2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394060 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başka bir evrende Fiorentina sportif direktörü olabilirim. 3 sezondur istediğim bütün isimleri kadroya kattılar. Şimdi de Carlos Sánchez'i almışlar. O bölgeye ideal profil. Badelj'i elden çıkaracaklar gibi onu da takımda görmek isterdim.
atibanın yerine mi yoksa back-up olarak mı ?

Çevrimdışı tangaz

Başka bir evrende Fiorentina sportif direktörü olabilirim. 3 sezondur istediğim bütün isimleri kadroya kattılar. Şimdi de Carlos Sánchez'i almışlar. O bölgeye ideal profil. Badelj'i elden çıkaracaklar gibi onu da takımda görmek isterdim.

başka takım mı kalmadı ne işin var fioda  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kaynak : Bip Spor  :D
bu ibrahim seten nasıl bir adam doğru çıkıyor mu dedikleri ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ibrahim seten gomezde son dk gelişmesi demiş bakalım ne çıkacak derken gomez Beşiktaş'a gelmeyeceğini iletmiş  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
:s20: :s20: :bawling: :bawling: :bawling:

Bi daha Nah bulur boyle bir ortami kendisini bu kadar seven taraftari ve Ülkeyi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Bilmem, öyle mi diyorum?
Ve GIL gelir yazmissinda ondan seyettiydim :iblush:

Çevrimdışı oblomov

Bu borç konusunda bir konuya çok kafam takılıyor. Şuan borcumuzun ne kadarı bankalara, kredilere acaba? Bu banka kredilerinden dolayı çok faiz ödüyoruz. Bir de ayrı ayrı krediler olduğundan faizde büyüyor. Tüm banka borçlarını kapatabileceğimiz bi kredi çeksek ve faizden kurtulsak onun yerine tek bi kredinin borcunu ödemiş oluruz daha az faiz öderiz yanlış mıyım? Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz?  Veya başka nasıl bir çözün bulabiliriz?

Mesele uzun ve karmaşık dostum.
Geçen yılların dipnotlarında 170 milyon civarında bir borcun finans kuruluşlarına olduğunu hatırlıyorum. Sonra stad inşaatı sürecinde aktif bankla 100 milyon civarında bir kredi anlaşması daha yapılmıştı. Esas nokta şu ki; Türkiye' de spor kulüpleri bırak karı, denk bütçeyi bile göremiyor.

Şöyle düşün; sürekli zarar eden bir şirket, ana parayı bile geri ödemekte zorlanırken, mevcut borcunu bile kredi ile ödüyor. Bu da faiz yükünün sürdürülemez boyutlara gelmesine neden oluyor.
Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım, Ünal Aysal vb. lerin Türk futboluna armağanıdır bu durum.
Del bosque, tabata vb vakaları daha dün gibi...
Peki bu aymazlığın nedeni ne? Spor kulüpleri kendilerini dokunulmaz görüyor, diğer alanlarda da olduğu gibi hesap soran olmadığı için başkanlar sportif başarı uğruna kulüpleri batağa sürüklüyor.

Mevcut yönetimin beğenmediğimiz yanları olabilir, bilet fiyatlarına, açılış/hazırlık maçlarının paralı-pahalı olmasına kızabiliriz vb... Ama benim görüşüm bu süreci en sağlıklı, şeffaf ve başarılı yürüten yönetim bizimkidir an itibari ile. Umarım böyle de devam eder.
Ünal Aysal zamanında olduğu SPK kurallarının etrafından dönerek borsa yatırımcısını perişan eden veya Aziz Yıldırım gibi taraftarını "10 yıl daha gitmem" diye tehdit eden bir yönetimimiz yok şükür.

Özetle dediğin türde bir çabamız olsa bile, gelir-gider dengesi en iyi yönetilen kulüp bile olsak... aklı başına hiç bir finans kuruluşu böyle bir anlaşma yapmak istemez. Olmaz ama...yaparsa da piyasa faizi üzerinden olmaz.
Yapılacak en iyi şey 2018 Mayısına kadar FFP hala devam ediyormuş gibi davranmak. Bu arada da altyapıya yatırım yapmak gibi görünüyor benim durduğum yerden.

Altyapıdan oluşturulmuş, sistemi oturmuş takıma her yıl nokta atışı birkaç transferle denk bütçeyi hedeflemek...

Konu dışı oldu biraz ama affola.
ASAP

Çevrimdışı Zafer55

Necip ve Eslem'i birinciden
Tolga,Gökhan ve Mustafayı ikinciden bildiririz
20 kişilik olur kadro 23 şart değil
Türk transferi olursa 21 olabilir
Hamza fatih ve utku yu da ekleriz.Elimize mi yapışıyor  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Block yedim ondan ben takip edemiyorum takip ettiğim süre zarfında da doğru haberini görmedim. Her önüne gelen haber sitesi açıyor bu devirde.

Çevrimdışı linux

Oyun tarzı atibaya benziyor .

Çevrimdışı atalay

atibanın yerine mi yoksa back-up olarak mı ?

Back-up da olur, Atiba sonrası plan da...
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 16:35:01 atalay ]

İbrahim seten fenerlidir. Bütün başkanlarla dirsek teması halinde. Bilgiyi direk başkan seviyesinden alıyor. Dediklerinin çoğru doğrudur.
Fakat bugüne kadar yanıldığı da oldu. Feda sezonu şunu demişti "Samet aybaba beşiktaşa td olursa lapiska saçlarımı keserim."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Block yedim ondan ben takip edemiyorum takip ettiğim süre zarfında da doğru haberini görmedim. Her önüne gelen haber sitesi açıyor bu devirde.
anladım samet murat özen'de zor demiştim hep diyor biten bir şey yok daha takım bulamazsa illaki gelecek

GIL icin bugun veya yarin KAP Gelebilir diyolaaa

Anlasma 4 Milyon € satin alma opsiyonlu 1 yil kiralik

Çevrimdışı abdusta

Gomez gelmiyecekmis inandinizmi?
Duygularimizla oynayan haber kaynagi belli olmayan dedikolara inanmayin.yurtdisindaki hangi ajans yazmis

Saygilar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İbrahim seten fenerlidir. Bütün başkanlarla dirsek teması halinde. Bilgiyi direk başkan seviyesinden alıyor. Dediklerinin çoğru doğrudur.
Fakat bugüne kadar yanıldığı da oldu. Feda sezonu şunu demişti "Samet aybaba beşiktaşa td olursa lapiska saçlarımı keserim."
fenerliyse her şey beklenir  o zaman :D tipi bozuk zaten sevmedim bende o adamı remy'yi alalım gomez olmuyorsa o da tatmin eder.

Çevrimdışı yigitcan1903

bende öyle çözüyorumda kimler liste dışı kalıcak ?
 15 kişi kalıyor geriye
Milo,Boyko ve Ömer avrupa için dışarda gibi görünüyor
Transfer gelirse yabancı yenileri eklenecek
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 13:22:23 yigitcan1903 ]

Çevrimiçi Samet Ç

Gomez'in ağzından Türkiye'ye geri dönmeyeceğim diye haber yapıyor ne bir fotoğraf var ne de röportajın Gomez ile yapıldığını kanıtlayan bir argüman.

Çevrimdışı onder23

Necip ve Eslem'i birinciden
Tolga,Gökhan ve Mustafayı ikinciden bildiririz
20 kişilik olur kadro 23 şart değil
Türk transferi olursa 21 olabilir
8 inide alt yapıdan bildirebilirsiniz sonuçta 4u alt yapıdan 4 u Türk kluplerinde yetişmiş oyuncu oluyor.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

GIL icin bugun veya yarin KAP Gelebilir diyolaaa

Anlasma 4 Milyon € satin alma opsiyonlu 1 yil kiralik
Gil'i alabileceğimizi sanmıyorum. Adamlar transfer sezonu kapanmışken oyuncularını elden çıkarmaz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Hamza fatih ve utku yu da ekleriz.Elimize mi yapışıyor  :)
O sorun değil
Diğer tarafa 15 kişi kalıyor her halükarda

Çevrimdışı tangaz

Back-up da olur, Atiba sonrası plan da...

Floransa güzel şehir, insan alışınca kopamıyor.  :D

şehir güzelde fio yetersiz₁ :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

fabri (tolga)

gökhan    rdolfo   gil   adriano
 (beck)       (marcelo)    (tosic)

atiba    oguzhan
        (necip)    (veli)

aras      tolgay      sosa
(q7)      (kerim)     (olcay)   

gomez
            (cenk)
şu kadro sakatlık ve benzeri sorunlar yaşanmazsa  en kötü 30 hafta şampiyonlugu ilan eder özelikle iç saha maçlarında 51 puan 50 gol olursa tadından yenmez.   uefa kupasında kura şansıda olursa rahatlıkla finale kadar gider.

@kartal190321 Abi, erken konuşmayalım, sonra hüsran yasamayalım , ters totem yapalım :biggrinking: bi baslasında lig ins oturcak zamanla.

Lig + UEFA yorucu olacakır. Yarı finalede razıyım =)

Çevrimdışı oblomov

bu teoriyi hükümet sundu bildiğim kadarıyla... yeni spor yasasıyla birlikte tek bir bankadan uzun vadeli kredi sağlanması takımlara diyerekten... başka türlü olmayacak çünkü... devlet bankalarından birtanesini bu işte kullanacaklar sanırım..

bu arada kulüp bi termik santral kursun yav.. çok karlı iş... dün bitanesinin karını öğrendim çalışan arkadaştan.. ayda 50 m dolar.. günde 6-7 trilyon arası net karı varmış santralin.. ihya oluruz 1 senede valla :D

Sene başında vardı böyle bir haber Spor Bakanı açıklamıştı. "10 Yıl vadeli kredi, harcamalardan başkanlar da sorumlu olacak..." diye
Ama bence yapılmamalı. Çünkü ne zaman bu türde bir rahat nefes alma şansı olsa kulüplerin hemen çilek-kayısı-şeftali transferleri geliyor ardı sıra. Sonra yine "devlet bizi kurtarsın"a dönüyor iş 3-5 yılda. Ayrıca çok sular aktı o köprünün altından. Turizm krizi, darbe girişimi vb...
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 13:29:14 oblomov ]
ASAP

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Gomez'in ağzından Türkiye'ye geri dönmeyeceğim diye haber yapıyor ne bir fotoğraf var ne de röportajın Gomez ile yapıldığını kanıtlayan bir argüman.

Eğer o Gomez dönmesse çok pis beddua edeceğim, bunca taraftarın ahını, zamanını, hevesini çaldığı için.

zaten başka teklıfıde yok ne lan bu eziyet. Almeida gibi sürüneceksin , unutulacaksın haberin yok şımarık herif. :s20:

Gil'i alabileceğimizi sanmıyorum. Adamlar transfer sezonu kapanmışken oyuncularını elden çıkarmaz.
Kadro disi bırakılmış ama neden acaba :D

Etiketler: