2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390846 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus Emre kapat abicim televizyonu  :D
Yok abi ozlemisim takimi ne top oynamisiz beee
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

büyük ihtimalle sosa'yı bir şekilde ikna edip vasat bir forvetle transferi tamamlarız başka bir şansımız kalmıyor ffp mahvetti bizi ya bu sene bir şekilde şampiyonluğu kurtaralım gerisi mühim değil  :icool:
Vasat bir forvet gelirse şampiyon olabilir miyiz bunu söylemek zor.

Sosa giderse onun eksikliğini takım içinden halledebiliriz ama gol vuruşu iyi olan bir forvete kesinlikle ihtiyacımız var.

Şu transfer dönemi bitse de kurtulsak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

yunus ne iş yapıyordun sen boş vaktin çok herhalde :D
Kuaför :bandit:

Suan musteri yok oyuzden rahatim :icool:

Çevrimdışı can1903

Transferleri bekliyorum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vasat bir forvet gelirse şampiyon olabilir miyiz bunu söylemek zor.

Sosa giderse onun eksikliğini takım içinden halledebiliriz ama gol vuruşu iyi olan bir forvete kesinlikle ihtiyacımız var.

Şu transfer dönemi bitse de kurtulsak.

cenk'in son vuruşlar bir hayli iyi ama o'da bu takımın banko forveti mi tartışılır m'bokaniyi alalım o da olabilir.

Çevrimdışı abdusta

GOMEZ olayi tam poker e donmus
EGER BASKAN negatif konusuyorsa baska santrafor calismasida yapmiyormus gibi konustu

Çevrimdışı yigitcan1903

Ikinci yarı şampiyonluğumuza büyük katkı verir Sosa.
Keyfi yerine gelirse paşanın

Çevrimdışı Berat

Bence biraz uzun, pozisyon takibi yüksek ve takımı ileri bölgede tutabilecek bir forvet modeli lazım @Tolga

Çevrimdışı Tolga

Bence biraz uzun, pozisyon takibi yüksek ve takımı ileri bölgede tutabilecek bir forvet modeli lazım @Tolga
Demba Ba ayarında bir forvet gelsin bana yeter şu saatten sonra çünkü daha iyisi gelmeyecek gibi.

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı tangaz

Demba Ba ayarında bir forvet gelsin bana yeter şu saatten sonra çünkü daha iyisi gelmeyecek gibi.

Demba ayarı da zor görünüyor mevcut koşullarda. Dembayı 6,5 a almıştık şuan o ayarda bir oyuncuyu ancak kiralayabilmek mümkün bonservisine ödeme yapma imkanımız yok maalesef :(
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

Demba ayarı da zor görünüyor mevcut koşullarda. Dembayı 6,5 a almıştık şuan o ayarda bir oyuncuyu ancak kiralayabilmek mümkün bonservisine ödeme yapma imkanımız yok maalesef :(
Zaten gelecek oyuncu kesin kiralık gelecek başka yolu yok :D

Çevrimdışı zekotha

Bence Sosa'ya olan teklifi 8'e çıkarmaya çalışıyorlar.Çıktıkları an satarlar net.

Yoksa transfer falan yalan olur.Stoper-Forvet-OOS alınır 22 günde.Ben şu anda ilerleyen bir görüşmenin olduğunu bile düşünmüyorum

Bence Gil transferinde ilerleme var bi tek ve olacak da

Çevrimdışı tangaz

Zaten gelecek oyuncu kesin kiralık gelecek başka yolu yok :D

gelecek de bakalım kulüpleri bırakacak mı ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Koa_lAA

Transferleri bekliyorum

başkanın solundaki ethem sancak mı? eğer oysa neden sponsor olmuyor firması basket takımı vs bi amatör branşa falan...

Çevrimdışı Bishamon

Muhabir:Oğuzhan aydoğan iyiyse dortmund neden bıraktı?

FİKRET ORMAN:"Manchester United, Pogba'yı bedavaya gönderdi ve 120 milyon Euro'ya geri aldılar. M.United onu neden bıraktıysa, biz de Oğuzhan aydoğan'ı o yüzden aldık" :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

linç edilme ihtimalime ragmen bir transfer önerisinde bulunmak istiyorum  :D

sosa giderse dzemaili'ye ne dersiniz? oyunu iki yönlü oynayan, tek pası ve teknigi fena olmayan 8-10 numara karışımı mücadele gücü yüksek bir oyuncu. "gs'nin çöpünün ne işi var bizde" diyebilirsiniz ama bence gs onun için çok yanlış bir takım. sneijder varken daha geride oynamak zorunda kalıyor ve verimliligi düşüyor. selçuk varken de selçuk-dzemaili ikilisi olmuyor.

bizde ise tolgay'ın dün oynadıgı gibi oynarsa (8,5 numara gibi) rotasyonda yararlı olacagını düşünüyorum. isviçre milli takımında bu şekilde oynadı ve gayet iyiydi bence.

şimdi biraz insaflı olmanızı rica ederek tepkilerinizi bekliyorum   :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Muhabir:Oğuzhan aydoğan iyiyse dortmund neden bıraktı?

FİKRET ORMAN:"Manchester United, Pogba'yı bedavaya gönderdi ve 120 milyon Euro'ya geri aldılar. M.United onu neden bıraktıysa, biz de Oğuzhan aydoğan'ı o yüzden aldık" :bandit:

başkan fena kapak yapmış muhabire  :evillol:

Fikret Orman: "Gomez'le buluşmadım..Para da konuşmadım..Adam gelmek istemiyor..İsterse, gider,konuşuruz,ikna etmeye çalışırız.Burası Dünya'nın en büyük kulübü. Ne oyuncular geldi, geçti. Bu kulübü kimsenin ayağının altına aldırmam. Burası Beşiktaş."

Baskan gibi Baskan :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

oğuzhanın bu sezon daha da büyümesi üzerine koyması gerekiyor olgunluğa erip maçlardaki bazı gereksiz faullerden uzaklaşmalı ve şutlarını geliştirmeli. dünkü maçta ceza sahasına girdiği sola cenke bıraktığı ofsayt olan bir pozisyon var tipik bir ozzie pası, ben bu pozisyonlarda kendisinden sert ve net şutlar bekliyorum artık. bu sezon 15 gol ve 15 asisti bulması gerektiği kanaatindeyim...

Çevrimdışı worns

sosa giderse dzemaili'ye ne dersiniz? oyunu iki yönlü oynayan, tek pası ve teknigi fena olmayan 8-10 numara karışımı mücadele gücü yüksek bir oyuncu. "gs'nin çöpünün ne işi var bizde" diyebilirsiniz ama bence gs onun için çok yanlış bir takım. sneijder varken daha geride oynamak zorunda kalıyor ve verimliligi düşüyor. selçuk varken de selçuk-dzemaili ikilisi olmuyor.

bizde ise tolgay'ın dün oynadıgı gibi oynarsa (8,5 numara gibi) rotasyonda yararlı olacagını düşünüyorum. isviçre milli takımında bu şekilde oynadı ve gayet iyiydi bence.

Boşta olsaydı ben Tolgay'ın ilk 11'de olacağını düşündüğümden rotasyon oyuncusu olarak ok derdim.

Düşünüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil İsviçre'nin de iyi isimlerindendi turnuvada.

Ama bonservisi Gs'de ve normalde bonservissiz gönderme şansları olsa bile bizden bonservis talep ederler. Bonservisle gerek yok.

Çevrimdışı worns

Çevrimdışı tangaz

2,3 milyon maaşı var italyadaki gibi 1,8ini cincon verir ve kalanını biz verirsek olabilir  :evillol:

Etiketler: