2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12389192 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

1+1 yıllık Aquilani iş yapabilir mi ?

Tabii, genç potansiyelli bir oyuncuyu isterim ben de. Yabancı basında haberi çıkmış.

Teşekkürler.
gördüğüm en yumuşak italyan orta saha oyuncusu.ve biraz fazla temposuz. pek begenmedigim bir adam ama sosa giderse oraya transfer şart.

gerçi kalcak haberleri arttı

gitmedi ama rapid satmak istediğinde bundesligadan talibi çıkar ve oyuncuda bundesligayı seçer yaşı çok genç çünkü ve kariyerini bu yönde inşaa etmek isteyecektir.

dogru maalesef.

Çevrimdışı Tolga

gelecek de bakalım kulüpleri bırakacak mı ?
Kiralık alamazsak nasıl alacağız peki :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Kiralık alamazsak nasıl alacağız peki :D

gün içerisinde belirtmiştim gidişat ya kimseyi alamamak ya da transferin son 2-3 günü takımlarında düşünülmeyen oyuncular arasında seçim yapmaya doğru gidiyor. muhtemelen de cümlemim ikinci kısmını yapmak durumunda kalacağız bu da düşük profilli bir transfer dönemi demek olacak...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

gün içerisinde belirtmiştim gidişat ya kimseyi alamamak ya da transferin son 2-3 günü takımlarında düşünülmeyen oyuncular arasında seçim yapmaya doğru gidiyor. muhtemelen de cümlemim ikinci kısmını yapmak durumunda kalacağız bu da düşük profilli bir transfer dönemi demek olacak...
Eğer takımların düşünmedikleri oyuncuları elden çıkartmalarını beklersek transfer dönemi sona erer.

Ne olursa olsun bonservisi elinde olan oyunculardan 1-2 tanesini transfer etmeliydik.

Çevrimdışı atalay

1+1 yıllık Aquilani iş yapabilir mi ?

Tabii, genç potansiyelli bir oyuncuyu isterim ben de. Yabancı basında haberi çıkmış.

Teşekkürler.

Sporting onu geçen sezon aldı. İyi bir sezon çıkarmadı. Geçen sezon da adı bizle geçiyordu. Bonservis ücreti ödenemiyor ise kiralık bir oyuncu transferi yapmak gerek. Mesela Chelsea, Spurs, Roma ve M.City'de o bölgede kiralık gönderilecek değerli oyuncular var.

Çevrimdışı tangaz

Eğer takımların düşünmedikleri oyuncuları elden çıkartmalarını beklersek transfer dönemi sona erer.

Ne olursa olsun bonservisi elinde olan oyunculardan 1-2 tanesini transfer etmeliydik.

kesinlikle doğru, yönetim bir şekilde töreden nasılsa para gelecek ve bununla eksikleri tamamlarız çuvalla imza parası vermeyelim die düşündü bence ama biliç bir çuval inciri berbat etti.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Sporting onu geçen sezon aldı. İyi bir sezon çıkarmadı. Geçen sezon da adı bizle geçiyordu. Bonservis ücreti ödenemiyor ise kiralık bir oyuncu transferi yapmak gerek. Mesela Chelsea, Spurs, Roma ve M.City'de o bölgede kiralık gönderilecek değerli oyuncular var.

Bentaleb ve Vainqueur'den bahsetmiştin daha önce yanılmıyorsam.
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 17:41:45 #Berat ]

Çevrimdışı Tolga

kesinlikle doğru, yönetim bir şekilde töreden nasılsa para gelecek ve bununla eksikleri tamamlarız çuvalla imza parası vermeyelim die düşündü bence ama biliç bir çuval inciri berbat etti.
Neyse artık olmuşla ölmüşe çare yok son güne kadar bir umut bekleyeceğiz :)

Çevrimdışı tangaz

Neyse artık olmuşla ölmüşe çare yok son güne kadar bir umut bekleyeceğiz :)

evet ama bu yönetimin plansızlığını gölgeleyemeyecektir...

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa yarın özür dileyip antrenmanlara başlayacakmış. Büyük ihtimal yönetim bir de Gomez' i bekliyor. İleriye yapılacak transferlerden sonra elden kalan paraya göre stoper alınacak bence. Şu bi hafta içinde transferleri halletsek de konuşacak şey kalmadı diye genç çocuk falan izleyip buraya youtube linki atıp muhabbetini yapsak  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Alper1903

Sosa kalıyorsa minimum ligin 3-4 haftası oynayamaz.

Çevrimdışı OrhanAker

Orta saha planlaması yetersiz. Bu kumar bir el daha oynanmaz. Düşük profil yada palyatif bir çözüm de olsa oraya bir hamle şart.
Obi mikel veya bastian :D
Kanat forvette moses :bandit :

Çevrimdışı brkntcnr

Orta saha planlaması yetersiz. Bu kumar bir el daha oynanmaz. Düşük profil yada palyatif bir çözüm de olsa oraya bir hamle şart.
Abi trabzonun aldığı Onazi' yi biz alamaz mıydık? Bence gayet iyi transfer olurdu 23 yaşında daha.

Çevrimdışı atalay

Bentaleb'den bahsetmiştin daha önce yanılmıyorsam.

Kulüplerin ne karar vereceğini bilmiyorum. Fakat Bentaleb, Chalobah, Vainqueur, daha farklı profil olarak Pasalic yada Ginkel. Yüksek maaş istemese M'Vila. Yoklamak lazım. Daha düşük kalibreli oyuncular için de kiralık kovalanabilir. 

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 21:16:05 atalay ]

onazi profilinde bi adam yerine hucum yönü ağır basan iki yönlü bir orta sahaya ihtiyaç var bence. iyi kötü necip yedekler atibayı.

kaldı ki sosa takımda kalırsa orta saha falan almayız.

Çevrimdışı brkntcnr

3,5 M avroya almışlar. Büyük ihtimalle alamazdık.
Bu tip adamlarla ilgilenmemiz lazım. Senede bir tane bu yaşlarda bu potansiyel aralığında oyuncu almamız lazım ki başkanımızın hep söylediği sat al sat al stratejisi yürüsün.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

GS  4 oyuncu /11.5m€
TS  10 oyuncu /11.05m€
FB  5 oyuncu /6m€
BJK  5 oyuncu /1.85m€

Fikret başkan utanmasa üstüne para alacak :evillol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Cok yazilmamis okudum hepsini, yeni arkadaslar gelmis

Bu transfer donemi cok yoruldum, moralim de bozuldu 

Simdi yonetime giydirmek gibi olmasin ama isin plan proce kisimlarinda, otur sifir.
Gomez kalacak olsa bile oraya bir transfer sartti hem de hocanin belirttigi gibi kanatta oynayabilen bir oyuncu. Yapilmadi.

Tolga ile sozlesme konusu bir skandal. Ben tolgaya karsi degilim, sozlesmenin zamanlamasi manidar. Devre arasi bakarsin adam zaten buyuk ihtimal ikinci ya da ucuncu kaleci olacak, pazarlikta elin guclenir. Yok birinci kaleci olup iyi performans gosterirse zaten verecegin para belli.

Simdi yapilacak is su,

Inter manciniyi kovmus, oraya yeni bir hoca gelecek. Bu yeni gelen bir suru transfer isteyecek ve bir cok oyuncu bosa cikacak oradan hatta yeni hoca baska takimdan gelirse domino efekti o takimda da bir cok oyuncu bosa cikacak. Cok cok cok sat anasini cok

Çevrimdışı brkntcnr

onazi profilinde bi adam yerine hucum yönü ağır basan iki yönlü bir orta sahaya ihtiyaç var bence. iyi kötü necip yedekler atibayı.

kaldı ki sosa takımda kalırsa orta saha falan almayız.
Necip bence atibayı yedekleyemez. Bize yeni atiba lazım. Formayı ondan alacak bi oyuncu şart adam 34 oldu hala taş gibi maşallah nazar değmesin ama seneye ne olacak? Sosa kalırsa hücum yönünü yine hallederiz ama allah korusun atibaya bişey olursa sıkıntı büyük.

Çevrimdışı mylife1903

Necip bence atibayı yedekleyemez. Bize yeni atiba lazım. Formayı ondan alacak bi oyuncu şart adam 34 oldu hala taş gibi maşallah nazar değmesin ama seneye ne olacak? Sosa kalırsa hücum yönünü yine hallederiz ama allah korusun atibaya bişey olursa sıkıntı büyük.
Seneye de ilk maca kadar ayni geyigi yapacagiz sonra atiba oynayacak. Atiba bir sakatlik gecirmezse daha 3 sene oynar. Onu nufusa erken kaydetmisler, daha dogmadan gencecik adam yahu

Atibanin yerine seneye michael bradley alinir iki sene beraber oynarlar sonra 5sene de bradley devam eder.

dogru diyorsun da atiba gibisini alamayız zaten. onazi falan da yedekleyemez onu. onazi veya o profilde bir oyuncu alacagımıza necip dursun o anlamda söyledim.

vurnon anita belki olabilir.

Çevrimdışı brkntcnr

Seneye de ilk maca kadar ayni geyigi yapacagiz sonra atiba oynayacak. Atiba bir sakatlik gecirmezse daha 3 sene oynar. Onu nufusa erken kaydetmisler, daha dogmadan gencecik adam yahu

Atibanin yerine seneye michael bradley alinir iki sene beraber oynarlar sonra 5sene de bradley devam eder.
Tamam atiba çok iyi aman nazar falan değmesin ama yerini birileri alacak sonuçta 50 sine kadar oynamayacak. O gidince yokluğunu hissetmeyelim diye arkasına genç birini alabiliriz. O yüzden biz kendimiz yetiştirelim o seviyeye getirelim diye genç adam gelsin diyorum. Yoksa Bradley de 30 olacak seneye.

Çevrimiçi murat

Yalnız bradley gelirse atiba gibi güzel bir yedeğimiz olur.

Etiketler: