyonluk ertesine rağmen 80 milyon lira zarar açıklamışlar. Bu sene azalan gelirlerini (CL yok, kombine yok) ve azalmayan maaş yüklerini düşünürsek, Galatasaray seneye 100 milyon liranın üstünde zarar edecek diyebiliriz.

Fenerbahçe'de de 116 milyon civarı zarar açıkladı, seneye de iyi bir tablo beklenmiyor. Bu sene geçen seneki kadar bonservis harcamadılar bu sene, ama kombinelerde keskin düşüş var.

Kısacası makas giderek açılacak. Biz zararı azaltırken, onlar muhafaza bile edemiyorlar.

Bir şirketin borçlarından ziyade kar/zarar dengesine bakmak lazım ve en iyi durumda olan biziz.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 11:24:52 tuncaboylu ]

Çevrimdışı onurturan

Şırnakta cok sayida sehidimiz oldugu yaziyor..
Allahim sen bu ulkeye yardim et..

Çevrimdışı Zafer55

Şırnakta cok sayida sehidimiz oldugu yaziyor..
Allahim sen bu ulkeye yardim et..
3 şehit 10 yaralı yazıyor.  :s20:

Çevrimdışı alimm

Musa Çağıran mı... Ati ye alternatif ? Osmanlı çok para istemezler mi.!
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tangaz

şehitlerimizin özellikle anne ve babalarına büyük, çok büyük sabırlar diliyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Musa Çağıran mı... Ati ye alternatif ? Osmanlı çok para istemezler mi.!
Cok istedigim oyunculardan biri devamli adini yazmistim seaon icinde. Keske alabilsek

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

iyi ki Beşiktaşlıyım hayatımda Beşiktaş gibi bir süre kastırıyor sonunda istediğim şeyler gerçekleşiyor :D

Çevrimdışı İhsan

Bizim bi @canergiray77 vardı stat başlığında. Nerelerde o yahu :alala:
Yalova'da  :biggrinking:
Keyfi yerinde galiba. Facete hergün başka bir yerde poz veriyor  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı mmeteris

Şimdi güzel bir hayal kuralım sonra gerçekleşmesi için dua edelim. Gomez hafta sonuna kadar açıklansa, stoper (gil) kiralık+opsiyonlu bugün kap gelse, sosa bir an önce form tutup twitterdan ben burdayım ölmedim i'll rock you yazsa.. aa en önemlisi pektemek adanasporla anlaşsa 😆

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı abdusta

Gomezin Besiktasa grlme ihtimali bir mecburiyetmi yoksa bir tercihmi?

DETAYLARIYLA yazicagim

Saygilar

Çevrimdışı onurturan

DETAYLARIYLA yazicagim

Saygilar
her gecen saat tercih grafigi düsüs mecburiyet grafigi  yükselis trendinde abi..

Çevrimdışı yigitcan1903

DETAYLARIYLA yazicagim

Saygilar
Yazı dizisi yarın gazetenizde  :D

Çevrimdışı Savaş

Gomez gelse dahi kamp yememis antreman yapmamis bie Gomez'den ilk 4 5 hafta verim alabileceğimizi sanmıyorum.

Ağır da bir vucudu var tutupta bir de zorlarsa kendini eyvah eyvah.

Her türlü zarardayız.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı oblomov

Merhaba forum ahalisi.
Uzun zamandır sadece okurum forumu ve sürekli yazsam-yazmasam ikilemindeydim. Mevzuu bilanço olunca iki kelam edeyim dedim.
Yukarıda da yazıldığı gibi genel gidişat açısından olumlu değerlendirilebilecek bir bilanço açıkladı BJK A.Ş.
Perspektif 31.05.2018 itibari ile borçlarını sıfırlamış ve artık kara geçen bir kulüp.

http://www.haberhurriyeti.com/besiktasin-zarari-31-mayis-2018de-sifirlanacak-178551.html

Olur mu? Türkiye de zor... Borsaya kote spor şirketleri arasında gidiş yönü en iyi takım olmamıza karşın zor. Haaa olursa bu bir mucize olur bence.

Öte yandan son bilançoda en dikkat çeken başlıklar şunlar bana göre:

-Son çeyrekte(122 milyon) geride kalan(288 milyon) dönemin nerede ise yarısı kadar hasılat elde etmişiz.(O çok şikayet ettiğimiz 3.lü biletler vb. sayesinde). Buradan maliyetleri çıkarına 27 milyon kalmış kasaya.
-Son çeyrekte 54 milyon daha artmış borcumuz(ciddi bir rakam), buna karşılık duran/dönen varlıklarda 60 milyonluk bir artış var(çok ciddi bir artış).
-Esas faaliyet karımız 2.5 kata yakın artmış yine son çeyrekte.(stad sağ olsun)

Buraya kadar gidişat güzel. Şimdi üzerinde düşünülmesi gerekenlere bakalım:

-Faiz, kur farkı gibi nedenlerden giderimiz de ciddi oranda artmış. Geride kalan dönemin neredeyse yarısı kadar.(32 Milyon)
-Yönetim giderleri başlığındaki genel harcamalar son çeyrekte, diğer 3 çeyreğin %75 i kadar yaklaşık(6 milyon)
-Pazarlama giderleri de geride kalan dönemin %40 ı kadar tutmuş yaklaşık (5 milyon)

Asıl sorun ise:

Geçen yıla göre kısa vadeli borçlarda çok ciddi bir artış var :244 milyon
Uzan vadeli borç artışı:174 milyon.

Özetle: Bu bilançoda şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirleri yok. Onlar da eklendiğinde gidişat yönü genel olarak iyi diyebiliriz.
Ancak yönetim, pazarlama ve finansman giderlerinde ciddi düşüş sağlamak gerekiyor.

Ki kulübün bunu başaracağına ve bu yıl ki FFP gereklerini yerine getireceğine inanıyorum.

Ancak o zamandan sonra, en azından transfer sezonunda arkamıza yaslanıp 30 ağustosu beklemeden şovu izleriz diye düşünüyorum.

Sürç-i lisan etti isek affola.

Bilanço 31 Mayıs itibariyle bitiyor. Yani stad açılırken satılan kombineler, Arena'daki 3 maçın hasılatı dahil. Şampiyonlar Ligi gelirleri dahil değil. Şampiyonluk ödülü de muhtemelen dahil değil, çünkü yeni sezondan önce veriliyor olması lazım.

Genel olarak 58 milyon lira zarar makul. Geçen sene +13 milyon euro bonservis gelirimiz vardı ama son 3 maça kadar stad gelirimiz yoktu, Avrupa gelirimiz de çok azdı.

Bu sene sırf 28 milyon euro CL'den gelecek.  Belli oldu ki bonservise de para harcanmayacak. 2016-17'yi 10 milyon euro'nun altında zararla kapatma sözümüz var ve tutturacağız gibi duruyor.

Bir karşılaştırma yapmak için Galatasaray'ın zararını inceleyebiliriz.

Şampiyonlar ligi gelirlerine ve şampiyonluk ertesine rağmen 80 milyon lira zarar açıklamışlar. Bu sene azalan gelirlerini (CL yok, kombine yok) ve azalmayan maaş yüklerini düşünürsek, Galatasaray seneye 100 milyon liranın üstünde zarar edecek diyebiliriz.

Fenerbahçe'de de 116 milyon civarı zarar açıkladı, seneye de iyi bir tablo beklenmiyor. Bu sene geçen seneki kadar bonservis harcamadılar bu sene, ama kombinelerde keskin düşüş var.

Kısacası makas giderek açılacak. Biz zararı azaltırken, onlar muhafaza bile edemiyorlar.

Bir şirketin borçlarından ziyade kar/zarar dengesine bakmak lazım ve en iyi durumda olan biziz.
ASAP

Çevrimdışı brkntcnr

Iyide fabri , Boyko kampta iyi performans gostermedigi icin alinmadiki :alala:

Fabri ile taaa gecen sezon sozlesme imzalanmis , zaten seson biter bitmez imza atip gelip kampa katıldı

Rakitksy veya Vida icin takasta kullanilma imkani olursa Buna bende sicak bakarım stopere ihtiyacımız var
Tamam da istesek iptal edebilirdik yani. Kaleci aradıkları için uzun bi süre beklettik sonra daha iyisini bulamayınca fabriye döndük. Hatta aspora katılan erdal torunoğulları anlaştığımız isimler var biz istersek ertesi gün getiririz gibi bişey söylemişti.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O değilde Görünüşe gore Omerden bayagi verim alacagiz gibi duruyor

Iyi bir 3.cu forvete sahip olduk :bandit:

Gecen sezon bunun sikintisini epey yasadik Senol hocanin eli bu konuda da biraz olsun Güçlendi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

O değilde Görünüşe gore Omerden bayagi verim alacagiz gibi duruyor

Iyi bir 3.cu forvete sahip olduk :bandit:

Gecen sezon bunun sikintisini epey yasadik Senol hocanin eli bu konuda da biraz olsun Güçlendi

kendini işine verecek formda bir ömerden hamle oyuncusu olarak verim alabiliriz. son vuruş kalitesini ben beğeniyorum. akıllı olup tıpkı geçen sezon cenkin yaptığı işe soyunmalı ve bu amaç doğrultusunda çalışmalı.

Çevrimdışı ayayhan

ömer bence kiralık verilicek

altyapısı yurtdışı çünkü  pektemek CL listesine yazmadan

o kontenjan nasıl dolucak ben çözemedim

bilen bilgilendirirse sevinirim.

Çevrimdışı tangaz

eksik liste verilebilir. 23 kişi değil de 20-21 gibi

kendini işine verecek formda bir ömerden hamle oyuncusu olarak verim alabiliriz. son vuruş kalitesini ben beğeniyorum. akıllı olup tıpkı geçen sezon cenkin yaptığı işe soyunmalı ve bu amaç doğrultusunda çalışmalı.
Evet kampta ve Hazırlık maclarinda oldukca formdaydi , Vurus kalitesi ve oyun zekasi gercekten iyi Biraz daha kendini zorlarsa Cenki de zorlayabilir , tedirgin edebilir , rekabet basariyi getirir :ok:

Hem Omer hemde Cenk daha cok calosacak buda basariyi getirecek

Neden verelim

Gecen sezon 3.cu forvet sikintisini ciddi şekilde yasadik , Pektemek gitmezse A2 ye yollayip Omerle devam ederiz :bandit:

Etiketler: