2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12400708 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı T.Yapici

Aras, Töre kalitesinde onu aratmayacak diyen Başkana, yönetime  :claps: :claps:
Aras gerçekten kaliteli umarım kendine ilk 11 de yer bulabilir. Ayrıca bizim karşı karşıya top çıkaran kalecimiz var be abi Fabri karşı karşıya çıkardığında sevgilimden mesaj gelmiş kadar mutlu oldum gerçekten, bunu hissettim. Seviyorum bu takımı  :D :halay: :ishock:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aras cidden bu sene iyi iş yapacak Allah sakatlık bela vermesin, amin.

Ayrıca Ömer'in bu hareketliliği inşallah saman alevi değildir ve sezon genelinde böyle devam eder.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı berkotistis

Abiler sanırım dünyanın en iyi oyuncusu Adriano  :ebebe:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Abiler sanırım dünyanın en iyi oyuncusu Adriano  :ebebe:
İsmail den sonra gözüne Maradona gibi görünüyor insanın

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı b.damatoglu

Atiba Hutchinson'la 5 senelik kontrat imzalayalım.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Atiba Hutchinson'la 5 senelik kontrat imzalayalım.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O çalımdan sonra rakip sahada 10 kişi devam etti

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı onder23

forvet hattı x-cenk-ömer olmalı
aras ve frei ı beğendim
tolgay da iyiydi.
Keşke gökhan daha fazla oynasaydı

Çevrimdışı fatihsahin

Arasın isabetli ortaları gomezlik değil mi ya

siyah beyaz

Çevrimdışı onurturan

takımı beğendim inşallah @38life ın dediği gibi inşallah transfer rehavetiine girmez yönetim.. 
Geri orta ve uç omurgaya sağlam transfer yapabilirsek 30 da turlarız..

Çevrimdışı cursedofdragon

kerim'den çok fazla birşey beklemiyorum son işleri iyi yapamıyor gereğinden fazla top tutuyor.Aras'ı örnek alması lazım biraz.Diğer kanat'a da olcay geçer olcay,aras,quaresma 3'ü kanatları çevirir.Sosa kalırsa oda katılır.Adriano'yu da kanatta değerlendirebiliriz :)
Adriano bizim alaba'mız olucak :) Ön libero kanat forvet sağ bek sol bek her tarafta oynatcaz :D  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arasın isabetli ortaları gomezlik değil mi ya

Deşme yaramızı deşme.. :idisapprove:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Anıl1903

Maçın ilk yarısı tutukluk yaşadık defansta Marcelo yaptığı hatalarla göze çarptı,ofansta da zaman zaman pozisyon bulduk ama sonuçlandıramadık.Ama ikinci yarı daha pozitif oynayarak gerçek Beşiktaş'ı az da olsa gördüğümüze inanıyorum Adriano,Aras,Ömer,Fabri iyi işler yaptılar.Bu sene joker oyuncumuz epey fazla beklerimizi de sayıyorum.Yapacağımız transferlerle daha  da iyi duruma geleceğiz...
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2016, 22:20:18 Anıl1903 ]

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bugün, 22:00  Mesaj #966
 Sergen Zeren
beşiktaş alır kupayı

Bugün, 21:58  Mesaj #964
 Sergen Zeren
bjknin 10 numarası aras olur.çok iyi futbolcu.kalite akıyor...kerim frei,olcay ve töreden daha iyi.

Bugün, 21:23  Mesaj #943
 Kağan Koç
BJK çok iyi oynuyor. Ömer Şişmanoğlu,Tolgay ve Frei bizde olsa keşke.

Bugün, 21:47  Mesaj #959
 Kağan Koç
Frei'in gelişeceğini düşünüyorum ben, oyuna 70'ten sonra girip bolca gol pozisyonuna sokuyor kendi atıyor,attırıyor falan. Q7 gittiğinde yerini dolduracaktır satışındada iyi para kazandırtacaktır. Adriano'da iyiydi izlediğim kadarıyla, Atiba iyiydi. Olympiakos kötü oynadığından dolayı oyun BJK'de.

Korku başlamış gslilerde  :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı brci

Pektemeği hiç istemiyorum bu takım da yeri yok ama daha sezon başı insanın içi umut dolu vodafone arena da ilk kez çime ayak basıyorsun bir maçta çok üzüldüm ıslıklanmasına ciddi anlamda kötü hissettim yüz ifadesini görünce :(

Çevrimdışı Orhan_

Aras Töre'yi aratmayacak inşallah. Hatta daha fazla katkı verecektir. Gün geçtikçe çok faydalı olacağını gösteriyor. Quaresma tek pas oynuyor artık diyorsunuz ama ben hala o tek pas oyununu göremiyorum. Yapılacak stoper ve forvet transferleri ile cidden çok daha iyi bir takım olacağız. Ancak Sosa kalırsa Tolgay'a nerede yer açılacak bilemiyorum. Bunun için fikri olan varsa biraz aydınlatsın beni :D.

Çevrimdışı Tolga

Aras alınırken de söylemiştim doğru bir transfer yaptık diye. Oynadıkça haklı olduğumu görmeye başladım ama tabi yine de erken.

Takımı da genel anlamda iyi buldum. Yapılacak transferlerle daha iyi olacağız. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fatihsahin

Maçın 2.yarısı ideal 11 diyebilirmiyiz.

siyah beyaz

Çevrimdışı atalay

Rakip ve biz ön alan baskılarını uygulamayı pek tercih etmedik. Savunmada alanları iyi kapattık. Hücumda ikinci yarı bulduğumuz geniş alanlar ile etkili olduk. İlk yarıda ise Tolgay ve Ozzy'in kilit pasları dikkat çekiciydi. Savunmada Tosic ve Marcelo bu maçta bile yeterince sırıttılar. Adriano'nun son bölümdeki hücum katkısı ise gelecek için yeterince iyi bir referans oldu. 

Çevrimdışı 38life

Pektemeği hiç istemiyorum bu takım da yeri yok ama daha sezon başı insanın içi umut dolu vodafone arena da ilk kez çime ayak basıyorsun bir maçta çok üzüldüm ıslıklanmasına ciddi anlamda kötü hissettim yüz ifadesini görünce :(

Ya bırak Allahın seversen. Kendi de gayet iyi biliyor Beşiktaşa zarar verdiğini ve hala takımda kalmak için çabalıyor para uğruna. Neyine üzüleceksin bu adamın

Çevrimdışı Yasin02

Adriano gerçekten çok iyi ancak defansta çok boş alan bırakmadı mı bu maç ?
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı abdusta

Fabi de iyiydi,güven veriyor

saygılar

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Maçın 2.yarısı ideal 11 diyebilirmiyiz.necip yerine oguzhan tosic yerine stoper ideal 11 olur gibi

– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı 38life

"Marcelo aslında gayet iyi"ciler hiç görünmüyor bu ara...

Çevrimdışı Efe

Fabi de iyiydi,güven veriyor

saygılar
fabri 1.kaleci olabilir boş adam değil ama ben boykonun formayı vermeyeceğini düşünüyorum alırsada fabri alır tolga yedek kulubesine bu sezon
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: