2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387717 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

dogru diyorsun da atiba gibisini alamayız zaten. onazi falan da yedekleyemez onu. onazi veya o profilde bir oyuncu alacagımıza necip dursun o anlamda söyledim.

vurnon anita belki olabilir.
Benim endişem gittikten sonra yokluğunu hissetmek. Çünkü yaptığı işi yapabilecek piyasada çok az oyuncu var. Çok üst düzeyleri zaten çok pahalı. O yüzden genç birini alıp Atiba' ya dönüştürmek daha kolay olur diye düşünüyorum. En azından geçen sezon alsaydık seneyeyle beraber iki senedir yetiştireceğimiz biri olacaktı.

Çevrimdışı alimm

bu sene ki  Lamine Sane ve Jeremy Menez transferlerini Beşiktaş'ın bitirmesini isterdim... Multiposition topçuları her zaman sevmişimdir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız bradley gelirse atiba gibi güzel bir yedeğimiz olur.
Bradley bi gelse var ya 5 sene transfer yapmayiz,sosa efendi de cekip gidebilir.
Bradley 35 ine kadar oynar.
Aslinda dempseyi de alirdim ben gomezin yerine.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim endişem gittikten sonra yokluğunu hissetmek. Çünkü yaptığı işi yapabilecek piyasada çok az oyuncu var. Çok üst düzeyleri zaten çok pahalı. O yüzden genç birini alıp Atiba' ya dönüştürmek daha kolay olur diye düşünüyorum. En azından geçen sezon alsaydık seneyeyle beraber iki senedir yetiştireceğimiz biri olacaktı.
o adami uzakta aramaya gerek yok cok yakında daha once 50 kez yazdim

O isim Badou Ndiaye
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı abdusta

GOMEZ baskanin konusmasindan sonra artik bizimle olmayacak gozukuyor
Sosa ise bence hazir sadece 90dk cikaracak kondisyonu eksik

Saygilar

Çevrimdışı brkntcnr

o adami uzakta aramaya gerek yok cok yakında daha once 50 kez yazdim

O isim Badou Ndiaye
Fazla ofansif.

Fazla ofansif.
Degil aslinda , Osmanli onu 10 numara pozisyonunda oynatıyor

Asli 6 ile 8 numara arasi gibi..

Arti olarak kanatta da oynayabiliyor , Fizik olarak oldukca güçlü Atibadan sonra onu o pozisyona Rahatlikla monte edebiliriz

Çevrimdışı mylife1903

Genc takima duzgun iki tane hoca getireceksin ve atibayi da genclerle antrene edeceksin, uzummuzume baka baka kararir sonra iki seneye atacaksin o genclerden birini takima atiba abisiyle takilacak, ayni odada kalacak sonra yavas yavas oynamaya baslayacak.
Ben ayni bu metodla calisiyorum genelde tutturuyorum ekurileri. Isler hizlaninca ekurileri mitoz boluyorum ve yeni hucreler ile evule ediyorum ekipleri. Piyasalar acildikca mayoz bolunma yapiyorum, biraz kalite dusuyor ama hiz artiyor ayrica firmanin yuzleri hep firmanin en eski elemanlari oluyor. Sezon gecince performansina gore hucre olumleri gerceklesiyor, kriz zamanlarinda da buzulmeler ve kok hucreye donus.

Ulan ne okuz adamim anlatamadim gene, simdi bizden biri gelip anlatir

Atiba ile gangardas yapacan iste yahu

Çevrimdışı mylife1903

Arti olarak kanatta da oynayabiliyor , Fizik olarak oldukca güçlü Atibadan sonra onu o pozisyona Rahatlikla monte edebiliriz
Yahu simdi yazdim uzum uzume baka baka kararir, diye bu badu atibaya bakarsa gece maclarinda kaybolabilir biri bunu guldurene kadar. Oraya az beyaz adam lazim

Yahu simdi yazdim uzum uzume baka baka kararir, diye bu badu atibaya bakarsa gece maclarinda kaybolabilir biri bunu guldurene kadar. Oraya az beyaz adam lazim
Badou iyidir abi

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

hannoverdeki sane de fena olmazdı

Su fotografi Gomezin karisiyla , Sosanin karisina göstermek lazim..

Çevrimdışı RevivaL

İmza Töreni ve daha fazlası

Çevrimdışı atalay

Basın toplantısını yeni izledim. Tercüman direkt çeviri yapamadığı gibi Türkçe de konuşamıyor. Gazeteciler ve muhabirler bir tane doyurucu, nitelikli soru soramadığı gibi anlamsız güzellemeler yapıyorlar. Şu imza törenleri vakit kaybı.

Çevrimdışı mylife1903

Basın toplantısını yeni izledim. Tercüman direkt çeviri yapamadığı gibi Türkçe de konuşamıyor. Gazeteciler ve muhabirler bir tane doyurucu, nitelikli soru soramadığı gibi anlamsız güzellemeler yapıyorlar. Şu imza törenleri vakit kaybı.
Nedense su yaziyi okuyunca aklima guns&roses sarkisi geldi neydi adi dur biraz mirildaniyim

Velkom tu di cangil
Ve got fan en geymz
Ve gat evriting yu want
Honi vi nov di names
Vi ar pipil that ken faynd
Vatevir yu mey nid
If yu gat moni moni moni

Altta da tercumesi

Welcome to the jungle
We've got fun 'n' games
We got everything you want
Honey, we know the names
We are the people that can find
Whatever you may need
If you got the money, honey
We got your disease

Çevrimdışı atalay

Çeviri çok açıklayıcı olmuş. Umarım tek tek yazmadın. @mylife1903
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 19:25:14 atalay ]

Çevrimdışı brkntcnr

İyi de Badou Ndiaye Osmanlı performansıyla göz önüne çıktı. Yani hücumda ne oynadığını biliyoruz. Bize lazım olan savunmada ne yaptığı? Referansı önemli. 6-8 oynadığı ve üst düzey performans ortaya koyduğu bir yer var mı?

İyi de Badou Ndiaye Osmanlı performansıyla göz önüne çıktı. Yani hücumda ne oynadığını biliyoruz. Bize lazım olan savunmada ne yaptığı? Referansı önemli. 6-8 oynadığı ve üst düzey performans ortaya koyduğu bir yer var mı?
Onceki kulubu , Bodo glimt ti galiba tam hatirlayamadim simdi..

Ozamanlar @atalay da yazmıştı Ndiayeyi ve kulübe onerdigini soylemisti

Biz almadik 300.000 € gibi Cüzzi bir rakama Osmanli aldi simdi biz istesek en az 3 milyon çekerler..

Bu da bizim Bir scoot ekibimizin olmadığını gosterir boyle oyuncuları Anadolu kulüpleri bulabiliyorsa biz hayli hayli buluruz , bulmalıyız
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 19:37:01 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı brkntcnr

Biz almadik 300.000 € gibi Cüzzi bir rakama Osmanli aldi simdi biz istesek en az 3 milyon çekerler..

Bu da bizim Bir scoot ekibimizin olmadığını gosterir boyle oyuncuları Anadolu kulüpleri bulabiliyorsa biz hayli hayli buluruz , bulmalıyız
Transfermarkt' a göre kariyeri boyunca hiç ön libero veya defansif orta saha oynamamış.  Para olacaktı Ndidi' yi getirecektik var ya daha 19 yaşında bir de ufff 20 sene oynatırdık herhalde  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 19:54:49 brkntcnr ]

Çevrimdışı brkntcnr

Keza Gökhan Gönül toplantısında da  hep toz pembe sorular sorulmuştu. Adam gibi soru sormuyorlar. Zaten doğru düzgün Beşiktaş' lı gazeteci yok sanırım yönetim önceden tembihliyor.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 20:16:03 brkntcnr ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

lig başlasın ya sıktı artık bu transfer dönemi bir şey olduğu yok bitsin'de kurtulalım :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Yanılgınız burda osmanlı alır bunun riskine girer biz Beşiktaşız  siz scoutluktan ne
anlıyorsunuz bizim 14 yabancı kontenjanımız var ve şampiyon olmamızın için her bir
kontenjana ihtiyacımız var bunları parlama ihtimali olacak diye yabancıyla dolduramayız
yerli opsiyonun var alır şansını denersin ama yabancıda birileri alır dener sen onda ışık görürsen
300 yerine 3 M verir ondan alırsın onuda 20 ye 30 a pazarlarsın sonra yani 300 binlik oyuncuları toplamak osmanlı gibi
takımların işi bizim işimiz değil biz anca milli takım seviyesine yükselmiş belli bir yol katetmiş oyuncunun peşine düşeriz
onlarıda 300 bine alamayız mesela dortmunt moru nasıl aldı iki yıldır takip ediyorlarmış ama almadılar
alsalar çok daha ucuza kapatırlardı milli takıma geldi kendini burda gösterdi ondan sonra astronomik bir paraya aldılar
çünkü öncesi riskdi sonra risk olmaktan büyük ölçüde çıktı. Büyük takımlar osmanlı gibi transfer yapmaz
sizde artık büyük takım taraftarı gibi düşünün biz ancak gelecek gördüğümüz oyuncuları alt yapı seviyesinde alt yapımıza alırız
yada büyük takım alt yapılarından geçmiş artık olmuş denebilecek seviyede oyuncuları en fazla riske girerek alırız
ozi ler gibi mesela

Çevrimdışı tuncaboylu

Yanılgınız burda osmanlı alır bunun riskine girer biz Beşiktaşız  siz scoutluktan ne
anlıyorsunuz bizim 14 yabancı kontenjanımız var ve şampiyon olmamızın için her bir
kontenjana ihtiyacımız var bunları parlama ihtimali olacak diye yabancıyla dolduramayız
yerli opsiyonun var alır şansını denersin ama yabancıda birileri alır dener sen onda ışık görürsen
300 yerine 3 M verir ondan alırsın onuda 20 ye 30 a pazarlarsın sonra yani 300 binlik oyuncuları toplamak osmanlı gibi
takımların işi bizim işimiz değil biz anca milli takım seviyesine yükselmiş belli bir yol katetmiş oyuncunun peşine düşeriz
onlarıda 300 bine alamayız mesela dortmunt moru nasıl aldı iki yıldır takip ediyorlarmış ama almadılar
alsalar çok daha ucuza kapatırlardı milli takıma geldi kendini burda gösterdi ondan sonra astronomik bir paraya aldılar
çünkü öncesi riskdi sonra risk olmaktan büyük ölçüde çıktı. Büyük takımlar osmanlı gibi transfer yapmaz
sizde artık büyük takım taraftarı gibi düşünün biz ancak gelecek gördüğümüz oyuncuları alt yapı seviyesinde alt yapımıza alırız
yada büyük takım alt yapılarından geçmiş artık olmuş denebilecek seviyede oyuncuları en fazla riske girerek alırız
ozi ler gibi mesela
Aynı şeyi yazacaktım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

ozi ler gibi mesela
İlaveten 24 yaşına kadar Norveç ligi'nden yükseğe çıkamamış adam aldı diye yönetimi topa tutarlardı.

Mesela bugün gidip Bodo'nun 25 yaşındaki santraforunu alsak oluşacak infiali düşünemiyorum,  kimse de scouting i övmez.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: