2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382153 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı T.Yapici

Sosa kalmış sanki kpss'den 85 alıp atanmış gibiyim  :ishock:

fotoğraf:fotomaç
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı wbishop82

O kadar da değil. Türk futbol tarihinin nerdeyse her bölgede en iyi kadrosu GS'nin 2000-2001 kadrosudur...

Evet aslında bende tamda bunu kastederek yazmıştım.1999-2000 senesini çokta iyi hatırlar kıskanarak izlemişimdir ama bir yandan türk futbolu içinde umut beslememe sebep olan orta sahadır kesinlikle.Hatırlayalım hemen kimler vardı.Okan,Emre,Ümit Davala,Hagi,Suat.Olay tamda burada başlıyor aslında.
Okan ayağı kırılmış futbol hayatı bitmek üzereydi
Davala diyarbakırdan forvet diye gelmişti
Emre altyapıdan çömez ama yetenekli gençti
Hagi bambaşka onu kabul ederim.Ancak o da düşüşte gelmişti
Hatta bunlara ek olarak ergün penbe klasik çokta beklenti olmadan takıma kazandırılmıştı
Peki sorum şu.tolgay,oğuzhan,sosa,atiba,aras,hatta kerim ve olcay....Bu hocayla bu yeteneklerini ve uyumlarını daha ileri taşıyamazlar mı?
gs bunu 4.senede yaptı.Bu takım 4 senedir olmak üzere hocayla 2.senesine giriyor.Ben bunu başaracaklarını düşünüyorum.Daha iyisi olacaklar inanıyorum

Çevrimdışı Tolga

Ne zaman kadro dışı bırakmış?

İndi. :evillol: :evillol:

:outtahere:
Ş.Ligi kadrosuna almayıp B Takımına göndermişler :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

Tolga taraftarlarına kötü haber!!
Şenol Hoca Fabri yi 1ci kaleci yapmakta kararlı imiş

saygılar
:alala: taraftarı varmıki?

Çevrimdışı Tolga

Everton da ilgileniyormuş hemen hayallerini yıkıyım :D
Maksat hem alternatifleri arttırmak hem de sohbet etmek :D

Çevrimdışı ahmetx

ASLAR 1.Fabri 2.Gökhan 3.Adriano 4.Rhodolfo 5.Gil 6.Atiba 7.Qua 8.Oğuzhan 9.Gomez 10.Tolgay 11.Sosa
YEDEKLER:Tolga,Beck,Necip,Marcelo,Aras,Olcay,Cenk
TRİBÜNCÜLER:Boyko,Tosic,Kerim,Eslem,Ömer olur bu sene
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı abdusta

Tolga taraftarlarına kötü haber!!
Şenol Hoca Fabri yi 1ci kaleci yapmakta kararlı imiş

saygılar

Ben demiyorum,Takvim yazıyor Bugun Jüpiter Marsın üzerindemi ne?Beşiktaş için Altın gün

http://www.takvim.com.tr/spor/2016/08/09/fabricio-tolgayi-tehdit-ediyor

saygılar

Çevrimdışı tangaz

Porto, Martins İndi'yi kadro dışı bırakmış.

Kiralık alsak güzel olur.

tırışkadan bir adam bu gereksiz olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ASLAR 1.Fabri 2.Gökhan 3.Adriano 4.Rhodolfo 5.Gil 6.Atiba 7.Qua 8.Oğuzhan 9.Gomez 10.Tolgay 11.Sosa

Siz Gomez'i yazdıkça ben ağlıyorum biliyo musunuz? :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Pektemek kadro dışı :evillol:

Çevrimdışı mrred

Milletin keyfi yerine geldi Sosa olayından sonra Rusya ile de yakınlaşıyoruz hadi bakalım :ishock:
The great gig in the sky

Çevrimdışı alimm

1 adet sol stoper
1 adet golcü
1 adet stoper oynayabilen defansif orta saha
1 adet kanat oynayabilen forvet
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı rico_paşa

Sosa sol içte nasıl olur sizce Olcay'ın yerine?  Bence Sosa form tuttuktan sonra bu şekilde oynanabilir.

Sosa          Tolgay          Aras

Oğuzhan         Atiba

Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı ahmetx

Pektemek Gençlerbirliği
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Tolga

Sosa sol içte nasıl olur sizce Olcay'ın yerine?  Bence Sosa form tuttuktan sonra bu şekilde oynanabilir.

Sosa          Tolgay          Aras

Oğuzhan         Atiba

Sağlam ve formda bir Sosa'yı kanatta oynatabiliriz bu sezon.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Turco

fener bielsayı getirirse en geç 26.hafta şampiyonuz

Aynen, hatta daha erken de olabilir. Bielsa'nın kimseye eyvallahı yok. Lazio'da ikinci gününde istifa etmişti Aziz'in olduğu yerde 1 dk bile durmaz.

Çevrimdışı mylife1903

ben şahsen 1 dalağımı verirdim  :icool:
Ben karacigeri verecem de almiyorlar

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Tolga

Pektemek Gençlerbirliği
Bu parayı hiçbir yerde alamayacağı için elimizde kaldı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sağlam ve formda bir Sosa'yı kanatta oynatabiliriz bu sezon.
zaten olması gereken formasyon bence atiba oğuzhan sosa tolgay olur sosa kanada geçer Quaresma yedek olur.

Çevrimdışı ahmetx

Bu parayı hiçbir yerde alamayacağı için elimizde kaldı.
üstünü biz tamamlarız.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben karacigeri verecem de almiyorlar
abi yanlış anlamada Sibirya'da senin karaciğer pek sağlam kalmamıştır  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı T.Yapici

Mario'nun Twitter hesabında hala Beşiktaş formalı fotoğrafı var. Nolcak böyle  :ebebe:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Etiketler: