2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387427 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı caner.eryigit

Abilerim kardeşlerim tamam eleştirelim yapılan yanlışları eyvallah da bizbizeyken yapalım bence kamuoyu önünde yapmamız lazım..101. Yıl havası var sanki safları daha da sıklaştırmak gerek.heryerden saldırıyorlar inanılmaz algı operasyonları yapıyorlar.bizden daha sorunlu takımlar olduğu halde bizim üstümüze oynamaya devam ediyorlar medyası spor yazarları spor kanalları.çünkü Hepsi bizi saha içinde yenemeyeceklerini kendilerinde biliyorlar güçlerinin yetmeyeceğinide biliyorlar.bir gerçek du şu ki bizde onları saha dışında yenemeyiz.hala saha dışında bizden çok daha güçlüler eskiye nazaran iyi kamuoyu oluşturabiliyoruz ama onlar yıllardır bunu bizden daha iyi yapıyorlar.onların spor yazarları bu kadar sıkıntı olmasına rağmen taraftardan daha çok taraftar gibi davranıyorlar.bizimkilere gelince tamamen kulübe nerden Çakarım Nasıl karıştırırım Nasıl prim yaparım derdinde...Safları sıklaştıralım abilerim kardeşlerim!

Çevrimdışı brkntcnr

bak monaco maçındada 18  yaşında bir çocuk geçti kaleye burda
ama 3. kalecileriydi evet 3. kaleci olarak tutabilirsin ama ikinci kaleci olarak 18 yaşında bir çocuğu koyarsan kulübeye
kaledeki adamıda oyundan düşürürsün sıfır rekabet.
Kale zaten rekabet olmaması gereken bi mevki. Bizim sorunumuz taa en başta burada başlıyor. Dünyanın her yerinde böyle neredeyse. Her takımın bir tane baba kalecisi var, yedeği ise sadece yedektir yani, hatta genç bi çocuk konabilir ki ilerde kaleyi o alsın diye. Kaleci planlamamız en başından ofsayt yani. Boyko dan performans alamama sebebimiz de buydu. Kale sabır isteyen bi mevki. Elindeki kalecin yeterince iyi değilse sen iyi edene kadar sabrediceksin olmuyosa iyisini alıp ona yol vericeksin. Öyle forvet gibi bi maç gol atamadı çıkarıyım gibi bişey yapmak tamamen yanlış ve intihar olur kalede. Çünkü kalecin değiştikçe savunmanla anlaşması uyuşması zor olur basit hatalarla gol yersin. Birinci kalecinin kim olduğuna karar verirsen o adama güven verirsin oyuncu da kendine güvenir moralli olur. Ama en ufak hatada benim yerime başkası oynar derse ne özgüven kalır ne birşey. O yüzden kale rotasyona girmemesi gereken bi mevki bana göre. Dünya üzerinde aynı anda 2 çok iyi kalecisi olan kalesinde sürekli rotasyon yapan bi takım var mı? Benim aklıma Barça dan başkası gelmiyor.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2016, 02:30:26 brkntcnr ]

Çevrimiçi Necmi

Kale zaten rekabet olmaması gereken bi mevki. Bizim sorunumuz taa en başta burada başlıyor. Dünyanın her yerinde böyle neredeyse. Her takımın bir tane baba kalecisi var, yedeği ise sadece yedektir yani, hatta genç bi çocuk konabilir ki ilerde kaleyi o alsın diye. Kaleci planlamamız en başından ofsayt yani. Boyko dan performans alamama sebebimiz de buydu. Kale sabır isteyen bi mevki. Elindeki kalecin yeterince iyi değilse sen iyi edene kadar sabrediceksin olmuyosa iyisini alıp ona yol vericeksin. Öyle forvet gibi bi maç gol atamadı çıkarıyım gibi bişey yapmak tamamen yanlış ve intihar olur kalede. Çünkü kalecin değiştikçe savunmanla anlaşması uyuşması zor olur basit hatalarla gol yersin. Birinci kalecinin kim olduğuna karar verirsen o adama güven verirsin oyuncu da kendine güvenir moralli olur. Ama en ufak hatada benim yerime başkası oynar derse ne özgüven kalır ne birşey. O yüzden kale rotasyona girmemesi gereken bi mevki bana göre. Dünya üzerinde aynı anda 2 çok iyi kalecisi olan kalesinde sürekli rotasyon yapan bi takım var mı? Benim aklıma Barça dan başkası gelmiyor.

ospina kimin yedeği :alala:
dünyada yarışmacı bütün takımların iyi bir birinci kalecisi yedeğindede yaşını almış veteran bir kaleci oluyor genelde
hiç bir yarışmacı takımın 18 yaşında ikinci kalecisi olmaz bana örnek göster Birinci kalecisine bir şey olursa onu bir süre götürebilecek
arkada her zaman ortalamanın üstünde bir kaleci olmalı Tolga bizim için bu standartta bir kaleci birinci olamaz ama iyi bir ikinci olur.
bana bir tane takım gösteremezsin yarışmacı olupta ikinci kalecisi 20 yaşın altında olan
hepsinin ikinci kalecileri tecrübeli kalecidir.

Çevrimiçi Necmi

Abi 2 eli 2 ayağı olan, biraz kalecilik yeteneği olan birisinin bile zararının tolgadan fazla olmayacağını düşünüyorum. En azından 18 yaşında çocuk potansiyeli varsa gelişir biz de umutlanırız. Hiçbişey yapmasa tolgayı görmemizi engeller bu bile katkıdır benim gözümde :D

tolganın her maç kurtardığı en az 4-5 pozisyon var.
tolga kesinlikle kötü bir kaleci değil sadece Beşiktaşın birinci kalecisi olacak
seviyede değil. Ama geçen seneki şampiyonlukta çok büyük katkısı var buda inkar edilemez
bir Beşiktaşlı her şeyden önce dürüst olur. Tolgaya haksızlık yapma Yerli kaleciler içinde direk ilk 3 e girer Türkiyede
hiç bir şey bilmiyorsan dön geçen seneki istatistiklere bak orda görürsün geçen seneyi onların
önünde bitirdiğini Beğenmeyebilirsin bende beğenmiyorum ama bir Beşiktaşlı her şeyden önce dürüst ve adil olur
bazen kaleciyi kötü gösteren önündeki defansdır bunun en somut örneği musleradır. bu sene yediği hatalı goller
dağ olur. geçen sene feneri eleyen volkan performansıydı.

Çevrimiçi Necmi

birde eren derdiyoku alalım diye yırtınanlara gelsin röportajı
umarım neden istemediğimizi anlamışlardır.

Çevrimdışı Egos

öncelikle hoş geldin
ama fabri ve boykonun yetersiz olduğuna katılmıyorum
fabri oynadığı hazırlık maçlarında oldukça iyi performan s gösterdi neye göre yetersiz geçmişine göremi
boyko uyum sağlamadı devre arası geldi bir kaleci için çok zordu birde önünde oturmamış bir savunma vardı
ama geçmişinde iyi bir kaleci gömleği var.

teşekkür ederim necmi ağabey, hoş buldum.

ben sizin kadar iyi değerlendirememiş olabilirim fabri'yi. ismi geçtiğinde aklıma gelen tek pozisyon var, hazırlık maçı sırasında üst üste yaptığı üç kurtarış ve bana göre o pozisyonda iki gol birden yedik.

transfer döneminin yavaş geçmesi bizi problemlerimizle gereğinden fazla vakit harcamaya itiyor, bunu ufak pürüzleri büyütmek olarak da adlandırabiliriz. örneğin gomez meselesi aslında türkiye'de meydana gelen olaylar ve gomez'in açıklaması ile sınırlanmışken, değerlendirme yaptığımızda 7 milyon istedi, görüşmeye gelmedi, eşini ikna ettiler gibi birçok dedikoduya - ki bunların dedikodu olduğunu bilmemize rağmen - bağlı tespitlerimiz oluyor. yeni bir dedikodu yoksa, mustafa'ya saldırıyoruz; olmadı tolga'nın iki kere üst üste avrupa'dan elemesine dönüyoruz. o nedenle ben de boyko ve fabri konusunda "tokatçı" fikrime saplanmış ve kendimi oradan kurtaramıyor olabilirim.

forumda gerçekten yorumların hakkını veren, dağarcığı kuvvetli arkadaşlar çoğunlukta, ama sıkıldı hepsi. bu durumda araya girip daha makul şeyler söylemeye çalışmıştım, boyko ile fabri'yi hedef tahtasına koyduğumu fark etmedim. ben de sizin gibi umutluyum, hatta tolga'nın da bu işi yürütebileceğine inanıyorum. defans kurgusu da oturduğunda kalede kimin olduğunu, şampiyonlar ligi maçları dışında, önemsemeyebiliriz dahi.

Çevrimdışı alimm

anlamadığım bi şey var biz mario için fio'ya neden bonservis ödüyoruz ki....?

mario'nun 11 M € olan maliyetinden fio'nun kurtulmak istediğini biliyoruz....
mario ile anlaşabilen bizden başka takım yok bunu biliyoruz....
bu pazarlıkta eli güçlü olan biz değil miyiz..? bedava göndersinler alalım....

ha gomez'de geçen seneki sözleşme şartlarını kabul ediyorsa yarın gelsin başlasın...
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2016, 03:32:28 alimm ]
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı tayfun_bjk

gomezin besiktas futbol takımının yapılanması ile ilgili tespitlerine katılmıyorum. bizim ne zorluklarla aydınlığı gördüğümüzü aslında hiç de kolay olmayan bir şekilde şampiyon olduğumuzu göremediğini düşünüyorum. Geçmiş 3 yılda takımımızın oyuncusu olsaydı ve biz bu geçen 3 yılda yeni stadımızda olsaydık , mali kriterlerin yaptırımları altında olmasaydık, şampiyonlar liginde çeyrek final görüyor olsaydık kendisi haklı olabilirdi. Artık yeni bir yapılanma istiyorum diyebilirdi. Biz ne durumdayız yaklaşık 4m euroya stoper ve santrafor transfer etmeye çalışıyoruz. Ben gomezle bizim farklı dünyalarda olduğumuza inanıyorum. Gomezi senol hoca eski günlerine döndürdü ama o gereken vefanın çok küçük bir kısmını bile göremiyoruz kendisinde. Başkan iyiniyetli bir açıklama yaptı geçtiğimiz hafta ama kendisi hala koyun tüccarı gibi pazarlıklar içerisinde. Ligimizi tanımış olan elit oyuncu eto'yu kendisi de bu kadar istekli iken transfer etmeyipte hala 17 yaşında marka meraklısı gençler gibi isimlerin peşinde koşmayı anlamıyorum kimse de bana anlatamaz. Eto katar da oynasaydı anlardım ama burayı biliyor artık. Kendisi 25 maç 60 dk oynasın 25 gol 10 asist yapar bizde. Şampiyonluktan bu sene 25 m euro geldi seneye de şampiyon olmak için eto'yu beşiktaşımıza kazandırmak ayağımızın ucuna gelipte bizim burun kıvırdığımız fırsat oluyor gün geçtikçe. Bir yanda 7.5m isteyen oyuncu bir yanda 25 gol atmazsam paramın yarısını istemiyorum diyen oyuncu. Marka peşinde koşarsak eğer ayakkabım oyle montum boyle donum soyle diyen 15 yaşında bir genç kardeşimizden ne farkımız kalacak. marka dediğim lorente remy benteke gibi isimler. tabelaya yazınca ne guzel duruyor değilmi?? tabelaya yazıp duvara asacak isim asıl eto bunu da eğer gelirse göreceğiz..

Çevrimdışı BlackEagle26

@Necmi   abi gomez kulübü küçük düşürecek ne açıklama yaptı ? Kaçırdım ya da farkında değilim ama heryerde Beşiktaş Türkiye'nin Bayern Münih'i diyordu

Çevrimiçi Necmi

Casillas a kaleyi verenlerle Milan ın kalesine 17 yaşında adamı koyanlar da çocuktu zaten. Potansiyel varsa konur, bu kadar net.
casillias realin kalesinde 20 yaşında birinci kaleci oldu
öncesinde 3. kaleciydi. ilk 19 yaşında 3. kaleciyken geçti ama sonra gene
yedeğe düştü. Casillias çok özel bir kaleciydi. genede 18 le 20 yaş arasında korkunç bir fark var
18 çocuktur 20 erkek olur.
şimdi kalkıp monacoda güveniyor dersin ama onlarda burda zorunluluktan oynattı.
çok değerli bir kaleci bulursun 17 yaşındada koyarsın bu çok istisna bir durumdur.
ama bu milanda istisna bir durum değil zorda olmasıyla alakalı bir durum
kulüp satılıyor ekonomik olarak çökmüş uzun zamandır mali zorluklar yüzünden
transfer yapamayan Berlusconi 4 yıldır kulüple ilgili bütün işlerden elini eteğini çekmiş
başsız kalmış bir kulüpten bahsediyoruz başlarında karar verebilecek 18 yaşında biri bile yoktu :D
binlerce takımın olduğu dünyada bir örnek örnek değildir. Kaldıki ispanyada kalecilerin birinci kaleci olması hep geç
yaşlarda olur. genel kabul kalecilerin 27 yaşlardan sonra olgunlaştığı.
4. ligden 18 yaşında bir çocuğu alıpta şampiyonluğa oynayan bir takımın kalesine koymak
çok iyi olsa bile mümkün olabilecek bir şey değil hele bu Türkiyede imkansız
herşeyden önce Türk gençleri avrupalı gibi değil o kadar erken gelişemiyor. bizde 18 yaşında çocuk ana kuzusudur.
amerikada evden atılır git kendi ayaklarının üzerinde dur denir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi   abi gomez kulübü küçük düşürecek ne açıklama yaptı ? Kaçırdım ya da farkında değilim ama heryerde Beşiktaş Türkiye'nin Bayern Münih'i diyordu
bu takımla cl de fark yeriz demeye getirdi iyi oyuncular almazsanız ben yokum dedi
Türkiyede şampiyon olmuş bir takımı hafife aldı. Tepeden baktı. söyledikleri doğruydu ama
bunu basın röportajında söylemesi yanlıştı resmen Beşiktaşı küçük gördü. O gün söyledikleri ne kadar doğruysa
bu gün dönerse kendini o kadar küçültmüş olacak. Dün beğenmediği yüksekten baktığı takıma dönmüş olacak
o gün gösterdiği dikliği bugünde gösterebilse o zaman dersin büyük oyuncu ama şimdi geldiğinde
herkes bilecek mecburiyetten geliyor. Ben bundan sonra Beşiktaş taraftarının gomeze geçen sene baktığı gibi bakacağını sanmıyorum.

Çevrimiçi Necmi

gomezin besiktas futbol takımının yapılanması ile ilgili tespitlerine katılmıyorum. bizim ne zorluklarla aydınlığı gördüğümüzü aslında hiç de kolay olmayan bir şekilde şampiyon olduğumuzu göremediğini düşünüyorum. Geçmiş 3 yılda takımımızın oyuncusu olsaydı ve biz bu geçen 3 yılda yeni stadımızda olsaydık , mali kriterlerin yaptırımları altında olmasaydık, şampiyonlar liginde çeyrek final görüyor olsaydık kendisi haklı olabilirdi. Artık yeni bir yapılanma istiyorum diyebilirdi. Biz ne durumdayız yaklaşık 4m euroya stoper ve santrafor transfer etmeye çalışıyoruz. Ben gomezle bizim farklı dünyalarda olduğumuza inanıyorum. Gomezi senol hoca eski günlerine döndürdü ama o gereken vefanın çok küçük bir kısmını bile göremiyoruz kendisinde. Başkan iyiniyetli bir açıklama yaptı geçtiğimiz hafta ama kendisi hala koyun tüccarı gibi pazarlıklar içerisinde. Ligimizi tanımış olan elit oyuncu eto'yu kendisi de bu kadar istekli iken transfer etmeyipte hala 17 yaşında marka meraklısı gençler gibi isimlerin peşinde koşmayı anlamıyorum kimse de bana anlatamaz. Eto katar da oynasaydı anlardım ama burayı biliyor artık. Kendisi 25 maç 60 dk oynasın 25 gol 10 asist yapar bizde. Şampiyonluktan bu sene 25 m euro geldi seneye de şampiyon olmak için eto'yu beşiktaşımıza kazandırmak ayağımızın ucuna gelipte bizim burun kıvırdığımız fırsat oluyor gün geçtikçe. Bir yanda 7.5m isteyen oyuncu bir yanda 25 gol atmazsam paramın yarısını istemiyorum diyen oyuncu. Marka peşinde koşarsak eğer ayakkabım oyle montum boyle donum soyle diyen 15 yaşında bir genç kardeşimizden ne farkımız kalacak. marka dediğim lorente remy benteke gibi isimler. tabelaya yazınca ne guzel duruyor değilmi?? tabelaya yazıp duvara asacak isim asıl eto bunu da eğer gelirse göreceğiz..
iyide o saydığın isimlerin hiç biri gomez dahil eto'o markasında değilki
etoo dünya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 8-10 forveti içinde yer alır. 35 yaşında hala marka olan
bir isimden bahsediyoruz dünyada futbolla bir şekilde ilgisi olupta etoo adını bilmeyen hiç kimse yoktur.
cl maçlarında rakip takım tehdit olarak gomezi değil etoo yu görür. Benim arzum gomezi alsak bile etooyuda
almamızdan yana. Beşiktaşa çok şey katacağına eminim

Çevrimdışı alimm

Hem gomez hem de eto'o sözleşme şartlarından dolayı klüpleri tarafından istenmeyen isim durumundalar... Her ikiside bonservislerini ellerine alıp gelirlerse masaya oturur görüşürüz...

Gomez 3.5 M € + bonus
Eto'o 2 M € + bonus

Çevrimiçi Necmi

anlamadığım bi şey var biz mario için fio'ya neden bonservis ödüyoruz ki....?

mario'nun 11 M € olan maliyetinden fio'nun kurtulmak istediğini biliyoruz....
mario ile anlaşabilen bizden başka takım yok bunu biliyoruz....
bu pazarlıkta eli güçlü olan biz değil miyiz..? bedava göndersinler alalım....

ha gomez'de geçen seneki sözleşme şartlarını kabul ediyorsa yarın gelsin başlasın...
ben bonservis ödeyeceğimizi sanmıyorum :D
zaten ödeyecek yerlerimiz ağrıyor. Fio bonservis isterse :by2:
şu anda bonservis için harcayabileceğimiz para 1.7 M€ ve birde stoper almamız gerekiyor.
etoo için bile bonservis ödemeyiz en fazla takas olur.

Çevrimiçi Necmi

Hem gomez hem de eto'o sözleşme şartlarından dolayı klüpleri tarafından istenmeyen isim durumundalar... Her ikiside bonservislerini ellerine alıp gelirlerse masaya oturur görüşürüz...

Gomez 3.5 M € + bonus
Eto'o 2 M € + bonus
aynen olması gereken bu
yoksa takımlarında kalsınlar
bizim teklif etmemiz bile o takımlar için lütuf biri 11 M€ diğeri 7M€ dan kurtulacak
son güne kadar direnirler büyük ihtimal dirençlerini kırmanın tek yolu bizim ciddi
olarak bir isimle ilgilendiğimizi bilmeleri.

Çevrimiçi Necmi

teşekkür ederim necmi ağabey, hoş buldum.

ben sizin kadar iyi değerlendirememiş olabilirim fabri'yi. ismi geçtiğinde aklıma gelen tek pozisyon var, hazırlık maçı sırasında üst üste yaptığı üç kurtarış ve bana göre o pozisyonda iki gol birden yedik.

transfer döneminin yavaş geçmesi bizi problemlerimizle gereğinden fazla vakit harcamaya itiyor, bunu ufak pürüzleri büyütmek olarak da adlandırabiliriz. örneğin gomez meselesi aslında türkiye'de meydana gelen olaylar ve gomez'in açıklaması ile sınırlanmışken, değerlendirme yaptığımızda 7 milyon istedi, görüşmeye gelmedi, eşini ikna ettiler gibi birçok dedikoduya - ki bunların dedikodu olduğunu bilmemize rağmen - bağlı tespitlerimiz oluyor. yeni bir dedikodu yoksa, mustafa'ya saldırıyoruz; olmadı tolga'nın iki kere üst üste avrupa'dan elemesine dönüyoruz. o nedenle ben de boyko ve fabri konusunda "tokatçı" fikrime saplanmış ve kendimi oradan kurtaramıyor olabilirim.

forumda gerçekten yorumların hakkını veren, dağarcığı kuvvetli arkadaşlar çoğunlukta, ama sıkıldı hepsi. bu durumda araya girip daha makul şeyler söylemeye çalışmıştım, boyko ile fabri'yi hedef tahtasına koyduğumu fark etmedim. ben de sizin gibi umutluyum, hatta tolga'nın da bu işi yürütebileceğine inanıyorum. defans kurgusu da oturduğunda kalede kimin olduğunu, şampiyonlar ligi maçları dışında, önemsemeyebiliriz dahi.

benim kişisel düşüncem şu anda fabri Boyko Tolga olarak sıralanır.
Şenol hocanın adaleti varsa kaleye fabri geçer ciddi refleksleri çok iyi bir kaleci
her şeyden öteye topa vurmayı biliyor :D bu bile bize lüks
şaka bir yana gerçekten kaleci gömleği iyi şu yoklukta ilaç olur. Ben boykoya güvenemiyorum
belki haksızlık yapıyorum ama günay güvençe benzetiyorum ondan bir fazlası yok gibi geliyor

Çevrimdışı bjk4ever

işin hayırlı bir yönü var
Bu yıl bir stad yaptık,bunun bir maliyeti var..neden 2 milyar borcumuz var diye yakınacıgımıza
elimizdeki varlıklar bunu karşılıyormu diye bakmak lazım.
Milan 740 milyon euro satıldı,Beşiktaş sadece yeni stadı ile Milan dan degerli
Başkanın hedefi stadın arazi tapusunu Beşiktaşın üzerine aldığı anda stadın nominal değeri 1 milyar euro olacaktır..
işte o zaman iş bitmiştir deriz

Saygılar
Stat bizim tapulu maliniz degil ki, ne alakasi var? Devlet saf mi o stadin tapusinu versin? Verirse de bir opucuk karsiliginda vermeyecek herhalde. Adamlar stadin yeniden yapilmasini zor kabul etmisken bir de tapuyu alabilecegimizi dusunmek hayalcilik.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı bjk4ever

Gomez 3.5 M € + bonus
Eto'o 2 M € + bonus

Aynen katiliyorum. Hele gomez o aciklamalarindan sonra bonservisli veya yuksek maasla donerse yaziklar olsun. Gs/fb parayi basip alabilir oyunculari, ama bizim bir agirligimiz olmali kesinlikle.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Çevrimdışı ugurkartalizma

ospina kimin yedeği :alala:
dünyada yarışmacı bütün takımların iyi bir birinci kalecisi yedeğindede yaşını almış veteran bir kaleci oluyor genelde
hiç bir yarışmacı takımın 18 yaşında ikinci kalecisi olmaz bana örnek göster Birinci kalecisine bir şey olursa onu bir süre götürebilecek
arkada her zaman ortalamanın üstünde bir kaleci olmalı Tolga bizim için bu standartta bir kaleci birinci olamaz ama iyi bir ikinci olur.
bana bir tane takım gösteremezsin yarışmacı olupta ikinci kalecisi 20 yaşın altında olan
hepsinin ikinci kalecileri tecrübeli kalecidir.
Manchester United, Chelsea, Juventus'ta var cok üst seviyelerde en az iki kaleciye sahipler

Çevrimdışı brkntcnr

tolganın her maç kurtardığı en az 4-5 pozisyon var.
tolga kesinlikle kötü bir kaleci değil sadece Beşiktaşın birinci kalecisi olacak
seviyede değil. Ama geçen seneki şampiyonlukta çok büyük katkısı var buda inkar edilemez
bir Beşiktaşlı her şeyden önce dürüst olur. Tolgaya haksızlık yapma Yerli kaleciler içinde direk ilk 3 e girer Türkiyede
hiç bir şey bilmiyorsan dön geçen seneki istatistiklere bak orda görürsün geçen seneyi onların
önünde bitirdiğini Beğenmeyebilirsin bende beğenmiyorum ama bir Beşiktaşlı her şeyden önce dürüst ve adil olur
bazen kaleciyi kötü gösteren önündeki defansdır bunun en somut örneği musleradır. bu sene yediği hatalı goller
dağ olur. geçen sene feneri eleyen volkan performansıydı.
Abi valla sen öyle düşünüyorsun saygı duyuyorum. Ama tolganın getirdikleri ve götürdüklerini bi düşününce, bana göre götürdükleri çok daha ağır basıyor.

Çevrimiçi murat

benim kişisel düşüncem şu anda fabri Boyko Tolga olarak sıralanır.
Şenol hocanın adaleti varsa kaleye fabri geçer ciddi refleksleri çok iyi bir kaleci
her şeyden öteye topa vurmayı biliyor :D bu bile bize lüks
şaka bir yana gerçekten kaleci gömleği iyi şu yoklukta ilaç olur. Ben boykoya güvenemiyorum
belki haksızlık yapıyorum ama günay güvençe benzetiyorum ondan bir fazlası yok gibi geliyor
benimde görüşüm fabri tolga boyko sıralaması. boyko da bir isteksizlik seziyorum. bence üçe beşe bakmadan göndermek en doğru karar olur.

Çevrimdışı o2bucak

Ya yine Veli Kavlak neden iyileşmiyor tarzı haber okudum ve durumla ilgili 2'nci ağızdan bildiklerimi aktarayım.

Veli Kavlak'la aynı sitede oturan zaman zaman Veli ile tavla (Çok severmiş tavla oynamayı) oynadığını söyleyen 60 yaşlarında bir tanıdığım var. En son 1-2 ay önce (tam tarih hatırlamıyorum) olduğu ameliyata kadar sorunun bir türlü düzeltemediğini kolunu kaldırıp baskı uyguladığında (İkili mücadelelerde) ağrı hissettiğini ama son ameliyattan sonra hiç bir ağrısının kalmadığını ve futbol'a geri dönüp eski halini alabileceğine inandığını ve bundan dolayı çok mutlu olduğu konuşmaları geçmiş.  Son 1 yıldır morali bozuktu Veli'nin şimdi ise tekrar kahkahalar atmaya başladı çocuk diye konuşuyor tanıdığım.

Çevrimdışı alimm

aynen olması gereken bu
yoksa takımlarında kalsınlar
bizim teklif etmemiz bile o takımlar için lütuf biri 11 M€ diğeri 7M€ dan kurtulacak
son güne kadar direnirler büyük ihtimal dirençlerini kırmanın tek yolu bizim ciddi
olarak bir isimle ilgilendiğimizi bilmeleri.
eto'o ve mario isimleri dahi birbirlerini rekabete sevkettiği aşikar.. eto'o ismi ciddi bir şekilde dillenmesi sonrası gomez pazarlık haberleri düştü piyasaya... ayrıca bu kadar bize zaman kaybettiren gomez'e bol keseden para vereceğini hiç zannetmiyorum f.orman'ın... o konuda güvenim tam.. ölücü mode on :D

Çevrimdışı alimm

sosa'yı istediğimiz fiyata sattığımız ve daha az fiyata hernanes'i aldığımız bir hafta olsun istiyorum...

Etiketler: